Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

sorma ya bende öyleyim çorbamı içtim ama yemek kısmında yiyemedim sabah işe gelirken ekmeğin içine birşeyler hazırladım meyva fln aldım artık acıkınca onları yiycem

canım geçici bişeydir inş. üzülme düzelirsin olmadı dr ara sor bakalım ne diyecek

neden yiyemiyorsun cnm ya

kız anacım evham yapma..bebiş mideni sıkıştırıyor olabılır su aralar.yer kalmıyordur yıyeceklere.

size bebişim için annemın aldıklarını eklıyım ..keyfiniz gelsin

ay inşallah yarın eski iştahıma dönerimmm inşallahhhhhhhhhhhh
kepekli cicilerle kandi resmini de eklesen artıkın

kızma dıdoş eklicem yaww.elim ermedi bi türlü..
şimdilik bunlar vaar..

Eklentiler

• $DSC00851.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 22
  • $DSC00853.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 23
  • $DSC00855.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 16
Kızlarrrrrrrrrrr neden herkess sustuuuuuuu uyudunuz mu yoksam

Ben daha alışverişe başlamadım bu hafta başlıcam ilk başta ne gerekli bana bilgi verirmisiniz asıl olmazsa olmaz bebek kıyafetleri ne alayım bu hafta cinsiyeti öğrenecem sonra alışverişe başlıcam bana yardımcı olun ne alayım bebek için hastanede asıl gerekli olan eşyalar neler?

yaw sorma bende daha çöp almadım.bunları annem alıp alıp koyuyo.ben daha bakınıyorum.onun aldıklarına gore bı eksık lıstesı yapıp subat sonu gıbı alısveriş düşünüyorum ben.

baska topiklerde alınacaklar lıstesı gormustum ben onları arastıracagım..sende bı bak ıstersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…