ben geldimmmm 1 iyi 1 kötü haberlennnn
1 iyi olannnn yumoşlar soldaki 13 mm olmuş sağdaki 11 de kalmış
2 kocam bugn den itibaren 1 hafta gece çalışcakmış tam haftası yaniiiii ama çözüm buldum öğlenleri usg gidom die eve gidicem. artık şansımıza tutarsa ayak üstü yapılınca
kaderime tükirim ne dimm
2 kocam bugn den itibaren 1 hafta gece çalışcakmış tam haftası yaniiiii ama çözüm buldum öğlenleri usg gidom die eve gidicem. artık şansımıza tutarsa ayak üstü yapılınca
kaderime tükirim ne dimm
anlamadım gıdaklamak derken yumurtlamak da adetten sonra mı öncemi kafam allak bulak oldu kız
2 kocam bugn den itibaren 1 hafta gece çalışcakmış tam haftası yaniiiii ama çözüm buldum öğlenleri usg gidom die eve gidicem. Artık şansımıza tutarsa ayak üstü yapılınca
kaderime tükirim ne dimm
kaderime tükirim ne dimm
afırcıım zuhalciimm saribeybiik allahım inşallah tez zamnda kucaklarınızı doldursun..beklediğiniz haber gelsin inşallaaaahh..
afırcıım zuhalciimm saribeybiik Allahım inşallah tez zamnda kucaklarınızı doldursun..beklediğiniz haber gelsin inşallaaaahh..
herkeze selam benide alırmısınız aranıza....
14 aylık evliyim 8aydırda bebek istiyoruz fakat daha sonuç 0
herkeze selam benide alırmısınız aranıza....
14 aylık evliyim 8aydırda bebek istiyoruz fakat daha sonuç 0
bak şimdi canım çizelgenin başında yumurtlama gününe kala süreyi gösteriyo sonrasında da adet gününe kala süreyi gösteriyo zaten çizelgede yumutlem günlerin farklı renkde oluyo canım sen şimdi kafayı karıştırma canım tamam anlamadıgında sorarsın
selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza. ben 5 sene spralle korundum bide oğlum var. temmuz ayında sprali çıkarrtımdım önce adet düzensizliklerim oldu ve kanamam 2 3 güne düşdü 2 aydırda 28 güne bi düzelme oldu ama hala hamile kalmadım yaa. nolcak böyle bilgisi olan varmı. yumurlama günlerimide takip ediyorum az çokda olsa ratlatıyorum ama her ay hüsrana uğramakdım sıkıldım artık
pembeli kımrızılı günlerdemi yumurtluyom kız?
kaderime tükirim ne dimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?