Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Oooh sefan olsun yeter tabi:)

Aman bee sabırız karı oynıycak işte sabret az deli:)

Bence hissedilmeden hamile kalınmamalı bebek isteği çok farklı bir durum çünkü her anne aadayı bunu isteyerek ve inanarak yaşamalı:)

kiz ekliyeyim buraya dur kiz küsmeeeee

anam zor ama olsun ya herşeye deger dimi. ama ben hiç farkında degilim ona şaşıyorum sadece. sen kaynanan hakkında konuştukça kan beynime sıçrıyor. öyle delleniyorum ki sen uzaksın gelemezsin ben şurdan bir otobüse atlar kaynananı pataklar gelirim bir gün içinde. ver bakayım adresini kaynananın. yeter ettigi sabrım taşıyor. pislik senin nescafene bile para yetiştirmeye çalışıyor bu insanlar. zalimlige bak.

abooooo coskun gül geldi. iyi abla 40 dakika falan yeter heralde. yani ben hic okadar yatmamistim bile :) kiz abla siz baya yiyismissiniz anlasilan. dusunu musunu almaya iyi zaman yetmis abla kiz. ne kadar ögle arasina cikiyorsun sen?

coştum tutmayın beniiiiiiiiii cnmm öğle arası yok usg gidiyom dedim öyle gittim eve. zaman önemli deil. toplam bibuçuk saatte geldim. yetti. :98:

kizim iste insan öküz olunca öküz oluyo. valla artik bende az az söylüyorum lafimi. birdaha o konuyla alakali birsey derse. sende az sigara ic kahve ic. akrabalarina az siparis verde tutalim paramizi dicem

Eki Görüntüle 132035

bak ferdacim buda benim. ama gecen seneki halim. yeni yok malesef varda yanimda yok

ayyy allahım şükürler olsun sumruyuda gördüm maşallah çok güzel bir hanımmışsın allah sahibine bagışlasın. pekte yakışıyorsunuz eşinle. maşallah süphanallah. kaynanan çatlasın inşallahh.

sumrunun kaynanansı için ben,m orjinal planlarım var yani elime bi geçse çok hoş şeyler yapcam ona

sumrunun kaynanansı için ben,m orjinal planlarım var yani elime bi geçse çok hoş şeyler yapcam ona

Benimde eltiyle görümceye lütfen yoksam sıyırcam yaaa:) Doğumda geleceklermiş bana eltimin 1 kızı var ki geçende anlatmıştım size görümcemde sigara içerken çiğnediği sakızı çocuğun ağzına verebilen bi zihniyet ne yapam ben? Kaçacam bebeişimide göbişimide alıp burlardan:)

manyakmı lan bunlarrrrr olum 3 yaşında mastrbasyon yapan çocukta bu aileden di dimi

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ortadan ikiye şöleeee boylamasına

kızlar istermisiniz bir çete kuralım.başımızdaki de didem olsun ama biz ona gazel diyelim ezeli dizi versiyonu yani. ve kaynana avlamaya gidelim. ama önce benimkinden başlarsak ama yok küçükten başlamalı önce sumrunun ki.

manyakmı lan bunlarrrrr olum 3 yaşında mastrbasyon yapan çocukta bu aileden di dimi

Tamam işte şekerim o çocuğun anası diyo zaten kocama dedim ben zeynep doğum yapınca onun yanına gidecem diye
aaaaaaaaaaaaa anası danası gelecek herhal yaaa nerde yatırcam ben bu milleti
bana annem lazım altımdan pedimi mi alacklar yoksa tuvaletemi götürecekler ben manyak bunlar yaaa gelip ne yapacaklar acaba...

gazellllllllll sevdim bunuuuuuuuu
kızım eve sokma onları bak seninde çocuğun olacak kötü örnek olmasın aman haaaaaaaaaaaaa yani ben böle bi aile duymadım maşallah ağzındaki sakızı damı vereyoooo ıyyyy iğrenç mahlukat

kizlar nolur toplanin bi gidin kaynanamin yanina ya. kiz valla öyle gicigimki anlatamam. direk birsey dese hemen kendim ucup dalicam kariya ama hep böyle üstü kapali salak salak konusuyo. gecen esim dediki anne sen ne zaman sigarayi birakican falan diye. kadin diyoki bana diyenlere bak kendiniz iciyonuz siz diyo. yani esimle kaynim hakkinda. esimde kizdi e anne bizim yasimiz kac senin yasin kac. hic yakisiyo mu babanne olacan sen elinde bebekle sigarayla mi dolasican. iyi ozaman sumruda simdi hamilelikte icsin cok iyi birseyse diyo. basladi kaynanamda esime kizmaya aman sanki siz cok iyisinizde diyo önce bi kendiniz birakin sonra bana satasin diyo. esimde dedi ozaman cocugu ben sana zor inanir güvenir yollarim yanina dedi oda diyo aman sanki nolacak sizin yaninizda icmedimmiki diyo. böyle bi kadina ben simdi nasil cocuk güvenip birakayim. onuda duydumya artik %100 de yüz kesin cocgumu besiz asla o kartinin yanina yollamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…