Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canım hoşgeldin inş. Hamilesindir adet tarihin ne zaman peki

cnm yoğğurt süt peynirle kendini besliosun doktorum dediki yediğğini zhiç bişşi bebek için deil kendi deponuz için verilen vitamnler kan ilaçlarıı onlar siz hiç yemesenzde bi şşekilde sizin vucudunuzdaki depolardan tüketir o yuzden bu yedikleriniz içtikleriniz kendinize deponuz

evet canım o bizden zaten alıyomuş her şekilde biz kendimiz için beslenmeliymişiz bende ondan hergün süt içiyorum yoğurt yiyorum eğer yemezsen o senden alıyo bu sefer sende kalmıyo senin dişlerinden kemiklerinden alıyooo ondan yaniiii

selammmmmmmmmmmmmmmmmmm nabersinizzzzz patron biyere gitti hemencik size yazim didim.
zkolumm allah sabır versin cnmm çok acı bi hebr allah annesine bollll sabır versin. bizim bir akrabamızında oğlu 4 yaşlarında fln kan kanserinden ölmüştü. çok acı çekiyolar kıyamam.. allah mekanını cennet etsin.

hoşgeldin gülümmmmm afferin o patronuna hep böyle gitse ya bi yerlere

ahh cnm ahh ben süt içemiorm midemi bulandıırııo ncak sütlü kahve yoğğurtta arada tüketiorm tek besnm peynir bir dişşim sanki süt dişşiymişş gibi cııktıı dişiz kaldıım dişş etlerm sıızlııo kramplarıı saymııyorum vücüduma giren ama ben çikolatadan alııorm gerekli sütü

sağol canmm iyiyim çok şükür bebişler nasıl

aman iyi ol tatlııımmmmm iyi bebişimiz ne olsun büyüyo teyzesiiiii rabbim içimizdeki meleklerle sizlere ettiğimiz dualaımızı kabul etsin inşallah sizlerede en yakın zamanda sağlık lı sıhhatli bebişler nasip etsiinnnnnnnnnnnnnnn

aminnnnn
o günleri görecem mi acepppp

ayyy canım bende gece yatmadan önce içiyom sütü alışkanlık hale getirdim işteeee bende ondan korkuyom dişlerden dişçiden çok korkuyorum çünküüü kız çikolatadan sütmü alınırmışş hiç bari muhallebi ye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…