maşallah size biri özet geçer
öteki özetleri cevaplar
eşinmi koyuyordu ?
yok anam ben diyemem koy diye
ben diyorum yatağa girince hele bi wc ye git ya da bi su iç gel
niye niyeee diyo yaw ilça kullanıcam diyorum
tmm ben gözümü kapatayım sen kullan diyo
afr yeni yıl annesi çok güzel inşallah bana dua edin kırmızılar gelmesin şuan iyiyim maşallah deyinnnn
:81::81::81::81:
afr yeni yıl annesi çok güzel inşallah bana dua edin kırmızılar gelmesin şuan iyiyim maşallah deyinnnn
canım inş. Hayırlısı olur
ama bebiş yoksada üzülmek yok tamam mı
hadi hayırlısı cnm umarım gelmez kırmızıların
maşallah
darısı isteyen herkese aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyy canım ya nerde beceremem ki ben anneme göstericem eger yaparım derse annem yapar çok hoşuma gitti ama ben mavi yada pembe yapmayayım diyorum. yeşil mi yaptırsa acaba. yada lila filan. gerçi bebek odası almaya karar verdim allah o günleri gösterirse bebek odasının rengine göre yaparız artık. hayırlısı olsun diyelim.
Profil düzenleye gir orda çizelge bölümü varya oraya kopyalayacaksın canım
allahım allahım sen şu hamile kalmak isteyenlerin dualarını kabul eyle tezden kucaklarını doldur hemile olan ark. Kolay dogumlar nasip eyle ya rabbimmmmmmmmm canım bu arada ben sana bişey diycem ama bak üzülmek yok tamam mı bende de bi defa ilişkiden sonra kan gelmişti ama sonuç hüsran ama inş. Sen hamilesindir canım gerçekten çokkkkkkkk çooooooooookkkkkkk isterim senin ve bekleyenlerin hamiş kalması nı allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
canm hayırlısı olsun hazırlıyorum kendimi bi yandan
bu ay sadece klomen kullandım önümüzdeki ay da çatlama iğnesi yapacak bakalım kısmet
afr kızzzz ben de çizelge istiyommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?