offf kızlar ya sormayın ben artık baya bunalmışımda şu bebek işinden kendime bile itiraf edemiyormuşum takmıyor gibi davranıyorum ama bilinç altına yer etmiş baya ilk korunmayı bıraktığımda biliyorsunuz 90 günde gelmişti adetim sonra 60 güne ondanda 39 güne düşmüştü ve ben sevinmiştim artık düzene giriyor yavaş yavaş bişeler olur diye gel gelelim şimdi yine 54 gün oldu adetten tık yok ne yapacağımı şaşırdım ama karar verdim galiba bi kaç ay adet düzenleyici kullanacam cyclo progynova aynı doğum kontrol hapı gibi kullanılıyor ama korumuyormuş fakat yumurta geliştiriyormu onu bilmiyorum işte
betul yaa.siz eşinle nasıl tanıstınız..ailesi istemedi mi evlenmenizi.yoksa dugun hazırlıklarında mı bozuldu aranız.bu kadar kin güdecek ne oldu kii..
Sarıı kuzum hosgeldiin..geldiğini görmemişim..nasılsın..evde durumlar nasıl..
kızlar düşük yapalı 3 ay doldu doktor 3 ay çocuk yapmayın demişti dediği maalesef oldu.. Acaba kontrole gitmemin bi anlamı varmı.. tekrar testler olmam gerekirmi...
kızlar düşük yapalı 3 ay doldu doktor 3 ay çocuk yapmayın demişti dediği maalesef oldu.. Acaba kontrole gitmemin bi anlamı varmı.. tekrar testler olmam gerekirmi...
iyiyim tatlım sen de olmasan kimse görmüyo ya
evde durumlar maşallah çok iyi adam çıkmıyo dibimden hayret yani:)
yok kız gerçekten böyle düğün arifesi aşk insanın gözünü kör ediyor ne derlerse desinler dinlemiyorsun bana babam ne laflar saydı hiç umursamadım bile ama şimdiki aklım olsa beklerdim acele etmezdim biz sonbaharda nişanlanmıştık yaza evlencektik sonra ben almanyaya gidince eşim dayanamadı yalvar yakar kışa evlenelim yazı beklemeyelim babam olmaz diyor sonra adamda dayanamadı kızım gitti elin altına paspas oldu babasını ezip geçti dedi anneme al bunu götür düğünü yap gel dedi kendi gelmedi inat etti akrabaların yarısı yoktu annem çok üzülmüştü bitanecik kızımız uslu akıllı böylemi olacaktı bunumu hakettin dedi ama dinlemedim şimdi bakıyorumda ne kadar haklıymışlar şimdi babama karşı hep bi mesafe var kardeşimle hiç konuşmuyorum doğru düzgün hele eşimi hiç istemiyor kardeşim yüzüne bile bakmıyor çok zor bu evlilik işleri gerçekten ama bazen allah daha büyük dert vermesin ne durumda olan insanlar var diyorum yeri geliyor anadan babadan fayda olmuyor yine karı koca bir birinin yardımına koşuyor bi kere evlendik artık mecbur idare edebildiğin yere kadar götüreceksin
merhaba.. ben gecikmede 130 gunu gordum.. surekli farlutal ile adet gordurduler. sonra duzenleyici verdiler 3 yil boyunca ama hic ise yaramadi.. gittigim 3. doktor hormon testi yaptirtti ve bu duzenleyicilerin tetikledigi hipofez tumoru olusmus o cikti ortaya.. ploraktinim en fazla 600 olmasi gerekirken benimki 4500 cikti.. buda tumore bagli.. farlutal ve o lanet duzenleyici yumurtalarimin anasini aglatmis megersem.. yanlis tedavi olume gonderir ya onun gibi bisi..
aman diyim bi doktora gorunmeden kullanma hicbisey..
2 yildir baska yontemler deniyorlar hala duzene girmis degil yine ilacla adet oluyorum. surekli kontrol altindayim.. 2yildir cocuk diye tirmaliyoruz ama hala tik yok..
canım biz çalışmalara 2 ay oldu başladık... adetim düzenli gibi 20 kasım, 20 aralık,19 ocak ta oldum...ay zaman ne çabuk geçip gidiyor 3 ay oldumu bile ya adetin düzendeyse aslında çalışmalara başlaya bilirsin biçok kişiden düşükten sonra adet düzeni bozuluyor diye duymuştum ama yinede gide bilirsin canım genel bi kontrole kist falan varmı diye bakar doktorun
tanıdın kız artık beni.... evet valla ben derim....rodii doktor size korunmasız çalışma bile yapmayın dedi ama dinledin sankii, akıllı akıllı bide söylüyor.
bence bi git görün derim.gerekliliğnden değilde senin için rahat etsin.gitmediğinde hergün acaba gitsemiyim diye düşünürsün eminim..
ozaman haftaya bi gideyim bi kontrolden geçeyim.. gerçi bir ay önce gittiğimde alttan ultrasyona girmiştim bir sorun yok gayet iyi toparlanmışsın demişt....bence gitmende fayda var.. bunyede acayip degisiklikler oluyor dusukten sonra.. hormon testlerinin yeniden yapilip kontrol altinda olman gerektigini soyluyorlar.. yani benim doktorum oyle demisti.. ploraktinin hamilelik sirasinda yukseliyor ya hani, o dusmemis olabilir. ploraktinde bilirsin sut hormonu ve koruyor bunyeyi hamilelik icin. hamile kalamiyorsun ilacla dusurmeden..
saribeybi esperanza hoşgeldini zay bugün burası çok yoğun yetişemiyorum hızınıza
kızlar o kadar dua yazdık bir amin demediniz(
canım biz çalışmalara 2 ay oldu başladık... adetim düzenli gibi 20 kasım, 20 aralık,19 ocak ta oldum...
uuuw masallah masallah nazarda degmez inşsllah..toktora ni zaman gidiciksin..fitiller noldu :))
bak bunu bilmiyordum bilseydim giderdim bu saatten sonra randevu alınmıyor benim doktora tühh....çok güzel vallaha maşallah nazar değmesin aklımda kalmasın dersen git doktora hatta bak bugün gide bilrsen kan aldırıp hormonlarına bakar adetin 2./3. günü alıp bakıyorlar tam zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?