Canım inşaallah bebektir bir kere banada öyle olmuştu ama ben regli olmuştum belkim seninki yerleşme kanamasıdır
Günaydın canım sanada iyi haftalar.
kanda belli olur mu ebrarcımmm offff ne belirsizlik yaaa
tooxic canm üzme kendini bebişin var senin kendi derdimi unuttum şimdi zor bi durum Rabbim yardımcın olsunn
canım walla bende şaşırdım ne diyeceğimi ama sakın ha evinden gitmeye kalkma tamam mı
bırak ne yapmak istiyorsa yapsın gidecekse gitsin bakim sonra nasıl kuzu kuzu geliyor bak
hemde ne gün doğdu valla bak hala dua ediyom inşallah beşizlerin olurrrrrrrrrrrrr ebrar amin de kız
selamsız sabahsız pat diye girdim. günaydın hepinize canlarım inşallah hayırlı bir hafta olur bizim için ben resim paylaşmak istiyorum nasıl paylaşıcam ya. çok güzel bir battaniye gördüm resmini aldım size de göstermek istiyorum. nasıl yapıcam
kanda belli olur mu ebrarcımmm offff ne belirsizlik yaaa
tooxic canm üzme kendini bebişin var senin kendi derdimi unuttum şimdi zor bi durum Rabbim yardımcın olsunn
anladım cnmmm ailene bencede bişi söyleme şimdiden. sende evden gitmeyi fln düşünme. isteyen kendi yapar. sakin ol cnmmm allah yardımcı olsungülüm efalalin alıntılarında yazıoo
eflal ailemin arkamda olduğunu bilio hemde kızıo onlara diodu kli onlar yüz vermese sende gitmeye kalkmazsın.ben annem üzülmesin die aramıom.şimdi arar kesin keç gün olduuu.ne dicem bilmiom.benim küçücük ve sorunsuz bi dünyam vardı.bana bulunmaz hint kumaşı dğilsin dio hep ama kendini öle sanıo o.ben vazgeçemiorum oda bunu bilio.ama bi vazgeçsem herşey bitecek hazır.
ne sırıtıyon hııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı sen nasılsın buarada iyimisin senin avea varmıydı kızzzz. akşamları 9 dan snraya bedava yaptırdım rahatsız edim senle didemi barim sapıklık edimcanım walla bende şaşırdım ne diyeceğimi ama sakın ha evinden gitmeye kalkma tamam mı
bırak ne yapmak istiyorsa yapsın gidecekse gitsin bakim sonra nasıl kuzu kuzu geliyor bak
anladım cnmmm ailene bencede bişi söyleme şimdiden. sende evden gitmeyi fln düşünme. isteyen kendi yapar. sakin ol cnmmm allah yardımcı olsun
ne sırıtıyon hııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı sen nasılsın buarada iyimisin senin avea varmıydı kızzzz. akşamları 9 dan snraya bedava yaptırdım rahatsız edim senle didemi barim sapıklık edim
gülüm efalalin alıntılarında yazıoo
eflal ailemin arkamda olduğunu bilio hemde kızıo onlara diodu kli onlar yüz vermese sende gitmeye kalkmazsın.ben annem üzülmesin die aramıom.şimdi arar kesin keç gün olduuu.ne dicem bilmiom.benim küçücük ve sorunsuz bi dünyam vardı.bana bulunmaz hint kumaşı dğilsin dio hep ama kendini öle sanıo o.ben vazgeçemiorum oda bunu bilio.ama bi vazgeçsem herşey bitecek hazır.
saol cnmmmmm inşallah ilk aydan tuttururuzcanım inş iyi haberlerini alırız en kısa zamanda çok sevindim senin asına
işi bırakmayı hiç düşünmüyordum ama sanırım bırakıcam duruma göre canım nasıl gidicek bakalım işler
eeeeee sana didik bizzzzz okadan yüz verme die. bundan snra akıllan barikızlar haklıymışsın ben o kadar kişiye koşturdum bu saat oldu dediğim gibi sadece akşam eltim geldi 10 dk oturdu gitti. eşimin annesi babası geldi onlarda 10 dk oturdu gitti..dolma ve tatlı getirmişler.. sabahta kaynanam kapıdan iyimisin kahvaltını yap dedi okadar... :)))
güll canm çok güzel bi gelişme inş daha güzel haberler alırız
tühhhhhhhhhhh sapıklık edemicem.yok be yawrımm benim telsim
Eflalimmmmm bugün çekerim kuşummm fotoları eklerim inşallahhhhhh
gül valla ben çok sevindim kuşum inşallah bu ay hayırlı haberlerde alırızzzzz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Canım bak sana ondan vazgeç demiyorum ona öyle hissetitr benim eşimde boşanalım edelim her kavgada ağzına sakız etmişti geçende yazdım sana bende dedim yeter artık ben bir kere diycem sana tam diycem zaten ayrılmış olcaz o zaman Allah rızası için susuyorum sabrımı zorlama dedim tabi yine bağırıp çağırdı ama artık boşanalım falan demiyor hiç kesildi yani şimdi en ufak şeyde hiç umrumda olmazsın sen babanın evien ben babamın evine diyorum bunu ciddi mi diyorum hayır ama ona öyle hissettiriyorum anladın mı canım sende öyle yap ilk kural ağlamayı kes çok zor biliyorum bende senin gibiyim herşeye ağlarım zaten aynı hastalığa sahip olmamızdan belli:)) onun yanında bir daha ağlama ve kavgalıda olsanız sanki hiç tınmıyormuşsun bu durumu gibi davran yemeğini aşını yap sofranı kur ona lazım olan şeyleri yerene getir sadece konuşma sorarsa konuş onun dışında sohbet etme sanki onun böyle yapması hiç umrunda değilmiş gibi davran düzelene kadar tabi düzeldikten sonrada sen beni çok kırdın falan deme umursama olmamış gibi davran birde böyle dene kuzum ve ağlamayı kes artık
kızlar haklıymışsın ben o kadar kişiye koşturdum bu saat oldu dediğim gibi sadece akşam eltim geldi 10 dk oturdu gitti. eşimin annesi babası geldi onlarda 10 dk oturdu gitti..dolma ve tatlı getirmişler.. sabahta kaynanam kapıdan iyimisin kahvaltını yap dedi okadar... :)))
tühhhhhhhhhhh sapıklık edemicem.
way yawrımm çok üzüldüm sapıklık edemiceğine
Cnmmmm o dediğim durum olsa böyle gelişme olmazdı dimi. Nette bi dr. Sordum oda korkulcak bi durum yok alakası bile yok demiş. Demekki yumoşlarım sağlıklı olduğunumu gösteriyo bu gelişme
amin cnmmm aminnnn mutlu oldunmu:86::86::86::86:
sarı gnaydın cnmmm
eflalimmm sanada günaydın heya yumoşlar beni şaşırttı buay. patlama oldu nüfusda
geçmiş olsun sanada cnmmm bi düzelemediniz
ferdanın dediği gibi herkes hasta
kızlar haklıymışsın ben o kadar kişiye koşturdum bu saat oldu dediğim gibi sadece akşam eltim geldi 10 dk oturdu gitti. eşimin annesi babası geldi onlarda 10 dk oturdu gitti..dolma ve tatlı getirmişler.. sabahta kaynanam kapıdan iyimisin kahvaltını yap dedi okadar... :)))
eflal canm ilişk sonrası oldu ve sonra bitti şimdi de yok ve beyaz akıntım varrr
Eflalimmmmm bugün çekerim kuşummm fotoları eklerim inşallahhhhhh
gül valla ben çok sevindim kuşum inşallah bu ay hayırlı haberlerde alırızzzzz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kız o kadar çokki hangibir ini çekem eriniyom valla ama söz bugün hepsini çekcemmmKız bunların duası tuttu hakkaten beşiz diye diye ay olursa birde beş tane canım inşaallah hayırlısıyla en az bir kesin olsunda en fazla iki:)) canım nazardanmı bilmem başım boynum kollarım sırtım anamda erkee çocukda benim de romaztizmam artıyordu diyor sanırım haklı neyse az kaldı.
Eeee biz demiştik:86::86: bayılırım ben demiştim demeye:86:
Canım bende hemen olmmamıştım ertesi gün olmuştum dur bakalım bir azcık sık dişini bir iki gün daha geçsinde kanda baktır hemen.
Çek canım çek geçen haftadan beri merak ediyorum kaç kez yazdım görmedin bakıyım cicişlere birde ben koysam teyzesi çok bişeyimiz yok ama örgüyüde benimki yasakladı ama battaniye başladım onu bitirmeden olmaz:)))
way yawrımm çok üzüldüm sapıklık edemiceğineavea hat al banane
hayatım senin doktor bence zırt attı orda manyak şeyyy o durum olsa yumurta olurmu hiç yaa hemde iki tarafta birden yumurtan var görürsün çok güzel bi şeklde gelişecek o yumurtalar sen içini ferak tut
dediğin gibi cnmmmm hem iki taraflı hemde 5 er tane. inşallahdediğiniz gibi gelişirrr. oyyy buay baya heyecanlıyım bide tutarsa hepsi
senin aveamı cnmmm hattın sapıklık edicemde veya avea olan arkedeşlerim sapık istiyonuzmu:89::89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?