Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kıslar valla allah nasip ettikten sonra herşey mümkün bi arkadaşım spiralle hamile kaldı spiral az kaymış ilk atışta bebek olmuş ama şimdi yok bebek malesef arkadaşımda çok üzlüdü ama aldırmak zorunda kaldı çok maddi sıkıntısı var bakıcı tutamadığı için gitti yavrucak kaynanası da bakmam dedi.ya neyse çok isteyince öle oluo istemeyince de böle işte takdir-i ilahi.allah gülüme mzuhaime esrama afrıma süngerime adını saymadığım herkese tüm isteyenlere nasip etsin inşşş

amiin inşallah kuzucum.Allah tum ısteyenlere versin..

Kızlar bişi soracağımm şimdi ilaç almaya başladım 10 gün sürecek peki bu arada ilişki olursa tehlikesi nekadardır... eşime desemmi 10 gün bişi yapmayalım diye.. bide bu ilaçlar bittikten kaç zaman sonra etkissini kaybeder

Son düzenleme:
iştahım beni terk ettiiiiiiiiiiiiiiiiiiii akşam markete girdik kocişle normlde raflara saldırıdım ama hiç bişey almadım canım hiç bişey istemiyo bebiş küçücük kalcak

canım geçici bişeydir inş. üzülme düzelirsin olmadı dr ara sor bakalım ne diyecek

iştahım beni terk ettiiiiiiiiiiiiiiiiiiii akşam markete girdik kocişle normlde raflara saldırıdım ama hiç bişey almadım canım hiç bişey istemiyo bebiş küçücük kalcak

kız anacım evham yapma..bebiş mideni sıkıştırıyor olabılır su aralar.yer kalmıyordur yıyeceklere.

size bebişim için annemın aldıklarını eklıyım ..keyfiniz gelsin

canım zaten bildiğim kadarıyla bazı ilaçlar spermleri öldürüyo
çünkü ben bebiş çalışması yaparken dr um ağrı kesici bile aldırmıyordu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…