aminnnnn
o günleri görecem mi acepppp
sorma burasııda öle ama allahtan bu hafta kocam ewde bu karanlııkta yanıımda bide zıırtpıırt elektrik gidio deli oluor war yasağol arkadaşım uğraşıyorum işte hava bulanık ben böle havaları hiç sevmem
yağmur yağıyo dışarda ev karanlık ben de karanlık oldum
ayyy canım bende gece yatmadan önce içiyom sütü alışkanlık hale getirdim işteeee bende ondan korkuyom dişlerden dişçiden çok korkuyorum çünküüü kız çikolatadan sütmü alınırmışş hiç bari muhallebi ye:)
tabi görücen hatta görücen görbakkkkkkkkk biz doğurmadan senin haberini çoktan almış olucazzzzzz
alsın alsında gitsin bian önce bizde sana kavuşalım kuşum yaaehliyetini geri alsa bi gidicekde mahkum kaldı ofise. bende sıkılıyomya bütüngün burda oldumu.
anladım canım inş. olmazsın inş.hayırlısıyla bebeişin gelirteşekkür ederim hoşbulduk
28 Kasımda son adetimi oldum geçen haftasonu yumurtlama günüme denk geliyordu inşallah bakalım :)
29 Aralık da belli olacak hayırlısıyla :)
maşallah
benim de olsun istiyorummm
aminnnnn
o günleri görecem mi acepppp
kıız ii aklııma getirdin kendime puding yapayıım o deil rüyalarıımda doktorum artıık sennle calıısmayacağğıım dior bana sen söz ddinlemiosun dio düşşün bak ne kadar kafama takııorm ama ben hamileym yemek istiorm haksıızmııyıım cokta kilo almamsıım
inşallah ama bana uzak gibi geliyo ne bilem evhan kötü oluyorum düşüdükçe 9 ay oldu
ebrar hava da karanlık zatiii çok pisss ağlayasım varrrr:2::2:
:95::95:
:84::84::84:
hadi yap bakalımmmmmmmm bende yicem sonra tatlıııııı canım ikigündür çok tatlı istiyooooooooooo kızım tatlı yediğimde zıp zıp ediyo yerindeee:))) çok hoşuma gisdiyoooooooooo hem çok almamışın boşverrrrrrr 10 kilo alsan normal zatenn ideal olanı 10 ile 12 şimdiki drlar ebru şallının dr u sanki:)
ebrar hava da karanlık zatiii çok pisss ağlayasım varrrr:2::2:
:95::95:
:84::84::84:
kız karamsar olma bak bende endometrioma kisti vardı ben ben iki kere ameliyat oldum hemde sezeryan drlar pek ihtimal vermiyo çünkü ameliyat olmadan çocuk sahibi olmana ikincisini evlendikten 2 ay sonra olmuştummmmm sonra 2 ay sonra hemen hamile kaldım ama düştü nasibi yokmuş dr bak en azından oluyo dediiiii sonra uzun bir ara verdik 9 ay sonra bak olduu tatlıım rabbim endometriosizt kisti vermesinn o pkolulardan daha kötüü çünkü ben çok çektimmmm
kıızlar ben kaçr hepinizi öpüorm ve seviorm görüşşürüzzz kendinize ii davranıın
ayyy canııım güül sen heppppppp ayyy tatlıcı olsun senin kız desene:)çok güldüm kıız haklıısıın sanki ebru salııyıı doğğurtuyo allah allah yaa demiii millet 20-25 kilo alııo 12ye kadar yolu war diorm ki bu ayııda atlaayıım zaten ondan sonra doğğuma gidicem dieee kıız bnmkide ole diorm ya cikolatayıı yememe gerek yok ben görünce o hissedip hareketlenmeye baslııor
kıızlar ben kaçr hepinizi öpüorm ve seviorm görüşşürüzzz kendinize ii davranıın
sakın haa görmim ağladığını rabbim herşeyi bizden iyi bilir neyi ne zaman vereceğini de bilir o yüzden bize düşen beklemek biliyorum zor ama sabırr
tabiki olur zuhalcim sen içini ferah tut yeter
arkadaşlar merhaba bu kulüpte yeniyim. sizlere birkaç sorum olacak; tabii ki hamilelik hakkında:) eşimle 3 gün önce çalışmalara başladık. ve ilk defa korunmadım dolayısıyla. sizce ne zaman test yaptırmalıyım. oldukça sabırsızım sonuç öğrenme konusunda. şekerlerim bana yardımcı olursanız çok sevincem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?