Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydin kiz. masllah bakiyorumda senin kiz nerdeyse eve girmis olmus. ay 1 bucuk ayin kaldi kiz.

evet teyzesi heyecanla bekliyoruz..sumru kacana kıy canım onlar bu dilden anlıyor, bakıyo bu halinle bile yapabiliyorsun işleri rahatlığa devam ..ben akıllandımda geç oldu ..oğluşun nasıl isim belli mi

pırt ltd. haaaa

ebrarımmm sumruuuuu kız kocalarınıza niden iyi bakmıyonuz hasta ediyonuz sonra kendiniz hasta olcanız bakın rondinaya kocasına kıyamıyo kendini hasta ediyo

sestra bacım allah kolaylık versinnn zor işin
ebruaksım dimek beni görüdn uykun kaçltı bacım korkuttummu çok seni

yok canım çalışmaya devam okul bu hafta kapanıyor son 4 günüm ..2.dönemin başında ayrılacağım ..anam sizinkilerde büyüyor maşallah ..nasıl bebişin?

hımmm anladım canım iyi ya az kaldı bak
ay sanki benimki hiç büyümüyor gibi hep aynı haftadayım sanki yaa
bebişim iyi teyzesi anasını tepikleyip duruyo dün akşam ilk defa babası gelince de tepikledi şaşırdım
noluyo kızım dedim kociş diyorki ee babasını gördü yaa

bende iyiyim kuşum formumda ve enerjikimmmmm
ay karantinaya al ilaç manyağı yap aman sana bulaştırmasın ve yatakları ayırın o düzelene kadar
hay maşallah allah neşeni bozmasın bidenem
ya inş. bulaşmaz zaten yeni iyileştim

canım seni tebrik ediyorumm

ya ne yaaaaaaaaaaa oturuyonuz ölee acık cnlanın sen iyileştinmi bari banyo yapıp balkon yıkayan yegane arkadaşım

kız hele bak dudağında uçuk filan çıkmasınnn
canlandık mersi sayende....
bu arada benim dudağımda uçuk çıktı valla gece dimekki tam o anda rüya görüyorduu bu kızz.. bana çarptı...

Günaydın hatun kişiler geçmiş okumadan selam çakıyım dedim:)))( nasılsınız? siz sormadan ben kendimi özet geçiyim dün akşam yemeğinde bugün sabah kahvaltı sonrası midem bulanıyor hayır olsun kocamın dediği gibi yoksam hamilemiyim ne pis gıcık benle dalga geçerde hep ondan sonra dün kociş telefon aldı bana tabi ben sevindirik oldum resim çekip aoyabileceğim diye ama bilin bakalım ne oldu kablosu yokmuş tey pazartesi gelicekmiş bugün aşılanıcam çok tırsıyorummmmm yine kolum bir hafta ağrırsa işte böyle bacılar:86:

güllll senin kıskanan senin gibi hortumla işesin kızımmmmmmmmmmmmmm
kepekli kız metni hrika yazmışsın vallaha ellerine sağlık zeyno pırttt ltd şti de mi çalışıyo
ziynep hanım evet formumdayım ama bakıyorum sizin formlar düşük
bu arada bitanecik kızımın cicilerinin bı kısmı şu an 2011 nisan bebişlerinin cicilerinde sergileniyor ordan bakabilersiniz link vereyommmm
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/397757-2011-nisan-bebislerimizin-cicileri.html

Son düzenleme:

walla şaşırdım canım bende Allah hayra çıkarsın üzülmezsin İNŞALLAH..

allah hiçbirimizin neşesini bozmasın canımmmmmm sen dikkat et bulaşmaz ama dediğim gibi aynı yatakta yatma bi kaç gün

canlandık mersi sayende....
bu arada benim dudağımda uçuk çıktı valla gece dimekki tam o anda rüya görüyorduu bu kızz.. bana çarptı...
ay kızzz sana etki yaptı zannımcaaa vah vah vah

günaydın aşıdan tırsan karı hoşgeldinnnn

lan ben bakıyomda ikimizde hastanede çalışıyoruz
bize bulaşmaması imkansız çünküm mikrop içinde yaşıyoruz
aaa ben nimet kadan fedakar olamam walla

günaydın eflalcim ay maşallah kocana tlf almış neyseki kabloda gelir elbet merak etme sen

anammm kocan süprizmi yaptı yineee ama yarım süpriz olmuş güle güle kullan bacım telini. kocanın bol bol resmini çek artıkım süprize karşılık

kızzz yanına gelmim bak paralarım sana kaç kere söledim hortumumu deşifre etme diye delüüüüü
hem cciicileri nie burda sergilemiyıon bakim bizi saymıyonmu sen.

walla şaşırdım canım bende Allah hayra çıkarsın üzülmezsin İNŞALLAH..

cnmm hayrolsun inşallah sevinicem saol beni gördüğün için paki nasıl tiptim rüyanda. anlatsana bi

günaydun hatun... gözünaydın tilifonunnn...zaten bişi eksik almasalar şaşar kalırdmm :)))neyse bunada şükür...

GÜL sadece seni görsem iyide bide bebeni gördüm 2. gülü yani anla beni

Anaaam atmışlar beni işten ya laaa:)

Allahım yaaa ne meraklısınız la atılmama:)

Amanıııın çok güzeller kız benim form düşük çünkülüm grip oluyom haaa Midemde kötü ayyy gidemde biraz revirde dinlenem

yaaaa oraya akşam koymuştum ama kuşum burda bakmak isteyen olmur istemeyen olur isteyenler geçsin ordan baksın dimi ammmmaaaaaa
bu arada senin hortum ne renk

aha bu avatardaki resmin gibi ama azcık boydan kısaydın

GÜL sadece seni görsem iyide bide bebeni gördüm 2. gülü yani anla beni
ebruuu allah seni hep güldürsün emiii

aboooo gitte yat manyakkkk dinlen iyicenen söle müdüre kovacaksa bugünden kovsunda 4 gün boşuna gelip gitme işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…