Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Gı aşıdan tırsmıyorum yani iğneden sonrasında çok ağrıdıydı kolum düşün tam bir hafta iş göremedim üstüne yatamadım ikinci öyle olmaz diyorlar ama ebeye soracam önce buda öyle olursa vurunmam ha diycem kızının cicilerinede hemen bakıyorum çatladıydım meraktan ben yine çekemiycem:86:

Günaydın cicim evet aldı malum süprizi foto çekmek için aldı yoksa ben anlamam öyle telefondan felan alengirli işlerden:))

Süpriz yapamadı çünkü biliyordum benimki süprüz özürlü malum ay ne çekicem onun resmini o benimkini kullanmıyor ekranında neymiş iş yerinde yanındaki adamlar bazen telini kullanıyormuş benim resmimi görürlermiş erkek kardeşininkini kullanıyor nasıl uyuz oluyorum çocuğa bende oğlumun cicilerini çekicem bol bol:))

ebrarım bu kız sıpaları hep böyle baba hastası benimki elini bile koysa yetiyor eli nerde tepki orda ..babasıda kızına bi diller döküyor ..adamın bütün odunluğu banaymış istese ağzından bal damlıyomuş .canım grip konusundada hiç korkma ben karşımda biri hapşursa grip olan bi insanım ama hamilelelikte hiç olmadım ki eşim 3kez ağır geçirdi ..sen yinede ıhlamurunu falan içmeyi ihmal etme

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
ay yaaa ne poktan işin var senin

ne güzel özetledin benim işimi tek kelime ile poktannnnn

hoşgeldin de ne dir senin çektiğin bu çile allahım sana kolaylıklar versin.. biran önce kurtarsın seni...

herkes de bi gerizekalı bir ego ben böyle işinde yöneticilerinde kendi hatalarını örtmek için sanki biz hata yapmışız gibi gösterenlerindeeeeee aptal aptal konuşuyor şimdi yaaa

cicişlerimizi beğenen teyzelerimizi teşekkür ederizzzzzz
allah üzerimizde eskitmeyi nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh

GÜL sadece seni görsem iyide bide bebeni gördüm 2. gülü yani anla beni
odamı ben gibiydi yani 2 ci gül
yaaaa oraya akşam koymuştum ama kuşum burda bakmak isteyen olmur istemeyen olur isteyenler geçsin ordan baksın dimi ammmmaaaaaa
bu arada senin hortum ne renk
kına rengi istermisin gönderim kına
aha bu avatardaki resmin gibi ama azcık boydan kısaydın
hmmm iyi beni bari net görmüşsün.
ebruuu allah seni hep güldürsün emiii

aboooo gitte yat manyakkkk dinlen iyicenen söle müdüre kovacaksa bugünden kovsunda 4 gün boşuna gelip gitme işe

sanada gülmeye gün doğdu delü karııııııı.
sey sey bencede bacım git dinlen eve biptir et müdürü fln kovamaslar seni

evet ya babalara pek düşkünler sıpalar
canım ben geçen faranjit olmuştum zati yeni iyileştim şimdide grip olursam diye aklım çıkıyo
bende çok hassasım ya hemen hastalanıyom

cicişlerimizi beğenen teyzelerimizi teşekkür ederizzzzzz
allah üzerimizde eskitmeyi nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh

Amin canım amin beşiğin markası ne ben hala kararsızım en iyisi stork yazıyor nette onun kumaşı iyiymiş???

amannn napıym senle uğraşıyom işte

didoşş cicileri çok tatlı annesi güle güle giysin ..beşiği nerden kaça aldın ..benim bi o kaldı eksik eşim kraft beğenmiş ama o da biraz pahalı geldi bana

gül beben senden daha tatlıydı tabiki ..

babymax aldım tatlım yaaa çok kaliteli kumaşı benim en çok bu hoşuma gitti

Bakıyım bir canım bebefixden alıcaz biz netten orda çok hesaplı hemde sivasın babyland mağazasınınmış bilmeden bakıyordum ilk zamanlar baktım benim toprağın sitesi giyim çok pahalı ama bebek arabası araç gereçleri yani çok hesaplı civilinde giyim hesaplı.

ayyyyyyyyyyyyyy didem bayildim valla. cok güzel hepsi. güle güle güzel günlerde giyer insallah zeynep bebek.

didoşş cicileri çok tatlı annesi güle güle giysin ..beşiği nerden kaça aldın ..benim bi o kaldı eksik eşim kraft beğenmiş ama o da biraz pahalı geldi bana

ebru tatlım sevi bebe den aldım 149 tl beşik 79 tl de süngeriydi ikisini 200 yaptılar indirimle aldık diğer renkleride çok hoş ben kırmızı ve pembe arasında kararsız kalmıştım buna karar kıldım sonra
eflalim bak bakalım babymax benim çok hoşuma gitti kraft gibi kalite yani

kız benim kaynanam yatak yapmış bebeğe beşik lazım sadece iyiymiş fiyatı.internetten mi aldın mağazaları nerde?..ben kangurusunu port bebesini falan kırmızı aldım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…