Slm canlarım hepinizi çok özledimmm ama bu haftada böyle geçecek sanırım çok yoğunum bakamıyorum siteye hepinizi kocaman öpüyorummmmmm
Anaaam burnum kupkuru valla
ayyyy niyetlenmiyim kendimi adete hazırladım ben gelir bugün yarın die bekliyorum:) Hayırlısı artık ilk ay mı öle olmuştun tooxic?
tatlım benimde öle olmuştu hamilelikten miş burnum tıkanıo ve silersem kan parçaları geliodun nette kan arttığı için yazıodu ayy inş sebep budur sende
Canım sinüzit var mı sende ya da burun kemiğinde eğrilik ondan olabilir birde tansiyonun çıkmış olabilir.
yok tatlım şimdi oldumm ama benim kanım azdıııı anca artmıştır
Didem walla bizde çok özledik seni hadi işlerini bitrde gel çarçabuk
zeynep tatlım benimde olmuştu geçenlerde ama seninki neyden bilemedim
Yok canlarım yaaa sünizit falan yok bugün oldu hayırlısı artık hala kendimde belirti arıyorum salak gibi:)
Canım kanama yokta burun kuruluğu tıkanıklığı hamileliğn başından beri var hatta mukus çok üretiyor:) hormonlardanmış doktoruma dedim okyanus suyu var eczanelerde amma pahalı tuzlu su çek burnuna demişti yapmadım gerçi hiç ama nezle falan olunca yapardım gerçekten işe yarıyor temizliyor açıyor.
kiz benimde burnum kupkuruuu. doktor soguklardan dedi. birde burnumu temizleyince kaniyo valla biktim her sabah her sabah.
ay gecende yemek yerken damagimi yaktim ben ya. kabardi duramadim parmagimla yoldum kalkan deriyi simdi ne yesem aciyo ya degince. simdide havuc yerken denk geldi cok aciyo yaaa.
kiz benimde burnum kupkuruuu. doktor soguklardan dedi. birde burnumu temizleyince kaniyo valla biktim her sabah her sabah.
ay gecende yemek yerken damagimi yaktim ben ya. kabardi duramadim parmagimla yoldum kalkan deriyi simdi ne yesem aciyo ya degince. simdide havuc yerken denk geldi cok aciyo yaaa.
tatlım şey yap tuzlu suyu sıcak suyla yap burun spreylerinin içine koy o çok rahtlatıo ben burun ameliyatında uzun süre deniz suyu kullandım sonra tuzlu suu
kıslarrr ne kaynatıyonus. patron burda sadece okuyorum yazdıklarınızı.
ceylinimm naberrr alıştınmı eşinin yokluğuna
kıslarrr ne kaynatıyonus. patron burda sadece okuyorum yazdıklarınızı.
ceylinimm naberrr alıştınmı eşinin yokluğuna
ne olsun canım alışmaya çalışıyorum canım bu arada çok dua ediyorum rabbime inş hamileyimdir diye çok istiyorum bebişim babasının yokluğunu bana fazla hissettirmez inşş canımm bu arada şafak 156 kızlar
sen neler yapıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?