Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Bende sanmıyordum bak 9+0dayız:)

Geçmiş olsun şekercim. Aman dikkat et sden kapma, benimde çevremdeki herkes grip henüz bende bişi yok inşallah olmaz:)

karılarrrrr günaydın
zeynep lennnn kovdularmı seni

Yok canım henüz bişi yok ama atamazlar zaten hamileyim sözleşmede öyle bir kural yok:) Beni işten atarlarsa tazminat davası açacağımı biliyolar:)
Mdr bugün yok ne konuştular bilmiyom ancak cuma belli olur:)

herkese günaydın ben dün yine gecenin bir köründe işten çıktım yemek ye yat uyu derken saat 1 oldu zaten gece hiç uyuyamadım şimdide 5 dk bir lavoboya iniyorum bugün bayağı bir zor geçicek sanırım

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
ay yaaa ne poktan işin var senin

ayyy canımmm günaydınn hayrolsun rüyannnn nerden geldi aklınada beni gördün acep.
cnmm karnım şişmiydi büyükmüydü. sevincem ama karnım büyükse biraz sıkılcam demek. sıkıntının arkasından sevincem biraz.eğer büyük deilse karnım rüya çok güsel büyükse karnım sıkıntı dimek
karılarrrrr günaydın
günaydın bacımmmm kovmamışlarki burda şuan

günaydın ebrucum bebeğin nasıl izne ayrıldın mı
ya da ne zaman ayrılmayı düşünüyon ay çok heyecanlı yaw çok az kalmış senin yaa

karılarrrrr günaydın

günaydın cınımm

günaydin kiz. masllah bakiyorumda senin kiz nerdeyse eve girmis olmus. ay 1 bucuk ayin kaldi kiz.

herkese günaydın ben dün yine gecenin bir köründe işten çıktım yemek ye yat uyu derken saat 1 oldu zaten gece hiç uyuyamadım şimdide 5 dk bir lavoboya iniyorum bugün bayağı bir zor geçicek sanırım
hoşgeldin de ne dir senin çektiğin bu çile allahım sana kolaylıklar versin.. biran önce kurtarsın seni...

senden başkası görmedi işte
iyiyim kuşum saol sen nasılsınnnnnnnnnnnn

bizde gördük be niye öyle diyon

günaydın canım allah yardımcın olsun ne diyelim

bizde iyiz teyzesi. nolsun iste. geldim 1 saat anca oldu yine basladi kaburgam. doktora sordum normal diyo nolacak valla bilmiyorum
tatlım evde dinlensen bu kadar ağrımaz iş yerinde oturduğun için ağrıyo bence inşallah eve geçince biter ağrılar

heyyyyy koçum benim hakkınıda yedirmezzz afferimmmmmmmmm

aman iyi sevindim valla sen nassın kızzz

karnını tam hatırlamıyorum canım şişmiydi ama değildi sanki ..kız mutlu olursun artık inş.valla bende şaşırdım seni görünce akşam kuran okuyup yatmıştım gül ..hayır olur inşallah

günaydın cınımm

bizde gördük be niye öyle diyon

günaydın canım allah yardımcın olsun ne diyelim

heeee kaç saat sonra gördünnnnnnnnnnnnnnnnnnn
neyseeee nasılsın şekercim iyimisin

ebruuu kızzz bu rüyanın kabus olmadığına eminmisin
malum gül varmış içinde

günaydın cınımm

yok canım çalışmaya devam okul bu hafta kapanıyor son 4 günüm ..2.dönemin başında ayrılacağım ..anam sizinkilerde büyüyor maşallah ..nasıl bebişin?

iyiyim kuşum saolasın sen nassın bakim
benim kociş grip dua ediyorum bana bulaşmasın diye

bende iyiyim kuşum formumda ve enerjikimmmmm
ay karantinaya al ilaç manyağı yap aman sana bulaştırmasın ve yatakları ayırın o düzelene kadar

kız ne bağrıyonnn ciyak ciyak geldi topiğiii yine çınlattııı didoş didoşşşşşş gebertmiyim seniii bacımmmmmmmmmmmmm

Sayın ziynep
Bu zamana kadar verdiğiniz emekler için teşekkür ederiz.Ama şirket politikamız gereği bu şartlarda sizinle çalışmaya devam edemeyeceğimize karar verdik.Muhasebeci arkadaşlar yıllara sari kıdem ve ihbar tazminatınızıda hesaplamaktalar.Kanunsal her türlü hakkınızı alacaksınız.Size önünüzdeki iş ve aile hayatınızda başarılar dileriz.
Dostluğumuzun sürmesi dileğiyle...
Pırt Ltd.Şti.

kız ne bağrıyonnn ciyak ciyak geldi topiğiii yine çınlattııı didoş didoşşşşşş gebertmiyim seniii bacımmmmmmmmmmmmm
ya ne yaaaaaaaaaaa oturuyonuz ölee acık cnlanın sen iyileştinmi bari banyo yapıp balkon yıkayan yegane arkadaşım

daha uyuyabilirdim ama gülü gördüğümden midir nedir uyku tutmadı

kız hele bak dudağında uçuk filan çıkmasınnn

ayyyy canımyaaaa dimek okuyup yattınnn ozaman allahım inşallahh iyi haberler alıcam sen hamilesin sana malum olmuş rüyanda. bak şimdi çok sevindirik oldum

ebruuu kızzz bu rüyanın kabus olmadığına eminmisin
malum gül varmış içinde

kıskanma delüüüüüü sen göremiyon diyeeeeee dimek esas seven beni düşünen görüyo rüyasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…