Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kız bende 10 kg aldım sen 15 alsan içim rahatlardı ama

ay ne kötüsün kız 15 kilomu ben nerdeyse ağlıtycam çok aldım diye iki aydır ikişer ikişer alıyorum sonum hayır olsun:)) sen al 15 kilo boyun uzun benim gibi kısamısın sen

Nasıl kaldığı ortada canım tuz yok şeker yok:)) bizdede çokkkkk:))

ay ne kötüsün kız 15 kilomu ben nerdeyse ağlıtycam çok aldım diye iki aydır ikişer ikişer alıyorum sonum hayır olsun:)) sen al 15 kilo boyun uzun benim gibi kısamısın sen

canim ben son bir ayda 2,5 kilo almisim. bak görün siz biz hepimiz 15 kiloyla dogum yapacaz

tüh ya üzüldüm vallaha neyse inşallah bu gittiğin doktor bi çaresini bulur canım peki sana rahim filmi çekip tüplerine baktılarmı
sen hangi şehirdesin

benim adetlerim hep gecikir cnm soğan kürü yapıp içmeden adet olamıyordum.ama artık çocuk kararı vereceğimden her ay adet gecikince ben napıcam hamilemiyim değilmmiyim nerden biliya ya offffffffff

peki doktorun ne diyor bu duruma yani neden geçikiyormuş öyle ya bi sebebi olması lazım
test yapcaksın tabiki canım yada her sabah yataktan çıkmadan ateşini ölçeceksin hamile kalınca ateş yüksek düzeyde ilerliyor

Nasıl kaldığı ortada canım tuz yok şeker yok:)) bizdede çokkkkk:))

benim ablam 55 kiloydu evlendi 57 oldu hamileliginde kac kilo aldi bilmiyorum. ama dogumdan 1-2 ay sonra yine 55 olmustu. cabuk verdi o cok emzirmedide. ama cocuk uyusun diye kucaginda deli deli kosturuyordu cocugu. öyle uyuyordu yigenimde.

canim ben son bir ayda 2,5 kilo almisim. bak görün siz biz hepimiz 15 kiloyla dogum yapacaz

15 le kapatacağımın farkındayım canım zaten nettede yazıyor zayıf hamile kalanlar daha çok alıyormuş(

aaa halbuki kaan çok güzel bir isim nesini beğenmemiş kayra da güzel isim ben çok beğeniyorum
aman daha vaktin var benim kardeşimin karısı dün doğum yaptı ismi yok bebeğin bi gülme tuttu beni hastanede bebek bebek diye seviyor herkes bana dediler bende karışmam dedim aramız açık ya bide kardeşimle o yüzden fazla yüz vermiyorum babama sordular babamda siz 9 ay boyunca bi isim düşünüp bulamadıysanız ben ne yapim dedi :)

tüh ya üzüldüm vallaha neyse inşallah bu gittiğin doktor bi çaresini bulur canım peki sana rahim filmi çekip tüplerine baktılarmı
sen hangi şehirdesin

simdi cumartesi duphaston a baslayacam yine 5 gun sabah aksam. 29-30 ocak gibi adet olmassam eger 5 şbatta gebelik testi dedi doktor.. bu seferde tutmadiysa rahim filmi cektireces dedi. İstanbuldayim ben.

Kızlar ben çıkıyorumm başım çok ağrıdı ya

hormonal dengesizlik vardı tedavi oldum bi ara ama o zaman bekardım bıraktım tedaviyi.şimdide rahim ağzında yara var 5 aydır onunla uğraşıyorum yaaaaaaaa

kizlar valla tedavinizi olun baktirin kendinize. ne kadar pahali olursada olsun. benim halamin kizini tedavi ettirmediler kücük yasta sonrada gec kaldilar kiz yazik 28 yasinda erken menapoza girdi. zorla amcasinin ogluyla evlendirildi zaten ondan sonra tedaviye basladilar ama iste gecikmisler. 8 yil evli kaldilar baktilar cocuk olmuyo amcasigil bosandirtti. ablamin icmedigi bitki cayi dnemedigi ot falan kalmadi kizlar. herseyi denedi olmadi. bi ara tam doktor demis bu aydan cok ümitliyim esini al gel tüp bebek yapalim dedi o ayda esi gitmedi onunla doktora neyse iste ayrildilar simdi. yazik hem gencligi gitti sevmedigi birisiyle evlendi hemde cocuk sahibi olmadi ve olamicak artik. ihmal etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…