Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Slm kızlaaarrrrrrr nörüyonuz bakem ayy ben anca gelebildim çok işim var çok hemen birisi bana bugün olanları özet geçsin bakem geçmişe dönmeyim şimdi

tamam canımm aman ne bileyim bişey fayda etmio kii

Canım sen bir dene ne kaybedersin zaten üzülüyorsun diyorum sana bende çok ağladım hala ağlıyorum ama en azından benimki artık vazgeçilmez olmadığını biliyor o yüzden boşanma lafını etmiyor ha bu arada benimkide küsünce yatağını ayırırdı çokta tınnnnnnnnnnn şimdi onuda yapmıyor babasından gördüğünü işliyor babasıda aynı zaten biriyle evleneceksen babası nasıl karısına nasıl davranıyor evleneceğin adam anasına nasıl saygılımı ona bakacan.

Slm kızlaaarrrrrrr nörüyonuz bakem ayy ben anca gelebildim çok işim var çok hemen birisi bana bugün olanları özet geçsin bakem geçmişe dönmeyim şimdi

günaydın dünürrrr hoşgeldinnnnn
valla betülümü kocası kızdırmış morali bozuk
gül bol bol yumurtluyo çiftlik açacak yakında
sonaaa rodinia manyağı banyo yapıp balkon yıkamış sonuç hasta
ayyy zuhalin regli bugünmüş olmamış dün ilişkiden sonra hafif kanaması olmuş galiba hamile
bende iyiyim kocişime aşığımmm
ebrarda iyiiii
eflalim de sabah sabah kaynanaya fitil olmuş
kepekli iyiiiii
başka bişey kaldımı loooo

kız o kadar çokki hangibir ini çekem eriniyom valla ama söz bugün hepsini çekcemmm

ay çokmuş ne hava atıyon kızımm olan var olmayan var:86: çek çek çatlarım yoksam:86:

Nörek dertleşiyoz hoşbeş ediyoz, kız sen niye nörüyon dedin sivaslılar der nörüyonu:))

Eki Görüntüle 131521 inşallah bu kez yüklenmiştir ay ne zormuş

Güzelmiş canım sen mi yapıcan?

slm kızlaaarrrrrrr nörüyonuz bakem ayy ben anca gelebildim çok işim var çok hemen birisi bana bugün olanları özet geçsin bakem geçmişe dönmeyim şimdi

slm canım hoşgeldinn iylik sen napıyon

Eki Görüntüle 131521 inşallah bu kez yüklenmiştir ay ne zormuş

canım battaniyeyi bırak kuzuya bak yaa ne güzel uyuyor öyle
ama battaniyede çok güzelmiş

ay eflal benim kayınpeder çok iyidir her konuda eşine yardım eder
ama benim koca hiç öyle deil bee keşke babasına çekseymiş

amin canımmm

ya ben gidemem zaten 3 şubatta randevum varr önemli çünkü bebeğe ve sıvı miktarına bakacakk ve yola çık diyecek mi dr

kurban olurum sana helak ettin kendini biraz işleri akışına bırak. akşam mesajlaşırken telden giriyorum ya faceye baglantı gitti. birşey yazamadım sana böyle zor bir anında seni yanlız bıraktıgım için affet beni canım ama inana elimde degildi. allahın izniyle herşey güzel olacak inan kalbimden söylüyorum eşin gitmek istiyorsa gitsin sen gitme bir yere evde yanlız kalabilirsen sabret eşin gelecek sana buna eminim ve geldiginde herşey çooook güzel olacak. üzme artık kendini.

ayy çatlaaaa sennnnn tamammıııııı bi sürü cicimiz varrrrr
akşam çekerim hepsini kuşum

didoşş bi özet bukadar güzel geçilir tebrik ediyorum
benim çoooook hoşuma gitti:80::80::80:

yok kıs nee önemli diil valla kaç gündür patlıcam onadan başınızın etini yiyommmm

Canım eşin sana kötü davranıyormu şidedet uyguluyormu saygısızlık ediyormu? kayınpederin kayınvaldene bu konularda nasıl? işi gücüüboşver iş konusunda eşimde çekmemiş ama maşaallah olumsuz her özelliğini almış ki bekarken babasından nefret ediyordu düşmandı ben onun gibi olmam diyordu psikoloğun biri tv de dediki erkekler yirmisindee babalarının huyuna kızar asla öyle olmuycam der ama otuzlarında babalarından beter olurlar çok doğru bir tespit

hoşgeldin işde sana özettttttttt mahallenin delisinden:86::86::86: süper oldmuş özetin ağzına sağlık

kızlar geldiğimde hemen haber veremeyebilirim patronun ark. bakıcakmış ben yokken geldiğimde hemen gitmeyebilir. neticeyi gidince verebilirim size

ayy çatlaaaa sennnnn tamammıııııı bi sürü cicimiz varrrrr
akşam çekerim hepsini kuşum

Evet ya zaten çok yemekten çatlıycam birde meraktan çatlamıyım

sormayın kızlarrr ya insan bugünlerde anlıyor... sağolun vallaa..

Tabi canım zor gününde anlıyorsun dostu düşmanı iyi günde herkesi yanında olur zaten

yok be tatlım öyle kötü davrandığı veya saygısızlığı tabiki yok
ama kavga anında herkeste olduğu gibi gözü kararıyor hiçbişey düşünemiyo
ama sonra hemen barışmaya çalışıyo bazen o da inat ediyor tabi
yani her evde her yerde olan şeyler..........
Kayınpeder güya gençken çektirmiş ama bilemiyorum şimdi çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…