Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ben mahallenin delisiysem sen neyisin acepppp
ben böle güzel özet geçerim işte

Evet ya zaten çok yemekten çatlıycam birde meraktan çatlamıyım

Tabi canım zor gününde anlıyorsun dostu düşmanı iyi günde herkesi yanında olur zaten

kızzz benim iştah kesildi son günlerde ay bebeğim besleniyordur inşallah

kzzz benim iştah kesildi son günlerde ay bebeğim besleniyordur inşallah

bende o guruba giriyom bazen. niden iştahın kesildi bakimmmm. bişeyleremi kızgınsın ondanmı bebişin besleniyodur merak etme

Maşaallah canım e kızınca hepimizin gözü kararıyor o kadar olur:))) bak benim kaynatam küsünce ayrı yatar ondan sonra hala şiddet uygular mesela eşimin benziyor bu yönleri küsünce ayrı yatar gerçi artık yatmıyorda belli olmaz şidedet olayına gelince üstüme yürür fırsat versem yapacak yani aman kötü huyları kurusun:86: dün diyorki oh yat bebek doğunca saltanatın gidecek haberin yok seni kandırdım hep uykusuz kalıcan alt değiştiricen kafayı yiycen diyor ben öyle bir bakmışımki pis gıcık dalga geçiyormuş bir de diyor bende hiç yardım etmiycem sonra dedi yok canım yok korkma herşeyini beraber yapıcaz altını bile değiştiririm diyor

heyy millet doktor fitil verdi de kullanamıyom yardım demiştim ya
öğrendim artıkın kullanabiliyom tebrik ve alkışları bekliyom gariiiiiiiiiiii

kızzz benim iştah kesildi son günlerde ay bebeğim besleniyordur inşallah

ay nerde ya benim arttı ilk ayların acısı çıkıyor haftasonu faydasız ne varsa yedim öğğğğğğ sen merak etme beslenir bebek her türlü sen güçsüz kalırsın az yersen.Bugün inşaallah yüüryüşe başlıyorum ay yarında aşım var korkuyorum bu da bir hafta ağrırsa

aferin sana nasıl başardın ben demiştimya benimkini eşim koyuyordu

ana dünürüm nasıl tutuyon hepsini aklında şimdi gelelim cvp lara betüllll kız kocayı salla anam gül ablammm maşallahhhhhh inş. Yumurtaların hepsi tutarda bizim dualar kabul olur rodinnam canım kış günü hiç balkon yıkkanır mı kızzzzz birde ıslak kafayla zuhallll kız hadi yeni yıl annesi diye yazalım seni listeye dünürüm bende kocamaaaaaaaa aşıkımmmmmmm ebrarcım iyi olmana sevindim kız eflal sende sabah sabah kaynanayı nerden buldunnnnnn kepeklimmmmmmm seninde iyi olmana sevindim

ay benimkide beni kızdırmak için neler diyo odamı ayırıcam falan diyo
normalde bana hiç yardım etmezdi ama hamile kaldığımdan beri yardım ediyor bikaç şeye
hatta söyleniyor yaparken diyorki sen benim genlerimle oynadın ben böylemiydim falan diyo
bence bebek doğuncada yardımcı olurlar

afferim sanaaaaaaaaaaaa

ay kızz ne bilim aç kalmasında kuzummmm ben duba gibi olmaya razıyım
ben yaptırmadım o aşıları bacıııı

aferin sana nasıl başardın ben demiştimya benimkini eşim koyuyordu

eşinmi koyuyordu ?
yok anam ben diyemem koy diye
ben diyorum yatağa girince hele bi wc ye git ya da bi su iç gel
niye niyeee diyo yaw ilça kullanıcam diyorum
tmm ben gözümü kapatayım sen kullan diyo

ya biz iki dünür böleyiz işte

alışcn artık kendin yapmaya.

bişeye kızgında değilim kuşum yaaa ama canım eskisi gibi bişey istemiyo

hmmm düzelir belki cnmmmm.az az yemeye çalış cnmmm
afr cmmmm inşallahhh büyürlerde tutarlar. sen nasılsın

maşallah size biri özet geçer
öteki özetleri cevaplar

O beni buldu sabah sabah aradıda:))

Bencede ederler ikinciyi istiyorlarsa özellikle:86:

afferim sanaaaaaaaaaaaa

ay kızz ne bilim aç kalmasında kuzummmm ben duba gibi olmaya razıyım
ben yaptırmadım o aşıları bacıııı

Yok kız kalma merak etme o senin depolarından alıyor ihtiyacını iştahında gelir merak etme bir günümüz
bir günümüzü tutmuyorki.

ayyy canım ya nerde beceremem ki ben anneme göstericem eger yaparım derse annem yapar çok hoşuma gitti ama ben mavi yada pembe yapmayayım diyorum. yeşil mi yaptırsa acaba. yada lila filan. gerçi bebek odası almaya karar verdim allah o günleri gösterirse bebek odasının rengine göre yaparız artık. hayırlısı olsun diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…