Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın cınımmmmmmmm
iyiyim canım çok şükür benim kociş grip hastalanmamak için uğraşıyorum
sen nasılsın bebişin nasılmış bakalım

heh tamam bugünde beni dolayın elinize söz balkonda duş alcam :)))

delüüüüü al al da seni hastaneye yatırsınlar
bakırköye

hah o dediğinin aynısı bende yaptım o yüzden bu haldeyimm..
noldu dün patrondan bi ses cıktı mı..bi arkadası gonderıyordun haberci..
kovmadılar mı seni daha..

ay sorma canim bende öyle. ay cuma günü agladim bile kendi kendime sinrimden. ev cok daginikti esimde aksam dedi iste ev cok daginik falan diye. dedim önce bi hicte bile sana öyle geliyordur diye ama gercekten daginikti. basladim sagi solu toparlamaya. iki birsey yaptim yoruldum ya. birde zaten is yerinde sürekli oturdugumdan sag kaburgam agriyo bebis baski yapiyo heralde valla cok agriyo. biraz dolasip geliyorum geciyo oturuyorum yine basliyo. neyse birde evde öyle iki isten yorulunca. sinir oldum kendi kendime. bakti agliyom sarildi noldu falan dedi iste. dedim iste hicbirseye yetisemiyorum artik diye. belim agriyo kaburgam agriyo, iste yoruluyorum son iki saat yerimde oturamiyorum bile birde burdaki isler falan filan dedim. oyyy kiyam falan dedi iste. Beni yatirdi koltuga söyle ne olacak ben yapayim dedi  ama ben yaptiramam ki ona is falan. Neyse oda yanima uzandi tv izledik. Gecede duramadi oynasti yaramaz kocisim onada zor dayandim hem yorgunluktan hem göbisten eskisi gibi olmuyo artik

günaydın bacımmm saol inşallah ayak üstü tuttururuzzz ben sanmıyom ama yine allah bilir.

heh tamam bugünde beni dolayın elinize söz balkonda duş alcam :)))
bacımmmm doladık gitti....
aç canım balkonu pencereyi sokak kapısını bilem aç deli karıya bak yaa
ee iyi bari eltin gitsin canım hep sen hep sen nereye kadan alıştırma o kadan

aaaa ne doğru konuştun bütün camları açsın cereyana otursun kökden çözüm. heryeri tutulur. halayada gidemxz artıkım

dimi kuşumm kıskanıyorlar bizi

hahh biri daha kıskandı ivet canım bağda var bahçede var itirazınmı var
ay ne gıcık karılar var yaa

hay allahım sizi ne ediyim bizim gibisiniz vallahi.. ben hamileyken hep uyuyakalırdım akşamları ... sabah bakardımm masa toplanmış bulaşıklarmakineye konmuş yıkanmış ortalık toplanmışş.. boşver yaptır kız istediğinde....

günaydin canim. kocacim hasta kiz yazik onunla dün doktora gittik. bende ise gitmedim rapor aldim kocisime baktim. salgin varmis burda yazik adamin burnu akmiyo öksürmüyorda ama yatar yatmaz su gibi terliyo ya. hic görmemistim ben böyle. damla damla ter yazik ya kiyamam. bu gece biraz iyidi. birde beli agriyo istede hep egilmek zorunda. üf ya kursu bitsede güzel bi bulsam onada ya valla dayanamiyom böyle görünce onu. yazik geldi geleli sinemanin temizligi adamin belini yedi

Bilmiyom ki teyzesi bu cmt. gitcez doktora bugün 9+0 olduk :) Avatarım gibi bebişim:) Dün akşam babamız karnıma tutarak dua okudu kız sol kasığım nasıl seyiriyordu görmeniz lazım:) Tabi bişi olduğundan değil ama sanki tepki veriyo gibi hissettim ay çook hoşuma gitti anam bide tepikleri hissedince coşarım ben:)

hah o dediğinin aynısı bende yaptım o yüzden bu haldeyimm..
noldu dün patrondan bi ses cıktı mı..bi arkadası gonderıyordun haberci..
kovmadılar mı seni daha..

Yok canım mdr. ben çıkarken G.M.nin yanından çıktı gittim konuştunuzmu dedim biraz dedi hayır dedi dimi dedim sonra gene konuşacam dedi:) Amaaaaaaaan ne haller varsa görsünler bana ne yaaa:)

herkese günaydınlar

gül canım rüyamda seni gördüm baktım burdasın hemen anlatıyorum yorumla..4 yada 5 aylık hamilesin bana geliyorsun yanında ablan (yada kızkardeşin),o kişinin eşi senin eşin var .bebeğin cinsiyetini öğrenmek istiyorsun ben bakıyorum öyle tatlı öyle tatlı bir bebekki benim gözlerim doluyor ağlamaya başlıyorum görünce sende ağlıyorsun..cinsiyetini göremiyoruz fakat tahminen kız diyorum sana sende çooook mutlu ayrılıyorsun yanımdan bu arada bebeğin herşeyini hazırlamışsın sen

yapar kiz yazik. ben demedende yapar ama ben kiyamiyorum. simdi birde beli agriyo, alisveristen geliyoruz o diyo ben tasiyayim ben diyom ben tasiyayim.

herkese günaydın ben dün yine gecenin bir köründe işten çıktım yemek ye yat uyu derken saat 1 oldu zaten gece hiç uyuyamadım şimdide 5 dk bir lavoboya iniyorum bugün bayağı bir zor geçicek sanırım

günaydın canımm hayra gitsin rüyan inşallahh...

karılarrrrr günaydın
zeynep lennnn kovdularmı seni
günaydınn hamile karıııı..... kına yak kovmadılar dahaa....

yapar kiz yazik. ben demedende yapar ama ben kiyamiyorum. simdi birde beli agriyo, alisveristen geliyoruz o diyo ben tasiyayim ben diyom ben tasiyayim.
olsun kıy kızımm bak sen iki canlısın bundan dahası varmı kızz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…