dedesi değilmi alcak tabi bizde yatağı dedeye kitledik bi de doğum masraflarını kitledik torunu değilmi yapcak tabiOlmaz olurmu hiç babasına yazık benim babama değil ilk başlarda babangilde almasın niye alıyolarki ne saçma adet falan dedi bende saçma falan değil iki gün sonra annenide görücem kızı doğurunca etekleri tutuşur o zaman adetleri hatırlar dedim:)) ya aldırtmıyor babası kaç kere sormuş buna siz almayın ben alıcam diye yok diyor uyuz ya dedesi değilmi benim babamgiden çok sevicek ama sevmeye gelince iyi bana sormuyorki adam bir sorsa diycem baba yetişemiyoruz eksiği çok para yok diyecem bu sefer arabası ana kucağı kaldı anlasın yani:))) ah bir sorsaaaa
hoşgeldin
Günaydın
Kızlar benim acil çıkmaa lazım bir koşu aşılanıp gelicem
noldii ben gittim yazmaz olmussunuz...
gıız betül noktaların cok hosuma gitti ..
noldii ben gittim yazmaz olmussunuz...
gıız betül noktaların cok hosuma gitti ..
napıım kepeklicimm. yoksam anlamıosunn.
günaydin betül hosgeldin
hoşbuldum canım günaydınnnn
eee nasilsin anlatin bakalim nyie sustunuz hepiniz?
iim sen nasılsınn ne bilimm herkes tıkınmaya gitti galiba.
Ben aşı olup deldimağrıyorrr ühüüüü, kalbini dinledik bup bup bup bup:)))) çok kilo almışsın dedi yok canım kim ben mi iftiraaaaaa kasık ağrım ebeyede dedim bebek aşğıya inince kalçanın altına yastık alıp uzan ayaklarınıda havaya kaldırabilrisin yukarı çıkar dedi ay aynısını benim kocam demişti nerden biliyordun sen netten mi baktın dedim yoooo akıl yürütmüş:))) neysem kolum çok ağrıdı benim dedim kendine eziyet etme çok ağrıyınca ilaç iç dedi özellikle sordum ilacı çünkü eşim içirmiyor hoş düşüncesi değişmediya kim takar:86: bebeğin aşağıda olması erken doğuma sebep olurmu dedim büyüdükçe yukarı çıkar çıkmazsa böyle bir ihtimal var dedi:18: ama merak etme öyle bişey olsada artık tıp ilerledi bebekler erken doğsada yaşıyor dedi
bende iyim canim valla nolsun iste. esim hasta dün bende rapor aldim birlikte doktora gittik. yazik ya valla aklim hep evde. sen naptin kocisinle baristin mi?
hadi gecmis olsun canim. ne asisi bu? herkes mi oluyo? dikkat et canim sen. duramiyorsun anladik ama yat sen ebeninde dedigi gibi. tip ilerledi falan ama yinede dikkat et sen.
Ben aşı olup deldimağrıyorrr ühüüüü, kalbini dinledik bup bup bup bup:)))) çok kilo almışsın dedi yok canım kim ben mi iftiraaaaaa kasık ağrım ebeyede dedim bebek aşğıya inince kalçanın altına yastık alıp uzan ayaklarınıda havaya kaldırabilrisin yukarı çıkar dedi ay aynısını benim kocam demişti nerden biliyordun sen netten mi baktın dedim yoooo akıl yürütmüş:))) neysem kolum çok ağrıdı benim dedim kendine eziyet etme çok ağrıyınca ilaç iç dedi özellikle sordum ilacı çünkü eşim içirmiyor hoş düşüncesi değişmediya kim takar:86: bebeğin aşağıda olması erken doğuma sebep olurmu dedim büyüdükçe yukarı çıkar çıkmazsa böyle bir ihtimal var dedi:18: ama merak etme öyle bişey olsada artık tıp ilerledi bebekler erken doğsada yaşıyor dedi
bende iyim canim valla nolsun iste. esim hasta dün bende rapor aldim birlikte doktora gittik. yazik ya valla aklim hep evde. sen naptin kocisinle baristin mi?
haa bide kocişine geçmiş olsunnnnnnnnnnnnn
heee kısss b,şey olmas allahın izniylee yurt dışında 5 aylık çocuk bile yaşıooo ben daha omadım 1.dozu olacam heralde haftaya sana geçmiş olsunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?