Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

anam bak kız afr sen bilin böleee işler,i bacım benim cin aliyle cin aliye çizelgede yürüyolar sona doğru ama ben çok taaaan geldim sona biri onları durdursun olmamı anca sen düzeltin bi el at bacım yaaaa yada anlat ben becerebilirsem

slm kızlar ben geldimmmmm işleri bıraktım yapmayacagım aman yeter ya bi haftadır anam agladı eeeeeee ben yokken neler oldu son dedikoduları alayım

slm kızlar ben geldimmmmm işleri bıraktım yapmayacagım aman yeter ya bi haftadır anam agladı eeeeeee ben yokken neler oldu son dedikoduları alayım

nolcek afırım sarı sünger kırmızıya boyanmıs..baska bi gelişme duymadım ben ..sabah beri konuk sanatcı cok.bizden gelen giden yok..

nolcek afırım sarı sünger kırmızıya boyanmıs..baska bi gelişme duymadım ben ..sabah beri konuk sanatcı cok.bizden gelen giden yok..

anammm desene bizim sünger gs lı olmuşşşşşş neyse hayırlısı olsun bacım ya sünger yenii stad da kesin senim koca golü atar merak etme kupa sizin olacak

hee ben kırmızıya boyandımmmmmmmmmm

anammm desene bizim sünger gs lı olmuşşşşşş neyse hayırlısı olsun bacım ya sünger yenii stad da kesin senim koca golü atar merak etme kupa sizin olacak

anam biz şu koca yatakta bi gol atamadık o kadar ışık altında kalabalıkta hiç zannetmem

sünger bugün mü oldun gene 28 günde birmi oluyon söylede çizelgeyi düzeltelim

valla kızlar bugün bi gelip bi gidiyom işlerim var biraz o yüzden fırsat buldukça kaçıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…