uuu şu saat oldu hamam kalabalıklaştı :93: :93:
cnm kaşıntıı mantar olmasın sakın bi dr. görün. ağrıda yımırtlama haftandasın yada üşüttün ondandır cnm bence bi dr. görün şu kaşıntıdan en azındanslm kızlar nasılsınız baklalımm ne var ne yokk
güll mesajı okudun mu nedir cevabınnn
amma sorunlu şu kocan yaaaa şeytan diyooo herşeyi ama sen şeytana uyma bacımmmm. arabanın lazım olduğu günlerde gelir memelekete gitme hariçevet lazım bebeğe bakıcak:)) napıyım kız ya öyle bir zamanda aldıki kendide bin pişman ama iş işten geçti rızkından şüphem yok ama rahat rahat alışveriş etmekmi güzel üç kuruşun hesabını yaparak etmek mi tabiki sağlıklı olsun bebeğim en önemlisi o ama bazen düşünüyorum Allah korusun sağıkta bir problem olsa kenarda üç kuruşumuz yok doğumda ne olacağını kim bilir hesapsızca plansızca gümrükten mal kaçırır gibi araba aldı hala sinirm geçmedi aylar oldu düşün yani(( diyeceksinki ya bebek olacak araba şart burda inananki şart değil hastane yanıbaşımızda beş dk sürmüyor çarşı desen yakın zaten her yere yürüyerek gidiyorduk onun derdi bebek olduktan sonra rahat rahat memlekete gitmek çünkü otobüsle ben memlekete gitmeme çocuk olunca diyordu e babası nasıl sevecek torununu sanki ben uzun yola çıkacamda onunla arabayı o kullanırken
neden bu işyerleri böyle ki sankiiiiii
senin gibi elemanı kaçırmak istemiyor belli olmaz belki insafa gelirler
şiker kullaniorum ama evdebizim burda yassaaak..
Hoşgeldin aramıza herkesin ne istediği değil sizin ne istediğiniz önemli boşvermekle en iyisini yapmışsın hadi hayırlısı:))[
saol canım hoşbulduk. bencede iyi yapıyorum sonuç itibariyle istiyorum ötesi yok.ama çok merak ediyorum ya iki gün var adetime acaba test yapsammı çıkarmı yoksa beklesemmi. bekleyemiyorumda çatlıcam meraktan.
al işte kasap et derdinde kuzu can derdinde ya sen nasıl miladı dolmuş bir teyzesincnm kaşıntıı mantar olmasın sakın bi dr. görün. ağrıda yımırtlama haftandasın yada üşüttün ondandır cnm bence bi dr. görün şu kaşıntıdan en azından
amma sorunlu şu kocan yaaaa şeytan diyooo herşeyi ama sen şeytana uyma bacımmmm. arabanın lazım olduğu günlerde gelir memelekete gitme hariç
kızzzzzz zey zeyyyyyy naber konuşamıyoz. hadi sinirini unuttta benim yumoşlara bakıver bii ne alemdde. bugün 11 ci gün 13 mm olmuş soldakiler sağdada 11 varmış toplam yumurta sayım 12. sence durumum ne
ablasııı hoşgeldin bacım
ay benim kocada evdde dursaydı bu haftada benimde depreşseydi aşkım yaaaaaa:84::84::84::84::84: yalnız başına depreşmiyoben kocamı seviyorum lütfen benim kocama dokunmayın şu aralar aşkım depreşti
al işte kasap et derdinde kuzu can derdinde ya sen nasıl miladı dolmuş bir teyzesin
afr balası ve diğer yeni gelen kızlar hoşgeldinizzzz
tamam didoşun kocası ve eflalinki kurtuldu geride kalanları naparım bilmem desenize manyak karı kendikocanı parçasla ne istion bizden dieee
tamamen çıkar seziyorum burdaaaaaay benim kocada evdde dursaydı bu haftada benimde depreşseydi aşkım yaaaaaa:84::84::84::84::84: yalnız başına depreşmiyo
aha bi tane dha aşık varrrBende kocamı seviyorum hem o bana acık lazımmm biliyonuz mu onunla işim bitsin ondan sonra naparsanız yapın diycem ama kıyamammmmm ben onaaaa kuzum o benim valla aşkım depreşti şimdi
kocaları saklayınb kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrafr balası ve diğer yeni gelen kızlar hoşgeldinizzzz
tamam didoşun kocası ve eflalinki kurtuldu geride kalanları naparım bilmem desenize manyak karı kendikocanı parçasla ne istion bizden dieee
zeyno bak bakem şu karının yımırtaları nasılşş teyzeye saygı şurda milada ne kaldı eee bakıversin nolcak sankim:94::94:
Bence beklemen daha iyi
hızını alamadın galibaaaa benimki 1 hafta yokkkkkelinden kurtuldu
al biri daha afr ninde depreştiiii yazık akşama adama:98:
hamam mııkepekli şu senin çizelgende bebek dik oturuo ya benimki hep ilk yalardan beri sırt üstü yatıo hani resim eklemiştim ya nie dik olmuoyaaa kafası solumda ayakları sağımda olaacak şekildee
kıs bugün kocalara gıcığım var sizinkilere de bişey yapğarım die korkuommm ateşe atmayın kocalarınızı yazık
neden bu işyerleri böyle ki sankiiiiii
senin gibi elemanı kaçırmak istemiyor belli olmaz belki insafa gelirler
offfffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
şeytan diyo 15 gün rapor al gelme yat evde ssk dan paranı al ama ssk la uğraşmak gözüme büyüyo 35 gün kaldı iznime
Hoşgeldin aramıza herkesin ne istediği değil sizin ne istediğiniz önemli boşvermekle en iyisini yapmışsın hadi hayırlısı:))[
saol canım hoşbulduk. bencede iyi yapıyorum sonuç itibariyle istiyorum ötesi yok.ama çok merak ediyorum ya iki gün var adetime acaba test yapsammı çıkarmı yoksa beklesemmi. bekleyemiyorumda çatlıcam meraktan.
ben kocamı seviyorum lütfen benim kocama dokunmayın şu aralar aşkım depreşti
ben kocamı seviyorum lütfen benim kocama dokunmayın şu aralar aşkım depreşti
cnm kaşıntıı mantar olmasın sakın bi dr. görün. ağrıda yımırtlama haftandasın yada üşüttün ondandır cnm bence bi dr. görün şu kaşıntıdan en azından
amma sorunlu şu kocan yaaaa şeytan diyooo herşeyi ama sen şeytana uyma bacımmmm. arabanın lazım olduğu günlerde gelir memelekete gitme hariç
kızzzzzz zey zeyyyyyy naber konuşamıyoz. hadi sinirini unuttta benim yumoşlara bakıver bii ne alemdde. bugün 11 ci gün 13 mm olmuş soldakiler sağdada 11 varmış toplam yumurta sayım 12. sence durumum ne
ablasııı hoşgeldin bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?