zorlu maraton başlıyor desen :))) işyerinde kimse bilmesin geri döndüğünde bakışlar değişebilir kız :)))inşallah cnm yaaa.. öğlenleri gidicem artık eve coşmak için..
günaydınnn gülll valla iki gündür benden erken davranıyorsunuz... Hadi bakalım maraton başlıyor desene... belinize kuvvet diyelim artık.....günaydınlarrrr bugün herkes geç kalmış ilk günaydın benden olsunnnnnn coşsun topiccccc
nabersiniz ben iyim kasık ağrılarım dışında ee yumoşlar büyüyo olcak okadan ağrı. öğlen kocişimi görmeye gidicem azıcık işim var onla.
günaydınnn gülll valla iki gündür benden erken davranıyorsunuz... Hadi bakalım maraton başlıyor desene... belinize kuvvet diyelim artık.....
günaydııın sabah şerifleriniz hayr olsun..
günaydınn kepekliii hayr olsun inşallaahh...günaydııın sabah şerifleriniz hayr olsun..
benim patron yokyaaaaa ondan yazabiliyom. akşam eşime dopinkler aldım muz baklava bal fln sevdiği yemekleri yaptım işden gelince ye dedimmm. eeee diyo yerim dayanamaz ben oraya gelirsem nolcak diyo delüüüü dayanırsın didim. inşallah görev gibi düşünüp strese girmem.
günaydın cnmmm. yaaa mecburen öğlen yapıcaz. ev işyerime dolmuşla 10 dk lık mesafe gidicem 5-10 dk yatarım yine. ama fazla yatamam napim eşim bu hafta gececi hep akşamları yok evde. mecbur öğlenleri yapıca. artık tutarsa şansımı denicem hiç yapmamakdan iyidir.günaydinlaaaaaarrrrr.
abla hadi kolay gelsin. kiz öglenleri vaktin ne kadarki? sonra biraz yatman gerekmezmi? insallah abla bu ay tutar insallah
günaydın hatun kişilerr naber nasılsınız bakimm
günaydınlar sanada sumrucukkkkk....günaydinlaaaaaarrrrr.
abla hadi kolay gelsin. kiz öglenleri vaktin ne kadarki? sonra biraz yatman gerekmezmi? insallah abla bu ay tutar insallah
günaydınn canısııı... halsizlik dışında iyiyim ben kendi adımaa... ağızmın tadı yok... sıcaktan bunalmak üzereyimm.. anlayacağın bişeyim yok :)))günaydın hatun kişilerr naber nasılsınız bakimm
günaydın cnmmm. yaaa mecburen öğlen yapıcaz. ev işyerime dolmuşla 10 dk lık mesafe gidicem 5-10 dk yatarım yine. ama fazla yatamam napim eşim bu hafta gececi hep akşamları yok evde. mecbur öğlenleri yapıca. artık tutarsa şansımı denicem hiç yapmamakdan iyidir.
günaydınnnnn cnm naber iyimisin
günaydınlar sanada sumrucukkkkk....
günaydınn canısııı... halsizlik dışında iyiyim ben kendi adımaa... ağızmın tadı yok... sıcaktan bunalmak üzereyimm.. anlayacağın bişeyim yok :)))
günaydın kipekli naberrrrr iyimisin tosuncuk nasılmış
canım kaloriferler çok yanıyor bende de içten ateş olduğu için terliyorum sürekli.... havada güzel trabzonda.. tepeden trabzonu seyrediyorum şuan.. :)))günaydın nimetim canım sen bi iyileşmedin gitti ya
bak valla çok kızıyorum sana kendine hiç bakmıyon diye
anam ne sıcağından bahsediyon sen bakim
günaydın cnmmm. yaaa mecburen öğlen yapıcaz. ev işyerime dolmuşla 10 dk lık mesafe gidicem 5-10 dk yatarım yine. ama fazla yatamam napim eşim bu hafta gececi hep akşamları yok evde. mecbur öğlenleri yapıca. artık tutarsa şansımı denicem hiç yapmamakdan iyidir.
günaydınnnnn cnm naber iyimisin
canım kaloriferler çok yanıyor bende de içten ateş olduğu için terliyorum sürekli.... havada güzel trabzonda.. tepeden trabzonu seyrediyorum şuan.. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?