oyyyyyyyyyyy şunlara bak bide içindekiyle hayal et bak allahım süper ya
kuzucum iyi günlerde giysin inş.hepsi çok güzeller
al kuşum senin olsun
sen okula gıtmedın mı bugun..
bilmom cnm yaaaaaa moralim bozuk. evt yumoşlar tosun ama.inşallah tutar.uwww masallah kuzucum yumuslaar tosun olmus.işallah bebik olsunlar kısa sürede..
anacım ayaküstüde olsa tutacagı varsa tutar sen merak etme...
nebilim cnmm yaa.gerçi 5-10 dk yatarımmmm yinede. bugünden ayak yaptım hergün usg gircem diye izin aldım eve gitcem usg girsemde evle yakın yerler. mesafe az olnca gidicm eve. gündüzleri yapıcaz artık nasip ama baya morlim bozukaaaaaayyyyyyyy abla valla inş. Bu ay tutacakmış gibi geliyo allahım olacak dedikten sonra varya ayak üstü iki dakkada yaptıgında bile olur allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
inşallah cnmyaaasıkma canını cnm belkim ayak üstü daha iyi tutar
rahat ol sen
gül valla ne zaman tutacağı belli olmaz.. ayaktada yatarkende tutar........
önceden yatıyodumama çalışınca eşim ters geldim. ama 5-10 dk gene yatarım öyle gelirim işe.Olur inş canım ya herşeyde bir hayır vardır zaten hergün değilde gün aşırı diyorlar.bir gün yap bir gün yapma biz eşimle hamile kalmak için öyle yapmıştık ve normalde ben hemen kalkardım ama hamile kaldığım ay rahat 1 saat-2 saat öyle yattım hatta uyuduğum bile oldu
kızma dıdoş eklicem yaww.elim ermedi bi türlü..
şimdilik bunlar vaar..
ben tombiş bişey hayal ediyorum onu nasıl yerim diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 131581 ahanda böyle olursa var yaaaa düşünemiyorum......................
şooooooooook şekerrrrr maşallah
ben tombiş bişey hayal ediyorum onu nasıl yerim diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 131581 ahanda böyle olursa var yaaaa düşünemiyorum......................
Kızlar sonunda gelebildim cumadan beri çook sinirliyim
ayyyy çok tatlı bu yaaa bizim kide herhalde erkekde olsa kızda olsa sarı birşey olur beyaz tenli fln hayal kurması bile güzel bebeğim kucağımda uyuyor ayyy çok duygusal oldum ben sulu göz oldum yaaa
Kızlar sonunda gelebildim cumadan beri çook sinirliyim
nolduki cnm neye kızdın?
hayırdır ne oldu ki???
evet kimsecikler yok herkes dinlenmeye gitti herhalde ya da işler çok yoğun
aynen öyle yaapamuk gibii
neyin var kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?