Gülüüüm çok normal canımın içi sen ilaç içmiyon daha dimi şansın ne biliyormusun yumoşlarından biri büyüse de çatlamasa diğerleri var:) 11. günde 13 mm gayet iyi en önemlisi 17. günden sonrası doktorun eğer çatlamasıın beklemezse iğneyle çatlatabilir kie bu da senin için çok daha iyi bir durumdur en azından ne zaman ilişkiye girecegini bilirsin:) Gülüüüm rahat ol sen çok iyi durumda bir kadınsın bu sabır işi sen daha iyi biliyorsun ama ben hep diyorum tek yumurtayla hamile kalan beni göz önünde bulundur lütfen:)
Bu arada esra naptı acaba yaaa uzun zamandır haberim yok ondan nasıl gidiyo tedavisi acep?
kıslarrr almak isteyenler Yasin i Şerif bana bildirsinn
saol bidenemm içimi rahatlatıyon valla.Canımın içi rahat olö herşey yolunda:)
gülllll canım operasyon tamam mııı
kıslarrr almak isteyenler Yasin i Şerif bana bildirsinn
saol bidenemm içimi rahatlatıyon valla.
hemde süper olarak tamam:98::98::98:. stressiz. olaysız. sakin sakin.gerçi benim elimdeydi eve gidesiye plan yaptım ve uyguladım eeee görünce dayanamadı eşim:92::92::92:
Kızlarr yaa okuyamazmısınız 1 tane bilem olsa bitirelimmm
Kızlarr yaa okuyamazmısınız 1 tane bilem olsa bitirelimmm
vayy yavrum benimmm.hemen yapışsınlar hemen bebiş olsun inşşş
doktor şimdiden ilişki önerdi diğerleri çok büyümesede çatlama şansı var dimi. ondan şansım çok. kasıklarım da hep batma ve ağrılar var demekki büyüyolar. ilaç bitti bidenem içmiyom artık. folik plus verdi bide bebe aspirini. bide duphaston aldırdı kullandırcakmış yumurta çatlatıcıymış. şuan kullanmıyom onu.sordum çatlama durumunu bekle dedi bi görelim nasıl gelişiyo dedi. ilk tedavide 14 cü gün 13 mm di şimdi daha hızlı helişiyo ve adetleri çok. ilkinde tek yumurta vardı. şimdi şansım daha yüksek demek. bakalım artık. ama çatlama günlerine geldiğimizde eşim evde olcak hesaplara göre çalışmamız iyi olcak.
vayy yavrum benimmm.hemen yapışsınlar hemen bebiş olsun inşşş
bunu neden yapıyonuz canım ne kadar sürede okunması lazım? Bizde okuyabiliyosak bende okurum:)
kiz sen ne diyon bu gül karisi az degil.
canımm tabiki okuyabilirsen çok mutlu oluruz süresi yok ama ne kadar kısa sürede okursak okadar ii dua edicez bitince inşallah herşey için isteyenler ebcik sahibi olsun hastalar şifa bulsun hamişler kolay doğursun bebecikler hayırlı olsun.... Kimin ne muradı varsa kabul olsun diye canımm bayadır okuyup bitirmeye çalışşyoruzz o yüzden kısa süre içinde bitsin diyorumm kim okumak isterse bana yazsın ben eklerim adını canımm
canımm tabiki okuyabilirsen çok mutlu oluruz süresi yok ama ne kadar kısa sürede okursak okadar ii dua edicez bitince inşallah herşey için isteyenler ebcik sahibi olsun hastalar şifa bulsun hamişler kolay doğursun bebecikler hayırlı olsun.... Kimin ne muradı varsa kabul olsun diye canımm bayadır okuyup bitirmeye çalışşyoruzz o yüzden kısa süre içinde bitsin diyorumm kim okumak isterse bana yazsın ben eklerim adını canımm
Canım benim çok yumoş olduğu için hangisinin ne zaman çatlayacağını bilemeyebilir o yüzden sana şimdiden ilişki önerdi 17. 18. gün bakacaklar eğer 21mmden fazla olmuş ama hala çatlamaışsa çatlatma ilacı verirler sen rahar ol çatladığını anlıyosun zaten kuzum:)
kiz ne icin bu birde nezamana kadar okunmasi lazim?
karşılaşmazsak canımmm faceden yada özelden mesal atarsınızvakit ne zmaana uzunsa 5 tane kısaysa 2 tane okurumm yada okudukça sölerim sana vaktim olduğu sürece
canımsınn eminim inşallah rabbim okumak için güç ve imkan bağışlar hepimizecnmm inan çok isterdim almayı kuranımı nezamandır okuyamıyom vesile olurdu ama evde iş yapıyom 5 dk bile ayıramıyom hiçbişeye patron hergün istiyo yetiştirmem lazım açıkcası şeytana uyduk işde.Yoksa 1 tane deil her akşam 5 er tane okurdum. Söz veririm yerine getiremem ama olurda okursam sölerim sana keşke okuyabilsem
tamam canım 2 ekliyorummhadi bende iki okuyayim. Simdilik 2 diyeyimde fazla okursam söylerim. Ne zamandir niyetleniyorum hep kaliyo böyle sana yetistircem diye okurum en azindan. Beni ekle yani
ben şimdilik 5 tanee okursam devamını eklerim canımmm
canımsınn eminim inşallah rabbim okumak için güç ve imkan bağışlar hepimize
tamam canım 2 ekliyorumm
tamam canımm sanada 5 ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?