Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

istanbulda yaşayan arkadaşlarımmm bahçeşehirde kar başlamış buda demek oluyokiiiiii akşama tüm istanbul kara teslim hadi gözümüz aydın bi taraflarımız doncak

manyakmı lan bunlarrrrr olum 3 yaşında mastrbasyon yapan çocukta bu aileden di dimi

kiz ben bunuda duydumya iyice korktum artik ya. o yaslarda mutlaka cocuk yanimda olmali. ben diyordum 1 sene sonra ise baslarim diye ama millet bosuna 3 sene annelik izni vermiyormus bak demekki bu yaslarda en cok cocuklarin istiyaci var bize. ben 3 sene evde durcam galiba

istanbulda yaşayan arkadaşlarımmm bahçeşehirde kar başlamış buda demek oluyokiiiiii akşama tüm istanbul kara teslim hadi gözümüz aydın bi taraflarımız doncak

ayyy yagsın da tatil yapalım evde diyicem ama benim böyle bir şansın yok malesef çünki ben açıp kapatıyorum dükkanı bir kurtulsaydım şu anahtarlardan hala patrona hamile oldugumu söylemedim gerçi karnım büyüdü belki anlıyordur ama hiç sormadı. o sormadan da benim söyleyesim gelmiyor. bilse süper olacak beni oraya buraya gönderemeyecek ama işte söyleyemedim gitti. bari 16 haftamız bitsinde söyleyeyim diyorum.

kiz bende korkuyordum söylemeye ama söyledim rahatladim valla. öyle kötü tepki falan verende olmadi zaten hic. kiz zaten kim ne diye bilir, söyle sen canim. üstünden sanki bi yük düsüyo. ben iste yerima baskasini bulsunlar diye söyledim erkenden ama adamlar öyle rahatki sanki ben hic gitmicekmisim gibi kimseyi almadilar gecende diyorlaki evdende calisamazmisin dedim kusura bakmayin ama ben nelerle karsilasacagimi bilmiyorum nasil ayarliyabilirim onuda bilmiyorum o yüzden ben sizi arayayim herseyi yoluna girince haberlesiriz dedim.

Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeey bayılırım kara ben:)

Aynen öyle canım ben çok rastladım arkadaşaım anasınıfı çğretmeniydi o anlatırdı hep

sumru allahtan aynı yerlerde yaşamıyonuz o kadının çocuğun yanında olması sağlıklı değil
kız ferda neyden korkuyon sölesene patronuna ben öğrendiğim gün sölemiştim tabi benimki çok dramatik bi sahneydi
zeyno ben hiç sevinmedim bu habere valla karı hiç sevmem

Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeey bayılırım kara ben:)

Aynen öyle canım ben çok rastladım arkadaşaım anasınıfı çğretmeniydi o anlatırdı hep

valla canim Allahim kimsenin basina vermesin böyle birsey. ben sasirirdim nsil davranacagimi bilmezdim galiba. bu yüzdende öyle birseyin hic olmamasi icin dikkat edicem hep. olduktan sonra önüne gecmesi cok zor bir durum bence. kiz birde bizim türk milleti cocuga cok küfür ettitiyor kücücük yasta ya. sonra iki gün sonra o küfürü cocuk kedilerine ettiginde dövüyorlar kiziyorlar. bence o küfürün icindeki kelimler ne diyede cocouk merak ediyordur ondan belki cinsel organi daha cok dikkatini cekiyordur. valla bilmiyorum ama Allahim kimseye göstermesin.

iyiki canim ya. valla bende en cok ona sükrediyorum iyiki annemi babami dinlemisimde kactiktan sonra yine almanyaya dönmüsüm yoksa ben onun yaninda cocukla falan, ya simdide kadar bosanmistik onun yüzünden yada cocuk mocuk yapmazdim onun yüzünden. valla hastanedeki is arkadaslari bile demis halamlara iyiki kiziniz yurt disinda yoksa bu kadin onunlada kavga ederdi aralarini bozardi cocuklarin demis. is yerinde kavga etmedigi hemsire kalmadi galiba. kimse sevmiyo kariyi

valla biz kurtulduk galiba kardan. artik yagmur yagiyo ama okadar kardan sonra aman kar yagicagina yagmur yagsin diyorum. kar yaginca pek zor oluyo ya

kız sen nasıl kaçtın nasıl oldu ay anlatsana heyecanlı bişeye benziyo

valla biz kurtulduk galiba kardan. artik yagmur yagiyo ama okadar kardan sonra aman kar yagicagina yagmur yagsin diyorum. kar yaginca pek zor oluyo ya
burda karda yağmurda yağmasa keşke ikisindende nefret ediyom

hee ya orda kar yağar burda da ancak ayaz olur off yaa
anacım bizim o tarafların ayazı fena oluyo valla

ben benimkinin bir şey diyeceginden endişelenmiyorum ama dilim varmıyor aslında erkenden bilse belki şimdiden eleman filan aramaya filan başlar iyi olur. buraya kolay kolay başka eleman gelecegini de pek düşünmüyorum açıkcası benim patronum aşırı sorunlu bir insan her yaptıgı şey sorunlu oluyor. mobilya alıyor sorunlu sorunu çözmek bana düşüyor araba alıyor sorunlu ev almak sorunlu çocugu oldu hastane çıkışınca anne adını yanlış yazmışlar gittim ben onu düzeltiim çocugunun kimligini çıkarmaya beni gönderiyordu. bebek alışverişine ev alışverişine beni gönderiyor. ödeme almayı beni gönderiyor. mobilya alıyor borcunu ödemeye beni gönderiyor. daha ne sayayım 2 yılı geçti burdayım çektigimi bir allah bir ben bilirim. buraya kolay kolay eleman gelmez ve gelsede benim kadar çok kalmaz eminim. başka iş bulur bulur giderler. kıymetimi anlar belki. ben neden söyleyemedim biliyonmu. belki size çok saçma gelicek ama ben ilk bebegimi söyledigim günü ertesi günü bebegimin kalbinin durdugunu ögrendim o yüzden batıl inanç gibi birşey oldu. o yüzden söyleyemiyorum. lafı da açılmıyor ya

güzellerim nasılsınız yaa ben cok hastayım antalyada annemdeyim bronşittim artık astıma cevrmiş oksijen tüpüyle nefes alıorm nasıl doğurcm bilmiorm nefes alamaıorm

kız sen nasıl kaçtın nasıl oldu ay anlatsana heyecanlı bişeye benziyo

Bende merak ettim kız anlatsana neden kaçtın nere kaçtın ne zaman kaçtın nasıl kaçtın kime kaçtın 5n 1k kuralı:)

güzellerim nasılsınız yaa ben cok hastayım antalyada annemdeyim bronşittim artık astıma cevrmiş oksijen tüpüyle nefes alıorm nasıl doğurcm bilmiorm nefes alamaıorm

Anaaam geçmiş olsun bacım naptın kendine sen?

Bu arada elti işini hallettim eşime dedim gelecekmiş doğuıma diye oda dedi ki
olduuuu
başka bi şeyde istiyormuymuş dedi
ablam geliyo senin annen var
yeter
kalabalığa luzum yok ben derim ona dedi:)
oleeeeeeeeeeeeey:)

Slm kızlarrrrrrr bbiraz geç oldu ama anca geldim ya yeter artık çok yoruldum bugün dünürüm bana günün özetini geçermisinnnnn .........

.....................................ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo...................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…