# ebrar63+
# GÜL78
# kepekliekmek+
# rodinia+
# sumru
Günaydın millet ben geldim:) Nasılsınız bakalım gülüm hayırlı olsun başlayacan çalışmalara Allah bu ay yüzünü güldürsün inşallah:)
Nimet aferin sana hastalığını nasıl kaptığını öğrendim tebrik koyuyorum sana:)
Kepekliiiiiiiiiii benimde çok uykum var akşam abimm diye bifilm izledim geç bitti bi sürede zırladımÖyle uyumuşum ama doymadım:)
Eboş senden naberler nasıl gidiyo bakem?
Sumruşşşşş sen ne alemdesin?
heh tamam bugünde beni dolayın elinize söz balkonda duş alcam :)))
# ebrar63+
# GÜL78
# kepekliekmek+
# rodinia+
# sumru
Günaydın millet ben geldim:) Nasılsınız bakalım gülüm hayırlı olsun başlayacan çalışmalara Allah bu ay yüzünü güldürsün inşallah:)
Kepekliiiiiiiiiii benimde çok uykum var akşam abimm diye bifilm izledim geç bitti bi sürede zırladımÖyle uyumuşum ama doymadım:)
canım ya tam senin dinlenme zamanların aslında
inşallah artık mecbur bir dahaki ay bu aybaşınıda ilaçla geçiriyoruz maalesef...
sağol canım benim ne yapayım ev işleride beni bekliyor iki iş yapıyorum oturuyorum.. mecbur...
günaydın bacımmm saol inşallah ayak üstü tuttururuzzz ben sanmıyom ama yine allah bilir.# ebrar63+
# GÜL78
# kepekliekmek+
# rodinia+
# sumru
bacımmmm doladık gitti....heh tamam bugünde beni dolayın elinize söz balkonda duş alcam :)))
aç canım balkonu pencereyi sokak kapısını bilem aç deli karıya bak yaa
ee iyi bari eltin gitsin canım hep sen hep sen nereye kadan alıştırma o kadan
hay bu halayaaaa ne demelii kız hayrıma ben burdan ambulans göndercem hala için yatırsınlar hastaneye salmasınlar artık. yoksa senide kendi gibi edicek.
yesinler bağınızı ebrarla bağ varmışşşşş kipekli işde estiğine sallıyo öpücü.
mersi kipekliii
hay allahım sizi ne ediyim bizim gibisiniz vallahi.. ben hamileyken hep uyuyakalırdım akşamları ... sabah bakardımm masa toplanmış bulaşıklarmakineye konmuş yıkanmış ortalık toplanmışş.. boşver yaptır kız istediğinde....ay sorma canim bende öyle. ay cuma günü agladim bile kendi kendime sinrimden. ev cok daginikti esimde aksam dedi iste ev cok daginik falan diye. dedim önce bi hicte bile sana öyle geliyordur diye ama gercekten daginikti. basladim sagi solu toparlamaya. iki birsey yaptim yoruldum ya. birde zaten is yerinde sürekli oturdugumdan sag kaburgam agriyo bebis baski yapiyo heralde valla cok agriyo. biraz dolasip geliyorum geciyo oturuyorum yine basliyo. neyse birde evde öyle iki isten yorulunca. sinir oldum kendi kendime. bakti agliyom sarildi noldu falan dedi iste. dedim iste hicbirseye yetisemiyorum artik diye. belim agriyo kaburgam agriyo, iste yoruluyorum son iki saat yerimde oturamiyorum bile birde burdaki isler falan filan dedim. oyyy kiyam falan dedi iste. Beni yatirdi koltuga söyle ne olacak ben yapayim dedi  ama ben yaptiramam ki ona is falan. Neyse oda yanima uzandi tv izledik. Gecede duramadi oynasti yaramaz kocisim onada zor dayandim hem yorgunluktan hem göbisten eskisi gibi olmuyo artik
# ebrar63+
# GÜL78
# kepekliekmek+
# rodinia+
# sumru
günaydın cınımmmmmmmm
iyiyim canım çok şükür benim kociş grip hastalanmamak için uğraşıyorum
sen nasılsın bebişin nasılmış bakalım
delüüüüü al al da seni hastaneye yatırsınlar
bakırköye
hah o dediğinin aynısı bende yaptım o yüzden bu haldeyimm..
noldu dün patrondan bi ses cıktı mı..bi arkadası gonderıyordun haberci..
kovmadılar mı seni daha..
dimi kuşumm kıskanıyorlar bizi
hahh biri daha kıskandı ivet canım bağda var bahçede var itirazınmı var
ay ne gıcık karılar var yaa
hay allahım sizi ne ediyim bizim gibisiniz vallahi.. ben hamileyken hep uyuyakalırdım akşamları ... sabah bakardımm masa toplanmış bulaşıklarmakineye konmuş yıkanmış ortalık toplanmışş.. boşver yaptır kız istediğinde....
Bilmiyom ki teyzesi bu cmt. gitcez doktora bugün 9+0 olduk :) Avatarım gibi bebişim:) Dün akşam babamız karnıma tutarak dua okudu kız sol kasığım nasıl seyiriyordu görmeniz lazım:) Tabi bişi olduğundan değil ama sanki tepki veriyo gibi hissettim ay çook hoşuma gitti anam bide tepikleri hissedince coşarım ben:)
oyy avatara bak oy maşallah rabbim güzel haberlerle gelmeni nasip etsin
bende bu c.tesi gitcem inş. bebekimi görmeye bakalım ne durumda şimdi
canım çok haklısın o tepikler var yaa anlatılmaz.................
karılarrrrr günaydın
zeynep lennnn kovdularmı seni
günaydin sekerim. nasilsin?
günaydın canımm hayra gitsin rüyan inşallahh...herkese günaydınlar
gül canım rüyamda seni gördüm baktım burdasın hemen anlatıyorum yorumla..4 yada 5 aylık hamilesin bana geliyorsun yanında ablan (yada kızkardeşin),o kişinin eşi senin eşin var .bebeğin cinsiyetini öğrenmek istiyorsun ben bakıyorum öyle tatlı öyle tatlı bir bebekki benim gözlerim doluyor ağlamaya başlıyorum görünce sende ağlıyorsun..cinsiyetini göremiyoruz fakat tahminen kız diyorum sana sende çooook mutlu ayrılıyorsun yanımdan bu arada bebeğin herşeyini hazırlamışsın sen
günaydınn hamile karıııı..... kına yak kovmadılar dahaa....karılarrrrr günaydın
zeynep lennnn kovdularmı seni
olsun kıy kızımm bak sen iki canlısın bundan dahası varmı kızz....yapar kiz yazik. ben demedende yapar ama ben kiyamiyorum. simdi birde beli agriyo, alisveristen geliyoruz o diyo ben tasiyayim ben diyom ben tasiyayim.
günaydın canımm hayra gitsin rüyan inşallahh...
günaydınn hamile karıııı..... kına yak kovmadılar dahaa....
olsun kıy kızımm bak sen iki canlısın bundan dahası varmı kızz....
senden başkası görmedi işte
iyiyim kuşum saol sen nasılsınnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?