Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

oyyyyyyyyyyy şunlara bak bide içindekiyle hayal et bak allahım süper ya
kuzucum iyi günlerde giysin inş.hepsi çok güzeller

bencede ben hep kızımın pembe tulumuyla popişini çıkara çıkara omzumda uyuduğunu hayal ediomm

uwww masallah kuzucum yumuslaar tosun olmus.işallah bebik olsunlar kısa sürede..
anacım ayaküstüde olsa tutacagı varsa tutar sen merak etme...
bilmom cnm yaaaaaa moralim bozuk. evt yumoşlar tosun ama.inşallah tutar.

aaaaaayyyyyyyy abla valla inş. Bu ay tutacakmış gibi geliyo allahım olacak dedikten sonra varya ayak üstü iki dakkada yaptıgında bile olur allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
nebilim cnmm yaa.gerçi 5-10 dk yatarımmmm yinede. bugünden ayak yaptım hergün usg gircem diye izin aldım eve gitcem usg girsemde evle yakın yerler. mesafe az olnca gidicm eve. gündüzleri yapıcaz artık nasip ama baya morlim bozuk

sıkma canını cnm belkim ayak üstü daha iyi tutar
rahat ol sen
inşallah cnmyaaa

l valla ne zaman tutacağı belli olmaz.. ayaktada yatarkende tutar........

önceden yatıyodumama çalışınca eşim ters geldim. ama 5-10 dk gene yatarım öyle gelirim işe.

kızma dıdoş eklicem yaww.elim ermedi bi türlü..
şimdilik bunlar vaar..

cnmmm çok güseller güle güle giysinler.
çarşamba usg var yine bakalım büyüceklermi. şimdilik iyiymiş gelişimi dedi dr.

gül kızım sende amma şanssızsın haa herşey tam yoluna giriyo başka bişey çıkıyo
ama sen yinede üzülme rabbim istedikten sonra olur canım bak sakın kafana takıpta yumoşları etkileme haa

Ayyyyy kızlar valla belimin agrısından duramıyorum varya bugün çok agrıyo hafta sonu baya temizlik yaptım tül perde yıkkadım pikeler vardı onları yıkkadım şimdide belim agrıyo bide bacak bacak üstüne atınca bacam uyuşuyorrrrr offfff eve gitek istiyorum artık

didoşş zeynep siteye gelemiomuşş problem varmışşş

ben tombiş bişey hayal ediyorum onu nasıl yerim diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 131581 ahanda böyle olursa var yaaaa düşünemiyorum......................

ayyyy çok tatlı bu yaaa bizim kide herhalde erkekde olsa kızda olsa sarı birşey olur beyaz tenli fln hayal kurması bile güzel bebeğim kucağımda uyuyor ayyy çok duygusal oldum ben sulu göz oldum yaaa

ayyyy çok tatlı bu yaaa bizim kide herhalde erkekde olsa kızda olsa sarı birşey olur beyaz tenli fln hayal kurması bile güzel bebeğim kucağımda uyuyor ayyy çok duygusal oldum ben sulu göz oldum yaaa

aynen öyle yaapamuk gibii

Kızlar sonunda gelebildim cumadan beri çook sinirliyim

neyin var kuzum

nolduki cnm neye kızdın?

hayırdır ne oldu ki???

evet kimsecikler yok herkes dinlenmeye gitti herhalde ya da işler çok yoğun

aynen öyle yaapamuk gibii

neyin var kuzum

Canlarım iş konusu işyerinde sorunlarım vardı müdürüm bunun üstüne iş yüküm olmayan bir işi daha yüklemeye çalışınca koptu bende şartel:) Ağzıma geleni dedim
şimdi bekliyorum:) Git de diyebilirler kal maaşını yükselttikde diyebilirler hiiiiiç önemli değil:)

Ay kızlar site gitti bi an kızlar dagıldı şimdi gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…