Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlar haklıymışsın ben o kadar kişiye koşturdum bu saat oldu dediğim gibi sadece akşam eltim geldi 10 dk oturdu gitti. eşimin annesi babası geldi onlarda 10 dk oturdu gitti..dolma ve tatlı getirmişler.. sabahta kaynanam kapıdan iyimisin kahvaltını yap dedi okadar... :)))

Canım inşaallah bebektir bir kere banada öyle olmuştu ama ben regli olmuştum belkim seninki yerleşme kanamasıdır

Günaydın canım sanada iyi haftalar.

eflal canm ilişk sonrası oldu ve sonra bitti şimdi de yok ve beyaz akıntım varrr

kanda belli olur mu ebrarcımmm offff ne belirsizlik yaaa
tooxic canm üzme kendini bebişin var senin kendi derdimi unuttum şimdi zor bi durum Rabbim yardımcın olsunn

amin canımmm
canım walla bende şaşırdım ne diyeceğimi ama sakın ha evinden gitmeye kalkma tamam mı
bırak ne yapmak istiyorsa yapsın gidecekse gitsin bakim sonra nasıl kuzu kuzu geliyor bak

ya ben gidemem zaten 3 şubatta randevum varr önemli çünkü bebeğe ve sıvı miktarına bakacakk ve yola çık diyecek mi dr

hemde ne gün doğdu valla bak hala dua ediyom inşallah beşizlerin olurrrrrrrrrrrrr ebrar amin de kız

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN

günaydın canımm

kanda belli olur mu ebrarcımmm offff ne belirsizlik yaaa
tooxic canm üzme kendini bebişin var senin kendi derdimi unuttum şimdi zor bi durum Rabbim yardımcın olsunn

canım tabi ki belli olur yapabilirsen yap için rahatlasın ama istersen bugün bekle yarın yap

anladım cnmmm ailene bencede bişi söyleme şimdiden. sende evden gitmeyi fln düşünme. isteyen kendi yapar. sakin ol cnmmm allah yardımcı olsun
canım walla bende şaşırdım ne diyeceğimi ama sakın ha evinden gitmeye kalkma tamam mı
bırak ne yapmak istiyorsa yapsın gidecekse gitsin bakim sonra nasıl kuzu kuzu geliyor bak

ne sırıtıyon hııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı sen nasılsın buarada iyimisin senin avea varmıydı kızzzz. akşamları 9 dan snraya bedava yaptırdım rahatsız edim senle didemi barim sapıklık edim

yok be yawrımm benim telsim

Eflalimmmmm bugün çekerim kuşummm fotoları eklerim inşallahhhhhh
gül valla ben çok sevindim kuşum inşallah bu ay hayırlı haberlerde alırızzzzz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Canım bak sana ondan vazgeç demiyorum ona öyle hissetitr benim eşimde boşanalım edelim her kavgada ağzına sakız etmişti geçende yazdım sana bende dedim yeter artık ben bir kere diycem sana tam diycem zaten ayrılmış olcaz o zaman Allah rızası için susuyorum sabrımı zorlama dedim tabi yine bağırıp çağırdı ama artık boşanalım falan demiyor hiç kesildi yani şimdi en ufak şeyde hiç umrumda olmazsın sen babanın evien ben babamın evine diyorum bunu ciddi mi diyorum hayır ama ona öyle hissettiriyorum anladın mı canım sende öyle yap ilk kural ağlamayı kes çok zor biliyorum bende senin gibiyim herşeye ağlarım zaten aynı hastalığa sahip olmamızdan belli:)) onun yanında bir daha ağlama ve kavgalıda olsanız sanki hiç tınmıyormuşsun bu durumu gibi davran yemeğini aşını yap sofranı kur ona lazım olan şeyleri yerene getir sadece konuşma sorarsa konuş onun dışında sohbet etme sanki onun böyle yapması hiç umrunda değilmiş gibi davran düzelene kadar tabi düzeldikten sonrada sen beni çok kırdın falan deme umursama olmamış gibi davran birde böyle dene kuzum ve ağlamayı kes artık

saol cnmmmmm inşallah ilk aydan tuttururuz
neden bırakıyon işiiii cnmm yaaa bence bırakma

eeeeee sana didik bizzzzz okadan yüz verme die. bundan snra akıllan bari
güll canm çok güzel bi gelişme inş daha güzel haberler alırız

saol cnmmm gerçekden iyimi gelişme ben hala inanamıyom. bence sende bekle yarını eğer gelmesse vardır bebiş cnm.

yok be yawrımm benim telsim
tühhhhhhhhhhh sapıklık edemicem.

gül valla ben çok sevindim kuşum inşallah bu ay hayırlı haberlerde alırızzzzz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

cnmmmm o dediğim durum olsa böyle gelişme olmazdı dimi. nette bi dr. sordum oda korkulcak bi durum yok alakası bile yok demiş. demekki yumoşlarım sağlıklı olduğunumu gösteriyo bu gelişme

tamam canımm aman ne bileyim bişey fayda etmio kii

ee sen hala bizi dinleme bakimm
şimdi anlamışsındır neyin ne olduğunu dimi

ahh be betul.. bu modeller boyle oluyor heralde. vazgecilmez olduklarini farkettikleri anda kral saniyolar kendilerini. cok var etrafta bu modellerden. devam ettirmek istiyorsan katlaniyorsun. bebiste var simdi. hersey agir hersey zor geliyor sana biliyorum bu durumu ablamin hayati 7 yildir boyle.. 5 yasinda cocuk var ama hayat hala ayni.. artik o kadar alismiski ablam ayri yatmaya tek basina ayakta durmaya.. ben hak vermiyoru tabi ablama kimse kimseye bu eziyeti cektirme luksune sahip degil. Hep derim senden daha degerli onemli hicbisey yok bu hayatta.. cunku sen varsan diger herkes var..
dun bi adim atmis yataginiza geri donmussunuz kim bilir belki bu duzelecek biseylerin habercisi olur hersey yoluna girer. insallah.. uzme kendinide bebeginide..

hayatım senin doktor bence zırt attı orda manyak şeyyy o durum olsa yumurta olurmu hiç yaa hemde iki tarafta birden yumurtan var görürsün çok güzel bi şeklde gelişecek o yumurtalar sen içini ferak tut

Kız bunların duası tuttu hakkaten beşiz diye diye ay olursa birde beş tane canım inşaallah hayırlısıyla en az bir kesin olsunda en fazla iki:)) canım nazardanmı bilmem başım boynum kollarım sırtım anamda erkee çocukda benim de romaztizmam artıyordu diyor sanırım haklı neyse az kaldı.

Eeee biz demiştik:86::86: bayılırım ben demiştim demeye:86:

eflal canm ilişk sonrası oldu ve sonra bitti şimdi de yok ve beyaz akıntım varrr

Canım bende hemen olmmamıştım ertesi gün olmuştum dur bakalım bir azcık sık dişini bir iki gün daha geçsinde kanda baktır hemen.

Çek canım çek geçen haftadan beri merak ediyorum kaç kez yazdım görmedin bakıyım cicişlere birde ben koysam teyzesi çok bişeyimiz yok ama örgüyüde benimki yasakladı ama battaniye başladım onu bitirmeden olmaz:)))

kız o kadar çokki hangibir ini çekem eriniyom valla ama söz bugün hepsini çekcemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…