ay gülüm sana hayretim şaştı zaten sabah girdim okudum maşallah canım sen azılı tavuk olmuşsun:) Gayet iyi tek yumurtayla hamile kalan bir kadının sözleri bunlar yabana atma bence:) Bu arada eğer yumoşlar büyürse ve çatlatma iğnesine gerek kalmazsa çoğul gebelik olma ihtimali çoktur haberin olsun...
Bu arada klomen bu kadar gelişim sağlamaz başka bi hap dimi bu ayrıca o salak doktorunun gözüne sok fazla yumurtalarını da FSH değerini de:) Antropoza girsin öküz:)
ay gelininde seni öpüyo kuşum iyi akşamlarKızlar size iyi akşamlar ben kaçar yarın görüşürüzzzzzz öpüldünüz hepiniz özellikle gelinimmmmmm
e öyle zaten benzetmeye ne hacetAman beeeeeeeeee delilar:)
Karılar hamamına benzetiyolar burayı:)
halanızmı geldi göz doktorunamı gitceniz sana diyom yatır bi hastaneyekızlar tekrar geldim uyumuşum kapı sesine uyandımm...
taş atma sendeee delüüüüüüüüüü hadi görüşürüz iyi akşamlarbir akıllı kuyuya taş atmış(ki o akıllı şahane mutteşem kişilik benimm)
kırk deli cıkaramamışşşşş
ben kactım canlar grsrzz...
haklısın cnmmm baya gıdakladımmm. inşallh olsunda çoğul moğul kabulüm artıkım.. dr. da şaşırmıştır herhal
kızlar normal sperm değerleri kaç olmalı eşimin testi geldide. dr. götüresiye merakdan çatlıyom
internetten araştırsana
yok kız kaynanam geldi. eltimin çocuğu onda ağlıyormuş süreklide ateşine bak diye :)))halanızmı geldi göz doktorunamı gitceniz sana diyom yatır bi hastaneye
taş atma sendeee delüüüüüüüüüü hadi görüşürüz iyi akşamlar
yok kız kaynanam geldi. eltimin çocuğu onda ağlıyormuş süreklide ateşine bak diye :)))
ne oldu kızz :)) haklısın bende sıkıldım ama yapacak bişi yokkkhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benimki gece yatınca kasıklarıma çalışıyo kızım gündüzleri kaburgamdan ve midemden daha çok haz alıyor
ay hıçkırık tutunca ben çok gülüyom oturup karnımı izliyom o zıplıyo ben gülüyom anasının kuzusuuuuuuuuuu
kız bişey yok anladım mealinde haaa dedimne oldu kızz :)) haklısın bende sıkıldım ama yapacak bişi yokkk
ard arda çok sık hareket ediyo bide gazoz köpüğü patlıyomuş gibi oluyo içindeYok canım benimki hep aşağıda bazen göbek deliğimin oralarda daha yukarı çıkamadı kaburgalarıma yaklaşamadı:))
Hıçkırık olduğunu nasıl anlıyorsunuz yav??
kız bişey yok anladım mealinde haaa dedim
ard arda çok sık hareket ediyo bide gazoz köpüğü patlıyomuş gibi oluyo içinde
kovdularmı la seni
kızlar tekrar geldim uyumuşum kapı sesine uyandımm...
haklısın cnmmm baya gıdakladımmm. inşallh olsunda çoğul moğul kabulüm artıkım.. dr. da şaşırmıştır herhal
kızlar normal sperm değerleri kaç olmalı eşimin testi geldide. dr. götüresiye merakdan çatlıyom
hadi hayırlısı gül inşallahhh hayırlı haberler alacağız merak etme.......zey zeyim gerek kalmadı dr. la görüştüm faxladım ona değerlendirdi. sayısı falan süpermiş. harekette çok az azlık varmış ama gebeliğe engel deil dedi. e ve demir vitamini verdi paşam diye onu sev dedi çocuk olasıya hep paşam de diyo doktor.arı sütü bal polen havuç fındık fıstık yesin dedi.
zey zeyim gerek kalmadı dr. la görüştüm faxladım ona değerlendirdi. sayısı falan süpermiş. harekette çok az azlık varmış ama gebeliğe engel deil dedi. e ve demir vitamini verdi paşam diye onu sev dedi çocuk olasıya hep paşam de diyo doktor.arı sütü bal polen havuç fındık fıstık yesin dedi.
zey zeyim gerek kalmadı dr. La görüştüm faxladım ona değerlendirdi. Sayısı falan süpermiş. Harekette çok az azlık varmış ama gebeliğe engel deil dedi. E ve demir vitamini verdi paşam diye onu sev dedi çocuk olasıya hep paşam de diyo doktor.Arı sütü bal polen havuç fındık fıstık yesin dedi.
hadi hayırlısı gül inşallahhh hayırlı haberler alacağız merak etme.......
OOoh çok şükür hadi bakalım bu ay coşun boş durmak yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?