Slm kızlarrrrrrr bbiraz geç oldu ama anca geldim ya yeter artık çok yoruldum bugün dünürüm bana günün özetini geçermisinnnnn .........
anacım hoşgeldin kızzzz
valla anacım atraksyon yok yeni bi çete kurduk adıda gazel çete başı benim kaynanaları dövcez sıradan önce sumrununkini
sonra gül ayak üstü evde iş yaptı geldi anladın sen kocası gece çalışacakmışta bu hafta
zeynep manyağı hasta olcak gibi iş yerinde ense yapıyo
ebrar iyi eve gitti zannımca
sumru kaynanayı boğma planları yapıyo
kepeklim de iyi arada icik diyip gidiyooo
başka kimse kaldımıııı looo
kiz cok karisik ya. neyse kisa anlatayim ben hemen. biz esimle 2005te tanistik. halamin kizinin sayesinde. 2006da gitmedik izine ama hep telefonlasiyorduk, msn falan öyle görüsüyorduk. o sene öyle ciddilesmeye basladi hersey 2007 yazin gelince seniu ailemle tanistircam dedi esim bana. 2007de ilk bulustugumuz gün beni ailesiyle tanistirdi. oda ilk kez eve, ailesine bir kizi tanistiriyormus. neyse tabi ben ucuyorum falan. daha sonra iste orda burda bulustuk baya yakinlastik böyle sanki ben hep orda sanki hep biraradaymisiuz gibiydi. neyse 2007 yazin ben geri almanyaya döndüm. 2 hafta boyunca hic arayip sormadi bende ulasamadim. 2 haftanin sonuna bana bi mesaj beni acil bi ara diye. aradim. bana dediki beni everiyorlar sumru beni artik arama. tabi benim iki gözüm iki cesme. ben sok oldum. nasil olabilir falan diye. neyse ben 2 ay boyunca düsün düsün kafayi yicektim. sonra dedimki lan bu bana everiyorlar dedi evleniyorum demediki dedim. aileisni aradim. babasi cikti amca dedim böyleböyle dedi oglunuz dogru mu falan dedi yok kizim öyle birsey. öyle olsa ben sana demezmiyim diye. esimi aradim onlar sen üzülme diye demiyorlar sana dedi. ondan sonrada babasiyla bir daha konusmadimcok kirildim. neyse 1 ay daha aramadim görüsmedik ama cok üzülüyorum. evlendimi ki noldu. niye böyle oldu falan diye. sonnra bi gece cagri atti bi numara dedim sapigin biridir.- birdaha atti actim müzik caliyordu rafetin. dedim bu kesin o aradim hemen. gercektende o cikti. ne var falan dedim. iste aklimdasin hep söyle böyle falan derken anlatti bana herseyi meger annesi bunu dayisinin almanyadaki bi kiziyla nisanlamis. nisan falan yapmamislar annesi istemiz kendisi dayisi vermis. annesi almis bunlari kyuumcuya götümüs kiz yüzük begenmis takmis annesi parmaklarina. neyse konus alan dedim annengille yok konusamam falan filan dedi. baktim bu konusmuyi ben aradim annesini ben konusum site biz birbirimizi seviyorduk sen niye byöle yaptin falan filan diye 2-3 ay konusa konusa kadinin vazgecirttim. sonunda abisini arayip nisani atti kadin. neyse iste sene 2008oldu annesigil simdi beni istiycekler falan. aradilar haber geldi. dedem gelin demis. geldiler bunlar babam yok vermem falan dedi dedem eve bile almadi. kovdu falan. ben sonra babamla dedemle herkesle tartistim. neymis efendim onlar doguluymus falan filan. hepsi bahane meger ablamin nisanlisi kötüleyip duruyormus onu babamgile. enistemde beni dayisinin ogluna istyirodu subaya. ben hepsiyle baya bi tartistim hatta babam beni unutayim diye ablamgille zorla tatile alanyaya gönderdi. vazgecmedim. esim icip icip köye geliyo. tabi kimse görmüyo ama benim ödüm kopuyo gece gece gören olur diye. neyse babamla konustum ben tmm gelsinler vercem ama ben ailesiyle oturup kalkmam dedi. tmm dedim sen tanis, sözü kes yüzügü tak sonra arastir eger ozaman bi kötülükleri olursa de bana ben ayrilayim dedim. tmm dedi. ikinci kez geldiler. babam eve aldi. ama vermeyiz dediler. ben milletin icinde basladim babamla tartismaya ben dügün istemiyorum sadece söz kesilecek falan filan diye. hani veriyordun falan diye. neyse konustuk tmm dediler millet gitti bende esyalarimi topladim anneannemin evine gittim. bütün izin boyunca orda kaldim. ben konustugumuzda demistim babama verme sen beni ozaman gör asil ben neler yapiyom diye. esim izinde tutturdu zaten ben seni kacircam diye dedim yok mok olmaz. almayaya döndük. 3 hafta gecti ben esimi aradim dedim bak 2gün sonraya bilet var birde 5 hafta sonra. esimde dedi zaten geleceksin niye daha fazla bekliyelim gel iki gün sonra dedi. ben biletimi aldim. esyalarimi okul cantama doldurdum bir sporum var diye bir posetede bir kac esya doldurdum sabah okula gidiyormus gibi ciktim.
karıdaki cesarete bakkk höh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
anacım hoşgeldin kızzzz
valla anacım atraksyon yok yeni bi çete kurduk adıda gazel çete başı benim kaynanaları dövcez sıradan önce sumrununkini
sonra gül ayak üstü evde iş yaptı geldi anladın sen kocası gece çalışacakmışta bu hafta
zeynep manyağı hasta olcak gibi iş yerinde ense yapıyo
ebrar iyi eve gitti zannımca
sumru kaynanayı boğma planları yapıyo
kepeklim de iyi arada icik diyip gidiyooo
başka kimse kaldımıııı looo
vayssssssssss dünürüme bak hele çete kurmuşşş helal sizeeee hak edeni dövecen tabi gül ün kocasına da allah güç kuvvet versinnn o yumoşlar inş. Boşa gitmez tutar valla benim içimde ki his bu sefer tutacak diyo zeynom geçmiş olsun sanada dikkat et bakam sumru kanıt diye bi dizi var sen onu izle onda nasıl olurda arkanda iz bırakmassın onları anlatıyo ordan taktik kap canım ve diger kızlar sizede slm olsun
karıdaki cesarete bakkk höh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Anaaaam içim şişti valla beni babam redderdi valla:) Olmz dedi sevdiğimden vazgeçtim ben:)
Aaay yok büyük cesaret yapamazdım valla:)
Anaaaam içim şişti valla beni babam redderdi valla:) Olmz dedi sevdiğimden vazgeçtim ben:)
Aaay yok büyük cesaret yapamazdım valla:)
Selam kızlar ay sumru ağzım açık kaldı ay eşim bana sorardı vermeseler napardın diye napıcam aşkımdan gebersemde anamı babamı çiğnemezdim dedim
evttt çokk büyük cesrettt ama bende deliyim ben olsam yapardım.
kızzz zey zeyyyy gidişhatım nasıl sence. 11 ci gün adetin 13 mm sol yumurta sağ 11 mm di. yarın 13 cü gün bakalım kaç olmuş. sence gelişimi iyiiimi. tutarmı ki
kizim sen zaten zir delisin. afyondan akilli ciksa sasardim zaten :)
evttt çokk büyük cesrettt ama bende deliyim ben olsam yapardım.
kızzz zey zeyyyy gidişhatım nasıl sence. 11 ci gün adetin 13 mm sol yumurta sağ 11 mm di. yarın 13 cü gün bakalım kaç olmuş. sence gelişimi iyiiimi. tutarmı ki
ee sende afyonlusun belii ettin.gözü kara oluyo afyonluların dimi.
kızzzzz zeyneppppp cvp versene son hamiş ve ilaçla kalan hamişimiz sensin takiplere gittin durumum neeeeeeeeeee iç açıcımı
SALATI TEFRİCİYE 4444 41 YASİN-İ ŞERİF
EVHAN-------------------------25 -------------------------1
EFNANİM---------------------3955-----------------------14
MELİSAX--------------------- 25--------------------------2
LİTTLEANGEL---------------- ---------------------------5
SBR-----------------------------150------------------------1
HÜMEYRA--------------------- ---------------------------1
MAYAAAA--------------------100-------------------------
CANDAS-----------------------115-------------------------
GÜL78----------------------------3---------------------------
AFR-------------------------------50--------------------------
ESRAERSOY-----------------55-------------------------- 2 okuyacak
KEPEKLİ------------------------40-------------------------
MZUHAL---------------------------------------------------2 okuyacak
SUMRU----------------------------------------------------2 okuyacak
TOOXİC---------------------------------------------------5 okuyacak
TOPLAM------------------------4518----------------------24
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?