Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kimseye kaptırmam ben gönderiom.ahanda gönderdim bilemmmm

ah canım ben sana diyorum bu kadar ümitli olma orda öyle bir sıkıyorlarki süt dökmüş kedi gibi oluyorlar benimkide öyleydi ama bak halime şimdi inşaallah seninki öyle kalır benimki istisna olur

ay gülüm sana hayretim şaştı zaten sabah girdim okudum maşallah canım sen azılı tavuk olmuşsun:) Gayet iyi tek yumurtayla hamile kalan bir kadının sözleri bunlar yabana atma bence:) Bu arada eğer yumoşlar büyürse ve çatlatma iğnesine gerek kalmazsa çoğul gebelik olma ihtimali çoktur haberin olsun...

Bu arada klomen bu kadar gelişim sağlamaz başka bi hap dimi bu ayrıca o salak doktorunun gözüne sok fazla yumurtalarını da FSH değerini de:) Antropoza girsin öküz:)

iilik canım sen napıonnnn. kıs hemen al herşeyi bırakma sonralara. güle güle kullansın bebişinnn.

canım benimm ne güzelll amma dikkaty et kendine kuşumm yhaaa

biz anlıyoz bacım sorun sende:86::86::86:

Oh maşaallah güle güle kullansın içini doldursun kızın:)

azılı tavuk güllllllllllllllllllll:92::92:

Bence kullandığı otların etkisi bu, azılı tavuk ha

iilik canım sen napıonnnn. kıs hemen al herşeyi bırakma sonralara. güle güle kullansın bebişinnn.
alıyom zaten canım baksana 27 hafta bitecek perşembe günü alayım çıksın sonra çok zor şimdiden böyleysemmm

canım benimm ne güzelll amma dikkaty et kendine kuşumm yhaaa
ayyy canım hamilelik tansiyını herhalde yorulunca çıktı sanırım rabbim sanada bu günleri göstersin inşallah

öncelikle hoşgeldin hayırlısı canım madem siz karar verdiniz başkalarını o kadar da dinlemeyin sizin için doğru zaman ne zamanda o zaman olsun

offfffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
şeytan diyo 15 gün rapor al gelme yat evde ssk dan paranı al ama ssk la uğraşmak gözüme büyüyo 35 gün kaldı iznime

ben 2 gün aldım işte eğer zora koşarlarsa alırım yeniden hiç umrumda bile olmaz onlar beni düşünmüyor gerçekten ihtiyacım var çünkü dinlemeye midem fln çok kötü

uuu şu saat oldu hamam kalabalıklaştı :93: :93:

hamammmm derekn ?????*

Bende kocamı seviyorum hem o bana acık lazımmm biliyonuz mu onunla işim bitsin ondan sonra naparsanız yapın diycem ama kıyamammmmm ben onaaaa kuzum o benim valla aşkım depreşti şimdi

kocamı bende çok seviyorum bende kıyamam ona yaaa bazen beni kızdırsa da onsuz olmazzz

ayy ne kadar güzledir şimdi onlar yaa Allahım bizlerede nasip etsin o günleri bizlerde alalım
yat dinlen olmazsa biraz

inşş canım benimmmm

al işte kasap et derdinde kuzu can derdinde ya sen nasıl miladı dolmuş bir teyzesin

Deli kızım o var ya hepimizi cebinden çıkarır atarsa ortaya bi 5i bi yerde görürsün:)

ay benim kocada evdde dursaydı bu haftada benimde depreşseydi aşkım yaaaaaa:84::84::84::84::84: yalnız başına depreşmiyo

Bende kocamı seviyorum hem o bana acık lazımmm biliyonuz mu onunla işim bitsin ondan sonra naparsanız yapın diycem ama kıyamammmmm ben onaaaa kuzum o benim valla aşkım depreşti şimdi

Aha azdı karılar valla:)
şş teyzeye saygı şurda milada ne kaldı eee bakıversin nolcak sankim:94::94:

Baktım baktım çift sarılı:)

tamamen çıkar seziyorum burdaaaaa

aha bi tane dha aşık varrr

kocaları saklayınb kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

zeyno bak bakem şu karının yımırtaları nasıl

Baktım şeker garanti 5iz:)

ayy canım inşallah sizlerde alıcaksınız yakında merak etmeee dinleniyom canım ama yorgunum daha 26 haftalık böyleysem

üfffffff ne çenesizsiniz yavvvvvvvvvv
bu arada kim hamama gidiyo
zeyno alçımız çıktı ama kolu hala sargıda maalesef oynatamıyo fazla ama bulaşıkları makinaya koyabiliyo
Kepekli ekliym seni

hohohh gördün mü kepeklimm sorun sende al sana noktalama !'''^^+&/()=^....::::::;;;,,,,,

üfffffff ne çenesizsiniz yavvvvvvvvvv
bu arada kim hamama gidiyo
zeyno alçımız çıktı ama kolu hala sargıda maalesef oynatamıyo fazla ama bulaşıkları makinaya koyabiliyo
Kepekli ekliym seni

Oyyy hasta adamı çalıştırıyo vicdansz kişilik:)

Handan ve ceylin karıları hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

aşk olsun yhaaa saat 3 den beridir burdayım karı beni daha yeni gördü yhhaaaa ağlamak istiyorum demişbaşlığımı elimden aldılarrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…