Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Oyyy hasta adamı çalıştırıyo vicdansz kişilik:)
he yaaaaa bende hamileyim banane

aşk olsun yhaaa saat 3 den beridir burdayım karı beni daha yeni gördü yhhaaaa ağlamak istiyorum demişbaşlığımı elimden aldılarrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ya kızım yetişemiyom yaaa ne kızıyon çeneniz susmuyo ki hiç sende hoşgeldin desek suççç demesek suç

kimseye kaptırmam ben gönderiom.ahanda gönderdim bilemmmm

canım benimmm hemen yollayayımmm canımmmmmm sen yolla eşini nevşehire benimki gelsinnnn

ah canım ben sana diyorum bu kadar ümitli olma orda öyle bir sıkıyorlarki süt dökmüş kedi gibi oluyorlar benimkide öyleydi ama bak halime şimdi inşaallah seninki öyle kalır benimki istisna olur

ayyy canım inşşşş istisna olarak kalır korkutma beniii

dün parçacının önünden geçerkene bi kumaş gördüm onu alalım bence muazzzam böle allı pullu bişeydi

alalım canımmmmm nasıl istersen alınca yollada bende diktireyimmm olar mııı
neyse kızlar ben dersi bitiriyorum eve varınca görüşürüz çok öpüyorum sizleriii

kavga etmiiiinnnn :87: :87:

Dscim aksama kabul iderim
bak kabul et haaaaaaaaaaaaa
alalım canımmmmm nasıl istersen alınca yollada bende diktireyimmm olar mııı
neyse kızlar ben dersi bitiriyorum eve varınca görüşürüz çok öpüyorum sizleriii
tamam kuşum alınca yolluym sen diktir onları
hadi san akolay geleeeeeee

hoşbulduk tatlı cadım nasılsın nilim napıyo
iyiim kuşum kocama aşıkımmmm
Nil kaburgamı göçertmekle meşgul maşallah allah ne verdiyse vuruyo bugün yine ayakları yukarda midem kaburgam gitti yani

ayy canım inşallah sizlerde alıcaksınız yakında merak etmeee dinleniyom canım ama yorgunum daha 26 haftalık böyleysem

ben 8 haftada bulantıdan ve uykusuzlukdan bitmiş durumdayım ilerde nasıl olucam ilmiyorum

üfffffff ne çenesizsiniz yavvvvvvvvvv
bu arada kim hamama gidiyo
zeyno alçımız çıktı ama kolu hala sargıda maalesef oynatamıyo fazla ama bulaşıkları makinaya koyabiliyo
Kepekli ekliym seni

yaa evet hamama kim gidiyor ne hamamı?

canım benimmm hemen yollayayımmm canımmmmmm sen yolla eşini nevşehire benimki gelsinnnn

ayyy canım inşşşş istisna olarak kalır korkutma beniii

Korkma canım korkma inşaallah seninki iyi kalır:))

Nil kaburgamı göçertmekle meşgul maşallah allah ne verdiyse vuruyo bugün yine ayakları yukarda midem kaburgam gitti yani

Kız benimkide çıkamadı yukarı gözü çıkışda diyorum oğlum ne iniyorsun aşağı çıksana yukarılara kasığımı tepiyorda tepiyor sıpa:))

benimki gece yatınca kasıklarıma çalışıyo kızım gündüzleri kaburgamdan ve midemden daha çok haz alıyor

ay yerim ben onun ayaklarını bazen benimkide durmuyo kaburgamın altına kaçıyo yada toplanıyo biyerde poposu kocaman belli oluyo çok güzel oluyo ozaman bazende hıçkırık tutuyoooooo maşallah kızlarımıza

ay hıçkırık tutunca ben çok gülüyom oturup karnımı izliyom o zıplıyo ben gülüyom anasının kuzusuuuuuuuuuu

Kızlar size iyi akşamlar ben kaçar yarın görüşürüzzzzzz öpüldünüz hepiniz özellikle gelinimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…