Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın kızlar nasılsınız? benim nazlı bebek bu ayda gelmedi hatta adetim 2 gün gecikti biz kan testi yaptırdık malesef 0 çıktı ve o gece adet oldum benim bebiş benle dalga geçiyor bi gelsin ben ona sorcam. şaka bi tarafa demekki bu ayda hayrılı değilmiş inş. önümzdeki aylara artık.

Kızlar benim karnım hep soğuk sizinkide öylemi?

eflalim anneler öle olur a galşiba ben öle olamıcam hiçççç
ebrar canım ya senin karnın çıktı mı benim akşam yiyince çıkıo sab ah hiç bişey yok kiloda almadım daha

ay kızlar evde yatmak bişey değil heveslenmeyin ne olur insan kafayı yemediğne şükrediyor yani:))

canım sende kendine göre haklısın ama memleketinde olsan böyle düşünmezdin bence
canında sıkılmazdı bana göre
ben ilçede olmasam çalışmazdım inan merkezde olsam annem ve tüm arkadaşlarım orda
hiç canım sıkılmazdı

hayırlı zamanda allahın izniyle gelir inş

eflalim anneler öle olur a galşiba ben öle olamıcam hiçççç
ebrar canım ya senin karnın çıktı mı benim akşam yiyince çıkıo sab ah hiç bişey yok kiloda almadım daha

aboo hemde nasıl çıktı kuzucum bi görsen var ya kocaman bi göbişim var
senin de çıkar yakında tombiş tombiş gezersin artık

aboo hemde nasıl çıktı kuzucum bi görsen var ya kocaman bi göbişim var
senin de çıkar yakında tombiş tombiş gezersin artık

ayy ne bileyim içeri sakalndı yavrum hem hareketlerini de hissetmiom ki belki bir iki kez oda bağırsak mı bebiş mi bilmem

En hayırlı vakitte gelir inşaallah.

Canım senden haklısın amma işin maddi yönüde var bir kadının kendi kazancının olması çok öenmli emin ol

Kızlar burnumdan ufak ufak kan parçaları geliyor neden sizce?

tatlım benimde öle olmuştu hamilelikten miş burnum tıkanıo ve silersem kan parçaları geliodun nette kan arttığı için yazıodu ayy inş sebep budur sende

tatlım benimde öle olmuştu hamilelikten miş burnum tıkanıo ve silersem kan parçaları geliodun nette kan arttığı için yazıodu ayy inş sebep budur sende

ayy ne bileyim içeri sakalndı yavrum hem hareketlerini de hissetmiom ki belki bir iki kez oda bağırsak mı bebiş mi bilmem

bebiştir bebiş bende güzdüz hissetmiyorum ama gece başlıyo ufaklık hareketlenmeye
hele bide gece şekerli bişeyler ye bak o zaman daha hareketleniyo

Slm canlarım hepinizi çok özledimmm ama bu haftada böyle geçecek sanırım çok yoğunum bakamıyorum siteye hepinizi kocaman öpüyorummmmmm

Anaaam burnum kupkuru valla
ayyyy niyetlenmiyim kendimi adete hazırladım ben gelir bugün yarın die bekliyorum:) Hayırlısı artık ilk ay mı öle olmuştun tooxic?

Canım sinüzit var mı sende ya da burun kemiğinde eğrilik ondan olabilir birde tansiyonun çıkmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…