Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

yok kıs nee önemli diil valla kaç gündür patlıcam onadan başınızın etini yiyommmm

aşk olsun canım ya neden öyle düşünüyorsun. bizimle dertleşöicende kiminle dertleşicen bak böyle söyleme bizimle paylaş ki içinde öfkeyi hafifletelim sende sakin bir şekilde yapman gerekenleri yap.

özet geçeyim mi diyene yok denir mii.

zuhal yeni yıl annesı falan ,ole bısey yazmısta bende acaba dedım..

valla betülümü kocası kızdırmış morali bozuk
gül bol bol yumurtluyo çiftlik açacak yakında
sonaaa rodinia manyağı banyo yapıp balkon yıkamış sonuç hasta
ayyy zuhalin regli bugünmüş olmamış dün ilişkiden sonra hafif kanaması olmuş galiba hamile
bende iyiyim kocişime aşığımmm
ebrarda iyiiii
eflalim de sabah sabah kaynanaya fitil olmuş
başka bişey kaldımı loooo
az önce afr de geçmiştim bu özeti

özet geçeyim mi diyene yok denir mii.

zuhal yeni yıl annesı falan ,ole bısey yazmısta bende acaba dedım..

canm ben beklemedeyim bugün adet günüm ama olmadım her ay öncesinde lekelenmem olurdu bu ay olmadı ve adet günümde de yok bişi acaba mı diyorum

evet güzel fikir beyaz yaptırırım canım annem yaparsa herşeyede uyar ama şimdi degil zaten annem dedi bebegin 7 8 aylık olana kadar hiç birşey yapmıcam sana diye. şimdilik birşey yapamaıyoruz. bebek odasını iki nedenden dolayı istiyorum. birincisi hazır ben çalışıyorken alayım sonra işten çıkıcam haliyle maddi durumumuz olmaz belki. belkide uzun bir zaman iş bulamam yada bebegi bırakacak kimseyi bulamam diye. ikincisi. kaynanam geldiginde rahat edemesin salonda yatmak zorunda kalsın. hatta şuda var benim eşimin uykusu çok hassas ve bebek sürekli aglarsa gece uyandıgında sinirli olur. ben de gerekirse bebekle birlikte onun odasında yatarım. bir yatak var şuan küçük odamda onu atmıcam bebek odasınıda alıcam hepsi odaya rahat rahat sıgar zaten. bende bebegimle aynı odada kalırım. ama beşik konusuna karar veremedim alsam mı almasam mı. boşa masraf olurmu acaba.

Kızlar dün bi magaza açılmış oraya gittim allahım bebiş reyonunu göreceksinizzzz bir yeleklar var bayıldım varya çıkamadım ordan ve fiyatlar çokkk ucuz yelek hırka 3.90 kuruş peşin kartla olursa 4,5 lira hamiş klayım varya ordan birsürü alacammmm hiç örmeye uğraşamam

benim çizelgemde ne diyo yaaaaa

bak şimdi canım 35 günde bi adet oluyon bugün 13 gün olmuş gıdakladıktan sonra 9 günün var adete yumurtlama gününden öncede yumurtlamana kaç gün kaldıgını gösteriyo bilmiyorum anlatabildim mi

zuhalll ben bi kere öle oldum senin gibi ilişkiden sonra kanama sonra normal kanamada çooook az.sonra adet oldum.ama hamile kaldığım ayda bu yüzden dr gidecektimm ilişki sonrası oluo die anaaa bi baktım ki bebişim ordaymışşşş.inş 2.durum oluşmuşturrr canım çok isterim gerçektenn.

bak şimdi canım 35 günde bi adet oluyon bugün 13 gün olmuş gıdakladıktan sonra 9 günün var adete yumurtlama gününden öncede yumurtlamana kaç gün kaldıgını gösteriyo bilmiyorum anlatabildim mi

anlamadım gıdaklamak derken yumurtlamak da adetten sonra mı öncemi kafam allak bulak oldu kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…