Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

dedesi değilmi alcak tabi bizde yatağı dedeye kitledik bi de doğum masraflarını kitledik torunu değilmi yapcak tabi
senin kocanı anlamıyom ben

anam herkkes kaybolmuş ben bi kaffaltı yapıp geliom hoşgeldin dienlere tşk ederimmmmmmmmmmmm

Ben aşı olup deldim ağrıyorrr ühüüüü, kalbini dinledik bup bup bup bup:)))) çok kilo almışsın dedi yok canım kim ben mi iftiraaaaaa kasık ağrım ebeyede dedim bebek aşğıya inince kalçanın altına yastık alıp uzan ayaklarınıda havaya kaldırabilrisin yukarı çıkar dedi ay aynısını benim kocam demişti nerden biliyordun sen netten mi baktın dedim yoooo akıl yürütmüş:))) neysem kolum çok ağrıdı benim dedim kendine eziyet etme çok ağrıyınca ilaç iç dedi özellikle sordum ilacı çünkü eşim içirmiyor hoş düşüncesi değişmediya kim takar:86: bebeğin aşağıda olması erken doğuma sebep olurmu dedim büyüdükçe yukarı çıkar çıkmazsa böyle bir ihtimal var dedi:18: ama merak etme öyle bişey olsada artık tıp ilerledi bebekler erken doğsada yaşıyor dedi

hadi gecmis olsun canim. ne asisi bu? herkes mi oluyo? dikkat et canim sen. duramiyorsun anladik ama yat sen ebeninde dedigi gibi. tip ilerledi falan ama yinede dikkat et sen.

bende iyim canim valla nolsun iste. esim hasta dün bende rapor aldim birlikte doktora gittik. yazik ya valla aklim hep evde. sen naptin kocisinle baristin mi?

o kadar çam devirdi şimdi barıştık ama kalbim kırık....ne biliim bende sıkıldım annemgili özledim rüyamda kötü gördüm hayra çıksınnn

hadi gecmis olsun canim. ne asisi bu? herkes mi oluyo? dikkat et canim sen. duramiyorsun anladik ama yat sen ebeninde dedigi gibi. tip ilerledi falan ama yinede dikkat et sen.

Sağol canım tetanoz aşısı bu ikinci doz toplamda beş doz oluyor diğerleri seneye, dinelniyorum canım zaten yapamıyorum pek bişey ama oturmakda yaramıyor hep uzanmam lazım öylede hamilelik zor ya iyice şişicem korkumdan yürüyüşe başlayamadım hala

heee kısss b,şey olmas allahın izniylee yurt dışında 5 aylık çocuk bile yaşıooo ben daha omadım 1.dozu olacam heralde haftaya sana geçmiş olsunnnnn

bende iyim canim valla nolsun iste. esim hasta dün bende rapor aldim birlikte doktora gittik. yazik ya valla aklim hep evde. sen naptin kocisinle baristin mi?

haa bide kocişine geçmiş olsunnnnnnnnnnnnn

heee kısss b,şey olmas allahın izniylee yurt dışında 5 aylık çocuk bile yaşıooo ben daha omadım 1.dozu olacam heralde haftaya sana geçmiş olsunnnnn

Sağol canım sana şimdiden geçmiş olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…