günaydın bacımmm saol inşallah ayak üstü tuttururuzzz ben sanmıyom ama yine allah bilir.
bacımmmm doladık gitti....
aaaa ne doğru konuştun bütün camları açsın cereyana otursun kökden çözüm. heryeri tutulur. halayada gidemxz artıkım
günaydin canim. kocacim hasta kiz yazik onunla dün doktora gittik. bende ise gitmedim rapor aldim kocisime baktim. salgin varmis burda yazik adamin burnu akmiyo öksürmüyorda ama yatar yatmaz su gibi terliyo ya. hic görmemistim ben böyle. damla damla ter yazik ya kiyamam. bu gece biraz iyidi. birde beli agriyo istede hep egilmek zorunda. üf ya kursu bitsede güzel bi bulsam onada ya valla dayanamiyom böyle görünce onu. yazik geldi geleli sinemanin temizligi adamin belini yedi
karılarrrrr günaydın
zeynep lennnn kovdularmı seni
herkese günaydın ben dün yine gecenin bir köründe işten çıktım yemek ye yat uyu derken saat 1 oldu zaten gece hiç uyuyamadım şimdide 5 dk bir lavoboya iniyorum bugün bayağı bir zor geçicek sanırım
ayyy canımmm günaydınn hayrolsun rüyannnn nerden geldi aklınada beni gördün acep.herkese günaydınlar
gül canım rüyamda seni gördüm baktım burdasın hemen anlatıyorum yorumla..4 yada 5 aylık hamilesin bana geliyorsun yanında ablan (yada kızkardeşin),o kişinin eşi senin eşin var .bebeğin cinsiyetini öğrenmek istiyorsun ben bakıyorum öyle tatlı öyle tatlı bir bebekki benim gözlerim doluyor ağlamaya başlıyorum görünce sende ağlıyorsun..cinsiyetini göremiyoruz fakat tahminen kız diyorum sana sende çooook mutlu ayrılıyorsun yanımdan bu arada bebeğin herşeyini hazırlamışsın sen
günaydın bacımmmm kovmamışlarki burda şuankarılarrrrr günaydın
herkese günaydınlar
gül canım rüyamda seni gördüm baktım burdasın hemen anlatıyorum yorumla..4 yada 5 aylık hamilesin bana geliyorsun yanında ablan (yada kızkardeşin),o kişinin eşi senin eşin var .bebeğin cinsiyetini öğrenmek istiyorsun ben bakıyorum öyle tatlı öyle tatlı bir bebekki benim gözlerim doluyor ağlamaya başlıyorum görünce sende ağlıyorsun..cinsiyetini göremiyoruz fakat tahminen kız diyorum sana sende çooook mutlu ayrılıyorsun yanımdan bu arada bebeğin herşeyini hazırlamışsın sen
karılarrrrr günaydın
herkese günaydınlar
hoşgeldin de ne dir senin çektiğin bu çile allahım sana kolaylıklar versin.. biran önce kurtarsın seni...herkese günaydın ben dün yine gecenin bir köründe işten çıktım yemek ye yat uyu derken saat 1 oldu zaten gece hiç uyuyamadım şimdide 5 dk bir lavoboya iniyorum bugün bayağı bir zor geçicek sanırım
senden başkası görmedi işte
iyiyim kuşum saol sen nasılsınnnnnnnnnnnn
herkese günaydın ben dün yine gecenin bir köründe işten çıktım yemek ye yat uyu derken saat 1 oldu zaten gece hiç uyuyamadım şimdide 5 dk bir lavoboya iniyorum bugün bayağı bir zor geçicek sanırım
tatlım evde dinlensen bu kadar ağrımaz iş yerinde oturduğun için ağrıyo bence inşallah eve geçince biter ağrılarbizde iyiz teyzesi. nolsun iste. geldim 1 saat anca oldu yine basladi kaburgam. doktora sordum normal diyo nolacak valla bilmiyorum
heyyyyy koçum benim hakkınıda yedirmezzz afferimmmmmmmmmBende sanmıyordum bak 9+0dayız:)
Geçmiş olsun şekercim. Aman dikkat et sden kapma, benimde çevremdeki herkes grip henüz bende bişi yok inşallah olmaz:)
Yok canım henüz bişi yok ama atamazlar zaten hamileyim sözleşmede öyle bir kural yok:) Beni işten atarlarsa tazminat davası açacağımı biliyolar:)
Mdr bugün yok ne konuştular bilmiyom ancak cuma belli olur:)
aman iyi sevindim valla sen nassın kızzzayyy canımmm günaydınn hayrolsun rüyannnn nerden geldi aklınada beni gördün acep.
cnmm karnım şişmiydi büyükmüydü. sevincem ama karnım büyükse biraz sıkılcam demek. sıkıntının arkasından sevincem biraz.eğer büyük deilse karnım rüya çok güsel büyükse karnım sıkıntı dimek
günaydın bacımmmm kovmamışlarki burda şuan
ayyy canımmm günaydınn hayrolsun rüyannnn nerden geldi aklınada beni gördün acep.
cnmm karnım şişmiydi büyükmüydü. sevincem ama karnım büyükse biraz sıkılcam demek. sıkıntının arkasından sevincem biraz.eğer büyük deilse karnım rüya çok güsel büyükse karnım sıkıntı dimek
günaydın bacımmmm kovmamışlarki burda şuan
günaydın ebrucum bebeğin nasıl izne ayrıldın mı
ya da ne zaman ayrılmayı düşünüyon ay çok heyecanlı yaw çok az kalmış senin yaa
günaydın cınımm
bizde gördük be niye öyle diyon
günaydın canım allah yardımcın olsun ne diyelim
karnını tam hatırlamıyorum canım şişmiydi ama değildi sanki ..kız mutlu olursun artık inş.valla bende şaşırdım seni görünce akşam kuran okuyup yatmıştım gül ..hayır olur inşallah
günaydın ebrucum bebeğin nasıl izne ayrıldın mı
ya da ne zaman ayrılmayı düşünüyon ay çok heyecanlı yaw çok az kalmış senin yaa
günaydın cınımm
heeee kaç saat sonra gördünnnnnnnnnnnnnnnnnnn
neyseeee nasılsın şekercim iyimisin
iyiyim kuşum saolasın sen nassın bakim
benim kociş grip dua ediyorum bana bulaşmasın diye
ebruuu kızzz bu rüyanın kabus olmadığına eminmisin
malum gül varmış içinde
ya ne yaaaaaaaaaaa oturuyonuz ölee acık cnlanın sen iyileştinmi bari banyo yapıp balkon yıkayan yegane arkadaşımkız ne bağrıyonnn ciyak ciyak geldi topiğiii yine çınlattııı didoş didoşşşşşş gebertmiyim seniii bacımmmmmmmmmmmmm
Sayın ziynep
Bu zamana kadar verdiğiniz emekler için teşekkür ederiz.Ama şirket politikamız gereği bu şartlarda sizinle çalışmaya devam edemeyeceğimize karar verdik.Muhasebeci arkadaşlar yıllara sari kıdem ve ihbar tazminatınızıda hesaplamaktalar.Kanunsal her türlü hakkınızı alacaksınız.Size önünüzdeki iş ve aile hayatınızda başarılar dileriz.
Dostluğumuzun sürmesi dileğiyle...
Pırt Ltd.Şti.
daha uyuyabilirdim ama gülü gördüğümden midir nedir uyku tutmadı
ayyyy canımyaaaa dimek okuyup yattınnn ozaman allahım inşallahh iyi haberler alıcam sen hamilesin sana malum olmuş rüyanda. bak şimdi çok sevindirik oldumkarnını tam hatırlamıyorum canım şişmiydi ama değildi sanki ..kız mutlu olursun artık inş.valla bende şaşırdım seni görünce akşam kuran okuyup yatmıştım gül ..hayır olur inşallah
ebruuu kızzz bu rüyanın kabus olmadığına eminmisin
malum gül varmış içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?