saol cnmmmmm inşallah ilk aydan tuttururuz
neden bırakıyon işiiii cnmm yaaa bence bırakma
QUOTE]
ya çok çalışıyorum gecenin saat 10 nuna 10.30 kadar sabah 8 çok yoruluyorum hiç acım gibi niyetleri de yok müdürmler konuşucam en azından şu 3-4 ay beni idare etsinler 7.30 -8 de çıkayım diye kabul etmezse dayanabildiğim yere kadar dayanıcam hiç bırakmak istemiyorum işimi yani ssk yatıyo bayağı yüksek bi primden maaşım da Allaha şükür iyi ama ben çok yıpramıyorum ve yoruluyorum personel bi yandan müşteriler bi yandan bakalım ne olcak
tamam canımm aman ne bileyim bişey fayda etmio kii
avea hat al banane
dediğin gibi cnmmmm hem iki taraflı hemde 5 er tane. inşallahdediğiniz gibi gelişirrr. oyyy buay baya heyecanlıyım bide tutarsa hepsi
senin aveamı cnmmm hattın sapıklık edicemde veya avea olan arkedeşlerim sapık istiyonuzmu:89::89:
evet kuşum benim hat avea ne sapıklığı etcen kızzzz
Slm kızlaaarrrrrrr nörüyonuz bakem ayy ben anca gelebildim çok işim var çok hemen birisi bana bugün olanları özet geçsin bakem geçmişe dönmeyim şimdi
Eki Görüntüle 131521 inşallah bu kez yüklenmiştir ay ne zormuş
kız o kadar çokki hangibir ini çekem eriniyom valla ama söz bugün hepsini çekcemmm
Slm kızlaaarrrrrrr nörüyonuz bakem ayy ben anca gelebildim çok işim var çok hemen birisi bana bugün olanları özet geçsin bakem geçmişe dönmeyim şimdi
slm kızlaaarrrrrrr nörüyonuz bakem ayy ben anca gelebildim çok işim var çok hemen birisi bana bugün olanları özet geçsin bakem geçmişe dönmeyim şimdi
canım sen bir dene ne kaybedersin zaten üzülüyorsun diyorum sana bende çok ağladım hala ağlıyorum ama en azından benimki artık vazgeçilmez olmadığını biliyor o yüzden boşanma lafını etmiyor ha bu arada benimkide küsünce yatağını ayırırdı çokta tınnnnnnnnnnn şimdi onuda yapmıyor babasından gördüğünü işliyor babasıda aynı zaten biriyle evleneceksen babası nasıl karısına nasıl davranıyor evleneceğin adam anasına nasıl saygılımı ona bakacan.
amin canımmm
ya ben gidemem zaten 3 şubatta randevum varr önemli çünkü bebeğe ve sıvı miktarına bakacakk ve yola çık diyecek mi dr
ay çokmuş ne hava atıyon kızımm olan var olmayan var:86: çek çek çatlarım yoksam:86:
Nörek dertleşiyoz hoşbeş ediyoz, kız sen niye nörüyon dedin sivaslılar der nörüyonu:))
Güzelmiş canım sen mi yapıcan?
evet kuşum benim hat avea ne sapıklığı etcen kızzzz
hmmmm çok sevindirikkk. oldummmmmgün aşırı ararım seni bekle beni
günaydın dünürrrr hoşgeldinnnnn
valla betülümü kocası kızdırmış morali bozuk
gül bol bol yumurtluyo çiftlik açacak yakında
sonaaa rodinia manyağı banyo yapıp balkon yıkamış sonuç hasta
ayyy zuhalin regli bugünmüş olmamış dün ilişkiden sonra hafif kanaması olmuş galiba hamile
bende iyiyim kocişime aşığımmm
ebrarda iyiiii
eflalim de sabah sabah kaynanaya fitil olmuş
kepekli iyiiiii
başka bişey kaldımı loooo
kurban olurum sana helak ettin kendini biraz işleri akışına bırak. akşam mesajlaşırken telden giriyorum ya faceye baglantı gitti. birşey yazamadım sana böyle zor bir anında seni yanlız bıraktıgım için affet beni canım ama inana elimde degildi. allahın izniyle herşey güzel olacak inan kalbimden söylüyorum eşin gitmek istiyorsa gitsin sen gitme bir yere evde yanlız kalabilirsen sabret eşin gelecek sana buna eminim ve geldiginde herşey çooook güzel olacak. üzme artık kendini.
slm canım hoşgeldinn iylik sen napıyon
canım battaniyeyi bırak kuzuya bak yaa ne güzel uyuyor öyle
ama battaniyede çok güzelmiş
ay eflal benim kayınpeder çok iyidir her konuda eşine yardım eder
ama benim koca hiç öyle deil bee keşke babasına çekseymiş
didoşş bi özet bukadar güzel geçilir tebrik ediyorum
benim çoooook hoşuma gitti:80::80::80:
günaydın dünürrrr hoşgeldinnnnn
valla betülümü kocası kızdırmış morali bozuk
gül bol bol yumurtluyo çiftlik açacak yakında
sonaaa rodinia manyağı banyo yapıp balkon yıkamış sonuç hasta
ayyy zuhalin regli bugünmüş olmamış dün ilişkiden sonra hafif kanaması olmuş galiba hamile
bende iyiyim kocişime aşığımmm
ebrarda iyiiii
eflalim de sabah sabah kaynanaya fitil olmuş
kepekli iyiiiii
başka bişey kaldımı loooo
ayy çatlaaaa sennnnn tamammııııııbi sürü cicimiz varrrrr
akşam çekerim hepsini kuşum
sormayın kızlarrr ya insan bugünlerde anlıyor... sağolun vallaa..
canım eşin sana kötü davranıyormu şidedet uyguluyormu saygısızlık ediyormu? Kayınpederin kayınvaldene bu konularda nasıl? Işi gücüüboşver iş konusunda eşimde çekmemiş ama maşaallah olumsuz her özelliğini almış ki bekarken babasından nefret ediyordu düşmandı ben onun gibi olmam diyordu psikoloğun biri tv de dediki erkekler yirmisindee babalarının huyuna kızar asla öyle olmuycam der ama otuzlarında babalarından beter olurlarçok doğru bir tespit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?