Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

uuu şu saat oldu hamam kalabalıklaştı :93: :93:

hamam mıı kepekli şu senin çizelgende bebek dik oturuo ya benimki hep ilk yalardan beri sırt üstü yatıo hani resim eklemiştim ya nie dik olmuoyaaa kafası solumda ayakları sağımda olaacak şekildee

slm kızlar nasılsınız baklalımm ne var ne yokk

güll mesajı okudun mu nedir cevabınnn
cnm kaşıntıı mantar olmasın sakın bi dr. görün. ağrıda yımırtlama haftandasın yada üşüttün ondandır cnm bence bi dr. görün şu kaşıntıdan en azından

amma sorunlu şu kocan yaaaa şeytan diyooo herşeyi ama sen şeytana uyma bacımmmm. arabanın lazım olduğu günlerde gelir memelekete gitme hariç
neden bu işyerleri böyle ki sankiiiiii

senin gibi elemanı kaçırmak istemiyor belli olmaz belki insafa gelirler

kızzzzzz zey zeyyyyyy naber konuşamıyoz. hadi sinirini unuttta benim yumoşlara bakıver bii ne alemdde. bugün 11 ci gün 13 mm olmuş soldakiler sağdada 11 varmış toplam yumurta sayım 12. sence durumum ne

ablasııı hoşgeldin bacım

Bence beklemen daha iyi

al işte kasap et derdinde kuzu can derdinde ya sen nasıl miladı dolmuş bir teyzesin

Bende kocamı seviyorum hem o bana acık lazımmm biliyonuz mu onunla işim bitsin ondan sonra naparsanız yapın diycem ama kıyamammmmm ben onaaaa kuzum o benim valla aşkım depreşti şimdi

afr balası ve diğer yeni gelen kızlar hoşgeldinizzzz
tamam didoşun kocası ve eflalinki kurtuldu geride kalanları naparım bilmem desenize manyak karı kendikocanı parçasla ne istion bizden dieee

tamam didoşun kocası ve eflalinki kurtuldu geride kalanları naparım bilmem desenize manyak karı kendikocanı parçasla ne istion bizden dieee

hızını alamadın galibaaaa benimki 1 hafta yokkkkkelinden kurtuldu

al biri daha afr ninde depreştiiii yazık akşama adama:98:

ay benim kocada evdde dursaydı bu haftada benimde depreşseydi aşkım yaaaaaa:84::84::84::84::84: yalnız başına depreşmiyo
tamamen çıkar seziyorum burdaaaaa

Bende kocamı seviyorum hem o bana acık lazımmm biliyonuz mu onunla işim bitsin ondan sonra naparsanız yapın diycem ama kıyamammmmm ben onaaaa kuzum o benim valla aşkım depreşti şimdi
aha bi tane dha aşık varrr

kocaları saklayınb kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
şş teyzeye saygı şurda milada ne kaldı eee bakıversin nolcak sankim:94::94:
zeyno bak bakem şu karının yımırtaları nasıl

hızını alamadın galibaaaa benimki 1 hafta yokkkkkelinden kurtuldu

al biri daha afr ninde depreştiiii yazık akşama adama:98:

yok kız alamadım amaan be alın kocalarınızı rahat bıraktımmm ben kendiminkini parçalayım en iyisi sadece

hamam mıı kepekli şu senin çizelgende bebek dik oturuo ya benimki hep ilk yalardan beri sırt üstü yatıo hani resim eklemiştim ya nie dik olmuoyaaa kafası solumda ayakları sağımda olaacak şekildee

anam ben bu betülün dediklerini neden anlamıyorum Ya Rabbiiim... :95:

arkadasım az noktalama kullan nolur beee..cebinden mi cıkıo parası.

şindik benim çizelgedeki tosun haftası buyudukce buyuyor o aykı yaklasık konumunu gosterıyor.bak mesela seastarınkıde oyle..istersen ona gore değiştirelim seninkinide.

kıs bugün kocalara gıcığım var sizinkilere de bişey yapğarım die korkuommm ateşe atmayın kocalarınızı yazık

Hahha deli:)

neden bu işyerleri böyle ki sankiiiiii

senin gibi elemanı kaçırmak istemiyor belli olmaz belki insafa gelirler

Sanmam nasip diyelim:) İşten çıkarmazlar eminim ama insan gibi bişi de yapmazlar

offfffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
şeytan diyo 15 gün rapor al gelme yat evde ssk dan paranı al ama ssk la uğraşmak gözüme büyüyo 35 gün kaldı iznime

Enaaaam ne güzel:)

Bekle canım daha çok erken senin için:) yani test için yoksa bebek için ne zaman hazırsan ve ne zaman istersen en uygun zamandır bence:)

ben kocamı seviyorum lütfen benim kocama dokunmayın şu aralar aşkım depreşti

Ya bi git yaaa deli çıktımı sizin alçınız?

saol gülümmmm tşk ederimmm canımm
ayy kocasından memnun olmayanlar benimkinin yerine gönderin ben çokkk özledimmm kocişimiiiiiiiii akıllanıp gelme garantisi var hanımlarrrr benimki akıllanmışş da azıcıkkkk benimkinin yerine yapıversin

ben kocamı seviyorum lütfen benim kocama dokunmayın şu aralar aşkım depreşti

Maşaallah kuşum maşaallah ay sevmesine seviyorum aşıkımmmm ama para konusu aklıma gelince benim cinler tepeme çıkıyor o zaman çok pis duygular besliyorum:86::86:

Sorun onda değil gülüm onun denyo babasında o yok mu o kendi paranın hesabını bilmemiş oğlunuda yoldan çıkarıyor şöyle söylüyüm adam şehrin merkezind cillop gibi iki evi heba etmiş üç kuuruşa satmış şehrin dışına üç katlı ev yapmış ondan önce bir tane yaptırmış yıkılmış ev, o evleri satıpda böyle ev yaptıran adamdan ne bekliyon üstelik iki daire boş oğullarını oturtacak aklınca hangi biri oturacaksa beş oğlandan:95: ayranı yok içmeye kiraya vermiyor evini beyefendi ailesini yerler falan sonra ha birde bağlı olduğu partinin başkanı seçilmeyince belediyeye yedi çocuklu olmasına bakmadan erken emekli olan bir zeka küpü:86::86:

hamam mıı. kepekli şu senin çizelgende bebek dik oturuo ya. benimki hep ilk aylardan beri sırt üstü yatıo. hani resim eklemiştim ya nie dik olmuoyaaa kafası solumda ayakları sağımda olaacak şekildee.
şimdi oldu mu kıı. ben kendi içimdeki bebeğimin nie öle olmadığını sordum.hep sırt üstü.zaten cinsiyetinide öle gösterdiydi. nasıl göstermiolar ben onu anlamıom.benimki hep aynı yatıoo

kızlar ben geldim ne var ne yok bakayımmmmm çok mutluyum çokkkkkk dün bebeişimizin bebek odası takımını aldık ana kucağını ve uyku setini :))) bugünde diğer eksikleri alıcaz kızlar artık çok ayakta duramıyom kızlar dün 1.5 saat ayakta dolandım sırtım koptu ve tansiyonum 13 /9 duuu eve geldiğimde anında istifra ettim düşünün bugübde alayım çıksın gittikçe ağırlaşıyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…