Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

HAMDOLSUN CANIM İDARE EDİYORUM İLK AYLAR RAHATTIM ŞİMDİ AZ SIKINTIM VAR BENİM BEBEK AŞAĞIDA OLDUĞU İÇİN ÇOK AĞRI YAPIYOR ÇOK OTURAMIYORUM YÜRÜYEMİYORUM YATMAM GEREKİYOR ONUDA PEK YAPMIYORUM ÖYLE GEÇİYOR GÜNLER, YEĞENİN OLDU ÖYLEMİ BENİMDE İKİ GÜN ÖNCE ABLAM DOĞUM YAPTI:))
[/QUOTE]

kiz benim kaburgam kirildi sanki. öyle agriyorki oturunca sanki icinden bere cökmüs gibi. ay isten sonra eve gittigimde dün hemen uzandim ama gecmedi tam. sirt üstü yatinca belim agriyo sagima soluma yatincada ya kolum uyusuyo, yada yinede rahatlamiyo sag kaburgam. ay ne zaman gecerki.

offf kızlar ya sormayın ben artık baya bunalmışımda şu bebek işinden kendime bile itiraf edemiyormuşum takmıyor gibi davranıyorum ama bilinç altına yer etmiş baya ilk korunmayı bıraktığımda biliyorsunuz 90 günde gelmişti adetim sonra 60 güne ondanda 39 güne düşmüştü ve ben sevinmiştim artık düzene giriyor yavaş yavaş bişeler olur diye gel gelelim şimdi yine 54 gün oldu adetten tık yok ne yapacağımı şaşırdım ama karar verdim galiba bi kaç ay adet düzenleyici kullanacam cyclo progynova aynı doğum kontrol hapı gibi kullanılıyor ama korumuyormuş fakat yumurta geliştiriyormu onu bilmiyorum işte

canim sizin kavga nedendi? kisa bir özet gecermisin?

bişey yoktu aslında kaç gündür annemgile ev alcam ne diyip duruodu bizim daha evimis yok.en son ailelerimize yardım edios ordana açıldı ben senin ailene diil kardeşine öğrenci olduğu için yardım ediom dedi.neyse sonra ordan burdan sen ailene şunuda yapıon bunuda yok biber götrüon vs kendiside benden habersiz 200er gönderios 300 göndermişti.benim ailem muhtaç yaşlanınca da yanıma alcam dedi. oradan burdan kapıştık aileside düğünde beni o...puu die rezil ettiler mahalleye giremdeim çok şey yaşadıkkk istemiom yani.bu arada babam emekli 3 kardeşim okuo ablam dershaneye gidio kpss için kardeşimde ünv okuo.onlarda istabul vs geziolar. anemgil bi yere kıpırdayamıolar bile evlendiğimizde1.5 yıl göndermedi beni paramız yok die annemlerde gelemedi şıkışıktılar bizimkile nie gezemio öle..

kizlar hamarat hatun bambaska oluyo beee. msallah kiz sana :)

hosgeldin

Ne hamaratlığı kız nasıl tembelleştim ben eski halimden eser yok önceden yaptımki herşeyi ağırlaşınca yapamam diye iyikide yapmışım aklımı seviyim çünkü şimdi sancım çok son ayları düşünmek itsemiyorum nazara geldim rahatım rahatım dedim herkese bu arada hoşbuldum:)

Eflaal hoşgeldiin cicim...sen hamaratsın elli kere yıkar kırk kere paklarsın.bişey olmaz tabii

hoşbuldum canım kendinize haksızlık etmeyin siz çalışıyorsunuzuben evde yatıyorum akçaşamaca o kadarda iş yapıyım yani:))

mehtap hoşgeldin canım nasılsın nerelerdesin ???

eflal canım bende nuk ve cihicco aldım ..biberonu cam olanlardan aldım ..pahalı evet bu ay bebiş için baya harcama yaptık ama olsun napalım

Biberonu bende cam aldım bir tane geçen nette okudum plastik olanla veriliyormuş süt o yüzden iki tanede plastik alıcam civilden alışveriş sepetini dolrdurdumda iki gündür sorun var sipariş veremiyoruz onlarıda aldıkmı bir arabası dolabı beşiği ana kucağı kalıyor:)) bebedor kötümüki?

Son düzenleme:

ya ben kalamada sizide kocalarınız bağıra çağıra kovsa yanından yüzsüz gurursuz dese sizde dayaırsınız ben gitsemde fark etmez öle biter almaya bile gelmez blöf yaptığımı bilir onsuz yapamayacağımı düşünüorr.

canım dr mu önerdi eğer işe yarıcaksa bi kaç daha beklemiş olur hemen hamile kalırsın inş.

kızlar ben çıkıyorum hepinize hayırlı cumalar

görüşürüss tatlımm sanada

canım çok fazla sıkma canını kendinide düşün ama eşindede baya hata varmış yani ağzım açık kaldı ailesi sana düğünde nasıl öyle bişe diye bilir ne kadar ayıp hiçmi utanmamışlar eşin aslında ailesine biraz sınır koymalı şahsen bende eşimle sık sık tartışıyorum ama çok şükür aileleri karıştırmıyoruz ve benim eşim ailesine karşı beni çok koruyor hiç laf söyletmez uzakta duruyor zaten pek fazla görüşmüyor böyle daha iyi diyor
ben herzaman şunu savunur ne kadar annen baban olsa kapın kapanınca karı koca evde yanlızsın başkaları yüzünden bir birini kırmaya değmez

tatlım düzelmedimi hala adet düzenin çok zor senin işinde yaa ama kendini fazla üzme

ben dr browns aldım içinde hortumu var gazı önlüo die onu aldım arkadaşımda görmüştüm hortumluyuu çok ii oluo demişti

mettapcım sıkılma kuzum yaaw..

bi doktora gorun bakalım.oda bi yorum yapsın kontrol etsin.belkım cok basıt bı tedavı lazımdır.bekledıgıne uzulursun ..

aman canim ya bu erkekler hep ayni. onun ailesine yapilsin seninkine yapilmasin. o annesinin babasini evladi sanki sen annenin babanin evladi degilsin. benimkide öyle yani. milletin yaptigini kinar ama kendi kardesi sübbe gibi dolasir birsey demez. güya eskisehirde lise okuyo. cani camasir yikamak istemiyo camasir sirasina girmeye üseniyo her haftasonu afyona geliyo. ordada rahat dursa oradda kavga edip gidiyo burda esim duyuyor delleniyor bildigin birsey yapamiyorum diye. gelme diyorlar bu kezde evden sogur diye korkuyorlar. esimin ailesinin ne ihtiyaci olsa burdan aliniyor ya gönderiliyo yada yazin biz götürüyoruz. ama dügünde sana hakaret etmeleri cok ayip ya.

ya sınır koymuo ki cennet annelerin ayağı altındaymış kıramazmış anası bağırıuo o bağırıo kavga çıkarıo her görüştüğümüzde mehtap daha binlerce şey.bikere oğlum hasta olmuş annesi yok kiş baksın dedi.eşimde karım var betülüm var o bakıo bana diyince bişey diyememişti.bidaha hiç öle cümle kuramamıştı.hep bunun yüzünden oluo annem haklıydı dio hep.bikere de tansiyonum çıktı dedi oyy deid vahh dedi bende sarımsak veriim mi dedim geldi çekti elimden bıçak kesecekti ben soyarım dedi sonra kustuu.bende bakmadım valla.anam ağzıma etti bi kavga etti. eşimde bağırdı çağırdı sonra annem haklıydı dedi.biz ilçeden atyini getirmeye gitmiştikte onun siniri vardı hanımefendide neymiş yanlız kalmışmışş.

yok canım doktorum önermedi bu ilacı bana çok daha önce başka bi doktor vermişti adet düzelsin diye ama korumuyor dikkat et demişti internette araştırdım hamile kalınıyormuş deneyenler olmuş bende hemen herşeyde doktora koşturmak istemiyorum biraz kendim çabalamaya uğraşıyorum
hatırlarsan bende yumurtlama sorunu var klomen işe yaramadı

vallaha kocana ne diyeceğimi şaşırdım ama ben iki kere büyük tartıştığımızda kafama koydum peşime düşmezse beni istemezse ben niye isteyeyim çabalayayım diye yani bunun ileriside var dedim kendi kendime ve eşimede açık açık dedim kabahat bende her tartışmada sen sabah bişe yokmuş gibi davranıyorsun ben affediyorum seni alıştırdım daha böyle yapmam dedim hatta okadar bunalmışımki ayrılıp ikinci evlilik yapan kadınlarla konuştum nasıl bişe eski eşinizden nasıl kopup hatırlamıyorsunuz diye unutuluyor dediler bizaman sonra üzüldüğüne yanıyorsun kendi kendine aptalmışım diyorsun dediler tabi yinede yuvayı yıkmayıp alttan almak gerekir ama herşeyinde bi sınırı var ne desem bilmiyorum ben eşimin alkol almasına kızıyordum her gün bi kutu bira saçma sapan konuşuyor ve kendini savunuyor ben seni aldatmıyorum sağda solda gezmiyorum suçmu oluyor diye bende kızıyordum bunları yapmıyorsun diye alkol alman gerekmiyor kaldıramıyorsun diye çünkü kızıyordum inadına yapıyordu bişe demiyordum bu sefer keyfinden yapıyordu ama son şansı verdim bidaha kendimi bukadar açaltmayacağım kafaya koydum bidaha alkol alıpta onun yüzünden benimle tartışırsa çekip gideceğim

oo bunlarr yarısı daha yavrumm.düğünden sonrada çok hakaret etti dövmeye bile kalktı eşimde bağırınca defoldu gitii.daha hemen s...r git bu evden dio benim evimden beni kovuo. boşatacam dio görürsün dio.oooooooo.ya sorma o bakmak zorundaymış ben diilmişimm

inş en kısa zamnda gelir bebişin ama çok canını sıkma drada danış bence.kocan da almaz alkol inşş.bende az bişey cesaret edebilsem hep karar vermeye çalışınca gözüme ii vakitlerimiz gelio.ben onsuz yapamam diom.mal gibi seviom hala nasıl yapcam diom.neyse işte bazen dönüp bakıom allahım ne büyük sorunlar bunlar ben mi yaşamışım bunları nasıl taşımışm diom.çok güçlü diilim ben

mettapcım sıkılma kuzum yaaw..

bi doktora gorun bakalım.oda bi yorum yapsın kontrol etsin.belkım cok basıt bı tedavı lazımdır.bekledıgıne uzulursun ..

tatlım düzelmedimi hala adet düzenin çok zor senin işinde yaa ama kendini fazla üzme

benim işim gerçekten zor kızlar şöyle bi geriye baktımda 7 aydır uğraşıyorum üzmüyorum aslında gırgıra bile aldım işi soranlara şakayla yumurtalarım yok tembel diyorum
doktor bi kere klomen verdi işe yaramadı sonra rahim filmi dedi tüpler tıkalımı diye bakacaktı ama her iki durumdada iğne ile tedavi gerekir dedi bende ozaman biraz kendi haline bırakayım kendim çabalayayım dedim bakalım bi kaç ay daha beklicem olmazsa kış bi bitsin yine başlarım herhalde doktora gitmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…