manyakmı lan bunlarrrrr olum 3 yaşında mastrbasyon yapan çocukta bu aileden di dimi
Kızlar ben çıkıyorum hadi size iyi sohbetler kızlarr
istanbulda yaşayan arkadaşlarımmm bahçeşehirde kar başlamış buda demek oluyokiiiiii akşama tüm istanbul kara teslim hadi gözümüz aydın bi taraflarımız doncak
ayyy yagsın da tatil yapalım evde diyicem ama benim böyle bir şansın yok malesef çünki ben açıp kapatıyorum dükkanı bir kurtulsaydım şu anahtarlardan hala patrona hamile oldugumu söylemedim gerçi karnım büyüdü belki anlıyordur ama hiç sormadı. o sormadan da benim söyleyesim gelmiyor. bilse süper olacak beni oraya buraya gönderemeyecek ama işte söyleyemedim gitti. bari 16 haftamız bitsinde söyleyeyim diyorum.
istanbulda yaşayan arkadaşlarımmm bahçeşehirde kar başlamış buda demek oluyokiiiiii akşama tüm istanbul kara teslim hadi gözümüz aydın bi taraflarımız doncak
kiz ben bunuda duydumya iyice korktum artik ya. o yaslarda mutlaka cocuk yanimda olmali. ben diyordum 1 sene sonra ise baslarim diye ama millet bosuna 3 sene annelik izni vermiyormus bak demekki bu yaslarda en cok cocuklarin istiyaci var bize. ben 3 sene evde durcam galiba
Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeey bayılırım kara ben:)
Aynen öyle canım ben çok rastladım arkadaşaım anasınıfı çğretmeniydi o anlatırdı hep
sumru allahtan aynı yerlerde yaşamıyonuz o kadının çocuğun yanında olması sağlıklı değil
kız ferda neyden korkuyon sölesene patronuna ben öğrendiğim gün sölemiştim tabi benimki çok dramatik bi sahneydi
zeyno ben hiç sevinmedim bu habere valla karı hiç sevmem
sumru allahtan aynı yerlerde yaşamıyonuz o kadının çocuğun yanında olması sağlıklı değil
kız ferda neyden korkuyon sölesene patronuna ben öğrendiğim gün sölemiştim tabi benimki çok dramatik bi sahneydi
zeyno ben hiç sevinmedim bu habere valla karı hiç sevmem
iyiki canim ya. valla bende en cok ona sükrediyorum iyiki annemi babami dinlemisimde kactiktan sonra yine almanyaya dönmüsüm yoksa ben onun yaninda cocukla falan, ya simdide kadar bosanmistik onun yüzünden yada cocuk mocuk yapmazdim onun yüzünden. valla hastanedeki is arkadaslari bile demis halamlara iyiki kiziniz yurt disinda yoksa bu kadin onunlada kavga ederdi aralarini bozardi cocuklarin demis. is yerinde kavga etmedigi hemsire kalmadi galiba. kimse sevmiyo kariyi
burda karda yağmurda yağmasa keşke ikisindende nefret ediyomvalla biz kurtulduk galiba kardan. artik yagmur yagiyo ama okadar kardan sonra aman kar yagicagina yagmur yagsin diyorum. kar yaginca pek zor oluyo ya
anacım bizim o tarafların ayazı fena oluyo vallahee ya orda kar yağar burda da ancak ayaz olur off yaa
kiz bende korkuyordum söylemeye ama söyledim rahatladim valla. öyle kötü tepki falan verende olmadi zaten hic. kiz zaten kim ne diye bilir, söyle sen canim. üstünden sanki bi yük düsüyo. ben iste yerima baskasini bulsunlar diye söyledim erkenden ama adamlar öyle rahatki sanki ben hic gitmicekmisim gibi kimseyi almadilar gecende diyorlaki evdende calisamazmisin dedim kusura bakmayin ama ben nelerle karsilasacagimi bilmiyorum nasil ayarliyabilirim onuda bilmiyorum o yüzden ben sizi arayayim herseyi yoluna girince haberlesiriz dedim.
güzellerim nasılsınız yaa ben cok hastayım antalyada annemdeyim bronşittim artık astıma cevrmiş oksijen tüpüyle nefes alıorm nasıl doğurcm bilmiorm nefes alamaıorm
kız sen nasıl kaçtın nasıl oldu ay anlatsana heyecanlı bişeye benziyo
güzellerim nasılsınız yaa ben cok hastayım antalyada annemdeyim bronşittim artık astıma cevrmiş oksijen tüpüyle nefes alıorm nasıl doğurcm bilmiorm nefes alamaıorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?