Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

maşallah bize 15 haftamız bitmiş 16 ya girmişiz anam büyüde bebem birde tepiklemeye başlasa annesini dünyanın en mutlu insanı yapacak. tembelmidir nedir. tepiklemiyor. nasıl anlıcam ben bebegin oynadıgını daha erkenmi kızlar ya.

maşallah sizeeeeeeeeeeeee
azcık daha büyüsün anlarsın tatlım şimdi hissetmemen normal

seaciim sen ne mezunusun cınıım..
seni bu bankadan kurtarmak farz oldu..
sana ii kotu ozelden de olsa bi iş bulalım..salla bu kapitalizm uşaklarını.

canım orta kadame yöneticilik(2 yıl)-halkla ilişkilr(2 yıl) kamu yönetimi (4 yıl)

ama piyasa da iş yok ki millet aç geçiyo dışarda dur bakalım ya son demlerimi yaşıyorum çalışabilidğim gücümün yettiği yere kadar çalışıp bebeğim için birikim yapmayı düşünüyorum . şimdi yeni bir işe girsem izin olayı fln sıkıntı olucak bu durumda kaderime küsüyorum ve çalışmaya devam ediyorum

kızlar biz geldik ne var ne yok bakayım dün kızımın park yayatağını aldık bebek arabasını biberon emzik alt açma seti geceliğimizi zıbınını oyun park yatağını iç setini 20li hastane çıkış setimizi dalin deterjan ve yumuşatıcısını şiddetle tavsiye ediyorum kızlar süper ötesiiiiii çoraplarını ana kucağımızı bebek odası takımızı uyku setini şifonyer dolabına süsler sütyen ve en önemlisi atletimi göğüs pedimi ve emzirme önlüğü aldım mutfak önlüğü gibi takıyosun kimse görmeden istediğin yerde emzirrr mesela sebamed şampuanımızı bitek bebe kuveti pişik kremi sabunu bebe yağı ve kapı süsümüz tırnak makasımız ve göğüs ucu çatlak kremimiz kaldı ayy iyi günlerde kullansın kuzum inşallah sizlerede liste olsun diye yazdım kuzularım

maşallah sizeeeeeeeeeeeee
azcık daha büyüsün anlarsın tatlım şimdi hissetmemen normal

ne kadar azıcık daha bana tarih hafta söyle doktor hanım ne olur. ben aslında 2 3 haftadır haftada bir kere filan kasıgımda bir segirme hissediyorum acaba diyorum bu segirme bebktenmidir kız ne dersin

hoşgeld,n hayırlı olsun iyi günlerde giyin canım
bebişte sende güle güle giysin

hayırlı olsun kuzummm güle güle giysin kullansın hepsini sağlıkla
dün bende son kalan bi kaç parçayı aldımmm ve eksiğimiz kalmadı artık tek eksik kızım oda gelirse tamamız
dalinin deterjanını bende alıcam ama yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum

ohh ohh ohh masallah...
anam hersey bıtmıs...
kepekli sen daha sallan dur...

ne kadar azıcık daha bana tarih hafta söyle doktor hanım ne olur. ben aslında 2 3 haftadır haftada bir kere filan kasıgımda bir segirme hissediyorum acaba diyorum bu segirme bebktenmidir kız ne dersin

o seğirme bağırsaktanda olabilir yani ilk zamanlar ayırt etmek biraz zor bacıııı
18 haftada filan daha net hissedersin kuşum

ay ne güzel yaaa bunları not almak lazım ilerde lazım olucak

Kuşlarım ben geldim vaalla bi dinlendimki sormayın 10 dakika uzandım sonrada dışarı yemeğe çıktım oooh kendime geldim ama hala pek bi mendeburum:)

Bu arada bizde 9. haftayı bitirdik sanırım bugün 9+0 olduk çok şükür:)

fridaa daha erken kuzum yaw 17 18 de seğirme gibi hiisetmiştim ben ondan sonra kesin anlıyorsun tepik nasıl bısey..

tamam doktor hanım sagolun verdiginiz bilgiler için ama benim segiriyor hafta da bir kez filan belli bellirsiz oluyor. ben tepik yemek istiyorum acı istiyorum kıpırtı istiyorum sumru gibi kaburgalarım kırılsın istiyorum. sadistmiyim neyim ama hepsini hemen şimdi istiyorum.

hoşgeldin kuşummmmmmmmmmm
ohhh lan beleşe çalışıyon sen haaa yat anasını satıym

yersin yersin merak etme azcık sabırrrr

kiz kulaklarimi cinlattin hemen geldim :) valla iste iste cok kötü oluyo. evde olunca fark etmiyo canim ya yani agriyinca uzaniyorum ama iste cok fena. dolasiyom geliyom oturuyom tam 5-10 dakika icinde yine basliyo. valla artik alistim mi desem agriya ne desem bilmiyorum ama artik o büyüsünde ben cekeyim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…