bende iyiyim çok şükür ahhh şu üşümeyle uykusuzlugun bir çaresi olsa daha da iyi olucam. ellerim hiç ısınmıyor.
kızlarr naber nasılsınız
selam ben geldim nasılsınız hanımlar
hoşgeldin canımmm biz iyiyiz sen nasılsınnselam ben geldim nasılsınız hanımlar
afiyet bal şeker olsun canımhosgeldin canim. sen geldin ben gidicem simdi yemege. ama 1 saat icinde geri dönerim. belkide daha kisa
hosgeldinnnnnnnnn
hoşgeldin canımmm biz iyiyiz sen nasılsınn
afiyet bal şeker olsun canım
kıızlar walla yemek yemeyip hep çikolata yediğğim için yasakladıı kilo içinde aslıında 6ayda 6.5-7 kilo aldıım ama ona bile fazla dedi deli edio beni tatlıı yasakmııs gunde 7-8 öğğün yemek yiyecekmisim iide ben öle yemek yemeyi cok sevmiorm ki çikolatayıı görnce bile mutlu oluorm kaldıı ki yemek :)
ay canim baslarda evet cok kötü uykusuzluk. simdi plazenta gelistigi icin senin bütün enerjini aliyo. sabret canim 1 ay sonra seninde hicbirseycigin kalmaz.
aboooo kiz ben 4,5ayda 6 kilo aldim. sen yine iyisin.
selam ben geldim nasılsınız hanımlar
hoşgeldinnn canım nasılsınnkızlarr naber nasılsınız
cannımmm hoşgeldiiin nassısan iyyisen dicem ama kasıkların ağrıyomuş hayırdır ne oldu sana böylleeeeselam ben geldim nasılsınız hanımlar
kıızlar walla yemek yemeyip hep çikolata yediğğim için yasakladıı kilo içinde aslıında 6ayda 6.5-7 kilo aldıım ama ona bile fazla dedi deli edio beni tatlıı yasakmııs gunde 7-8 öğğün yemek yiyecekmisim iide ben öle yemek yemeyi cok sevmiorm ki çikolatayıı görnce bile mutlu oluorm kaldıı ki yemek :)
hayırdır canım ya üşüttün mü acepsol kasığımda müthiş bi ağrı var yaaaaaa
hoşbuldum bidenemebrarcıım hoşş geldin
hoşgeldin zeynocumkızlar ben geldim:)
oy oy oyy battaniyeye sarılıp uyuyacak süpersin vallainşallah canım yavrum saglıklı olsunda üşümeyede razıyım yarın evde kalın polar battaniye getiricem. Oooh patron gelene kadar sarılır uyurum bir iki saat.
kızlar herkese tünaydın siteye ne oldu ya 1 saattir girmedi neyseeeeee
rayyancım canım gözün aydın canım
didemcimmmmm ayyyyyy kız biran önce bitsin işlerin özledim seni
eflalim kız bebiş mi gıdıklıyo seni yerim ben onu benimkide bazen bişeyler yapıyo :)
gülüm canım yeğenin çok tatlı maşallah rabbim nazardan saklasın
ebrarcıııımmmmmmm kuzum kocaman merhaba sanada
ceylin cim hayırlıı teskereleri olsun inşallah
zeynepcimmmm senide unuttum sanmaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?