deli olcam ya yemek yiyemiyorum
2 kaşık pilavı zorla yedim offfffffffff
hoşgeldin aramıza
ben çok tecrübesizim o yüzden soruna cvp veremiyorum ama tecrübeli arkadaşlar cvp verecektik.
Deli olcam ya yemek yiyemiyorum
ay anlamadım ya tatlım canım hiç bişey istemiyo böyle olmaz ama bu iş yaanolduuuu sana dünürüm kıyamam neden iştehın kapandııııı canım hiç mi bişey istemiyo
offf kötü fena yaaakıs bende yediklerimde geri çıktııı
anaam nolduuu..hastamısın..iştahın bıraktı mı seni.
didoşş noldu kuzum sana yaaa
kıslar valla allah nasip ettikten sonra herşey mümkün bi arkadaşım spiralle hamile kaldı spiral az kaymış ilk atışta bebek olmuş ama şimdi yok bebek malesef arkadaşımda çok üzlüdü ama aldırmak zorunda kaldı çok maddi sıkıntısı var bakıcı tutamadığı için gitti yavrucak kaynanası da bakmam dedi.ya neyse çok isteyince öle oluo istemeyince de böle işte takdir-i ilahi.allah gülüme mzuhaime esrama afrıma süngerime adını saymadığım herkese tüm isteyenlere nasip etsin inşşş
canım evet 19 la 23 üncü günleri yumurtluyon O GÜNE DE DAHA 13 GÜNÜN VAR CANIM
iştahım beni terk ettiiiiiiiiiiiiiiiiiiii akşam markete girdik kocişle normlde raflara saldırıdım ama hiç bişey almadım canım hiç bişey istemiyo bebiş küçücük kalcak
iştahım beni terk ettiiiiiiiiiiiiiiiiiiii akşam markete girdik kocişle normlde raflara saldırıdım ama hiç bişey almadım canım hiç bişey istemiyo bebiş küçücük kalcak
tşkler afr çok sağol
Kızlar bişi soracağımm şimdi ilaç almaya başladım 10 gün sürecek peki bu arada ilişki olursa tehlikesi nekadardır... eşime desemmi 10 gün bişi yapmayalım diye.. bide bu ilaçlar bittikten kaç zaman sonra etkissini kaybeder
kız anacım evham yapma..bebiş mideni sıkıştırıyor olabılır su aralar.yer kalmıyordur yıyeceklere.
size bebişim için annemın aldıklarını eklıyım ..keyfiniz gelsin
ne yapacağım şimdi yaaa kafam fena takıldı...canım zaten bildiğim kadarıyla bazı ilaçlar spermleri öldürüyo
çünkü ben bebiş çalışması yaparken dr um ağrı kesici bile aldırmıyordu bana
ne yapacağım şimdi yaaa kafam fena takıldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?