Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ebruuu allah seni hep güldürsün emiii

aboooo gitte yat manyakkkk dinlen iyicenen söle müdüre kovacaksa bugünden kovsunda 4 gün boşuna gelip gitme işe

Revire inecem canım yaaa iyi hissetmiyom valla:)

Ayyy dün akşam kuzenimin oğluyla konuşuyordum eşim diyoki bebekleri nazlattığın gibi beni nazlatmıyon diyo:) Adam kıskanıyo valla:)

Anaaaam bizdede var:)

Eve gidemem canım burda dinlenirim.

cicişlerimizi beğenen teyzelerimizi teşekkür ederizzzzzz
allah üzerimizde eskitmeyi nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh

amiiiin :) Kız ne diycem yaaa ben odama şu tüllü sepetlerden almak istiyom bebeğin odasına da bebek odası takımı sizce abartıyommu lan yoksa?

bırak kıskansın çünkü yakında sen kıskanmaya başlayacaksıncanım çok geçmiş olsun
evin müsaitse al tabi canım ben hem kiracıyım hem evim küçük almamın mantığı yoktu yani.

kız benim kaynanam yatak yapmış bebeğe beşik lazım sadece iyiymiş fiyatı.internetten mi aldın mağazaları nerde?..ben kangurusunu port bebesini falan kırmızı aldım..
tatlım bi bakalım netten nerde mağazaları var internetten satışları yok mağzaya gittim ben avcılarda var

abartmıyosun yatak odasında yanınada yatıracak küçük bi beşik lazım zaten bizimde var o süslülerden eve getirmedim daha

bırak kıskansın çünkü yakında sen kıskanmaya başlayacaksıncanım çok geçmiş olsun
evin müsaitse al tabi canım ben hem kiracıyım hem evim küçük almamın mantığı yoktu yani.

Ebrucum bende kiracıyım ama evim büyük yatak odama büyük beşikde sığar boş bir odam da var ama kaynanamlar o odaya onlara oda yapılmasını istiyorlar o yüzden bebek odasını şimdiden yapayım istiyom bende:)
Neyse kızlar ben kaçar öpüldünüz:)

hımm anladım canım ben bakıyım o zaman sağolasın

kaynananlara oda mı?? anam onuda yeni duydum ..yap hemen o zaman bebeğe
görüşürüz canım dikkat et kendine

Didem baktım canım stork daha iyi gibi hem kılıfı çıkıp yıkanabilen modelide var o da yatağı uyku seti beşiği 250 tl oluyor gerçi ben uyku setini öyle istemiyorum onu burdan almayı düşünüyorum koruyucululardan alıcam 90 liraya sordum burda gerçi fazla uyku seti göz çıkarmaz:))

linki burda bakın isterseniz
Stork Garden Lux Klf karlp Ykanabilen Park Yatak | | Bebefix.com

stork a bende baktım tatlım ya ama çok ciyak pembe diye istemedim kumaşı iyiydi galiba ama yıkanabilir olduğunu bilmiyodum

stork a bende baktım tatlım ya ama çok ciyak pembe diye istemedim kumaşı iyiydi galiba ama yıkanabilir olduğunu bilmiyodum

Yakındna bakınca daha iyi anlaşılır tabi ben yeşil istiyorum aslında sadece yeşil olsun diyorum ama yıkanabilende sede yeşil yok gri karışık yıkanmayanda varda dediğin gibi o da çok ciyak duruyor birde 300 tenye kumaşmış bu ondan tavsiye ediyorlar özelliği neyse netten baktımda anlamadım:)) hayırlısı ya bakalım annmlerl egörüşelimde şimdi ablamla uğraşıyorya konuşamıyoruz pek vakitde azaldı bir an önce almak istiyorum şubatta alırız inşaallah, dün eşimi kandırdım dedim baban aradı selamı var arabasını almış ney niye almış falan nasıl inandı korkma korkma almamış amam sen merak etme ben istiycem dedim:))) tabi gerçekten aradı bbası araba kısmı şakaydı:))

slmlar. ben .kzım .ve. göbikim .geldik. kepeklim. noktalamalar .senin. için.

fıransız kaldım konunuza o yüzden susuyorum.
tabi sen kızımın cicilerine bakmadığın için fransız kalırsın park yataktan konuşuyoz sana en az 3 tane lazım olcak

niye kız babası alsa nolurmuş

tabi sen kızımın cicilerine bakmadığın için fransız kalırsın park yataktan konuşuyoz sana en az 3 tane lazım olcak

baktımya delüüüü. ama yorum yapamıyom. ama niden en az 3 taneeeee lazımmış. ama ama inşallah tutarda 3 tane olsun.

Olmaz olurmu hiç babasına yazık benim babama değil ilk başlarda babangilde almasın niye alıyolarki ne saçma adet falan dedi bende saçma falan değil iki gün sonra annenide görücem kızı doğurunca etekleri tutuşur o zaman adetleri hatırlar dedim:)) ya aldırtmıyor babası kaç kere sormuş buna siz almayın ben alıcam diye yok diyor uyuz ya dedesi değilmi benim babamgiden çok sevicek ama sevmeye gelince iyi bana sormuyorki adam bir sorsa diycem baba yetişemiyoruz eksiği çok para yok diyecem bu sefer arabası ana kucağı kaldı anlasın yani:))) ah bir sorsaaaa

slmlar. ben .kzım .ve. göbikim .geldik. kepeklim. noktalamalar .senin. için.

hoşgeldin

herkese günaydın hanımlar

Günaydın

Kızlar benim acil çıkmaa lazım bir koşu aşılanıp gelicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…