kizlar gene ben bisey sorucam size, hamilelikte sac boyanir mi
yemeğimizi yedik te geldik kızlarrrrrrrrrrrrr
afiyet olsun hoşgeldinizzz
tşk ederizzz hoşbuldukkk
ee ne kaynatıyonuz yine kaynanamı
sevgili hamileler size bir sorum olcak,adetime 1 hafta VAR,BAŞIM ACAYİP DÖNÜYOR,TANSİYONUM 8-5 ,yarım saat önce ölçtürdüm,göğüslerim şiş,halkası bayağı genişlemiş,uç kısmı kararmış,dokunduğumda ağrıyor,damarlar belirginleşmiş, açık renkli bir akıntı var,4-5 gündür,belim ağrıyo, ağzımda demir tadı gibi bişey var, sizler de böyle değişiklikler oldu mu? sizce hamile miyim ben?
sevgili hamileler size bir sorum olcak,adetime 1 hafta VAR,BAŞIM ACAYİP DÖNÜYOR,TANSİYONUM 8-5 ,yarım saat önce ölçtürdüm,göğüslerim şiş,halkası bayağı genişlemiş,uç kısmı kararmış,dokunduğumda ağrıyor,damarlar belirginleşmiş, açık renkli bir akıntı var,4-5 gündür,belim ağrıyo, ağzımda demir tadı gibi bişey var, sizler de böyle değişiklikler oldu mu? sizce hamile miyim ben?
beni yine kimse görmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende asaa inip gelldim,, hepinizi görüyorum şu an....
canım sıkılıyo adet oldum daha 3 gün vardı ama yaaaaaaa
yine çokmu yedin sen obez
bende yeni geldim sende beni görmedin yemekten geldik dedik dimiiiiiiiiiiiiiiiiii
sarı süngerim benimmmmmmmmmmmmm hoşgeldin
canım sıkılıyo adet oldum daha 3 gün vardı ama yaaaaaaa
off hemide nasıl..ammavelakın gel gorki..nefsim doymadı.sürekli gözüm baskalarının elinde millet ne yiyo bakıyorum.canımın cektıgı bişey bulamadım henuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?