Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Selam kızlar bu ne yahu sohbet az

İş konusunda sende ben gibi çok streslisin ben geçen hafta rapor aldım o iyi geldi biraz ama gene yoğun ve yorgunum bugün konuşucam bende müdürmler en azından 8 d eçıkayım derse bakalım ne diycek senin içinde hayırlısı olsun canım

canım sakin sakinn ne bu sinir yaw
aman be ne isterlerse yapsınlar boşver sıkma sen canını
senden iyisini bulcaklarsa git desinler

hoşbulduk kızlar evet doktora gittim..
şuan bir sorun olmadığını söyledi birazdaha beklicez...

mrb canım hoşgeldin yenisin sanırım ilk defa gördüm seni
sorun yoksa bebişin naz yapıyordur gelmek için

reyhan85 görmemiştim insan çok sabırsız oluo en kısa zamanda gelir inşş

kuşummmm bende merak ettim seni üzülme tamam mı
git deselerde tazminatını alır çıkrsın dert etme

Ah kızlar ya eksik çok para yok bu kocamı bazen boğmak istiyorum şu arabayı aldı bizi borca soktu(

hoşbulduk sanırım nazlı olacak bizde öyle düşünmeye başladık artık...inşallah olmayan herkeze nasiip etsin alllah hayırlısıyla

inşallah canım eltim 3 aylık evli ve 5haftalık hamileymiş...artık çok üzülüyorum biryandanda diyorum herşey nasip diye

cnmm sende yenisinnn. bizler gibi kaç yıldır beklesen napıcan. sabır lazım herşeyin başında. tabi bende sabırsızım o ayrı konu

inşallah canım eltim 3 aylık evli ve 5haftalık hamileymiş...artık çok üzülüyorum biryandanda diyorum herşey nasip diye

senin kaç yıl oldu evlikik korunmayalı ne kadar oldu.ya boşver takma onları sen kendine bak en kısa zamanda helir inş bebişinn.hepimiz bi umutla beklioduk bak şimdi hamileyiz.tüm isteuynelrein olsun inş

Canım aramıza hoşgeldin öyle onun bebeği oldu bunun oldu diye düşünürsen stresten bebeğin olmaz bir kere o düşünceden uzak durmaya çalış mümkün olduğunca çok zor ama dene kendine hemen bir hobi bul kafanı dağıt bebek fikrine ne kadar odaklanırsan o kadar geç oluyor hepimiz geçtik bu yollardan tecrübeyle sabit:)

sıkıldım sıkıldım sıkıldım
şu iş yerinde 5 dak durasım yok yaaa offffffffffffff

kuşummmm bende merak ettim seni üzülme tamam mı
git deselerde tazminatını alır çıkrsın dert etme

Yok kız git demezler nerdeeeeee
3 kişilik iş yapıyom ben 4. kişinin de işini yap dediler bende zam ve terfi istedim avcumu yalıycam:)

kızlar 1 senelik evliyim 8 aydır isitoruz..herregli olduğumda dünya başıma yıkılıyor...gerçekten çok zormuş ama beklemek...

buarada ben çalışıyorum sanırım stres artı yorgunluk beni çok etkiliyor

slm kızlar nasılsınız baklalımm ne var ne yokk

güll mesajı okudun mu nedir cevabınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…