Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hoşgeld,n hayırlı olsun iyi günlerde giyin canım
bebişte sende güle güle giysin
saol canım benim inşallah ay rahatladım vallahi darısı sizin başınız acanım

niye canım herkes çok menun ondan ve çok güzel kokuyo muhteşem ötesiiii hem dalinin

ohh ohh ohh masallah...
Anam hersey bıtmıs...
Kepekli sen daha sallan dur...
ay evet kepekli teyzesi işte almadıysanız sizlere yaardımcı olur belki diye yazdım

ay ne güzel yaaa bunları not almak lazım ilerde lazım olucak
bencede canım ondan yazdım sizede neler lazım diye

evhan senin geceliğini merak ettim..nerden aldın .fotograflasan ya..
Dogumdan sonra bız ne gıycez yaa.
Mısafıre falan..
canım beniki tane aldım biri gecelik biri alt üst alt üst olan mevlütte giyicem hende günlük ama gecelik çok güzel iki yölü düğmesi var hem sağda üçtane hem solda hangisini emzirceksen otarafı açıyon canım iimdi yapamam akşama anca koyarım faceye

masallah masallah..zaman cabuk geciyor.
az once arkandan konustum haberın olsun..hala yatıyor bu dedım..

güle güle saglıkla kullanın inşallah canım. aldıklarınız hepsi ne kadar tuttu pazar günü ki alışveriş dahil. bende ona göre bir bütçe ayırayım yavrucuguma

kızlar yaw masum pisi nerelerde kac zamandır. :26:
dogurdu mu naaptı :18:

ayy canım masumu sorma annesine gittiydi cumartesi mi pazarmı ne. orda gider gitmez bir hastalanmış. hastaneye yatırmışlar franjitmi olmuş bronşitmi ne. çok hastaydı annesine gitti gün böyle olunca daha da bir üzülmüştü.

güle güle saglıkla kullanın inşallah canım. Aldıklarınız hepsi ne kadar tuttu pazar günü ki alışveriş dahil. Bende ona göre bir bütçe ayırayım yavrucuguma

canım hepsi bebek odası takımı dahil biraz önce yazdıklarım 3000 tl tuttu ama bize 2300 e mal oldu 700 ytl indirim çeki kazandıkk aldığımız mağazadan mağaza kampanya yapmış ondan yani bunları biz ödemedik canım bebk mobilyasını babaannesi aldı diğer tüm eksikleri anneannem aldı bize sadece özelde doğum ücreti ve mevlüt şekerleri düştü canım

hoşgeldin kuşummmmmmmmmmm
ohhh lan beleşe çalışıyon sen haaa yat anasını satıym

yersin yersin merak etme azcık sabırrrr

He valla bunca zaman çalıştıklarıma saysınlar:)

Manyak bu karı haaa:)

kızlar yaw masum pisi nerelerde kac zamandır. :26:
dogurdu mu naaptı :18:

1 saat önce facedeymiş sanırım bi fıkra paylaşmış:)

masallah masallah..zaman cabuk geciyor.
az once arkandan konustum haberın olsun..hala yatıyor bu dedım..

Okudum canım sağol beee:)

Evhaaaaaaaaaaaan bebeğim aldıklarının içinde güle güle büyüsün bizede o günleri görmek nasip olsun sende koy fotoları da görelim Zeynep nilin ceyizini gördük:)

Bu arada şu park beşikmi ne karın ağrısıdır onu niye alıyonuz hem oda hemde kendi ondanızda olsun diyemi
yaaa kafam karıştı sepet alacaktım o kullanışlı olmazmı acep park beşikmi almak gerekir?

güle güle saglıkla kullanın inşallah canım. aldıklarınız hepsi ne kadar tuttu pazar günü ki alışveriş dahil. bende ona göre bir bütçe ayırayım yavrucuguma

kizlar ya aldiklarinizin hepsini iyi günlerde kullanin bebekleriniz güle güle giysin kullansin hepsini.
Böyle okudukca benim kaynanami öldüresim geliyo ya. ya ben diyorum esime alalim artik birseyler diye kaynanam diyo daha alirsiniz. ben simdiden biliyorum hepsini birden alinca hem yine paraya sikiscaz hemde aldiklarimin hepsi esimin gözüne batacak abartiyon falan diyecek. gecen konusuyorlardi kaynanamla esim benim hakkimda. bebek 1 yasina girince yine calisacak falan diyordu esim. kaynanamda diyordu calissin calissin evde dursa ne yapacaksimdi para tutma zamaniniz diyo. bende dedim asil simdiden sonra tutlmaz para. bebegin ihtiyaci mevburen alinacak dedim. ikiside bir oldu bana kizdi valla niye ben öyle düsünüyormusumki. valla hic seslenmedim sadece iki gün sonra gercekten öyle oldugunda hatirlarsiniz dedim. benim ne makyajim var nede baska birseye para harcadigim. esiminde sigaradan baska hic bir fazladan para harcadigi yok. evlendigimden beri üzerime aldiklarim esyalar sayili valla. e ben daha nerdenm kisip para tutayim. gecen msnde diyoki kalk getir bakalim neler aldin kendine. sasirdim kaldim dedim hicbirsey almadimki daha yani hamilelik kiyafeti falan göstereyim. kadin beni hergün carsida kendime esya aliyorum saniyor galiba. yani alamadigimdan degil ama simdilik daha oluyo kotlarim falan dügmelerini kapatmiyorum üzermede zaten uzun seyler giyiyorum hep idare ediyorum. artik dediler oglum esine birseyler alda bi resim falan cekinin siz hic birsey yapmiyonuz falan diye. insan o an düsünür iste bu cocuklar hic birsey yapamiyo calismaktan baska falan diye. ama yok hanimefendi daha esyalar siparis ediyo

yumuşatıcı hiç bi şekilde tamamen temizlenmiyor giyisilerin üzerinde doğada bile plastikten daha geç yok oluyor ve bence pek sağlıklı değil koku olarakta küçücük bebeğin kendi kokusu yeter bence kıyafetlerine yumuşatıcı gerekmez zaten bebek deterjanları çok fazla sert yapmıyo kıyafetleri bana sorarsan kullanma derim

Bebek giysilerinin yıkanmasında dikkat edilecek hususlar nelerdir?

• Bebeklerin cildi erişkinlerden çok daha hassastır. Kullanılan temizlik malzemesine bağlı kolaylıkla allerjik reaksiyon gelişebilir. Sadece bebek giysileri için olan deterjanlar kullanılacağı gibi, kokusuz ( parfümsüz) ve renksiz deterjanlarda kullanılabilir. Sabun yerine çamaşır deterjanları tercih edilmelidir. Sabunlar kumaş dokusuna zarar verebilmektedir. Kıyafetleri yıkamadan önce mutlaka yıkama talimatı okunmalıdır.
• Bebek çamaşıları için ağartıcı, yumuşatıcı ve güçlü leke çıkarıcıları kullanılmamalıdır.
• Bebeğinizin kıyafetlerini diğer aile bireylerinin kıyafetleri ile eğer sık yıkamanız gerekiyorsa diğer aile bireylerinin kıyafetleri ile yıkanabilir.
• Bebek giysileri alındıktan sonra mutlaka yıkanıp öyle kullanılmalıdır. Saklanırken naftalin ve güve ilaçları kesinlikle kullanılmamalıdır.

selam selammmm ben geldim tabi çok oldu gelelide yazamadım misafir den. eve gittim geldim 40 dk fln ayaklarımı diktimm kalkamadan yeterlimi sizce. ve stres yoktuuu heçççççççç zati kocamı özlemişim akşamları göremediğimden bebek mebek gelmedi aklıma :98::98::98:

hepimiz ögrendik :) elleriné saglik

o seğirme bağırsaktanda olabilir yani ilk zamanlar ayırt etmek biraz zor bacıııı
18 haftada filan daha net hissedersin kuşum

18 haftaya daha çok var doktor hanım söyle bebegime hemen oynasın bak saçını başını yolucam heeeeeeeeeeeeeeeee. bebektir bu ya neden sürekli olmuyor bu haretler neden haftada bir oluyor. birde geceleri bana birşey oluyormuş ben farkında degilim ama eşim sürekli beni dürtüyor çok dönüp duruyormuşum. sinirleniyor bana ama ben farkında degilim. neden böyle ki

Arkadaşlar insan anne olmaya nasıl hazır hisseder kendini? Ben 4 ay önce evlendim yaşım da 27 ve çok da genç bi yaş olmadığından ötürü çocuğum da olsun istiyorum ama daha sanki bi bebeğin sorumluluğunu alabilecekmişim ibi gelmiyor hamilelik sürecinde mi hazır hissediyor ki insan kendini?:44:

canim rahat yatamiyorsundur. birde ister istemez aklina birseyler takiliyo bazen bilicaltida olsa rüyanda uykundan onunla ugrasiyon. benim bi ara, bayada iste gecen ay rüya görmedigim gece yoktu insan yoruluyorda. bende simdi öyleyim dönüp duyorum. sagima yatiyom kolum uyusuyo dönüxyom soluma yatiyom bir süre sonra agriyo dönüyom sirt üstüde belim agriyo bütün gece döüyorum öyle yatakta :)

ohhh buda ayak üstü iş hallett geldi maşallah
hepimiz ögrendik :) elleriné saglik
rica ederim şekercimmmm
yav sabret dövecem haaaa sonrada azcık dursada uyusam diyosun emin ol
kocanda çok dürtmesin seni büyüdükçe rahat uyuyamıyosun işte normaldir

ben sana küsüm tamam mı adını andım diye küs degilim sanma tamam mı. ben hala senin resmini görmedim tamam mı. ya insan bebegiyle ilgili herşeye razı oluyor yeterki varlıgını hissettirsin. her şeyine razıyım. bende hissetmek istiyorum hasretini çektigim yavrumun hareketlerini

abooooo coskun gül geldi. iyi abla 40 dakika falan yeter heralde. yani ben hic okadar yatmamistim bile :) kiz abla siz baya yiyismissiniz anlasilan. dusunu musunu almaya iyi zaman yetmis abla kiz. ne kadar ögle arasina cikiyorsun sen?

hoşgeldin tatlımmm ben 3 yıl emin olamadım kendimden ourmu olmazmı ki gezmeye filan çok düşkündük biz kocişle yaz aylarında tekneyle açılmalar filan haftalarca deniz üstünde seyirler hepsinden mahrum olucaz diye erteledik sonra bişey oldu ne oldu anlamadım deneyelim dedik belki olur kısmet ya ilk denediğimiz ay hamile kaldım şimdi umrundamı dersen hayatımda yaşamadığım en mükemmel duyguları yaşıyorum ve bundan öncesi boş geliyor bundan sonrası var sadece bebeğimi istiyorum bir an önce zaman geçsin doğsun

valla çok iyi bir fiyata almışsınız maşallah. bakalım biz ne yapıcaz allah o günleri gösterirse tekrar tekrar iyi günlerde kullanın ve saglıcakla kullanın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…