oo bunlarr yarısı daha yavrumm.düğünden sonrada çok hakaret etti dövmeye bile kalktı eşimde bağırınca defoldu gitii.daha hemen s...r git bu evden dio benim evimden beni kovuo. boşatacam dio görürsün dio.oooooooo.ya sorma o bakmak zorundaymış ben diilmişimm
benim işim gerçekten zor kızlar şöyle bi geriye baktımda 7 aydır uğraşıyorum üzmüyorum aslında gırgıra bile aldım işi soranlara şakayla yumurtalarım yok tembel diyorum
doktor bi kere klomen verdi işe yaramadı sonra rahim filmi dedi tüpler tıkalımı diye bakacaktı ama her iki durumdada iğne ile tedavi gerekir dedi bende ozaman biraz kendi haline bırakayım kendim çabalayayım dedim bakalım bi kaç ay daha beklicem olmazsa kış bi bitsin yine başlarım herhalde doktora gitmeye
kiz benim kaburgam kirildi sanki. öyle agriyorki oturunca sanki icinden bere cökmüs gibi. ay isten sonra eve gittigimde dün hemen uzandim ama gecmedi tam. sirt üstü yatinca belim agriyo sagima soluma yatincada ya kolum uyusuyo, yada yinede rahatlamiyo sag kaburgam. ay ne zaman gecerki.
offf kızlar ya sormayın ben artık baya bunalmışımda şu bebek işinden kendime bile itiraf edemiyormuşum takmıyor gibi davranıyorum ama bilinç altına yer etmiş baya ilk korunmayı bıraktığımda biliyorsunuz 90 günde gelmişti adetim sonra 60 güne ondanda 39 güne düşmüştü ve ben sevinmiştim artık düzene giriyor yavaş yavaş bişeler olur diye gel gelelim şimdi yine 54 gün oldu adetten tık yok ne yapacağımı şaşırdım ama karar verdim galiba bi kaç ay adet düzenleyici kullanacam cyclo progynova aynı doğum kontrol hapı gibi kullanılıyor ama korumuyormuş fakat yumurta geliştiriyormu onu bilmiyorum işte
bişey yoktu aslında kaç gündür annemgile ev alcam ne diyip duruodu bizim daha evimis yok.en son ailelerimize yardım edios ordana açıldı ben senin ailene diil kardeşine öğrenci olduğu için yardım ediom dedi.neyse sonra ordan burdan sen ailene şunuda yapıon bunuda yok biber götrüon vs kendiside benden habersiz 200er gönderios 300 göndermişti.benim ailem muhtaç yaşlanınca da yanıma alcam dedi. oradan burdan kapıştık aileside düğünde beni o...puu die rezil ettiler mahalleye giremdeim çok şey yaşadıkkk istemiom yani.bu arada babam emekli 3 kardeşim okuo ablam dershaneye gidio kpss için kardeşimde ünv okuo.onlarda istabul vs geziolar. anemgil bi yere kıpırdayamıolar bile evlendiğimizde1.5 yıl göndermedi beni paramız yok die annemlerde gelemedi şıkışıktılar bizimkile nie gezemio öle..
ben dr browns aldım içinde hortumu var gazı önlüo die onu aldım arkadaşımda görmüştüm hortumluyuu çok ii oluo demişti
offf kızlar ya sormayın ben artık baya bunalmışımda şu bebek işinden kendime bile itiraf edemiyormuşum takmıyor gibi davranıyorum ama bilinç altına yer etmiş baya ilk korunmayı bıraktığımda biliyorsunuz 90 günde gelmişti adetim sonra 60 güne ondanda 39 güne düşmüştü ve ben sevinmiştim artık düzene giriyor yavaş yavaş bişeler olur diye gel gelelim şimdi yine 54 gün oldu adetten tık yok ne yapacağımı şaşırdım ama karar verdim galiba bi kaç ay adet düzenleyici kullanacam cyclo progynova aynı doğum kontrol hapı gibi kullanılıyor ama korumuyormuş fakat yumurta geliştiriyormu onu bilmiyorum işte
ya sınır koymuo ki cennet annelerin ayağı altındaymış kıramazmış anası bağırıuo o bağırıo kavga çıkarıo her görüştüğümüzde mehtap daha binlerce şey.bikere oğlum hasta olmuş annesi yok kiş baksın dedi.eşimde karım var betülüm var o bakıo bana diyince bişey diyememişti.bidaha hiç öle cümle kuramamıştı.hep bunun yüzünden oluo annem haklıydı dio hep.bikere de tansiyonum çıktı dedi oyy deid vahh dedi bende sarımsak veriim mi dedim geldi çekti elimden bıçak kesecekti ben soyarım dedi sonra kustuu.bende bakmadım valla.anam ağzıma etti bi kavga etti. eşimde bağırdı çağırdı sonra annem haklıydı dedi.biz ilçeden atyini getirmeye gitmiştikte onun siniri vardı hanımefendide neymiş yanlız kalmışmışş.
oo bunlarr yarısı daha yavrumm.düğünden sonrada çok hakaret etti dövmeye bile kalktı eşimde bağırınca defoldu gitii.daha hemen s...r git bu evden dio benim evimden beni kovuo. boşatacam dio görürsün dio.oooooooo.ya sorma o bakmak zorundaymış ben diilmişimm
betul yaa.siz eşinle nasıl tanıstınız..ailesi istemedi mi evlenmenizi.yoksa dugun hazırlıklarında mı bozuldu aranız.bu kadar kin güdecek ne oldu kii..
sarıı kuzum hosgeldiin..geldiğini görmemişim..nasılsın..evde durumlar nasıl..
senin işin çok zormuş bende almanyadan buraya gelirken babam en çok kaynanamlar yüzünden karşı çıkmıştı onlar çok geri kafalı sen farklısın anlaşamazsınız diyordu anlamıyordum ama şöyle bi düşünüyorum haklıymış gerçekten biz bir arada olup sürekli görüşseydik ben asla alışamazdım onların düzenine yapamazdım çok şükür eşimde uzak duruyor gerçe biraz abartıyor en son kurban bayramında gittik ondan beri gitmiyor eşim ben hadi kalk bi akşam gidelim bakalım diyorum gerek yok kızı var yanında o ilgilensin kızı daha kıymetli beni düşünen yok ben niye düşüneyim deyip kestirip atıyor banada seni arayıp kızarsa konuşma yada söyle beni arasın bana söylesin ne diyecekse diyor
Mehtaaaaaaaaaaaaaap sen doktor ne bilmiyonmu kızım bu kadar geç gelen adetle neden doktora gitmiyon deli:)
Canım bende öyle bişey yok herkesin sıkıntısı farklı farklı oluyor mecbur katlanıcaz sonunda güzel bir hediye var:))
Canım ya doktor bişey demiyormu düzene girmesi için dediğin ilacı doktormu tavsiye etti? Gül bitki kullandı faydasını gördü.
Yuhh diyorum nasıl derler ya kız sen nasıl katlandın kabul ettin bunları başlıyacam sevgiye tövbe tövbe benimkinin ailesi bana öyle bişey dese ve eşimde ses çıkarmsaa ben evlenmezdim onla çok sinir oldumya
Onu duyamdım hiç neyse ya aldık artık ihtiyacına göre doğduktan sonrad alırız:))
Selam Herkeze :)
ayy eflal bilmiom ki nasıl katlandım bence de yemişim sevgisini.başkası anlatsa üzülürüm kendim yaşıom napıom bilmiom.
tatlım tabii ihtiyacına göre eklersin.hepside aynı özlelik farkı var mesela nukun hava deliği var gaz önleyici bunun borusuu. güle güle sağlıkla kullansınlarr
ANAMMM SAATİM GELMİŞ BEN GİDİOM GERİİİ ÖPTÜMMM
Günaydın hanımlar hayırlı cumalar yine dertliyiz geçmişi okudumda:) cumanın yüzü suyu hürmetine dua ediyim Allah kocalarımızı ailelelerini bizi üzenleri ıslah etsin, evlerimize bolluk bereket huzur versin ,kem gözlerden kötü sözlerden pis nefislerden korusun, hamile olanlara normal kolay huzurlu sağlıklı bir doğum nasip etsin bebek bekleyenlere tez vakitte sağlıklı hamilelik nasip etsin evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli hayırlı eylesin kocalarımız sözümüzden çıkmasın:) içimden geçenleri yazdım AMİNNNNNNNN
[/COLOR]
hosgeldin kücük anne :)
inanirmisin mehtap bende öyle diyorum. babam cok sey derdi ah nolacakki sanki herkes öyle olmak zorunda mi diyordum hep. yalan geliyordu. yada benim basima gelmez diyordum. ama gercekten canim babam hakliymis. ablam avusturyadaydiya benim küs geldi 3 haftadir burda. annemgil ablami almaya giderken haber vermediler bize. esimde küstü niye bize birsey demiyorlar falan diye. geldiler yine kimse aramadi sormadi. 3hafta gectiannem birkere kizim napiyon falan diye aramadi beni hic önceden arardi canin birsey istiyor mu diye. aramiz 10 dakika ama gelmiyorlarda. bende küstüm bu kez. aslinda küsmem ben annemgile ama elin ogluna yani esime senin ailen bak seni hic arayip sormuyor dedirtikleri icin cok kiziyorum onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?