dur boğma adamıııı lazım ilerde.bebiş nasibiyle gelir merak etme eksikleride tamamlanır.
sıkıldım sıkıldım sıkıldım
şu iş yerinde 5 dak durasım yok yaaa offffffffffffff
kızlar 1 senelik evliyim 8 aydır isitoruz..herregli olduğumda dünya başıma yıkılıyor...gerçekten çok zormuş ama beklemek...
buarada ben çalışıyorum sanırım stres artı yorgunluk beni çok etkiliyor
Kızlar ablama siteden bahsettim misafir girdi oda evli ve çocuk istiyo slm abla napıyonnn
Kızlar ablama siteden bahsettim misafir girdi oda evli ve çocuk istiyo slm abla napıyonnn
selam kızlar bende yeni üyeyim. bu arada 1.5 aylık evliyim ama çocuk istiyorum etrafımdakiler hatta kendi annem babam bile henüz çok erken olduğunu düşünüyorlar ama biz bebiş istiyoruz. sonuç itibariyle eşimle zaten 3 yıldır birlikteydik ee gezdik tozduk yeter yaşlarımızda 27 oldu daha neyi bekleyelim diyoruz. korunmuyoruz bakalım 2 gün sonra regl günüm var merakla beklemekteyim. inşallah hamileyimdir. gerçi pek bir belirti yok ara ara midem bulandı ve sık tuvalete gidiyorum başkada bişey yok. okuyorum burda göğüs ağrısı ve kasıklarda ağrılar vs oluyormuş bende yok ama göreceğiz bakalım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
evet lazım bebeğe bakıcak:)) napıyım kız ya öyle bir zamanda aldıki kendide bin pişman ama iş işten geçti rızkından şüphem yok ama rahat rahat alışveriş etmekmi güzel üç kuruşun hesabını yaparak etmek mi tabiki sağlıklı olsun bebeğim en önemlisi o ama bazen düşünüyorum Allah korusun sağıkta bir problem olsa kenarda üç kuruşumuz yok doğumda ne olacağını kim bilir hesapsızca plansızca gümrükten mal kaçırır gibi araba aldı hala sinirm geçmedi aylar oldu düşün yani(( diyeceksinki ya bebek olacak araba şart burda inananki şart değil hastane yanıbaşımızda beş dk sürmüyor çarşı desen yakın zaten her yere yürüyerek gidiyorduk onun derdi bebek olduktan sonra rahat rahat memlekete gitmek çünkü otobüsle ben memlekete gitmeme çocuk olunca diyordu e babası nasıl sevecek torununu sanki ben uzun yola çıkacamda onunla arabayı o kullanırken
sıkıldım sıkıldım sıkıldım
şu iş yerinde 5 dak durasım yok yaaa offffffffffffff
Yok kız git demezler nerdeeeeee
3 kişilik iş yapıyom ben 4. kişinin de işini yap dediler bende zam ve terfi istedim avcumu yalıycam:)
neden bu işyerleri böyle ki sankiiiiii
senin gibi elemanı kaçırmak istemiyor belli olmaz belki insafa gelirler
off aman sitede sorun vardı giremiyordum bacılar yaaaww..
afırııın ablasııı hosgeldiin :)))
kıs bugün kocalara gıcığım var sizinkilere de bişey yapğarım die korkuommm ateşe atmayın kocalarınızı yazık
Kızlar ablamında size slm ı varrrr
ya sen Yasakli Site kullanmıyon mu bacıııııııııııııı
Dur bacım sen seninkini hallet ben benimkinin icabına bakarım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?