Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

özeti baştan geçin kızlar
saribeybi de fitilini kendi kullanabiliyomuş deyin
fakat kasıklarım ağrıyo kullanınca nedendir acep ki?
çok mu ittiriyom acep ki?

afr yeni yıl annesi çok güzel inşallah bana dua edin kırmızılar gelmesin şuan iyiyim maşallah deyinnnn
:81::81::81::81:

eşinmi koyuyordu ?
yok anam ben diyemem koy diye
ben diyorum yatağa girince hele bi wc ye git ya da bi su iç gel
niye niyeee diyo yaw ilça kullanıcam diyorum
tmm ben gözümü kapatayım sen kullan diyo

ay dedim napıyım ben koyamam ilişkidede sıkıntı yaşıyorum beceremem bende adamda zaten büyük bir zevkle kabul etti pis pis sırıtarak ama fitil sonrası ilişki yok deyince hayalleri suya düşmüştü

afr yeni yıl annesi çok güzel inşallah bana dua edin kırmızılar gelmesin şuan iyiyim maşallah deyinnnn

hadi hayırlısı cnm umarım gelmez kırmızıların
maşallah
darısı isteyen herkese aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canım beyaz yaptır herşeyle uyumlu ben şimdi beyaz yapıyorum bir tanede pembe mavi beyaz karışık yapmıştım.Ben bebek odası yapmıycam iki yaşına gelsinde ayırcam inşaallah o zaman yapıcam oda ama yatağını büyük alıcam

dünürrr sarıbeybide artık kendi fitilini kendi yapıyo bak unutmuşum
inşallah iştahım açılır kızlar geri bekliyom valla

allahım allahım sen şu hamile kalmak isteyenlerin dualarını kabul eyle tezden kucaklarını doldur hemile olan ark. Kolay dogumlar nasip eyle ya rabbimmmmmmmmm canım bu arada ben sana bişey diycem ama bak üzülmek yok tamam mı bende de bi defa ilişkiden sonra kan gelmişti ama sonuç hüsran ama inş. Sen hamilesindir canım gerçekten çokkkkkkkk çooooooooookkkkkkk isterim senin ve bekleyenlerin hamiş kalması nı allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

hadi hayırlısı cnm umarım gelmez kırmızıların
maşallah
darısı isteyen herkese aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kız sarı beybimmmm sana çizelge yaptım gördün mü özele attım

Profil düzenleye gir orda çizelge bölümü varya oraya kopyalayacaksın canım

Kızlar ben kaçtım artık hoşçakalın.

canm hayırlısı olsun hazırlıyorum kendimi bi yandan
bu ay sadece klomen kullandım önümüzdeki ay da çatlama iğnesi yapacak bakalım kısmet
afr kızzzz ben de çizelge istiyommmm

canm hayırlısı olsun hazırlıyorum kendimi bi yandan
bu ay sadece klomen kullandım önümüzdeki ay da çatlama iğnesi yapacak bakalım kısmet
afr kızzzz ben de çizelge istiyommmm

son adet tarihini veee kaçgünde bi adet oldugunu yaz canım hemen yapayımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…