Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlar düşük yapalı 3 ay doldu doktor 3 ay çocuk yapmayın demişti dediği maalesef oldu.. Acaba kontrole gitmemin bi anlamı varmı.. tekrar testler olmam gerekirmi...

merhaba.. ben gecikmede 130 gunu gordum.. surekli farlutal ile adet gordurduler. sonra duzenleyici verdiler 3 yil boyunca ama hic ise yaramadi.. gittigim 3. doktor hormon testi yaptirtti ve bu duzenleyicilerin tetikledigi hipofez tumoru olusmus o cikti ortaya.. ploraktinim en fazla 600 olmasi gerekirken benimki 4500 cikti.. buda tumore bagli.. farlutal ve o lanet duzenleyici yumurtalarimin anasini aglatmis megersem.. yanlis tedavi olume gonderir ya onun gibi bisi..
aman diyim bi doktora gorunmeden kullanma hicbisey..
2 yildir baska yontemler deniyorlar hala duzene girmis degil yine ilacla adet oluyorum. surekli kontrol altindayim.. 2yildir cocuk diye tirmaliyoruz ama hala tik yok..

iyiyim tatlım sen de olmasan kimse görmüyo ya

evde durumlar maşallah çok iyi adam çıkmıyo dibimden hayret yani:)

kızlar düşük yapalı 3 ay doldu doktor 3 ay çocuk yapmayın demişti dediği maalesef oldu.. Acaba kontrole gitmemin bi anlamı varmı.. tekrar testler olmam gerekirmi...

ay zaman ne çabuk geçip gidiyor 3 ay oldumu bile ya adetin düzendeyse aslında çalışmalara başlaya bilirsin biçok kişiden düşükten sonra adet düzeni bozuluyor diye duymuştum ama yinede gide bilirsin canım genel bi kontrole kist falan varmı diye bakar doktorun

rodii doktor size korunmasız çalışma bile yapmayın dedi ama dinledin sankii, akıllı akıllı bide söylüyor.

bence bi git görün derim.gerekliliğnden değilde senin için rahat etsin.gitmediğinde hergün acaba gitsemiyim diye düşünürsün eminim..

Teşekkürler Hoşbulduk :) Adlarınızı Bilmiyorum Kusura bakmayın yavaş yavaş öğrenirim adlarınızı ben Ümran :)

Bugün Acayip Gerginim Neden Bilmiyorum herşeye ağlamaya başladım ne olacak benim bu halim :)

bence gitmende fayda var.. bunyede acayip degisiklikler oluyor dusukten sonra.. hormon testlerinin yeniden yapilip kontrol altinda olman gerektigini soyluyorlar.. yani benim doktorum oyle demisti.. ploraktinin hamilelik sirasinda yukseliyor ya hani, o dusmemis olabilir. ploraktinde bilirsin sut hormonu ve koruyor bunyeyi hamilelik icin. hamile kalamiyorsun ilacla dusurmeden..

biliyormusun benimde nerdeyse öyle. yani herkes derdiki sen babanin en sevdigi kizisin senin dügünün hepsinden güzel olur derlerdi. dügün güzeldi ama bana hic güzel gelmedi. benim nesem hic yoktu dügün iste adi var diye oynadim millet catlasin iste die oynadim. ben kactimya sadece kendi ailem vardi, teyzelerim, halalarim vardi baskada kimsem yoktu. hele gelinin arkadaslarini piste davet ediyoruz dedilerde kimsecikler yoktu bi kardesim geldi sonra birde sonra tanimadigim kizlar kalkti oynadi. elin dügünde bile daha neseliymisimdir. saat 10da takidan sonra annemgil elin dügünüymüs gibi gitmeye kalktilar. iste ozaman tutamadim kendimi agladim gitmediler iki oynadi babam benimle ondan sonra gittiler. valla aklima geldi simdi yine agliyorum. ben gecen seneki gibi seyler olacagini bilsem valla evlenmezdim. severler beni kaynanamgil ama yaptiklari hareketler cok sinrime gidiyo ya. cok anlayissiz, bencil, arsizlar birde görmemisler. lafa gelince herseyi yaparlar kendileri, herseyi görmüsler. ama yaptiklari tam tersi.

ayyy çok büyük geçmiş olsun tatlım ya allah sabır versin zor biliyorum bunları okurken acaba bende böylemi olacam dedim kendi kendime ben ilk gelmediğinde farlutal aldım söktürmedi sonra duphaston ile söküldü adetim ama sonra iki kere kendiliğinden geldi kan aldırmıştım bi çok kez hormonlar normal dedi doktorum kist falanda yoktu tek sorunum yumurtlama olmuyor o yüzden adet olamıyorum klomenle bile sadece 2 tanecik küçücük yumurtam olmuştu
peki sende sorun neymiş niye adet olamıyormuşsun sendedemi yumurtlama olmuyor
sana adet düzenleyici ne vermişti doktorun?
ben kullanırım diyorum cyclo progynova ama sadece yumurtlama sağlarsa yoksa yumurtlamadan adet düzenlerse zaten bi işime yaramaz bana yumurta lazım :)
şimdi ne tedavisi yapıyor sana doktorlar hiç bitkisel çaylarla denedinmi canım

canım biz çalışmalara 2 ay oldu başladık... adetim düzenli gibi 20 kasım, 20 aralık,19 ocak ta oldum...
tanıdın kız artık beni.... evet valla ben derim....
ozaman haftaya bi gideyim bi kontrolden geçeyim.. gerçi bir ay önce gittiğimde alttan ultrasyona girmiştim bir sorun yok gayet iyi toparlanmışsın demişt....

canım biz çalışmalara 2 ay oldu başladık... adetim düzenli gibi 20 kasım, 20 aralık,19 ocak ta oldum...

çok güzel vallaha maşallah nazar değmesin aklımda kalmasın dersen git doktora hatta bak bugün gide bilrsen kan aldırıp hormonlarına bakar adetin 2./3. günü alıp bakıyorlar tam zamanı

uuuw masallah masallah nazarda degmez inşsllah..toktora ni zaman gidiciksin..fitiller noldu :))

AYYY AMİN AMİN
TOKTORA GİDEBİLMEM İÇİN FİTİLLERİ KULLANMAM GEREK.DÜN GECE YİNE DENEDİM YAPIŞTI KALDI Bİ YERE ÇIKARAMADIM ÇEKTİM CNM ÇOK YANDI KORKTUM.MEĞER AZCIK ISLATILIYOMUŞ İLLET FİTİL

ay kızlar içim kurudu bu dertlerden hepimiz bir kampa girsek sadece bilzer oslak oh kafa dinlesek bir hafta ne güzel olur:97:

çok güzel vallaha maşallah nazar değmesin aklımda kalmasın dersen git doktora hatta bak bugün gide bilrsen kan aldırıp hormonlarına bakar adetin 2./3. günü alıp bakıyorlar tam zamanı
bak bunu bilmiyordum bilseydim giderdim bu saatten sonra randevu alınmıyor benim doktora tühh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…