maşallah bize 15 haftamız bitmiş 16 ya girmişiz anam büyüde bebem birde tepiklemeye başlasa annesini dünyanın en mutlu insanı yapacak. Tembelmidir nedir. Tepiklemiyor. Nasıl anlıcam ben bebegin oynadıgını daha erkenmi kızlar ya.
huu huuu...
off sıkılıoruuum ...
seaciim sen ne mezunusun cınıım..
seni bu bankadan kurtarmak farz oldu..
sana ii kotu ozelden de olsa bi iş bulalım..salla bu kapitalizm uşaklarını.
maşallah sizeeeeeeeeeeeee
azcık daha büyüsün anlarsın tatlım şimdi hissetmemen normal
kızlar biz geldik ne var ne yok bakayım dün kızımın park yayatağını aldık bebek arabasını biberon emzik alt açma seti geceliğimizi zıbınını oyun park yatağını iç setini 20li hastane çıkış setimizi dalin deterjan ve yumuşatıcısını şiddetle tavsiye ediyorum kızlar süper ötesiiiiii çoraplarını ana kucağımızı bebek odası takımızı uyku setini şifonyer dolabına süsler sütyen ve en önemlisi atletimi göğüs pedimi ve emzirme önlüğü aldım mutfak önlüğü gibi takıyosun kimse görmeden istediğin yerde emzirrr mesela sebamed şampuanımızı bitek bebe kuveti pişik kremi sabunu bebe yağı ve kapı süsümüz tırnak makasımız ve göğüs ucu çatlak kremimiz kaldı ayy iyi günlerde kullansın kuzum inşallah sizlerede liste olsun diye yazdım kuzularım
kızlar biz geldik ne var ne yok bakayım dün kızımın park yayatağını aldık bebek arabasını biberon emzik alt açma seti geceliğimizi zıbınını oyun park yatağını iç setini 20li hastane çıkış setimizi dalin deterjan ve yumuşatıcısını şiddetle tavsiye ediyorum kızlar süper ötesiiiiii çoraplarını ana kucağımızı bebek odası takımızı uyku setini şifonyer dolabına süsler sütyen ve en önemlisi atletimi göğüs pedimi ve emzirme önlüğü aldım mutfak önlüğü gibi takıyosun kimse görmeden istediğin yerde emzirrr mesela sebamed şampuanımızı bitek bebe kuveti pişik kremi sabunu bebe yağı ve kapı süsümüz tırnak makasımız ve göğüs ucu çatlak kremimiz kaldı ayy iyi günlerde kullansın kuzum inşallah sizlerede liste olsun diye yazdım kuzularım
kızlar biz geldik ne var ne yok bakayım dün kızımın park yayatağını aldık bebek arabasını biberon emzik alt açma seti geceliğimizi zıbınını Yasakli Site park yatağını iç setini 20li hastane çıkış setimizi dalin deterjan ve yumuşatıcısını şiddetle tavsiye ediyorum kızlar süper ötesiiiiii çoraplarını ana kucağımızı bebek odası takımızı uyku setini şifonyer dolabına süsler sütyen ve en önemlisi atletimi göğüs pedimi ve emzirme önlüğü aldım mutfak önlüğü gibi takıyosun kimse görmeden istediğin yerde emzirrr mesela sebamed şampuanımızı bitek bebe kuveti pişik kremi sabunu bebe yağı ve kapı süsümüz tırnak makasımız ve göğüs ucu çatlak kremimiz kaldı ayy iyi günlerde kullansın kuzum inşallah sizlerede liste olsun diye yazdım kuzularım
ne kadar azıcık daha bana tarih hafta söyle doktor hanım ne olur. ben aslında 2 3 haftadır haftada bir kere filan kasıgımda bir segirme hissediyorum acaba diyorum bu segirme bebktenmidir kız ne dersin
fridaa daha erken kuzum yaw 17 18 de seğirme gibi hiisetmiştim ben ondan sonra kesin anlıyorsun tepik nasıl bısey..
hoşgeldin kuşummmmmmmmmmmKuşlarım ben geldim vaalla bi dinlendimki sormayın 10 dakika uzandım sonrada dışarı yemeğe çıktım oooh kendime geldim ama hala pek bi mendeburum:)
Bu arada bizde 9. haftayı bitirdik sanırım bugün 9+0 olduk çok şükür:)
tamam doktor hanım sagolun verdiginiz bilgiler için ama benim segiriyor hafta da bir kez filan belli bellirsiz oluyor. ben tepik yemek istiyorum acı istiyorum kıpırtı istiyorum sumru gibi kaburgalarım kırılsın istiyorum. sadistmiyim neyim ama hepsini hemen şimdi istiyorum.
tamam doktor hanım sagolun verdiginiz bilgiler için ama benim segiriyor hafta da bir kez filan belli bellirsiz oluyor. ben tepik yemek istiyorum acı istiyorum kıpırtı istiyorum sumru gibi kaburgalarım kırılsın istiyorum. sadistmiyim neyim ama hepsini hemen şimdi istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?