saol canım benim inşallah ay rahatladım vallahi darısı sizin başınız acanımhoşgeld,n hayırlı olsun iyi günlerde giyin canım
bebişte sende güle güle giysin
niye canım herkes çok menun ondan ve çok güzel kokuyo muhteşem ötesiiii hem dalininhayırlı olsun kuzummm güle güle giysin kullansın hepsini sağlıkla
dün bende son kalan bi kaç parçayı aldımmm ve eksiğimiz kalmadı artık tek eksik kızım oda gelirse tamamız
dalinin deterjanını bende alıcam ama yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum
ay evet kepekli teyzesi işte almadıysanız sizlere yaardımcı olur belki diye yazdımohh ohh ohh masallah...
Anam hersey bıtmıs...
Kepekli sen daha sallan dur...
bencede canım ondan yazdım sizede neler lazım diyeay ne güzel yaaa bunları not almak lazım ilerde lazım olucak
canım beniki tane aldım biri gecelik biri alt üst alt üst olan mevlütte giyicem hende günlük ama gecelik çok güzel iki yölü düğmesi var hem sağda üçtane hem solda hangisini emzirceksen otarafı açıyon canım iimdi yapamam akşama anca koyarım faceyeevhan senin geceliğini merak ettim..nerden aldın .fotograflasan ya..
Dogumdan sonra bız ne gıycez yaa.
Mısafıre falan..
Kuşlarım ben geldim vaalla bi dinlendimki sormayın 10 dakika uzandım sonrada dışarı yemeğe çıktım oooh kendime geldim ama hala pek bi mendeburum:)
Bu arada bizde 9. haftayı bitirdik sanırım bugün 9+0 olduk çok şükür:)
hayırlı olsun kuzummm güle güle giysin kullansın hepsini sağlıkla
dün bende son kalan bi kaç parçayı aldımmm ve eksiğimiz kalmadı artık tek eksik kızım oda gelirse tamamız
dalinin deterjanını bende alıcam ama yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum
kızlar yaw masum pisi nerelerde kac zamandır. :26:
dogurdu mu naaptı :18:
güle güle saglıkla kullanın inşallah canım. Aldıklarınız hepsi ne kadar tuttu pazar günü ki alışveriş dahil. Bende ona göre bir bütçe ayırayım yavrucuguma
hoşgeldin kuşummmmmmmmmmm
ohhh lan beleşe çalışıyon sen haaa yat anasını satıym
yersin yersin merak etme azcık sabırrrr
tamam doktor hanım sagolun verdiginiz bilgiler için ama benim segiriyor hafta da bir kez filan belli bellirsiz oluyor. ben tepik yemek istiyorum acı istiyorum kıpırtı istiyorum sumru gibi kaburgalarım kırılsın istiyorum. sadistmiyim neyim ama hepsini hemen şimdi istiyorum.
kızlar yaw masum pisi nerelerde kac zamandır. :26:
dogurdu mu naaptı :18:
masallah masallah..zaman cabuk geciyor.
az once arkandan konustum haberın olsun..hala yatıyor bu dedım..
güle güle saglıkla kullanın inşallah canım. aldıklarınız hepsi ne kadar tuttu pazar günü ki alışveriş dahil. bende ona göre bir bütçe ayırayım yavrucuguma
Bebek giysilerinin yıkanmasında dikkat edilecek hususlar nelerdir?
• Bebeklerin cildi erişkinlerden çok daha hassastır. Kullanılan temizlik malzemesine bağlı kolaylıkla allerjik reaksiyon gelişebilir. Sadece bebek giysileri için olan deterjanlar kullanılacağı gibi, kokusuz ( parfümsüz) ve renksiz deterjanlarda kullanılabilir. Sabun yerine çamaşır deterjanları tercih edilmelidir. Sabunlar kumaş dokusuna zarar verebilmektedir. Kıyafetleri yıkamadan önce mutlaka yıkama talimatı okunmalıdır.
• Bebek çamaşıları için ağartıcı, yumuşatıcı ve güçlü leke çıkarıcıları kullanılmamalıdır.
• Bebeğinizin kıyafetlerini diğer aile bireylerinin kıyafetleri ile eğer sık yıkamanız gerekiyorsa diğer aile bireylerinin kıyafetleri ile yıkanabilir.
• Bebek giysileri alındıktan sonra mutlaka yıkanıp öyle kullanılmalıdır. Saklanırken naftalin ve güve ilaçları kesinlikle kullanılmamalıdır.
o seğirme bağırsaktanda olabilir yani ilk zamanlar ayırt etmek biraz zor bacıııı
18 haftada filan daha net hissedersin kuşum
18 haftaya daha çok var doktor hanım söyle bebegime hemen oynasın bak saçını başını yolucam heeeeeeeeeeeeeeeee. bebektir bu ya neden sürekli olmuyor bu haretler neden haftada bir oluyor. birde geceleri bana birşey oluyormuş ben farkında degilim ama eşim sürekli beni dürtüyor çok dönüp duruyormuşum. sinirleniyor bana ama ben farkında degilim. neden böyle ki
ohhh buda ayak üstü iş hallett geldi maşallahselam selammmm ben geldim tabi çok oldu gelelide yazamadım misafir den. eve gittim geldim 40 dk fln ayaklarımı diktimm kalkamadan yeterlimi sizce. ve stres yoktuuu heççççççççzati kocamı özlemişim akşamları göremediğimden bebek mebek gelmedi aklıma :98::98::98:
rica ederim şekercimmmmhepimiz ögrendik :) elleriné saglik
yav sabret dövecem haaaa sonrada azcık dursada uyusam diyosun emin ol18 haftaya daha çok var doktor hanım söyle bebegime hemen oynasın bak saçını başını yolucam heeeeeeeeeeeeeeeee. bebektir bu ya neden sürekli olmuyor bu haretler neden haftada bir oluyor. birde geceleri bana birşey oluyormuş ben farkında degilim ama eşim sürekli beni dürtüyor çok dönüp duruyormuşum. sinirleniyor bana ama ben farkında degilim. neden böyle ki
kiz kulaklarimi cinlattin hemen geldim :) valla iste iste cok kötü oluyo. evde olunca fark etmiyo canim ya yani agriyinca uzaniyorum ama iste cok fena. dolasiyom geliyom oturuyom tam 5-10 dakika icinde yine basliyo. valla artik alistim mi desem agriya ne desem bilmiyorum ama artik o büyüsünde ben cekeyim diyorum.
selam selammmm ben geldim tabi çok oldu gelelide yazamadım misafir den. eve gittim geldim 40 dk fln ayaklarımı diktimm kalkamadan yeterlimi sizce. ve stres yoktuuu heççççççççzati kocamı özlemişim akşamları göremediğimden bebek mebek gelmedi aklıma :98::98::98:
Arkadaşlar insan anne olmaya nasıl hazır hisseder kendini? Ben 4 ay önce evlendim yaşım da 27 ve çok da genç bi yaş olmadığından ötürü çocuğum da olsun istiyorum ama daha sanki bi bebeğin sorumluluğunu alabilecekmişim ibi gelmiyor hamilelik sürecinde mi hazır hissediyor ki insan kendini?:44:
canım hepsi bebek odası takımı dahil biraz önce yazdıklarım 3000 tl tuttu ama bize 2300 e mal oldu 700 ytl indirim çeki kazandıkk aldığımız mağazadan mağaza kampanya yapmış ondan yani bunları biz ödemedik canım bebk mobilyasını babaannesi aldı diğer tüm eksikleri anneannem aldı bize sadece özelde doğum ücreti ve mevlüt şekerleri düştü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?