Slm kızlar naber ben geldim zeynep kızzz seni çok merak ettim var mi gelen giden inşallah yoktur
hayırlı günler canlaaar,SİZLERE ÇOK MUTLU OLDUĞUM HABERİ VEREYİM.GEÇEN GÜN EŞİM KADROLU ALIM İÇİN MÜLAKATA GİRMİŞTİ YA,
KAZANMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
15 ile tercih yapıcaz artık nasib nerdeyse
Slm kızlar naber ben geldim zeynep kızzz seni çok merak ettim var mi gelen giden inşallah yoktur
kızlar herkese tünaydın siteye ne oldu ya 1 saattir girmedi neyseeeeee
rayyancım canım gözün aydın canım
didemcimmmmm ayyyyyy kız biran önce bitsin işlerin özledim seni
eflalim kız bebiş mi gıdıklıyo seni yerim ben onu benimkide bazen bişeyler yapıyo :)
gülüm canım yeğenin çok tatlı maşallah rabbim nazardan saklasın
ebrarcıııımmmmmmm kuzum kocaman merhaba sanada
ceylin cim hayırlıı teskereleri olsun inşallah
zeynepcimmmm senide unuttum sanmaaaaaaaa
slm kızlr nasılsınız ne var yok herkes havadan muzdarip buraya butun gece kar yağdı donuyoruz
ay evet kimsecikler yok ya. canim sen evde egzersiz falan yapiyormusun kiz? burda kurslar falan var ama kis günü bir saat icin oraya gitmek istemiyorum. fiyat uygun ama havalar cok kötü.
yok canım yapmıyorum burda var ama pahlıııııı zatennnn bide soğukta insan bir yere gitmek istemiyoooo yaaaaaaaaaaaa
kiz senin 15 haftan kalmis 3,5ay yani cantani falan hazirladin mi sen kiz? bu arada dogumdan korkuyormusun? ben nedense korkmuyorum ama bazen giriyo icime bi korku yani nasil olacak kki hic bilmiyorumki. cok merak ediyorum. bilmedigim birsey oldugu icin korkuyorum galiba
canlarım hepiniz iyisiniz maşallah allah daha iyi etsin. geçenlerde radyoda duydum hamilelier için devlet hastanelerinde plates düzenlemişler. bedava aklınızda bulunsun. gitmek isteyenler olabilir. ilk ankarada başlamış ama yayıldımı bir bilgim yok.
iyiz cok sükür sen nasilsin canim?
ben korkmuyorum ya genelde bu sitede doğğum hikayelerini okuyorum ve cevremden dinliorm cok korkutulcu deil saatlerce cekmiyoruz ki 1-2 saat sancıı süreci oda meleklerimiz için değğer allahıım onun kolaylıığğıınıı verir.cantamıı fln hazıırlamadıım ama ocağğıın 15ine herseim hazıır olacak ins. buarada bende sundan muzdaribim doktorum cikolatayıı yasakladıı ama yapamııorm kocamla kavga ediorz sıırf bu yuzden :2:
ben korkmuyorum ya genelde bu sitede doğğum hikayelerini okuyorum ve cevremden dinliorm cok korkutulcu deil saatlerce cekmiyoruz ki 1-2 saat sancıı süreci oda meleklerimiz için değğer allahıım onun kolaylıığğıınıı verir.cantamıı fln hazıırlamadıım ama ocağğıın 15ine herseim hazıır olacak ins. buarada bende sundan muzdaribim doktorum cikolatayıı yasakladıı ama yapamııorm kocamla kavga ediorz sıırf bu yuzden :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?