Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Canıııım gözünüz aydın hayırlı olsun inşallah Rabbim güzel yazılar yazmıştır:)

Slm kızlar naber ben geldim zeynep kızzz seni çok merak ettim var mi gelen giden inşallah yoktur

yok canım henüz gelen giden olmadı ama bekliyoruz bakalım seninde yarın büyük gün çalışıyonuz mu bari? Yarın adetin kaçıncı günü olacak?

kızlar herkese tünaydın siteye ne oldu ya 1 saattir girmedi neyseeeeee

rayyancım canım gözün aydın canım

didemcimmmmm ayyyyyy kız biran önce bitsin işlerin özledim seni

eflalim kız bebiş mi gıdıklıyo seni yerim ben onu benimkide bazen bişeyler yapıyo :)

gülüm canım yeğenin çok tatlı maşallah rabbim nazardan saklasın

ebrarcıııımmmmmmm kuzum kocaman merhaba sanada

ceylin cim hayırlıı teskereleri olsun inşallah

zeynepcimmmm senide unuttum sanmaaaaaaaa

ay evet kimsecikler yok ya. canim sen evde egzersiz falan yapiyormusun kiz? burda kurslar falan var ama kis günü bir saat icin oraya gitmek istemiyorum. fiyat uygun ama havalar cok kötü.

ay evet kimsecikler yok ya. canim sen evde egzersiz falan yapiyormusun kiz? burda kurslar falan var ama kis günü bir saat icin oraya gitmek istemiyorum. fiyat uygun ama havalar cok kötü.

yok canım yapmıyorum burda var ama pahlıııııı zatennnn bide soğukta insan bir yere gitmek istemiyoooo yaaaaaaaaaaaa

canlarım hepiniz iyisiniz maşallah allah daha iyi etsin. geçenlerde radyoda duydum hamilelier için devlet hastanelerinde plates düzenlemişler. bedava aklınızda bulunsun. gitmek isteyenler olabilir. ilk ankarada başlamış ama yayıldımı bir bilgim yok.

kiz senin 15 haftan kalmis 3,5ay yani cantani falan hazirladin mi sen kiz? bu arada dogumdan korkuyormusun? ben nedense korkmuyorum ama bazen giriyo icime bi korku yani nasil olacak kki hic bilmiyorumki. cok merak ediyorum. bilmedigim birsey oldugu icin korkuyorum galiba

yok canım yapmıyorum burda var ama pahlıııııı zatennnn bide soğukta insan bir yere gitmek istemiyoooo yaaaaaaaaaaaa

aynen valla. 10x1 saat eslerle kurslar 65 € tek anne icin 10x1 55 €. 2 saat olsa giderim belki ama 1 saat bu kis günü gidip gelmene degmezki. belki martta falan giderim. ya kendi kendime düsünüyorum tmm karninda kilo alabilirsin o bebek ama kalcalar veya bacaklar bebek degilki yani oralar icin egzersiz yapmak istiyorum aslinda. netten buldum simdi bakalim evde yapicam vaktim olursa

ben korkmuyorum ya genelde bu sitede doğğum hikayelerini okuyorum ve cevremden dinliorm cok korkutulcu deil saatlerce cekmiyoruz ki 1-2 saat sancıı süreci oda meleklerimiz için değğer allahıım onun kolaylıığğıınıı verir.cantamıı fln hazıırlamadıım ama ocağğıın 15ine herseim hazıır olacak ins. buarada bende sundan muzdaribim doktorum cikolatayıı yasakladıı ama yapamııorm kocamla kavga ediorz sıırf bu yuzden :2:

cikolatayi niye yasakladi doktor? kilo icin mi? ay kiyamam. ben baslarda hic tatli yiyemiyordum simdi masallah canim tatli cekiyo. agizim hic durmuyo benim ya. evet deger bebislerimiz icin. ayyyy canim oglum benim. aman daha erken hazirlarsin ben daha hicbirsey almadim. bakalim esim simdi almak istemiyo doktor %70 oglan deyince. %100 belli olsun kiz mi oglan mi aliriz diyo :) kaynanam ama simdiden baslamis yelekler örmeye.

ayyyyy canım bende düşünmemeye çalışıyorum pekkkkkkkk buarada neden yasakladı çikolatayı kızzzzzzz dr un

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…