üzme bebişiii (diyene bakkkkk)
Canlarım iş konusu işyerinde sorunlarım vardı müdürüm bunun üstüne iş yüküm olmayan bir işi daha yüklemeye çalışınca koptu bende şartel:) Ağzıma geleni dedim
şimdi bekliyorum:) Git de diyebilirler kal maaşını yükselttikde diyebilirler hiiiiiç önemli değil:)
Selam kızlar bu ne yahu sohbet az
Canlarım iş konusu işyerinde sorunlarım vardı müdürüm bunun üstüne iş yüküm olmayan bir işi daha yüklemeye çalışınca koptu bende şartel:) Ağzıma geleni dedim
şimdi bekliyorum:) Git de diyebilirler kal maaşını yükselttikde diyebilirler hiiiiiç önemli değil:)
hoşbulduk kızlar evet doktora gittim..
şuan bir sorun olmadığını söyledi birazdaha beklicez...
canlarım iş konusu işyerinde sorunlarım vardı müdürüm bunun üstüne iş yüküm olmayan bir işi daha yüklemeye çalışınca koptu bende şartel:) ağzıma geleni dedim
şimdi bekliyorum:) git de diyebilirler kal maaşını yükselttikde diyebilirler hiiiiiç önemli değil:)
reyhan85 görmemiştim insan çok sabırsız oluo en kısa zamanda gelir inşş
canım sakin sakinn ne bu sinir yaw
aman be ne isterlerse yapsınlar boşver sıkma sen canını
senden iyisini bulcaklarsa git desinler
mrb canım hoşgeldin yenisin sanırım ilk defa gördüm seni
sorun yoksa bebişin naz yapıyordur gelmek için
inşallah canım eltim 3 aylık evli ve 5haftalık hamileymiş...artık çok üzülüyorumbiryandanda diyorum herşey nasip diye
inşallah canım eltim 3 aylık evli ve 5haftalık hamileymiş...artık çok üzülüyorumbiryandanda diyorum herşey nasip diye
dur boğma adamıııı lazım ilerde.Ah kızlar ya eksik çok para yok bu kocamı bazen boğmak istiyorum şu arabayı aldı bizi borca soktu(
İş konusunda sende ben gibi çok streslisin ben geçen hafta rapor aldım o iyi geldi biraz ama gene yoğun ve yorgunum bugün konuşucam bende müdürmler en azından 8 d eçıkayım derse bakalım ne diycek senin içinde hayırlısı olsun canım
kuşummmm bende merak ettim seni üzülme tamam mı
git deselerde tazminatını alır çıkrsın dert etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?