Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Slm canlarım hepinizi çok özledimmm ama bu haftada böyle geçecek sanırım çok yoğunum bakamıyorum siteye hepinizi kocaman öpüyorummmmmm

ay canımya yokluğun belli işlerin bitsin bir an önce

Anaaam burnum kupkuru valla
ayyyy niyetlenmiyim kendimi adete hazırladım ben gelir bugün yarın die bekliyorum:) Hayırlısı artık ilk ay mı öle olmuştun tooxic?

yok tatlım şimdi oldumm ama benim kanım azdıııı anca artmıştır

Didem walla bizde çok özledik seni hadi işlerini bitrde gel çarçabuk

zeynep tatlım benimde olmuştu geçenlerde ama seninki neyden bilemedim

tatlım benimde öle olmuştu hamilelikten miş burnum tıkanıo ve silersem kan parçaları geliodun nette kan arttığı için yazıodu ayy inş sebep budur sende

Canım kanama yokta burun kuruluğu tıkanıklığı hamileliğn başından beri var hatta mukus çok üretiyor:) hormonlardanmış doktoruma dedim okyanus suyu var eczanelerde amma pahalı tuzlu su çek burnuna demişti yapmadım gerçi hiç ama nezle falan olunca yapardım gerçekten işe yarıyor temizliyor açıyor.

Canım sinüzit var mı sende ya da burun kemiğinde eğrilik ondan olabilir birde tansiyonun çıkmış olabilir.

yok tatlım şimdi oldumm ama benim kanım azdıııı anca artmıştır

Didem walla bizde çok özledik seni hadi işlerini bitrde gel çarçabuk

zeynep tatlım benimde olmuştu geçenlerde ama seninki neyden bilemedim

Yok canlarım yaaa sünizit falan yok bugün oldu hayırlısı artık hala kendimde belirti arıyorum salak gibi:)

Yok canlarım yaaa sünizit falan yok bugün oldu hayırlısı artık hala kendimde belirti arıyorum salak gibi:)

kiz benimde burnum kupkuruuu. doktor soguklardan dedi. birde burnumu temizleyince kaniyo valla biktim her sabah her sabah.
ay gecende yemek yerken damagimi yaktim ben ya. kabardi duramadim parmagimla yoldum kalkan deriyi simdi ne yesem aciyo ya degince. simdide havuc yerken denk geldi cok aciyo yaaa.

tatlım şey yap tuzlu suyu sıcak suyla yap burun spreylerinin içine koy o çok rahtlatıo ben burun ameliyatında uzun süre deniz suyu kullandım sonra tuzlu suu

Canım geçmiş olsun çok acır yaaa Dikkat et
Didemcim hoşgeldin güle güle gibi oldu valla

kızım seninde elin bi rahat dursun yaa ne diye kaldırıyon derisini

geçmiş olsun şekerrrrrr

kıslarrr ne kaynatıyonus. patron burda sadece okuyorum yazdıklarınızı.
ceylinimm naberrr alıştınmı eşinin yokluğuna

tatlım şey yap tuzlu suyu sıcak suyla yap burun spreylerinin içine koy o çok rahtlatıo ben burun ameliyatında uzun süre deniz suyu kullandım sonra tuzlu suu

ay ameliyatmı oldun üç yıl önce doktor banada dedi burun kemiğim eğrilmiş s şeklindeydi:) eşiminde öyle ikimizde korkuyoruz olmuyoruz ama zararlı olmak alzım.

ay benim bu sıpa komik içimi tırmalıyor sanki gıdıklanıyorum ya aşağıya indi idrara sıkıştırıyor beni:)

kıslarrr ne kaynatıyonus. patron burda sadece okuyorum yazdıklarınızı.
ceylinimm naberrr alıştınmı eşinin yokluğuna

ne olsun canım alışmaya çalışıyorum canım bu arada çok dua ediyorum rabbime inş hamileyimdir diye çok istiyorum bebişim babasının yokluğunu bana fazla hissettirmez inşş canımm bu arada şafak 156 kızlar
sen neler yapıyorsun canım

cnmmm inşallah hamilesindir. kocanada süpriz olur. şafak saymaya başladınha. azmış cnmmmmm 15 ay yapanlarda var. sağ salim gelmek nasip etsin allah.

hayırlı günler canlaaar,SİZLERE ÇOK MUTLU OLDUĞUM HABERİ VEREYİM.GEÇEN GÜN EŞİM KADROLU ALIM İÇİN MÜLAKATA GİRMİŞTİ YA,
KAZANMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

15 ile tercih yapıcaz artık nasib nerdeyse

Ceylin canım şafak saymaya başladın ha bir bakmışsın askerlik bitecekde benim gibi hamile bile olacaksın insan içindeyken hiç geçmez sanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…