Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Slm kızlarrrrrrr bbiraz geç oldu ama anca geldim ya yeter artık çok yoruldum bugün dünürüm bana günün özetini geçermisinnnnn .........

anacım hoşgeldin kızzzz
valla anacım atraksyon yok yeni bi çete kurduk adıda gazel çete başı benim kaynanaları dövcez sıradan önce sumrununkini
sonra gül ayak üstü evde iş yaptı geldi anladın sen kocası gece çalışacakmışta bu hafta
zeynep manyağı hasta olcak gibi iş yerinde ense yapıyo
ebrar iyi eve gitti zannımca
sumru kaynanayı boğma planları yapıyo
kepeklim de iyi arada icik diyip gidiyooo
başka kimse kaldımıııı looo

vayssssssssss dünürüme bak hele çete kurmuşşş helal sizeeee hak edeni dövecen tabi gül ün kocasına da allah güç kuvvet versinnn o yumoşlar inş. Boşa gitmez tutar valla benim içimde ki his bu sefer tutacak diyo zeynom geçmiş olsun sanada dikkat et bakam sumru kanıt diye bi dizi var sen onu izle onda nasıl olurda arkanda iz bırakmassın onları anlatıyo ordan taktik kap canım ve diger kızlar sizede slm olsun

karıdaki cesarete bakkk höh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Sumru valla helal olsun sana kzım sizdeki aşkta valla leyleyle mecnun misali neysem kızlar mesai bitti ben kaçar hepinize iyi akşamlarrrrrr

özet yine süperrrrrrrrrrrrrr

saol bacım akşamdan kocama dopingleri hazırladıydım işden gelince yemiş gittiğimde hazır bekliyodu beni inşallah içindeki his tutar cnmmmm doğru çıkarda tuttururuz buay
masum pisi çook geçmiş olsun cnmmmm allah acil şifa versin nasıl ilerledi böyle yaaaaa antalyanın neresindesin bende antalyadayım

Anaaaam içim şişti valla beni babam redderdi valla:) Olmz dedi sevdiğimden vazgeçtim ben:)
Aaay yok büyük cesaret yapamazdım valla:)

Son düzenleme:
Selam kızlar ay sumru ağzım açık kaldı ay eşim bana sorardı vermeseler napardın diye napıcam aşkımdan gebersemde anamı babamı çiğnemezdim dedim

Anaaaam içim şişti valla beni babam redderdi valla:) Olmz dedi sevdiğimden vazgeçtim ben:)
Aaay yok büyük cesaret yapamazdım valla:)

evttt çokk büyük cesrettt ama bende deliyim ben olsam yapardım.

kızzz zey zeyyyy gidişhatım nasıl sence. 11 ci gün adetin 13 mm sol yumurta sağ 11 mm di. yarın 13 cü gün bakalım kaç olmuş. sence gelişimi iyiiimi. tutarmı ki

Kızlar ce dedim gidiyorum yemek yapıcam hoşçakalın

Selam kızlar ay sumru ağzım açık kaldı ay eşim bana sorardı vermeseler napardın diye napıcam aşkımdan gebersemde anamı babamı çiğnemezdim dedim

iyi demissin kiz. keske bende diyebilseydim. yani esimle evlendigime pisman degilim ama biraz daha bekleyip evlenseydik daha iyi olurdu diye düsünüyorum kiz biz zaten öyle planlamistik babamgil verecekti 2 sene nisanli kalacaktik oda askerligini yapacakti evlenecektik. ama babamgil anlamak istemedi. birde iste bizimkiler baya böyle tutucudur yani benim iste sevgilimin olmsi bile tersti onlar icin. yani daha önce hic sevgilim olmamisti zaten. iste görmedim bilmiyorumki cahil aklim ailesiyle tanistirincada iyice kaptirdim ben kendimi buna, birde iste tabi sevgilisin öpüsürsünüz, sarilirsiniz oksar falan normal iste ama benim icin cok kötü birseydi böyle birseyler yasdiktan sonra birden iste everiyorlar bei demelrri. sanki böyle ortada kalmis gibi hissettim kendimi o an.

kizim sen zaten zir delisin. afyondan akilli ciksa sasardim zaten :)

kizim sen zaten zir delisin. afyondan akilli ciksa sasardim zaten :)

ee sende afyonlusun belii ettin.gözü kara oluyo afyonluların dimi.
kızzzzz zeyneppppp cvp versene son hamiş ve ilaçla kalan hamişimiz sensin takiplere gittin durumum neeeeeeeeeee iç açıcımı

Gülüüüm çok normal canımın içi sen ilaç içmiyon daha dimi şansın ne biliyormusun yumoşlarından biri büyüse de çatlamasa diğerleri var:) 11. günde 13 mm gayet iyi en önemlisi 17. günden sonrası doktorun eğer çatlamasıın beklemezse iğneyle çatlatabilir kie bu da senin için çok daha iyi bir durumdur en azından ne zaman ilişkiye girecegini bilirsin:) Gülüüüm rahat ol sen çok iyi durumda bir kadınsın bu sabır işi sen daha iyi biliyorsun ama ben hep diyorum tek yumurtayla hamile kalan beni göz önünde bulundur lütfen:)

Bu arada esra naptı acaba yaaa uzun zamandır haberim yok ondan nasıl gidiyo tedavisi acep?

slmlar ben geldim yimeklerimde ocaktaa eeee siz napıonuss didoş cicilerine baktım çok tatlılr güle güle giysinnnn kıs bazılarını çalabilirim ona göreee

ee sende afyonlusun belii ettin.gözü kara oluyo afyonluların dimi.
kızzzzz zeyneppppp cvp versene son hamiş ve ilaçla kalan hamişimiz sensin takiplere gittin durumum neeeeeeeeeee iç açıcımı

Canımın içi rahat olö herşey yolunda:)

kıslarrr almak isteyenler Yasin i Şerif bana bildirsinn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…