ebruuu allah seni hep güldürsün emiii
aboooo gitte yat manyakkkk dinlen iyicenen söle müdüre kovacaksa bugünden kovsunda 4 gün boşuna gelip gitme işe
ebrarım bu kız sıpaları hep böyle baba hastası benimki elini bile koysa yetiyor eli nerde tepki orda ..babasıda kızına bi diller döküyor ..adamın bütün odunluğu banaymış istese ağzından bal damlıyomuş .canım grip konusundada hiç korkma ben karşımda biri hapşursa grip olan bi insanım ama hamilelelikte hiç olmadım ki eşim 3kez ağır geçirdi ..sen yinede ıhlamurunu falan içmeyi ihmal etme
ne güzel özetledin benim işimi tek kelime ile poktannnnn
herkes de bi gerizekalı bir ego ben böyle işinde yöneticilerinde kendi hatalarını örtmek için sanki biz hata yapmışız gibi gösterenlerindeeeeee aptal aptal konuşuyor şimdi yaaa
odamı ben gibiydi yani 2 ci gül
kına rengi istermisin gönderim kına
hmmm iyi beni bari net görmüşsün.
sanada gülmeye gün doğdu delü karııııııı.
sey sey bencede bacım git dinlen eve biptir et müdürü fln kovamaslar seni
cicişlerimizi beğenen teyzelerimizi teşekkür ederizzzzzz
allah üzerimizde eskitmeyi nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh
Revire inecem canım yaaa iyi hissetmiyom valla:)
Ayyy dün akşam kuzenimin oğluyla konuşuyordum eşim diyoki bebekleri nazlattığın gibi beni nazlatmıyon diyo:) Adam kıskanıyo valla:)
Anaaaam bizdede var:)
Eve gidemem canım burda dinlenirim.
amiiiin :) Kız ne diycem yaaa ben odama şu tüllü sepetlerden almak istiyom bebeğin odasına da bebek odası takımı sizce abartıyommu lan yoksa?
tatlım bi bakalım netten nerde mağazaları var internetten satışları yok mağzaya gittim ben avcılarda varkız benim kaynanam yatak yapmış bebeğe beşik lazım sadece iyiymiş fiyatı.internetten mi aldın mağazaları nerde?..ben kangurusunu port bebesini falan kırmızı aldım..
abartmıyosun yatak odasında yanınada yatıracak küçük bi beşik lazım zaten bizimde var o süslülerden eve getirmedim dahaRevire inecem canım yaaa iyi hissetmiyom valla:)
Ayyy dün akşam kuzenimin oğluyla konuşuyordum eşim diyoki bebekleri nazlattığın gibi beni nazlatmıyon diyo:) Adam kıskanıyo valla:)
Anaaaam bizdede var:)
Eve gidemem canım burda dinlenirim.
amiiiin :) Kız ne diycem yaaa ben odama şu tüllü sepetlerden almak istiyom bebeğin odasına da bebek odası takımı sizce abartıyommu lan yoksa?
bırak kıskansın çünkü yakında sen kıskanmaya başlayacaksıncanım çok geçmiş olsun
evin müsaitse al tabi canım ben hem kiracıyım hem evim küçük almamın mantığı yoktu yani.
tatlım bi bakalım netten nerde mağazaları var internetten satışları yok mağzaya gittim ben avcılarda var
abartmıyosun yatak odasında yanınada yatıracak küçük bi beşik lazım zaten bizimde var o süslülerden eve getirmedim daha
hımm anladım canım ben bakıyım o zaman sağolasın
Ebrucum bende kiracıyım ama evim büyük yatak odama büyük beşikde sığar boş bir odam da var ama kaynanamlar o odaya onlara oda yapılmasını istiyorlar o yüzden bebek odasını şimdiden yapayım istiyom bende:)
Neyse kızlar ben kaçar öpüldünüz:)
Didem baktım canım stork daha iyi gibi hem kılıfı çıkıp yıkanabilen modelide var o da yatağı uyku seti beşiği 250 tl oluyor gerçi ben uyku setini öyle istemiyorum onu burdan almayı düşünüyorum koruyucululardan alıcam 90 liraya sordum burda gerçi fazla uyku seti göz çıkarmaz:))
linki burda bakın isterseniz
Stork Garden Lux Klf karlp Ykanabilen Park Yatak | | Bebefix.com
stork a bende baktım tatlım ya ama çok ciyak pembe diye istemedim kumaşı iyiydi galiba ama yıkanabilir olduğunu bilmiyodum
tabi sen kızımın cicilerine bakmadığın için fransız kalırsın park yataktan konuşuyoz sana en az 3 tane lazım olcakfıransız kaldım konunuza o yüzden susuyorum.
Yakındna bakınca daha iyi anlaşılır tabi ben yeşil istiyorum aslında sadece yeşil olsun diyorum ama yıkanabilende sede yeşil yok gri karışık yıkanmayanda varda dediğin gibi o da çok ciyak duruyor birde 300 tenye kumaşmış bu ondan tavsiye ediyorlar özelliği neyse netten baktımda anlamadım:)) hayırlısı ya bakalım annmlerl egörüşelimde şimdi ablamla uğraşıyorya konuşamıyoruz pek vakitde azaldı bir an önce almak istiyorum şubatta alırız inşaallah, dün eşimi kandırdım dedim baban aradı selamı var arabasını almış ney niye almış falan nasıl inandı korkma korkma almamış amam sen merak etme ben istiycem dedim:))) tabi gerçekten aradı bbası araba kısmı şakaydı:))
slmlar. ben .kzım .ve. göbikim .geldik. kepeklim. noktalamalar .senin. için.
tabi sen kızımın cicilerine bakmadığın için fransız kalırsın park yataktan konuşuyoz sana en az 3 tane lazım olcak
niye kız babası alsa nolurmuş
5 çocuğu 3 yatağa bölüştürüsün fazla masraf olmasın babındabaktımya delüüüü. ama yorum yapamıyom. ama niden en az 3 taneeeee lazımmış. ama ama inşallah tutarda 3 tane olsun.
he heee geçmiş olsunnnnnnkızlar müdür bana bi angarya iş kilitledi :95::95::95:yazamıyorum o yüzden
tabi sen kızımın cicilerine bakmadığın için fransız kalırsın park yataktan konuşuyoz sana en az 3 tane lazım olcak
niye kız babası alsa nolurmuş
slmlar. ben .kzım .ve. göbikim .geldik. kepeklim. noktalamalar .senin. için.
herkese günaydın hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?