ben mahallenin delisiysem sen neyisin acepppphoşgeldin işde sana özettttttttt mahallenin delisinden:86::86::86: süper oldmuş özetin ağzına sağlık
kızlar geldiğimde hemen haber veremeyebilirim patronun ark. bakıcakmış ben yokken geldiğimde hemen gitmeyebilir. neticeyi gidince verebilirim size
Evet ya zaten çok yemekten çatlıycam birde meraktan çatlamıyım
Tabi canım zor gününde anlıyorsun dostu düşmanı iyi günde herkesi yanında olur zaten
saol cnmmmmm inşallah ilk aydan tuttururuz
neden bırakıyon işiiii cnmm yaaa bence bırakma
QUOTE]
ya çok çalışıyorum gecenin saat 10 nuna 10.30 kadar sabah 8 çok yoruluyorum hiç acım gibi niyetleri de yok müdürmler konuşucam en azından şu 3-4 ay beni idare etsinler 7.30 -8 de çıkayım diye kabul etmezse dayanabildiğim yere kadar dayanıcam hiç bırakmak istemiyorum işimi yani ssk yatıyo bayağı yüksek bi primden maaşım da Allaha şükür iyi ama ben çok yıpramıyorum ve yoruluyorum personel bi yandan müşteriler bi yandan bakalım ne olcak
cnmm allah kolaylıkmversin bankacılık zor bence rapor al ozaman işin maaşın iyiyse. bidaha bulamazsın kolay iş belki. raporla idare et bari
ben mahallenin delisiysem sen neyisin acepppp
ben böle güzel özet geçerim işte
kzzz benim iştah kesildi son günlerde ay bebeğim besleniyordur inşallah
cnmm allah kolaylıkmversin bankacılık zor bence rapor al ozaman işin maaşın iyiyse. bidaha bulamazsın kolay iş belki. raporla idare et bari
perşembe cuma aldım zati bakalım işte yöneticlerin tavırlarına bağlı dayabilsem inan dayanıcam ama bünyemde zayıf herhalde midem fln çok bulanıyo sürekli halsizlik var üzerimde işte ağır olunca iyice kötü oluyorum bakalım ne kadar dayanabileceğim
yok be tatlım öyle kötü davrandığı veya saygısızlığı tabiki yok
ama kavga anında herkeste olduğu gibi gözü kararıyor hiçbişey düşünemiyo
ama sonra hemen barışmaya çalışıyo bazen o da inat ediyor tabi
yani her evde her yerde olan şeyler..........
Kayınpeder güya gençken çektirmiş ama bilemiyorum şimdi çok iyi
ben mahallenin delisiysem sen neyisin acepppp
ben böle güzel özet geçerim işte
kızzz benim iştah kesildi son günlerde ay bebeğim besleniyordur inşallah
heyy millet doktor fitil verdi de kullanamıyom yardım demiştim ya
öğrendim artıkın kullanabiliyom tebrik ve alkışları bekliyom gariiiiiiiiiiii
bende o guruba giriyom bazen. niden iştahın kesildi bakimmmm. bişeyleremi kızgınsın ondanmı bebişin besleniyodur merak etme
günaydın dünürrrr hoşgeldinnnnn
valla betülümü kocası kızdırmış morali bozuk
gül bol bol yumurtluyo çiftlik açacak yakında
sonaaa rodinia manyağı banyo yapıp balkon yıkamış sonuç hasta
ayyy zuhalin regli bugünmüş olmamış dün ilişkiden sonra hafif kanaması olmuş galiba hamile
bende iyiyim kocişime aşığımmm
Ebrarda iyiiii
eflalim de sabah sabah kaynanaya fitil olmuş
kepekli iyiiiii
başka bişey kaldımı loooo
Maşaallah canım e kızınca hepimizin gözü kararıyor o kadar olur:))) bak benim kaynatam küsünce ayrı yatar ondan sonra hala şiddet uygular mesela eşimin benziyor bu yönleri küsünce ayrı yatar gerçi artık yatmıyorda belli olmaz şidedet olayına gelince üstüme yürür fırsat versem yapacak yani aman kötü huyları kurusun:86: dün diyorki oh yat bebek doğunca saltanatın gidecek haberin yok seni kandırdım hep uykusuz kalıcan alt değiştiricen kafayı yiycen diyor ben öyle bir bakmışımki pis gıcık dalga geçiyormuş bir de diyor bende hiç yardım etmiycem sonra dedi yok canım yok korkma herşeyini beraber yapıcaz altını bile değiştiririm diyor
afferim sanaaaaaaaaaaaaheyy millet doktor fitil verdi de kullanamıyom yardım demiştim ya
ay nerde ya benim arttı ilk ayların acısı çıkıyor haftasonu faydasız ne varsa yedim öğğğğğğ sen merak etme beslenir bebek her türlü sen güçsüz kalırsın az yersen.Bugün inşaallah yüüryüşe başlıyorum ay yarında aşım var korkuyorum bu da bir hafta ağrırsa
aferin sana nasıl başardın ben demiştimya benimkini eşim koyuyordu
ana dünürüm nasıl tutuyon hepsini aklında şimdi gelelim cvp lara betüllll kız kocayı salla anam gül ablammm maşallahhhhhh inş. Yumurtaların hepsi tutarda bizim dualar kabul olur rodinnam canım kış günü hiç balkon yıkkanır mı kızzzzz birde ıslak kafayla zuhallll kız hadi yeni yıl annesi diye yazalım seni listeye dünürüm bende kocamaaaaaaaa aşıkımmmmmmm ebrarcım iyi olmana sevindim kız eflal sende sabah sabah kaynanayı nerden buldunnnnnn kepeklimmmmmmm seninde iyi olmana sevindim
bişeye kızgında değilim kuşum yaaa ama canım eskisi gibi bişey istemiyo
aynısının pembesi benim bebeklik battaniyem var annem gönderdi kızıma kullancam şimdi onu çok şık
ana dünürüm nasıl tutuyon hepsini aklında şimdi gelelim cvp lara betüllll kız kocayı salla anam gül ablammm maşallahhhhhh inş. Yumurtaların hepsi tutarda bizim dualar kabul olur rodinnam canım kış günü hiç balkon yıkkanır mı kızzzzz birde ıslak kafayla zuhallll kız hadi yeni yıl annesi diye yazalım seni listeye dünürüm bende kocamaaaaaaaa aşıkımmmmmmm ebrarcım iyi olmana sevindim kız eflal sende sabah sabah kaynanayı nerden buldunnnnnn kepeklimmmmmmm seninde iyi olmana sevindim
ay benimkide beni kızdırmak için neler diyo odamı ayırıcam falan diyo
normalde bana hiç yardım etmezdi ama hamile kaldığımdan beri yardım ediyor bikaç şeye
hatta söyleniyor yaparken diyorki sen benim genlerimle oynadın ben böylemiydim falan diyo
bence bebek doğuncada yardımcı olurlar
afferim sanaaaaaaaaaaaa
ay kızz ne bilim aç kalmasında kuzummmm ben duba gibi olmaya razıyım
ben yaptırmadım o aşıları bacıııı
ay çokmuş ne hava atıyon kızımm olan var olmayan var:86: çek çek çatlarım yoksam:86:
Nörek dertleşiyoz hoşbeş ediyoz, kız sen niye nörüyon dedin sivaslılar der nörüyonu:))
Güzelmiş canım sen mi yapıcan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?