Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ben geldimmmm 1 iyi 1 kötü haberlennnn
1 iyi olannnn yumoşlar soldaki 13 mm olmuş sağdaki 11 de kalmış
2 kocam bugn den itibaren 1 hafta gece çalışcakmış tam haftası yaniiiii ama çözüm buldum öğlenleri usg gidom die eve gidicem. artık şansımıza tutarsa ayak üstü yapılınca
kaderime tükirim ne dimm

afırcıım zuhalciimm saribeybiik Allahım inşallah tez zamnda kucaklarınızı doldursun..beklediğiniz haber gelsin inşallaaaahh..

tam haftasını bulmuş oda yaaaaaaaaaaaaa
yumurtaların gelişiyo ne güzel inşallah ayak üstüde tutar tatlım yaaa

uwww masallah kuzucum yumuslaar tosun olmus.işallah bebik olsunlar kısa sürede..
anacım ayaküstüde olsa tutacagı varsa tutar sen merak etme...

anlamadım gıdaklamak derken yumurtlamak da adetten sonra mı öncemi kafam allak bulak oldu kız

bak şimdi canım çizelgenin başında yumurtlama gününe kala süreyi gösteriyo sonrasında da adet gününe kala süreyi gösteriyo zaten çizelgede yumutlem günlerin farklı renkde oluyo canım sen şimdi kafayı karıştırma canım tamam anlamadıgında sorarsın

aaaaaayyyyyyyy abla valla inş. Bu ay tutacakmış gibi geliyo allahım olacak dedikten sonra varya ayak üstü iki dakkada yaptıgında bile olur allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

sıkma canını cnm belkim ayak üstü daha iyi tutar
rahat ol sen

herkeze selam benide alırmısınız aranıza....

14 aylık evliyim 8aydırda bebek istiyoruz fakat daha sonuç 0

canım aramıza hoşgeldin hiç doktora falan gittin mi engel herhengi birşey varmı bende evleneli 1,5 sene oldu ve 10 aydır korunmuyoruz ama malesef bende de sonuç 0

pembeli kımrızılı günlerdemi yumurtluyom kız?

selam arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza. ben 5 sene spralle korundum bide oğlum var. temmuz ayında sprali çıkarrtımdım önce adet düzensizliklerim oldu ve kanamam 2 3 güne düşdü 2 aydırda 28 güne bi düzelme oldu ama hala hamile kalmadım yaa. nolcak böyle bilgisi olan varmı. yumurlama günlerimide takip ediyorum az çokda olsa ratlatıyorum ama her ay hüsrana uğramakdım sıkıldım artık

hoşgeldin aramıza
ben çok tecrübesizim o yüzden soruna cvp veremiyorum ama tecrübeli arkadaşlar cvp verecektik.

Olur inş canım ya herşeyde bir hayır vardır zaten hergün değilde gün aşırı diyorlar.bir gün yap bir gün yapma biz eşimle hamile kalmak için öyle yapmıştık ve normalde ben hemen kalkardım ama hamile kaldığım ay rahat 1 saat-2 saat öyle yattım hatta uyuduğum bile oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…