allah hiçbirimizin neşesini bozmasın canımmmmmm sen dikkat et bulaşmaz ama dediğim gibi aynı yatakta yatma bi kaç gün
ay kızzz sana etki yaptı zannımcaaa vah vah vah
günaydın aşıdan tırsan karı hoşgeldinnnn
lan ben bakıyomda ikimizde hastanede çalışıyoruz
bize bulaşmaması imkansız çünküm mikrop içinde yaşıyoruz
aaa ben nimet kadan fedakar olamam walla
günaydın eflalcim ay maşallah kocana tlf almış neyseki kabloda gelir elbet merak etme sen
anammm kocan süprizmi yaptı yineee ama yarım süpriz olmuş güle güle kullan bacım telini. kocanın bol bol resmini çek artıkım süprize karşılık
kızzz yanına gelmim bak paralarım sana kaç kere söledim hortumumu deşifre etme diye delüüüüü
hem cciicileri nie burda sergilemiyıon bakim bizi saymıyonmu sen.
cnmm hayrolsun inşallah sevinicem saol beni gördüğün için paki nasıl tiptim rüyanda. anlatsana bi
hımmm anladım canım iyi ya az kaldı bak
ay sanki benimki hiç büyümüyor gibi hep aynı haftadayım sanki yaa
bebişim iyi teyzesi anasını tepikleyip duruyo dün akşam ilk defa babası gelince de tepikledi şaşırdım
noluyo kızım dedim kociş diyorki ee babasını gördü yaa
hay maşallah allah neşeni bozmasın bidenem
ya inş. bulaşmaz zaten yeni iyileştim
canım seni tebrik ediyorumm
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
ay yaaa ne poktan işin var senin
hoşgeldin de ne dir senin çektiğin bu çile allahım sana kolaylıklar versin.. biran önce kurtarsın seni...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn bizede nasip etttt allahımmmcicişlerimizi beğenen teyzelerimizi teşekkür ederizzzzzz
allah üzerimizde eskitmeyi nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh
odamı ben gibiydi yani 2 ci gülGÜL sadece seni görsem iyide bide bebeni gördüm 2. gülü yani anla beni
kına rengi istermisin gönderim kınayaaaa oraya akşam koymuştum ama kuşum burda bakmak isteyen olmur istemeyen olur isteyenler geçsin ordan baksın dimi ammmmaaaaaa
bu arada senin hortum ne renk
hmmm iyi beni bari net görmüşsün.aha bu avatardaki resmin gibi ama azcık boydan kısaydın
ebruuu allah seni hep güldürsün emiii
aboooo gitte yat manyakkkk dinlen iyicenen söle müdüre kovacaksa bugünden kovsunda 4 gün boşuna gelip gitme işe
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn bizede nasip etttt allahımmm
ebrarım bu kız sıpaları hep böyle baba hastası benimki elini bile koysa yetiyor eli nerde tepki orda ..babasıda kızına bi diller döküyor ..adamın bütün odunluğu banaymış istese ağzından bal damlıyomuş .canım grip konusundada hiç korkma ben karşımda biri hapşursa grip olan bi insanım ama hamilelelikte hiç olmadım ki eşim 3kez ağır geçirdi ..sen yinede ıhlamurunu falan içmeyi ihmal etme
cicişlerimizi beğenen teyzelerimizi teşekkür ederizzzzzz
allah üzerimizde eskitmeyi nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh
odamı ben gibiydi yani 2 ci gül
kına rengi istermisin gönderim kına
hmmm iyi beni bari net görmüşsün.
sanada gülmeye gün doğdu delü karııııııı.
sey sey bencede bacım git dinlen eve biptir et müdürü fln kovamaslar seni
Amin canım amin beşiğin markası ne ben hala kararsızım en iyisi stork yazıyor nette onun kumaşı iyiymiş???
odamı ben gibiydi yani 2 ci gül
kına rengi istermisin gönderim kına
hmmm iyi beni bari net görmüşsün.
sanada gülmeye gün doğdu delü karııııııı.
sey sey bencede bacım git dinlen eve biptir et müdürü fln kovamaslar seni
babymax aldım tatlım yaaa çok kaliteli kumaşı benim en çok bu hoşuma gitti
amannn napıym senle uğraşıyom işte
güllll senin kıskanan senin gibi hortumla işesin kızımmmmmmmmmmmmmm
kepekli kız metni hrika yazmışsın vallaha ellerine sağlık zeyno pırttt ltd şti de mi çalışıyo
ziynep hanım evet formumdayım ama bakıyorum sizin formlar düşük
bu arada bitanecik kızımın cicilerinin bı kısmı şu an 2011 nisan bebişlerinin cicilerinde sergileniyor ordan bakabilersiniz link vereyommmm
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/397757-2011-nisan-bebislerimizin-cicileri.html
gül beben senden daha tatlıydı tabiki ..
didoşş cicileri çok tatlı annesi güle güle giysin ..beşiği nerden kaça aldın ..benim bi o kaldı eksik eşim kraft beğenmiş ama o da biraz pahalı geldi bana
Bakıyım bir canım bebefixden alıcaz biz netten orda çok hesaplı hemde sivasın babyland mağazasınınmış bilmeden bakıyordum ilk zamanlar baktım benim toprağın sitesi giyim çok pahalı ama bebek arabası araç gereçleri yani çok hesaplı civilinde giyim hesaplı.
benimde konsatrasyonumu bozuyonuz beeeeay bende hem iş yapıyom hem yazıyomyaaa yazıck bişi bulamıyom kansantraayonum bozuluyo sankim.
ayyyyyyyyyyyyyy didem bayildim valla. cok güzel hepsi. güle güle güzel günlerde giyer insallah zeynep bebek.
ebru tatlım sevi bebe den aldım 149 tl beşik 79 tl de süngeriydi ikisini 200 yaptılar indirimle aldık diğer renkleride çok hoş ben kırmızı ve pembe arasında kararsız kalmıştım buna karar kıldım sonra
eflalim bak bakalım babymax benim çok hoşuma gitti kraft gibi kalite yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?