Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Merhaba kızlar nasılsınız ayy gülümmm çok sevindimmm canımm ayy inşş tutarrr bol bol dua ediyorumm canımmmmm benimmmmm

geceleri siz gidince topiği boş bırakmıom sahip çıkıom mrk etmeyinnnnn

günaydınlarrrr bugün herkes geç kalmış ilk günaydın benden olsunnnnnn coşsun topiccccc
nabersiniz ben iyim kasık ağrılarım dışında ee yumoşlar büyüyo olcak okadan ağrı. öğlen kocişimi görmeye gidicem azıcık işim var onla.

günaydınnn gülll valla iki gündür benden erken davranıyorsunuz... Hadi bakalım maraton başlıyor desene... belinize kuvvet diyelim artık.....

günaydınnn gülll valla iki gündür benden erken davranıyorsunuz... Hadi bakalım maraton başlıyor desene... belinize kuvvet diyelim artık.....

benim patron yokyaaaaa ondan yazabiliyom. akşam eşime dopinkler aldım muz baklava bal fln sevdiği yemekleri yaptım işden gelince ye dedimmm. eeee diyo yerim dayanamaz ben oraya gelirsem nolcak diyo delüüüü dayanırsın didim. inşallah görev gibi düşünüp strese girmem.

günaydinlaaaaaarrrrr.

abla hadi kolay gelsin. kiz öglenleri vaktin ne kadarki? sonra biraz yatman gerekmezmi? insallah abla bu ay tutar insallah

günaydinlaaaaaarrrrr.

abla hadi kolay gelsin. kiz öglenleri vaktin ne kadarki? sonra biraz yatman gerekmezmi? insallah abla bu ay tutar insallah
günaydın cnmmm. yaaa mecburen öğlen yapıcaz. ev işyerime dolmuşla 10 dk lık mesafe gidicem 5-10 dk yatarım yine. ama fazla yatamam napim eşim bu hafta gececi hep akşamları yok evde. mecbur öğlenleri yapıca. artık tutarsa şansımı denicem hiç yapmamakdan iyidir.

günaydın hatun kişilerr naber nasılsınız bakimm

günaydınnnnn cnm naber iyimisin

günaydinlaaaaaarrrrr.
günaydınlar sanada sumrucukkkkk....
günaydın hatun kişilerr naber nasılsınız bakimm
günaydınn canısııı... halsizlik dışında iyiyim ben kendi adımaa... ağızmın tadı yok... sıcaktan bunalmak üzereyimm.. anlayacağın bişeyim yok :)))

iyiyim bidenem ne olsun dimek başlıyor bugün koşturmaca
rabbim yardımcın olsun inş.tutar canım bu ay ama çok takma kafana tamam mı

günaydınlar sanada sumrucukkkkk....

günaydınn canısııı... halsizlik dışında iyiyim ben kendi adımaa... ağızmın tadı yok... sıcaktan bunalmak üzereyimm.. anlayacağın bişeyim yok :)))

günaydın nimetim canım sen bi iyileşmedin gitti ya
bak valla çok kızıyorum sana kendine hiç bakmıyon diye
anam ne sıcağından bahsediyon sen bakim

günaydın kipekli naberrrrr iyimisin tosuncuk nasılmış

Bir uykum var bir uykum varki anlatamam..sırtım belim böğrüm agrıyo..onun dışında bizde durumlar ii şükür.Tosunumla takılıyoruz.
Sana da muvaffakıyetler diliyorum.keyfini çıkartın.Bebiş hemen gelsin inşallah..
Nimetimede işallah tez zamnda bebişler gelsiiin :)))

günaydın nimetim canım sen bi iyileşmedin gitti ya
bak valla çok kızıyorum sana kendine hiç bakmıyon diye
anam ne sıcağından bahsediyon sen bakim
canım kaloriferler çok yanıyor bende de içten ateş olduğu için terliyorum sürekli.... havada güzel trabzonda.. tepeden trabzonu seyrediyorum şuan.. :)))

aman abla yetiscem koscam etcem diye daha cok strese girmede. Birde bence is yerinde kimseye söyleme :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…