Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kıızlar walla yemek yemeyip hep çikolata yediğğim için yasakladıı kilo içinde aslıında 6ayda 6.5-7 kilo aldıım ama ona bile fazla dedi deli edio beni tatlıı yasakmııs gunde 7-8 öğğün yemek yiyecekmisim iide ben öle yemek yemeyi cok sevmiorm ki çikolatayıı görnce bile mutlu oluorm kaldıı ki yemek :)

aboooo kiz ben 4,5ayda 6 kilo aldim. sen yine iyisin.

ay canim baslarda evet cok kötü uykusuzluk. simdi plazenta gelistigi icin senin bütün enerjini aliyo. sabret canim 1 ay sonra seninde hicbirseycigin kalmaz.

inşallah canım yavrum saglıklı olsunda üşümeyede razıyım yarın evde kalın polar battaniye getiricem. oooh patron gelene kadar sarılır uyurum bir iki saat.

kızlarr naber nasılsınız
hoşgeldinnn canım nasılsınn

selam ben geldim nasılsınız hanımlar
cannımmm hoşgeldiiin nassısan iyyisen dicem ama kasıkların ağrıyomuş hayırdır ne oldu sana böylleeee

ayyyy aslında normal ama drun gestapo maşallahhh bende hiç yemek yiyemiyorum 1 yada 2 çeşit okadar çok zor oluyo öyle oluncaaa

sol kasığımda müthiş bi ağrı var yaaaaaa
hayırdır canım ya üşüttün mü acep

ebrarcıım hoşş geldin
hoşbuldum bidenem

kızlar ben geldim:)
hoşgeldin zeynocum

inşallah canım yavrum saglıklı olsunda üşümeyede razıyım yarın evde kalın polar battaniye getiricem. Oooh patron gelene kadar sarılır uyurum bir iki saat.
oy oy oyy battaniyeye sarılıp uyuyacak süpersin valla

Hoşbuldum ama ben hoşgelmedim Arkadaşımın yiğeni 3,5 yaşında kansere kurban verdik

Hoşgeldin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…