Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Kızlar ablama siteden bahsettim misafir girdi oda evli ve çocuk istiyo slm abla napıyonnn

dur boğma adamıııı lazım ilerde. bebiş nasibiyle gelir merak etme eksikleride tamamlanır.

evet lazım bebeğe bakıcak:)) napıyım kız ya öyle bir zamanda aldıki kendide bin pişman ama iş işten geçti rızkından şüphem yok ama rahat rahat alışveriş etmekmi güzel üç kuruşun hesabını yaparak etmek mi tabiki sağlıklı olsun bebeğim en önemlisi o ama bazen düşünüyorum Allah korusun sağıkta bir problem olsa kenarda üç kuruşumuz yok doğumda ne olacağını kim bilir hesapsızca plansızca gümrükten mal kaçırır gibi araba aldı hala sinirm geçmedi aylar oldu düşün yani(( diyeceksinki ya bebek olacak araba şart burda inananki şart değil hastane yanıbaşımızda beş dk sürmüyor çarşı desen yakın zaten her yere yürüyerek gidiyorduk onun derdi bebek olduktan sonra rahat rahat memlekete gitmek çünkü otobüsle ben memlekete gitmeme çocuk olunca diyordu e babası nasıl sevecek torununu sanki ben uzun yola çıkacamda onunla arabayı o kullanırken

selam kızlar bende yeni üyeyim. bu arada 1.5 aylık evliyim ama çocuk istiyorum etrafımdakiler hatta kendi annem babam bile henüz çok erken olduğunu düşünüyorlar ama biz bebiş istiyoruz. sonuç itibariyle eşimle zaten 3 yıldır birlikteydik ee gezdik tozduk yeter yaşlarımızda 27 oldu daha neyi bekleyelim diyoruz. korunmuyoruz bakalım 2 gün sonra regl günüm var merakla beklemekteyim. inşallah hamileyimdir. gerçi pek bir belirti yok ara ara midem bulandı ve sık tuvalete gidiyorum başkada bişey yok. okuyorum burda göğüs ağrısı ve kasıklarda ağrılar vs oluyormuş bende yok ama göreceğiz bakalım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

yeni gelen hanımlarrrr hoşgeldinizzzzzzzzzzzzz
benim dünürün ablası sen çok hoşgeldinnnnnn

sıkıldım sıkıldım sıkıldım
şu iş yerinde 5 dak durasım yok yaaa offffffffffffff

Benimde:) Ayyy doğursak da gitsek:)

Ohooo sen daha çok miniksin nazlın gelir merak etme annesi biz uzun zaman bekleyenlerdeniz sakın takma kafana ben her ilişkiye bebek için girerdim yumurtlama günüm geçti diye kaale almadığım ilişkiyle hamile kaldım rahat ol:)

Kızlar ablama siteden bahsettim misafir girdi oda evli ve çocuk istiyo slm abla napıyonnn

Ablaaaa hoşgeldin:)

Oooo hoşgelmiş ablan :))

Hoşgeldin aramıza herkesin ne istediği değil sizin ne istediğiniz önemli boşvermekle en iyisini yapmışsın hadi hayırlısı:))

kıs bugün kocalara gıcığım var sizinkilere de bişey yapğarım die korkuommm ateşe atmayın kocalarınızı yazık

sıkıldım sıkıldım sıkıldım
şu iş yerinde 5 dak durasım yok yaaa offffffffffffff

neden bu işyerleri böyle ki sankiiiiii

Yok kız git demezler nerdeeeeee
3 kişilik iş yapıyom ben 4. kişinin de işini yap dediler bende zam ve terfi istedim avcumu yalıycam:)

senin gibi elemanı kaçırmak istemiyor belli olmaz belki insafa gelirler

neden bu işyerleri böyle ki sankiiiiii

senin gibi elemanı kaçırmak istemiyor belli olmaz belki insafa gelirler

offfffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
şeytan diyo 15 gün rapor al gelme yat evde ssk dan paranı al ama ssk la uğraşmak gözüme büyüyo 35 gün kaldı iznime

kıs bugün kocalara gıcığım var sizinkilere de bişey yapğarım die korkuommm ateşe atmayın kocalarınızı yazık

Dur bacım sen seninkini hallet ben benimkinin icabına bakarım:))

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
işler yoğun anca yazıyorum.millet ne durumdasınızzzzzzzzzz
akşama ne yemek yapıcam ben yaaaaa

Hoşgeldin aramıza herkesin ne istediği değil sizin ne istediğiniz önemli boşvermekle en iyisini yapmışsın hadi hayırlısı:))
[

saol canım hoşbulduk. bencede iyi yapıyorum sonuç itibariyle istiyorum ötesi yok.ama çok merak ediyorum ya iki gün var adetime acaba test yapsammı çıkarmı yoksa beklesemmi. bekleyemiyorumda çatlıcam meraktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…