Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ayyy çok tşk ederim kıs korktum çok mu ağırrr

Canım kişiden kişiye değişiyormuş genelde üç gün sürüyormuş bende öyle sandım ama tam yedi gün sürdü ebede sen çok duyarlısın demrk ki dedi çok ağrırsa ağrı kesici iç kendine eziyet etme dedi bazılrında hiç olmuyormuş gözün korkmasın ama ağrırsada iş güç yapamıyorsun zaten üstüne hiç yatamıyorsun

Kızlar ben artık çıkıyorum ay 10 gün sonra oğlumu görücem inşallah nasıl acaba o kadar kiloya tombiklemiş olsa bari:)))

slm kızlarrrrrrr biz geldik karnımızı doyurduk
eflalim geçmiş olsun kuzucummmm

mıllet yemek yıyıp mıskınlık yapıyordur..
bizim burda da soyle az oturacagımız ..sırtımızı dınlenddırebılecegımız bı yer olsa..
ebrar şişmanı şimdi çay kahve sohbet muhabbet ohh alemlerdedir.
bizde hemen gelelım işin basına revamı buuu

bençedeeeeeeeeeeeeeeeee çok haklısın onun neyi fazla kiii bizden :86: :86: :86: :86:

bende az da olsa bişeyler yemeğe çalıştım sütümü içiyorum veeee tabiki sıkıcı sıkıcı çalışıyorum.
sözde 1 saat olan öğle aramız 15 dk ile sınırılı nedense bana ve diğer yetkili arkadaşa ama yönetmenler nedense 1 saat bazen 2 saat sırf geyik yaaaa

ferda da burda gözükuyor ..
ses vermiyoor.
fridaaa fridaaaa nirdesiiin..

zeynoda uyumaya gittiydi..hala uyanmadı zanlımca.zorla beni kovalasınlar diye uğraşıyor.

seaciim sen ne mezunusun cınıım..
seni bu bankadan kurtarmak farz oldu..
sana ii kotu ozelden de olsa bi iş bulalım..salla bu kapitalizm uşaklarını.

ferda da burda gözükuyor ..
ses vermiyoor.
fridaaa fridaaaa nirdesiiin..

zeynoda uyumaya gittiydi..hala uyanmadı zanlımca.zorla beni kovalasınlar diye uğraşıyor.

geldim canım burdayım evet ama patronum bugün canımı sıkıp duruyor. saat 11 den bu saate kadar belki 15 20 kere ayagına gittim geldim. rahat bırakmıyor beni bugün ya benim patronum bensiz yapamıyor. sizinkilerde öylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…