Bir uykum var bir uykum varki anlatamam..sırtım belim böğrüm agrıyo..onun dışında bizde durumlar ii şükür.Tosunumla takılıyoruz.
Sana da muvaffakıyetler diliyorum.keyfini çıkartın.Bebiş hemen gelsin inşallah..
Nimetimede işallah tez zamnda bebişler gelsiiin :)))
yok bacım takmıyommm yaaaaa umarım öyledir:)))) kocamı zati özledim dünden beri görmedim özlemenin hatrına çalışcaz cnm bebek fln deil o nerden çıktıiyiyim bidenem ne olsun dimek başlıyor bugün koşturmaca
rabbim yardımcın olsun inş.tutar canım bu ay ama çok takma kafana tamam mı
günaydın nimetim canım sen bi iyileşmedin gitti ya
bak valla çok kızıyorum sana kendine hiç bakmıyon diye
anam ne sıcağından bahsediyon sen bakim
senin niden ağrıyo sırtın fln üşüttünmü kipeklim. dikkat et kendine bacuummm. mersi cnm inşallah tutar buay ben umutlu olmadan yapıcam. artık gerisi allahdanBir uykum var bir uykum varki anlatamam..sırtım belim böğrüm agrıyo..onun dışında bizde durumlar ii şükür.Tosunumla takılıyoruz.
Sana da muvaffakıyetler diliyorum.keyfini çıkartın.Bebiş hemen gelsin inşallah..
ohh negfüsel hasta hasta bide manzaramı seyrediyon. kızım bi iyileş artık dikkat et kendine çık şu kölelikden.canım kaloriferler çok yanıyor bende de içten ateş olduğu için terliyorum sürekli.... havada güzel trabzonda.. tepeden trabzonu seyrediyorum şuan.. :)))
aman abla yetiscem koscam etcem diye daha cok strese girmede. Birde bence is yerinde kimseye söyleme :))
canım kaloriferler çok yanıyor bende de içten ateş olduğu için terliyorum sürekli.... havada güzel trabzonda.. tepeden trabzonu seyrediyorum şuan.. :)))
günaydin kiz kepekli.
ebrusu öpüyonda bana bi el mi salliyon? öyle olsun
canım terle terle üşümekten iyidir
ama unutmadan o terli halinle balkona çık tamam mı :)))
canım ya tam senin dinlenme zamanların aslındaBir uykum var bir uykum varki anlatamam..sırtım belim böğrüm agrıyo..onun dışında bizde durumlar ii şükür.Tosunumla takılıyoruz.
sağol canım benim ne yapayım ev işleride beni bekliyor iki iş yapıyorum oturuyorum.. mecbur...gecmis olsun canim ya. kaloriferi kis biraz bunaltma kendini canim ya. dikkat et kendine.
ebuuşşşş
sumrucuuukk
yok bacım takmıyommm yaaaaa umarım öyledir:)))) kocamı zati özledim dünden beri görmedim özlemenin hatrına çalışcaz cnm bebek fln deil o nerden çıktıgün aşırıöğlenleri gidim dimi yaaa.. hergün olmasın. cuma akşamı zati evde kocişim ogün tavan yaparızda. bugün bide perşembe öğlen gidim eve dimi.
senin niden ağrıyo sırtın fln üşüttünmü kipeklim. dikkat et kendine bacuummm. mersi cnm inşallah tutar buay ben umutlu olmadan yapıcam. artık gerisi allahdan
iyi fikir hatta terledi diye balkonda duş alsın
tamam canım valla balkonu açsammı diyede düşünmedim değil hani :))canım terle terle üşümekten iyidir
ama unutmadan o terli halinle balkona çık tamam mı :)))
günaydin kiz kepekli.
ebrusu öpüyonda bana bi el mi salliyon? öyle olsun
iyi fikir hatta terledi diye balkonda duş alsın
heh tamam bugünde beni dolayın elinize söz balkonda duş alcam :)))ivett haklısın duş al balkonda tımam mı nimetcim
tamam canım valla balkonu açsammı diyede düşünmedim değil hani :))
Akşam eltime inşallah hala çarşamba hadi nimet dişçiye demez dedimm..
oda kaynanamda otururken halada oradaydı.. Dediki hala dişçiye giderken beni çağır nimet hasta onu çağırma ben gelirim dedi. Valla allah razı olsunnn....
tamam canım valla balkonu açsammı diyede düşünmedim değil hani :))
oda kaynanamda otururken halada oradaydı.. Dediki hala dişçiye giderken beni çağır nimet hasta onu çağırma ben gelirim dedi. Valla allah razı olsunnn....
sumru niye kıskandın kız benle kipeklimin arasında özel bir bağ var bunu bilmiyon mu sen
hoş geldinnn zeyzey... günaydınlar olsunn...# ebrar63+
# GÜL78
# kepekliekmek+
# rodinia+
# sumru
Günaydın millet ben geldim:) Nasılsınız bakalım gülüm hayırlı olsun başlayacan çalışmalara Allah bu ay yüzünü güldürsün inşallah:)
Nimet aferin sana hastalığını nasıl kaptığını öğrendim tebrik koyuyorum sana:)
Kepekliiiiiiiiiii benimde çok uykum var akşam abimm diye bifilm izledim geç bitti bi sürede zırladımÖyle uyumuşum ama doymadım:)
Eboş senden naberler nasıl gidiyo bakem?
Sumruşşşşş sen ne alemdesin?
hay bu halayaaaa ne demelii kız hayrıma ben burdan ambulans göndercem hala için yatırsınlar hastaneye salmasınlar artık. yoksa senide kendi gibi edicek.tamam canım valla balkonu açsammı diyede düşünmedim değil hani :))
yesinler bağınızı ebrarla bağ varmışşşşş kipekli işde estiğine sallıyo öpücü.anacım hem o öpücük smileyi değil ki.
sevgi fışkırtma smileyi hepinize gönderiyorum.hepinizeee
:87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?