kepeklimmmmmmmmmmmmmm nirdesin kızzzzzzzzzzzzzzzz
günaydin kiz. masllah bakiyorumda senin kiz nerdeyse eve girmis olmus. ay 1 bucuk ayin kaldi kiz.
Bilmiyom ki teyzesi bu cmt. gitcez doktora bugün 9+0 olduk :) Avatarım gibi bebişim:) Dün akşam babamız karnıma tutarak dua okudu kız sol kasığım nasıl seyiriyordu görmeniz lazım:) Tabi bişi olduğundan değil ama sanki tepki veriyo gibi hissettim ay çook hoşuma gitti anam bide tepikleri hissedince coşarım ben:)
oyy avatara bak oy maşallah rabbim güzel haberlerle gelmeni nasip etsin
bende bu c.tesi gitcem inş. bebekimi görmeye bakalım ne durumda şimdi
canım çok haklısın o tepikler var yaa anlatılmaz.................
Amin canım sağol sende görürsün bebişini inşlallah:)
tatlım evde dinlensen bu kadar ağrımaz iş yerinde oturduğun için ağrıyo bence inşallah eve geçince biter ağrılar
heyyyyy koçum benim hakkınıda yedirmezzz afferimmmmmmmmm
aman iyi sevindim valla sen nassın kızzz
Yedirmem 4 sene sonra aklım başıma geldi:)
ebruuu kızzz bu rüyanın kabus olmadığına eminmisin
malum gül varmış içinde
Aha gene formunda bu karı:)
Sayın ziynep
Bu zamana kadar verdiğiniz emekler için teşekkür ederiz.Ama şirket politikamız gereği bu şartlarda sizinle çalışmaya devam edemeyeceğimize karar verdik.Muhasebeci arkadaşlar yıllara sari kıdem ve ihbar tazminatınızıda hesaplamaktalar.Kanunsal her türlü hakkınızı alacaksınız.Size önünüzdeki iş ve aile hayatınızda başarılar dileriz.
Dostluğumuzun sürmesi dileğiyle...
Pırt Ltd.Şti.
yok canım çalışmaya devam okul bu hafta kapanıyor son 4 günüm ..2.dönemin başında ayrılacağım ..anam sizinkilerde büyüyor maşallah ..nasıl bebişin?
hay maşallah allah neşeni bozmasın bidenembende iyiyim kuşum formumda ve enerjikimmmmm
ay karantinaya al ilaç manyağı yap aman sana bulaştırmasın ve yatakları ayırın o düzelene kadar
Sayın ziynep
Bu zamana kadar verdiğiniz emekler için teşekkür ederiz.Ama şirket politikamız gereği bu şartlarda sizinle çalışmaya devam edemeyeceğimize karar verdik.Muhasebeci arkadaşlar yıllara sari kıdem ve ihbar tazminatınızıda hesaplamaktalar.Kanunsal her türlü hakkınızı alacaksınız.Size önünüzdeki iş ve aile hayatınızda başarılar dileriz.
Pırt Ltd.Şti.
canlandık mersi sayende....ya ne yaaaaaaaaaaa oturuyonuz ölee acık cnlanın sen iyileştinmi bari banyo yapıp balkon yıkayan yegane arkadaşım
kız hele bak dudağında uçuk filan çıkmasınnn
ayyyy canımyaaaa dimek okuyup yattınnn ozaman allahım inşallahh iyi haberler alıcam sen hamilesin sana malum olmuş rüyanda. bak şimdi çok sevindirik oldum
kıskanma delüüüüüü sen göremiyon diyeeeeee dimek esas seven beni düşünen görüyo rüyasında
allah hiçbirimizin neşesini bozmasın canımmmmmm sen dikkat et bulaşmaz ama dediğim gibi aynı yatakta yatma bi kaç günhımmm anladım canım iyi ya az kaldı bak
ay sanki benimki hiç büyümüyor gibi hep aynı haftadayım sanki yaa
bebişim iyi teyzesi anasını tepikleyip duruyo dün akşam ilk defa babası gelince de tepikledi şaşırdım
noluyo kızım dedim kociş diyorki ee babasını gördü yaa
hay maşallah allah neşeni bozmasın bidenem
ya inş. bulaşmaz zaten yeni iyileştim
canım seni tebrik ediyorumm
ay kızzz sana etki yaptı zannımcaaa vah vah vahcanlandık mersi sayende....
bu arada benim dudağımda uçuk çıktı valla gece dimekki tam o anda rüya görüyorduu bu kızz.. bana çarptı...
Günaydın hatun kişiler geçmiş okumadan selam çakıyım dedim:)))( nasılsınız? siz sormadan ben kendimi özet geçiyim dün akşam yemeğinde bugün sabah kahvaltı sonrası midem bulanıyor hayır olsun kocamın dediği gibi yoksam hamilemiyim nepis gıcık benle dalga geçerde hep ondan sonra dün kociş telefon aldı bana tabi ben sevindirik oldum resim çekip aoyabileceğim diye ama bilin bakalım ne oldu kablosu yokmuş tey pazartesi gelicekmiş bugün aşılanıcam çok tırsıyorummmmm yine kolum bir hafta ağrırsa işte böyle bacılar:86:
pırt ltd. haaaa
ebrarımmm sumruuuuu kız kocalarınıza niden iyi bakmıyonuz hasta ediyonuz sonra kendiniz hasta olcanız bakın rondinaya kocasına kıyamıyo kendini hasta ediyo
sestra bacım allah kolaylık versinnn zor işin
ebruaksım dimek beni görüdn uykun kaçltı bacım korkuttummu çok seni
Günaydın hatun kişiler geçmiş okumadan selam çakıyım dedim:)))( nasılsınız? siz sormadan ben kendimi özet geçiyim dün akşam yemeğinde bugün sabah kahvaltı sonrası midem bulanıyor hayır olsun kocamın dediği gibi yoksam hamilemiyim nepis gıcık benle dalga geçerde hep ondan sonra dün kociş telefon aldı bana tabi ben sevindirik oldum resim çekip aoyabileceğim diye ama bilin bakalım ne oldu kablosu yokmuş tey pazartesi gelicekmiş bugün aşılanıcam çok tırsıyorummmmm yine kolum bir hafta ağrırsa işte böyle bacılar:86:
anammm kocan süprizmi yaptı yineee ama yarım süpriz olmuş güle güle kullan bacım telini. kocanın bol bol resmini çek artıkım süprize karşılıkGünaydın hatun kişiler geçmiş okumadan selam çakıyım dedim:)))( nasılsınız? siz sormadan ben kendimi özet geçiyim dün akşam yemeğinde bugün sabah kahvaltı sonrası midem bulanıyor hayır olsun kocamın dediği gibi yoksam hamilemiyim nepis gıcık benle dalga geçerde hep ondan sonra dün kociş telefon aldı bana tabi ben sevindirik oldum resim çekip aoyabileceğim diye ama bilin bakalım ne oldu kablosu yokmuş tey pazartesi gelicekmiş bugün aşılanıcam çok tırsıyorummmmm yine kolum bir hafta ağrırsa işte böyle bacılar:86:
kızzz yanına gelmim bak paralarım sana kaç kere söledim hortumumu deşifre etme diye delüüüüügüllll senin kıskanan senin gibi hortumla işesin kızımmmmmmmmmmmmmm
kepekli kız metni hrika yazmışsın vallaha ellerine sağlık zeyno pırttt ltd şti de mi çalışıyo
eiynep hanım evet formumdayım ama bakıyorum sizin formlar düşük
bu arada bitanecik kızımın cicilerinin bı kısmı şu an 2011 nisan bebişlerinin cicilerinde sergileniyor ordan bakabilersiniz link vereyommmm
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/397757-2011-nisan-bebislerimizin-cicileri.html
walla şaşırdım canım bende Allah hayra çıkarsın üzülmezsin İNŞALLAH..
günaydun hatun... gözünaydın tilifonunnn...zaten bişi eksik almasalar şaşar kalırdmm :)))neyse bunada şükür...Günaydın hatun kişiler geçmiş okumadan selam çakıyım dedim:)))( nasılsınız? siz sormadan ben kendimi özet geçiyim dün akşam yemeğinde bugün sabah kahvaltı sonrası midem bulanıyor hayır olsun kocamın dediği gibi yoksam hamilemiyim nepis gıcık benle dalga geçerde hep ondan sonra dün kociş telefon aldı bana tabi ben sevindirik oldum resim çekip aoyabileceğim diye ama bilin bakalım ne oldu kablosu yokmuş tey pazartesi gelicekmiş bugün aşılanıcam çok tırsıyorummmmm yine kolum bir hafta ağrırsa işte böyle bacılar:86:
pırt ltd. haaaa
ebrarımmm sumruuuuu kız kocalarınıza niden iyi bakmıyonuz hasta ediyonuz sonra kendiniz hasta olcanız bakın rondinaya kocasına kıyamıyo kendini hasta ediyo
sestra bacım allah kolaylık versinnn zor işin
ebruaksım dimek beni görüdn uykun kaçltı bacım korkuttummu çok seni
Sayın ziynep
Pırt Ltd.Şti.
hımmm anladım canım iyi ya az kaldı bak
ay sanki benimki hiç büyümüyor gibi hep aynı haftadayım sanki yaa
bebişim iyi teyzesi anasını tepikleyip duruyo dün akşam ilk defa babası gelince de tepikledi şaşırdım
noluyo kızım dedim kociş diyorki ee babasını gördü yaa
hay maşallah allah neşeni bozmasın bidenem
ya inş. bulaşmaz zaten yeni iyileştim
canım seni tebrik ediyorumm
güllll senin kıskanan senin gibi hortumla işesin kızımmmmmmmmmmmmmm
kepekli kız metni hrika yazmışsın vallaha ellerine sağlık zeyno pırttt ltd şti de mi çalışıyo
eiynep hanım evet formumdayım ama bakıyorum sizin formlar düşük
bu arada bitanecik kızımın cicilerinin bı kısmı şu an 2011 nisan bebişlerinin cicilerinde sergileniyor ordan bakabilersiniz link vereyommmm
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/397757-2011-nisan-bebislerimizin-cicileri.html
anammm kocan süprizmi yaptı yineee ama yarım süpriz olmuş güle güle kullan bacım telini. kocanın bol bol resmini çek artıkım süprize karşılık
kızzz yanına gelmim bak paralarım sana kaç kere söledim hortumumu deşifre etme diye delüüüüü
hem cciicileri nie burda sergilemiyıon bakim bizi saymıyonmu sen.
cnmm hayrolsun inşallah sevinicem saol beni gördüğün için paki nasıl tiptim rüyanda. anlatsana bi
anammm kocan süprizmi yaptı yineee ama yarım süpriz olmuş güle güle kullan bacım telini. kocanın bol bol resmini çek artıkım süprize karşılık
kızzz yanına gelmim bak paralarım sana kaç kere söledim hortumumu deşifre etme diye delüüüüü
hem cciicileri nie burda sergilemiyıon bakim bizi saymıyonmu sen.
cnmm hayrolsun inşallah sevinicem saol beni gördüğün için paki nasıl tiptim rüyanda. anlatsana bi
GÜL sadece seni görsem iyide bide bebeni gördüm 2. gülü yani anla beni
aboooo gitte yat manyakkkk dinlen iyicenen söle müdüre kovacaksa bugünden kovsunda 4 gün boşuna gelip gitme işeAnaaam atmışlar beni işten ya laaa:)
Allahım yaaa ne meraklısınız la atılmama:)
Amanıııın çok güzeller kız benim form düşük çünkülüm grip oluyom haaaMidemde kötü ayyy gidemde biraz revirde dinlenem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?