selam kızlar,
bende bu ay inşallah hamişlik bekliyorum.
çok heycanlıyım 3 üncü ay oldu deniyoruz inşallah bu ay tutar.
Korkuyorum bi problem olabilirmi diye siz hemen kalabildinizmi.
Kimileri doğum kontrol hapının etkisi hemen geçmez diyor ama ben sadece 6 ay kullandım
bana yardımcı olursanız çok sevinirim 2:
cnm yoğğurt süt peynirle kendini besliosun doktorum dediki yediğğini zhiç bişşi bebek için deil kendi deponuz için verilen vitamnler kan ilaçlarıı onlar siz hiç yemesenzde bi şşekilde sizin vucudunuzdaki depolardan tüketir o yuzden bu yedikleriniz içtikleriniz kendinize deponuz
merhaba herkes nasılsınız ne var ne yok
hoşşgeldin tatlım iyilik ne olsun sende ne var ne yokkk
selammmmmmmmmmmmmmmmmmm nabersinizzzzz patron biyere gitti hemencik size yazim didim.
zkolumm allah sabır versin cnmm çok acı bi hebr allah annesine bollll sabır versin. bizim bir akrabamızında oğlu 4 yaşlarında fln kan kanserinden ölmüştü. çok acı çekiyolar kıyamam.. allah mekanını cennet etsin.
merhaba canım hoşgeldin biz iyiyiz tatlım sen nasılsın
merhaba ebrarcııım iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl iyi mi
hoşgeldin gülümmmmm afferin o patronuna hep böyle gitse ya bi yerlere
evet canım o bizden zaten alıyomuş her şekilde biz kendimiz için beslenmeliymişiz bende ondan hergün süt içiyorum yoğurt yiyorum eğer yemezsen o senden alıyo bu sefer sende kalmıyo senin dişlerinden kemiklerinden alıyooo ondan yaniiii
canım hoşgeldin inş. Hamilesindir adet tarihin ne zaman peki
sağol canmm iyiyim çok şükür bebişler nasıl
hoşşgldn cnm iiz sen nasıılsn
bende iyiyim canım saolasın
prenseste iyi teyzesi büyümeye çalışıyor
aman iyi ol tatlııımmmmm iyi bebişimiz ne olsun büyüyo teyzesiiiii rabbim içimizdeki meleklerle sizlere ettiğimiz dualaımızı kabul etsin inşallah sizlerede en yakın zamanda sağlık lı sıhhatli bebişler nasip etsiinnnnnnnnnnnnnnn
ahh cnm ahh ben süt içemiorm midemi bulandıırııo ncak sütlü kahve yoğğurtta arada tüketiorm tek besnm peynir bir dişşim sanki süt dişşiymişş gibi cııktıı dişiz kaldıım dişş etlerm sıızlııo kramplarıı saymııyorum vücüduma giren ama ben çikolatadan alııorm gerekli sütü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?