Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ay ne kötüsün kız 15 kilomu ben nerdeyse ağlıtycam çok aldım diye iki aydır ikişer ikişer alıyorum sonum hayır olsun:)) sen al 15 kilo boyun uzun benim gibi kısamısın sen
ben 15 le kapatabilimiyim bilmiyorum çünkü en son 2 haftada 2 kg almıştım
kizlar böyle herkesin kilo aldigini duyunca rahatliyom ben valla. didos hani 9 kiloyla bitiyordu hamilelik
ay sorma kızz doktorumda dalga geçiyo zaten

hormonal dengesizlik vardı tedavi oldum bi ara ama o zaman bekardım bıraktım tedaviyi.şimdide rahim ağzında yara var 5 aydır onunla uğraşıyorum yaaaaaaaa

geçmiş olsun rahim ağzı yarası bendede var canım doktor hep smear alıp bakıyor tehlikesine o yüzden zaten bana doğumu önerdi doğumdan sonrada yarayı dondururuz dedi ben yeni evliyken sık sık enfeksiyorn ve mantar geçirdim ozaman devlete gidiyordum 6 ay çektim geçiremediler sonra bu gittiğim doktoru buldum bi fitil bi ilaç bidaha olmadı enfeksiyon falan çok şükür ama yara kaldı işte gerçe ben hiç fark etmiyor ne acı ne kanama hiç bişe olmuyor
sen yine git doktoruna hormonal dengesizlik ise tek sorun çözülür ilaçlarla sorun değil o yeterki benim gibi yumurtlama sorunun olmasın onun tedavisi daha zor çok uğraştırıyor

ben dondurdum cnm çünkü doğumla o enfeksiyon çocuğabulaşabilirmiş.
Dondurdum kısmen iyileşti şimdide fitil veriyo ama ben fitil kullanamıyorum olmuyo ya

ben dondurdum cnm çünkü doğumla o enfeksiyon çocuğabulaşabilirmiş.
Dondurdum kısmen iyileşti şimdide fitil veriyo ama ben fitil kullanamıyorum olmuyo ya

banada bi çok doktor doğum yapmamış kadına dondurmayı (zaralı olmadığı sürece) önermiyoruz çünkü rahim yolunun doğal yapısını bozuyor daraltıyor bu sefer doğumda çok zorluk oluyor ve tekrar edebiliyor dedi

ay herkes bişi diyo rezil olduk gittik işte..
erkek olmak vardı yaww

kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah ne var ne yok varmı bi gelişmeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…