ah canım benim sağol eksik olma yoğun çalışıyorum arada bi giriyorum ama özlüyorum sizleri dünde kardeşimin hanımı doğum yaptı akşam üzeri ona yetiştim hastaneye aniden aldılar doğuma çantasını falan götürdüm geldim
sen nasılsın nasıl geçiyor hamilelik
kızlar ben çıkıyorum hepinize hayırlı cumalar
canim sizin kavga nedendi? kisa bir özet gecermisin?
kizlar hamarat hatun bambaska oluyo beee. msallah kiz sana :)
hosgeldin
Eflaal hoşgeldiin cicim...sen hamaratsınelli kere yıkar kırk kere paklarsın.bişey olmaz tabii
mehtap hoşgeldin canım nasılsın nerelerdesin ???
eflal canım bende nuk ve cihicco aldım ..biberonu cam olanlardan aldım ..pahalı evet bu ay bebiş için baya harcama yaptık ama olsun napalım
hoşgeldin didoş.yogunsun bugun yinee...
Ya ebrar kusum nerlerde..haberiniz var mı..msni acık mıı.görüyor musunuz..
nasıl küs kala biliyorsunuz eşin iyi dayana biliyor ben küsünce benimki peşimi bırakmıyor fazla naz yapınca beni suçlamaya başlıyor bu sefer haklıyken haksız duruma düşüyorum malesef
ne desem bilemedim ama bende hem önceki hafta hem geçen hafta çok fena tartıştım yatakları ayırdım hatta baktım laftan anlamıyor sabah kalkınca güzel bi oyun oynadım ben gidiyorum artık dayanamıyorum dedim hiç yüz vermedim oda aklınca hiç tınlamıyor giyimlerini falan toparlamaya başladı dedim hepsini toplamana gerek yok nasıl olsa annenlerle vedalaşmalıyım mobilyalarıda geri vermeliyim ozaman gönderirim kalanını dedim :) ozaman oturdu düşündü çocuk gibi af dilemeye başladı ders olsun sana aklına iyice yerleştir bidahakine tartışmaya bile tenezzül etmem hiç habersiz çeker giderim dedim
bakalım ne olcak 1 haftadır hiç bi şikayetim yok çok şükür
offf kızlar ya sormayın ben artık baya bunalmışımda şu bebek işinden kendime bile itiraf edemiyormuşum takmıyor gibi davranıyorum ama bilinç altına yer etmiş baya ilk korunmayı bıraktığımda biliyorsunuz 90 günde gelmişti adetim sonra 60 güne ondanda 39 güne düşmüştü ve ben sevinmiştim artık düzene giriyor yavaş yavaş bişeler olur diye gel gelelim şimdi yine 54 gün oldu adetten tık yok ne yapacağımı şaşırdım ama karar verdim galiba bi kaç ay adet düzenleyici kullanacam cyclo progynova aynı doğum kontrol hapı gibi kullanılıyor ama korumuyormuş fakat yumurta geliştiriyormu onu bilmiyorum işte
kızlar ben çıkıyorum hepinize hayırlı cumalar
bişey yoktu aslında kaç gündür annemgile ev alcam ne diyip duruodu bizim daha evimis yok.en son ailelerimize yardım edios ordana açıldı ben senin ailene diil kardeşine öğrenci olduğu için yardım ediom dedi.neyse sonra ordan burdan sen ailene şunuda yapıon bunuda yok biber götrüon vs kendiside benden habersiz 200er gönderios 300 göndermişti.benim ailem muhtaç yaşlanınca da yanıma alcam dedi. oradan burdan kapıştık aileside düğünde beni o...puu die rezil ettiler mahalleye giremdeim çok şey yaşadıkkk istemiom yani.bu arada babam emekli 3 kardeşim okuo ablam dershaneye gidio kpss için kardeşimde ünv okuo.onlarda istabul vs geziolar. anemgil bi yere kıpırdayamıolar bile evlendiğimizde1.5 yıl göndermedi beni paramız yok die annemlerde gelemedi şıkışıktılar bizimkile nie gezemio öle..
tatlım düzelmedimi hala adet düzenin çok zor senin işinde yaa ama kendini fazla üzmeofff kızlar ya sormayın ben artık baya bunalmışımda şu bebek işinden kendime bile itiraf edemiyormuşum takmıyor gibi davranıyorum ama bilinç altına yer etmiş baya ilk korunmayı bıraktığımda biliyorsunuz 90 günde gelmişti adetim sonra 60 güne ondanda 39 güne düşmüştü ve ben sevinmiştim artık düzene giriyor yavaş yavaş bişeler olur diye gel gelelim şimdi yine 54 gün oldu adetten tık yok ne yapacağımı şaşırdım ama karar verdim galiba bi kaç ay adet düzenleyici kullanacam cyclo progynova aynı doğum kontrol hapı gibi kullanılıyor ama korumuyormuş fakat yumurta geliştiriyormu onu bilmiyorum işte
Ne hamaratlığı kız nasıl tembelleştim ben eski halimden eser yok önceden yaptımki herşeyi ağırlaşınca yapamam diye iyikide yapmışım aklımı seviyim çünkü şimdi sancım çok son ayları düşünmek itsemiyorum nazara geldim rahatım rahatım dedim herkesebu arada hoşbuldum:)
hoşbuldum canım kendinize haksızlık etmeyin siz çalışıyorsunuzuben evde yatıyorum akçaşamaca o kadarda iş yapıyım yani:))
Biberonu bende cam aldım bir tane geçen nette okudum plastik olanla veriliyormuş süt o yüzden iki tanede plastik alıcam civilden alışveriş sepetini dolrdurdumda iki gündür sorun var sipariş veremiyoruz onlarıda aldıkmı bir arabası dolabı beşiği ana kucağı kalıyor:)) bebedor kötümüki?
offf kızlar ya sormayın ben artık baya bunalmışımda şu bebek işinden kendime bile itiraf edemiyormuşum takmıyor gibi davranıyorum ama bilinç altına yer etmiş baya ilk korunmayı bıraktığımda biliyorsunuz 90 günde gelmişti adetim sonra 60 güne ondanda 39 güne düşmüştü ve ben sevinmiştim artık düzene giriyor yavaş yavaş bişeler olur diye gel gelelim şimdi yine 54 gün oldu adetten tık yok ne yapacağımı şaşırdım ama karar verdim galiba bi kaç ay adet düzenleyici kullanacam cyclo progynova aynı doğum kontrol hapı gibi kullanılıyor ama korumuyormuş fakat yumurta geliştiriyormu onu bilmiyorum işte
bişey yoktu aslında kaç gündür annemgile ev alcam ne diyip duruodu bizim daha evimis yok.en son ailelerimize yardım edios ordana açıldı ben senin ailene diil kardeşine öğrenci olduğu için yardım ediom dedi.neyse sonra ordan burdan sen ailene şunuda yapıon bunuda yok biber götrüon vs kendiside benden habersiz 200er gönderios 300 göndermişti.benim ailem muhtaç yaşlanınca da yanıma alcam dedi. oradan burdan kapıştık aileside düğünde beni o...puu die rezil ettiler mahalleye giremdeim çok şey yaşadıkkk istemiom yani.bu arada babam emekli 3 kardeşim okuo ablam dershaneye gidio kpss için kardeşimde ünv okuo.onlarda istabul vs geziolar. anemgil bi yere kıpırdayamıolar bile evlendiğimizde1.5 yıl göndermedi beni paramız yok die annemlerde gelemedi şıkışıktılar bizimkile nie gezemio öle..
canım çok fazla sıkma canını kendinide düşün ama eşindede baya hata varmış yani ağzım açık kaldı ailesi sana düğünde nasıl öyle bişe diye bilir ne kadar ayıp hiçmi utanmamışlar eşin aslında ailesine biraz sınır koymalı şahsen bende eşimle sık sık tartışıyorum ama çok şükür aileleri karıştırmıyoruz ve benim eşim ailesine karşı beni çok koruyor hiç laf söyletmez uzakta duruyor zaten pek fazla görüşmüyor böyle daha iyi diyor
ben herzaman şunu savunur ne kadar annen baban olsa kapın kapanınca karı koca evde yanlızsın başkaları yüzünden bir birini kırmaya değmez
ya ben kalamada sizide kocalarınız bağıra çağıra kovsa yanından yüzsüz gurursuz dese sizde dayaırsınız ben gitsemde fark etmez öle biter almaya bile gelmez blöf yaptığımı bilir onsuz yapamayacağımı düşünüorr.
canım dr mu önerdi eğer işe yarıcaksa bi kaç daha beklemiş olur hemen hamile kalırsın inş.
görüşürüss tatlımm sanada
aman canim ya bu erkekler hep ayni. onun ailesine yapilsin seninkine yapilmasin. o annesinin babasini evladi sanki sen annenin babanin evladi degilsin. benimkide öyle yani. milletin yaptigini kinar ama kendi kardesi sübbe gibi dolasir birsey demez. güya eskisehirde lise okuyo. cani camasir yikamak istemiyo camasir sirasina girmeye üseniyo her haftasonu afyona geliyo. ordada rahat dursa oradda kavga edip gidiyo burda esim duyuyor delleniyor bildigin birsey yapamiyorum diye. gelme diyorlar bu kezde evden sogur diye korkuyorlar. esimin ailesinin ne ihtiyaci olsa burdan aliniyor ya gönderiliyo yada yazin biz götürüyoruz. ama dügünde sana hakaret etmeleri cok ayip ya.
yok canım doktorum önermedi bu ilacı bana çok daha önce başka bi doktor vermişti adet düzelsin diye ama korumuyor dikkat et demişti internette araştırdım hamile kalınıyormuş deneyenler olmuş bende hemen herşeyde doktora koşturmak istemiyorum biraz kendim çabalamaya uğraşıyorum
hatırlarsan bende yumurtlama sorunu var klomen işe yaramadı
vallaha kocana ne diyeceğimi şaşırdım ama ben iki kere büyük tartıştığımızda kafama koydum peşime düşmezse beni istemezse ben niye isteyeyim çabalayayım diye yani bunun ileriside var dedim kendi kendime ve eşimede açık açık dedim kabahat bende her tartışmada sen sabah bişe yokmuş gibi davranıyorsun ben affediyorum seni alıştırdım daha böyle yapmam dedim hatta okadar bunalmışımki ayrılıp ikinci evlilik yapan kadınlarla konuştum nasıl bişe eski eşinizden nasıl kopup hatırlamıyorsunuz diye unutuluyor dediler bizaman sonra üzüldüğüne yanıyorsun kendi kendine aptalmışım diyorsun dediler tabi yinede yuvayı yıkmayıp alttan almak gerekir ama herşeyinde bi sınırı var ne desem bilmiyorum ben eşimin alkol almasına kızıyordum her gün bi kutu bira saçma sapan konuşuyor ve kendini savunuyor ben seni aldatmıyorum sağda solda gezmiyorum suçmu oluyor diye bende kızıyordum bunları yapmıyorsun diye alkol alman gerekmiyor kaldıramıyorsun diye çünkü kızıyordum inadına yapıyordu bişe demiyordum bu sefer keyfinden yapıyordu ama son şansı verdim bidaha kendimi bukadar açaltmayacağım kafaya koydum bidaha alkol alıpta onun yüzünden benimle tartışırsa çekip gideceğim
mettapcım sıkılma kuzum yaaw..
bi doktora gorun bakalım.oda bi yorum yapsın kontrol etsin.belkım cok basıt bı tedavı lazımdır.bekledıgıne uzulursun ..
tatlım düzelmedimi hala adet düzenin çok zor senin işinde yaa ama kendini fazla üzme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?