saol gülümmmm tşk ederimmm canımm
ayy kocasından memnun olmayanlar benimkinin yerine gönderin ben çokkk özledimmm kocişimiiiiiiiii akıllanıp gelme garantisi var hanımlarrrr benimki akıllanmışş da azıcıkkkk benimkinin yerine yapıversin
saol gülümmmm tşk ederimmm canımm
ayy kocasından memnun olmayanlar benimkinin yerine gönderin ben çokkk özledimmm kocişimiiiiiiiii akıllanıp gelme garantisi var hanımlarrrr benimki akıllanmışş da azıcıkkkk benimkinin yerine yapıversin
cnm kaşıntıı mantar olmasın sakın bi dr. görün. ağrıda yımırtlama haftandasın yada üşüttün ondandır cnm bence bi dr. görün şu kaşıntıdan en azından
amma sorunlu şu kocan yaaaa şeytan diyooo herşeyi ama sen şeytana uyma bacımmmm. arabanın lazım olduğu günlerde gelir memelekete gitme hariç
kızzzzzz zey zeyyyyyy naber konuşamıyoz. hadi sinirini unuttta benim yumoşlara bakıver bii ne alemdde. bugün 11 ci gün 13 mm olmuş soldakiler sağdada 11 varmış toplam yumurta sayım 12. sence durumum ne
ablasııı hoşgeldin bacım
kızlar ben geldim ne var ne yok bakayımmmmm çok mutluyum çokkkkkk dün bebeişimizin bebek odası takımını aldık ana kucağını ve uyku setini :))) bugünde diğer eksikleri alıcaz kızlar artık çok ayakta duramıyom kızlar dün 1.5 saat ayakta dolandım sırtım koptu ve tansiyonum 13 /9 duuu eve geldiğimde anında istifra ettim düşünün bugübde alayım çıksın gittikçe ağırlaşıyorum çünkü
kızlar ben geldim ne var ne yok bakayımmmmm çok mutluyum çokkkkkk dün bebeişimizin bebek odası takımını aldık ana kucağını ve uyku setini :))) bugünde diğer eksikleri alıcaz kızlar artık çok ayakta duramıyom kızlar dün 1.5 saat ayakta dolandım sırtım koptu ve tansiyonum 13 /9 duuu eve geldiğimde anında istifra ettim düşünün bugübde alayım çıksın gittikçe ağırlaşıyorum çünkü
anam ben bu betülün dediklerini neden anlamıyorum Ya Rabbiiim... :95:
arkadasım az noktalama kullan nolur beee..cebinden mi cıkıo parası.
şindik benim çizelgedeki tosun haftası buyudukce buyuyor o aykı yaklasık konumunu gosterıyor.bak mesela seastarınkıde oyle..istersen ona gore değiştirelim seninkinide.
ay gülüm sana hayretim şaştı zaten sabah girdim okudum maşallah canım sen azılı tavuk olmuşsun:) Gayet iyi tek yumurtayla hamile kalan bir kadının sözleri bunlar yabana atma bence:) Bu arada eğer yumoşlar büyürse ve çatlatma iğnesine gerek kalmazsa çoğul gebelik olma ihtimali çoktur haberin olsun...
Bu arada klomen bu kadar gelişim sağlamaz başka bi hap dimi bu ayrıca o salak doktorunun gözüne sok fazla yumurtalarını da FSH değerini de:) Antropoza girsin öküz:)
alıyom zaten canım baksana 27 hafta bitecek perşembe günü alayım çıksın sonra çok zor şimdiden böyleysemmmiilik canım sen napıonnnn. kıs hemen al herşeyi bırakma sonralara. güle güle kullansın bebişinnn.
ayyy canım hamilelik tansiyını herhalde yorulunca çıktı sanırım rabbim sanada bu günleri göstersin inşallahcanım benimm ne güzelll amma dikkaty et kendine kuşumm yhaaa
selam kızlar bende yeni üyeyim. bu arada 1.5 aylık evliyim ama çocuk istiyorum etrafımdakiler hatta kendi annem babam bile henüz çok erken olduğunu düşünüyorlar ama biz bebiş istiyoruz. sonuç itibariyle eşimle zaten 3 yıldır birlikteydik ee gezdik tozduk yeter yaşlarımızda 27 oldu daha neyi bekleyelim diyoruz. korunmuyoruz bakalım 2 gün sonra regl günüm var merakla beklemekteyim. inşallah hamileyimdir. gerçi pek bir belirti yok ara ara midem bulandı ve sık tuvalete gidiyorum başkada bişey yok. okuyorum burda göğüs ağrısı ve kasıklarda ağrılar vs oluyormuş bende yok ama göreceğiz bakalım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
offfffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
şeytan diyo 15 gün rapor al gelme yat evde ssk dan paranı al ama ssk la uğraşmak gözüme büyüyo 35 gün kaldı iznime
uuu şu saat oldu hamam kalabalıklaştı :93: :93:
Bende kocamı seviyorum hem o bana acık lazımmm biliyonuz mu onunla işim bitsin ondan sonra naparsanız yapın diycem ama kıyamammmmm ben onaaaa kuzum o benim valla aşkım depreşti şimdi
biz anlıyoz bacım sorun sende:86::86::86:
Oh maşaallah güle güle kullansın içini doldursun kızın:)
alıyom zaten canım baksana 27 hafta bitecek perşembe günü alayım çıksın sonra çok zor şimdiden böyleysemmm
ayyy canım hamilelik tansiyını herhalde yorulunca çıktı sanırım rabbim sanada bu günleri göstersin inşallah
biz anlıyoz bacım sorun sende:86::86::86:
Oh maşaallah güle güle kullansın içini doldursun kızın:)
al işte kasap et derdinde kuzu can derdinde ya sen nasıl miladı dolmuş bir teyzesin
ay benim kocada evdde dursaydı bu haftada benimde depreşseydi aşkım yaaaaaa:84::84::84::84::84: yalnız başına depreşmiyo
Bende kocamı seviyorum hem o bana acık lazımmm biliyonuz mu onunla işim bitsin ondan sonra naparsanız yapın diycem ama kıyamammmmm ben onaaaa kuzum o benim valla aşkım depreşti şimdi
şş teyzeye saygı şurda milada ne kaldı eee bakıversin nolcak sankim:94::94:
tamamen çıkar seziyorum burdaaaaa
aha bi tane dha aşık varrr
kocaları saklayınb kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zeyno bak bakem şu karının yımırtaları nasıl
ayy canım inşallah sizlerde alıcaksınız yakında merak etmeee dinleniyom canım ama yorgunum daha 26 haftalık böyleysemöncelikle hoşgeldin hayırlısı canım madem siz karar verdiniz başkalarını o kadar da dinlemeyin sizin için doğru zaman ne zamanda o zaman olsun
ben 2 gün aldım işte eğer zora koşarlarsa alırım yeniden hiç umrumda bile olmaz onlar beni düşünmüyor gerçekten ihtiyacım var çünkü dinlemeye midem fln çok kötü
hamammmm derekn ?????*
kocamı bende çok seviyorum bende kıyamam ona yaaa bazen beni kızdırsa da onsuz olmazzz
ayy ne kadar güzledir şimdi onlar yaa Allahım bizlerede nasip etsin o günleri bizlerde alalım
yat dinlen olmazsa biraz
hohohh gördün mü kepeklimm sorun sende al sana noktalama !'''^^+&/()=^....::::::;;;,,,,,
üfffffff ne çenesizsiniz yavvvvvvvvvv
bu arada kim hamama gidiyo
zeyno alçımız çıktı ama kolu hala sargıda maalesef oynatamıyo fazla ama bulaşıkları makinaya koyabiliyo
Kepekli ekliym seni
Handan ve ceylin karıları hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?