kız bende 10 kg aldım sen 15 alsan içim rahatlardı ama
Erkek Çocuğuklarında Rüzgar İsmi Çok Hoşuma Gidiyor Benim .
kız bende 10 kg aldım sen 15 alsan içim rahatlardı ama
kizlar böyle herkesin kilo aldigini duyunca rahatliyom ben valla. Didos hani 9 kiloyla bitiyordu hamilelik
kizlar böyle herkesin kilo aldigini duyunca rahatliyom ben valla. didos hani 9 kiloyla bitiyordu hamilelik
Erkek Çocuğuklarında Rüzgar İsmi Çok Hoşuma Gidiyor Benim .
Benim teyzem ilk çocuğunu 55 kiloyla hamilekaldı doğumunda 2 kilomu ne kaldı üstünde doğumdan sonra hemen o kilolarıda verdi 2.nci çocuğunada 55 kiloyla hamile kaldı ve şuan hala 55 kilo belki dahada zayıf çünkü baya zayıflamış :) zayıf olmasına rağmen çayına ne şeker atar yemeğini fazla tuzlu yapmaz teyzemden çğrenecem nasıl zayıf kalmış böyle :)
erkek çocuk da mete ya da arda çok hoşuma gider ya da eren
ay ne kötüsün kız 15 kilomu ben nerdeyse ağlıtycam çok aldım diye iki aydır ikişer ikişer alıyorum sonum hayır olsun:)) sen al 15 kilo boyun uzun benim gibi kısamısın sen
yok canim hic duzelmedi.. ilk doktorum bekle sabirli ol dedi 130 u gordum.. yeni doktor buldum oda dediki aaa olee 130 gun olurmu napiyo bu insanlar.. ondada 100 u gordum.. sonra 3. doktor duzenleyici yasakduphastona devam.. o ayarliyo gunlerini su gun basla diyo 5 gun kullan adetin 4. 5. gunu gel diyo.. bir kutuyu ikiye boluyoruz yani.. bolee bolee devam ediyo :)
esimde sorun yok tum sıkıntı bende :)
bu bitkileride kullandim hep deli gibiama ise yaramiyo yazikki :)
benim adetlerim hep gecikir cnm soğan kürü yapıp içmeden adet olamıyordum.ama artık çocuk kararı vereceğimden her ay adet gecikince ben napıcam hamilemiyim değilmmiyim nerden biliya ya offffffffff
Nasıl kaldığı ortada canım tuz yok şeker yok:)) bizdede çokkkkk:))
canim ben son bir ayda 2,5 kilo almisim. bak görün siz biz hepimiz 15 kiloyla dogum yapacaz
teyzoslaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bebegime isim bulalim yaaaaa.
esim pusat pusat diyo deli oluyom. ay bende su 2-3 gündür zaten hersey deli oluyom ama neyse.
dün dedim kaan nasil? yok dedi, berkay nasil? yok dedi. ananin diiiiitini koy dicem yakinda. ya neymis pusat ya. valla cocuklar eglenir hem almanlar deyince dahada kötü geliyo kulaga. ne demekmis ya pusat savas aleti, zirh falan. hem dizi cikmisti köpegin adi pusatti. simdi birde kurtlar vadisinde cakirin oglu cikti piyasaya pusat diye aaaa bak cakirin oglunun adida pusatmis diyo. aaaaa sanki cok güzeeeellll dedim bende. ya ne isim desem begenmiyo. deminde konustuk dedim gece ben hic uyuyamadim ya ne cok döndüm falan dedim evet bizde box yaptik dedi. kimle diyorum pusatla diyo ya ne pusati ben istemyiorum pusat falan. alim diyordu tmm diyordum hadi alim güzel isim. ondanda amcamin adi ali millet myi demez ali derler sonra amcanin adi gibi dedi vazgecti. üf ya. söyle basit kolay ve güzel bi isim istiyorum ogluma.
tüh ya üzüldüm vallaha neyse inşallah bu gittiğin doktor bi çaresini bulur canım peki sana rahim filmi çekip tüplerine baktılarmı
sen hangi şehirdesin
[ı]peki doktorun ne diyor bu duruma yani neden geçikiyormuş öyle ya bi sebebi olması lazım
test yapcaksın tabiki canım yada her sabah yataktan çıkmadan ateşini ölçeceksin hamile kalınca ateş yüksek düzeyde ilerliyor[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?