selam selammmm ben geldim tabi çok oldu gelelide yazamadım misafir den. eve gittim geldim 40 dk fln ayaklarımı diktimm kalkamadan yeterlimi sizce. ve stres yoktuuu heççççççççzati kocamı özlemişim akşamları göremediğimden bebek mebek gelmedi aklıma :98::98::98:
18 haftaya daha çok var doktor hanım söyle bebegime hemen oynasın bak saçını başını yolucam heeeeeeeeeeeeeeeee. bebektir bu ya neden sürekli olmuyor bu haretler neden haftada bir oluyor. birde geceleri bana birşey oluyormuş ben farkında degilim ama eşim sürekli beni dürtüyor çok dönüp duruyormuşum. sinirleniyor bana ama ben farkında degilim. neden böyle ki
Arkadaşlar insan anne olmaya nasıl hazır hisseder kendini? Ben 4 ay önce evlendim yaşım da 27 ve çok da genç bi yaş olmadığından ötürü çocuğum da olsun istiyorum ama daha sanki bi bebeğin sorumluluğunu alabilecekmişim ibi gelmiyor hamilelik sürecinde mi hazır hissediyor ki insan kendini?:44:
ben sana küsüm tamam mı adını andım diye küs degilim sanma tamam mı. ben hala senin resmini görmedim tamam mı. ya insan bebegiyle ilgili herşeye razı oluyor yeterki varlıgını hissettirsin. her şeyine razıyım. bende hissetmek istiyorum hasretini çektigim yavrumun hareketlerini
kiz ekliyeyim buraya dur kiz küsmeeeee
canim rahat yatamiyorsundur. birde ister istemez aklina birseyler takiliyo bazen bilicaltida olsa rüyanda uykundan onunla ugrasiyon. benim bi ara, bayada iste gecen ay rüya görmedigim gece yoktu insan yoruluyorda. bende simdi öyleyim dönüp duyorum. sagima yatiyom kolum uyusuyo dönüxyom soluma yatiyom bir süre sonra agriyo dönüyom sirt üstüde belim agriyo bütün gece döüyorum öyle yatakta :)
abooooo coskun gül geldi. iyi abla 40 dakika falan yeter heralde. yani ben hic okadar yatmamistim bile :) kiz abla siz baya yiyismissiniz anlasilan. dusunu musunu almaya iyi zaman yetmis abla kiz. ne kadar ögle arasina cikiyorsun sen?
Eki Görüntüle 132035
bak ferdacim buda benim. ama gecen seneki halim. yeni yok malesef varda yanimda yok
anam zor ama olsun ya herşeye deger dimi. ama ben hiç farkında degilim ona şaşıyorum sadece. sen kaynanan hakkında konuştukça kan beynime sıçrıyor. öyle delleniyorum ki sen uzaksın gelemezsin ben şurdan bir otobüse atlar kaynananı pataklar gelirim bir gün içinde. ver bakayım adresini kaynananın. yeter ettigi sabrım taşıyor. pislik senin nescafene bile para yetiştirmeye çalışıyor bu insanlar. zalimlige bak.
coştum tutmayın beniiiiiiiiii cnmm öğle arası yok usg gidiyom dedim öyle gittim eve. zaman önemli deil. toplam bibuçuk saatte geldim. yetti. :98:
Eki Görüntüle 132035
bak ferdacim buda benim. ama gecen seneki halim. yeni yok malesef varda yanimda yok
Eki Görüntüle 132035
ayyy allahım şükürler olsun sumruyuda gördüm maşallah çok güzel bir hanımmışsın allah sahibine bagışlasın. pekte yakışıyorsunuz eşinle. maşallah süphanallah. kaynanan çatlasın inşallahh.
ayyy allahım şükürler olsun sumruyuda gördüm maşallah çok güzel bir hanımmışsın allah sahibine bagışlasın. pekte yakışıyorsunuz eşinle. maşallah süphanallah. kaynanan çatlasın inşallahh.
sumrunun kaynanansı için ben,m orjinal planlarım var yani elime bi geçse çok hoş şeyler yapcam ona
manyakmı lan bunlarrrrr olum 3 yaşında mastrbasyon yapan çocukta bu aileden di dimiBenimde eltiyle görümceye lütfen yoksam sıyırcam yaaa:) Doğumda geleceklermiş bana eltimin 1 kızı var ki geçende anlatmıştım size görümcemde sigara içerken çiğnediği sakızı çocuğun ağzına verebilen bi zihniyet ne yapam ben? Kaçacam bebeişimide göbişimide alıp burlardan:)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ortadan ikiye şöleeee boylamasına
manyakmı lan bunlarrrrr olum 3 yaşında mastrbasyon yapan çocukta bu aileden di dimi
gazellllllllll sevdim bunuuuuuuuukızlar istermisiniz bir çete kuralım.başımızdaki de didem olsun ama biz ona gazel diyelim ezeli dizi versiyonu yani. ve kaynana avlamaya gidelim. ama önce benimkinden başlarsak ama yok küçükten başlamalı önce sumrunun ki.
kızım eve sokma onları bak seninde çocuğun olacak kötü örnek olmasın aman haaaaaaaaaaaaa yani ben böle bi aile duymadım maşallah ağzındaki sakızı damı vereyoooo ıyyyy iğrenç mahlukatTamam işte şekerim o çocuğun anası diyo zaten kocama dedim ben zeynep doğum yapınca onun yanına gidecem diye
aaaaaaaaaaaaa anası danası gelecek herhal yaaa nerde yatırcam ben bu milleti
bana annem lazım altımdan pedimi mi alacklar yoksa tuvaletemi götürecekler ben manyak bunlar yaaa gelip ne yapacaklar acaba...
manyakmı lan bunlarrrrr olum 3 yaşında mastrbasyon yapan çocukta bu aileden di dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?