Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

evhancıım sen kilo aldıın mıı mesela ben cok acııkııorm ama tost yiyorum oturup enine boyunaa yemek hazıırlamııorm kendime aman bide diolar ya bebeğğini besleyeceğğin yer anne karnıı die gayet ii beslenio kuzum kilo eksiğğide fazlasııda yok gelişşimide ii neymişş haftada 1gun balıık bir gün tavuk bir gün kurubakla iki gün et vs kim uyuyo bunlara

Maalesef kızlar yavrum 2 senedir savaşıyordu Annesi için nasıl bir yıkım düşünün Rabbim geride kalan herkesi korusun herkesin evladını ona bağışlasın... Nelerle uğraşıyoruz baksanıza ölümlü dünya burnumuzun ucunda

Hoşbuldum ama ben hoşgelmedim Arkadaşımın yiğeni 3,5 yaşında kansere kurban verdik
ayyy canım çok üzüldümm ya ayy çok küçük daha nesi vardı kii rabbim ailesine sabir versinnnn

Iyiyim handancım sen nasılsın bebekin nasıl canım

rabbime şükür biraz daha iyiyim tatlım prensesim iyi napsıııınnnnnn bi kaçgür maşallahı varrr sen nasılsın seninki nealemde:)

ben 8 kilo vermiştim daha 1 kilosunu almışım yaniiii hiç almadım desem yeriiii bende devamlı tost yiyorum peynir domates ohhhh soğandan tiksindim diye yemekde yiyemiyoruum ama günde 1 bardak sütümü 1 kase yoğurdumu ve peynirimi yiyiyorumama gelişimi iyi bide şimdi meyva yemeye başladım ayva portakal mandaliinnnnn ama ne tavuk ne balık pekk yok yemeiyorum canım hiç istemiyo arada yiyorum işteeee

çok üzüldüm başınız sagolsun ufacık bebede ne işi varmış kanserin neden böyle olmuş. ayyy inanılmaz büyük bir acı. allah düşmanıma yaşatmasın.

Canım böbrek üstü kanseri babaannesi kucağına aldığında farketmişti ve doktorlar bile şaşırdı nasıl farketti diye 1 evin tek çocuğu Melek Rabbim mekanından yer ayırsın ona yar ve yardımcısı olsun inşallah

allah geride kalanlara sabır versin. nasıl annemiş babaanne doktorların bile anmayamadıgı şeyi

ewhan kıız bak sadece verdiğğin kiloyu alıırsan süper olur doğğumdan sonrada verirsin onlarıı zaten ohh doğğum sana yaramııs olur demi:)

ewhan kıız bak sadece verdiğğin kiloyu alıırsan süper olur doğğumdan sonrada verirsin onlarıı zaten ohh doğğum sana yaramııs olur demi:)

evet ya iyi olcak ben 82 kilodan 74 e düşmüştüm şimdi 75 olmuşum işteeeevet eğer vermeseydim bide 8 kilo falan alsaydımm 90 olcaktım düşünsene ama şimdi alsamda 82 olurum eee bunun 3 kiosu ameliyattan sonra gidiyooo iyi işteee ama istesem veremezdim istifra etmekten bu hale düştümmmm

hayatıım ne 3ü ne beşşi zaten 3kilo bebek 3kilo esi bide su fln 8 kilo rahat veriomusn doğğumda 12 kilo alan bir insana sadece 3kilo kalııomus ve o da ilk 40 gunde gidiomus bende senn gibi basladıım ama sen 75sin buna 6 ekle cnm:)

Kız boyum kaç senin ? Ne çok kilo vermişsin öyle millet hamilelikte kilo alır sen veriyorsun bebiş kilo alsın gerisi önemli değil...

hadi ya bak bilmiyodum bunuuuuu iyi ozaman olsun canııımmm yaaaaaa sende verirsin bakkk ozaman bayağa millet ne kiolar alıyomuşşş düşün onlarııı

Kız boyum kaç senin ? Ne çok kilo vermişsin öyle millet hamilelikte kilo alır sen veriyorsun bebiş kilo alsın gerisi önemli değil...

canım benim boyum 1.73 evet ya sorma bide hamile kalmdan önce 4 kilo vermiştim 86dım bi ara düşün ama isteyerek vermedim ama şükür bebeğimin gelişimi çok iyi hergün onu süt yoğurt ve peynirle besliyorum yemek yerinneeeee

Selam Kızlar,

bende bu ay inşallah hamişlik bekliyorum.
çok heycanlıyım 3 üncü ay oldu deniyoruz inşallah bu ay tutar.
korkuyorum bi problem olabilirmi diye siz hemen kalabildinizmi.
kimileri doğum kontrol hapının etkisi hemen geçmez diyor ama ben sadece 6 ay kullandım
bana yardımcı olursanız çok sevinirim 2:

cnm umarıım hemen olur ama happıın etkisi 6ay die biliorm kişşiden kişşiye değğişşio sen kafana takma ve korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…