Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

inşallah cnmmmm aminn allah kabul etsin hepinizin dualarını okumalarını

KIZLARR İNŞALLAH HERKES OKUYUNCA 35 YASİNİMİZ oluyo yani 6 tane kalıyo onuda okuruz inşallah bende okurummm ozamana inşallah tane olarak kaç bilmem ama oturdum mu başına 2 3 derken biret inşallah

Hadi bakalım belinize kuvvet:)

Kızlarr yaa okuyamazmısınız 1 tane bilem olsa bitirelimmm

Tamam canım bende okurum ama okuyup bitireyim sonra derim sana kaç tane okuduğumu ayrıca ben arapca bilmem türkçe okusam olurmu?

Aynen öyle devam et hayatına rahat ol:)

Tamam canım haber verecem sana kaç tane okuduğumu ne diycem sana siz başka topictede konuşuyonuz herhalde esra ne alemde biliyon mu?

Canım18mm den sonra çatlar genelde en normali ise 21 mmdri sen bunları düşünme şimdi doktor sana diycek zaten tam çalışma zamanını:)

yok canımm tefriciye okuduk 4444 taneydi farkında olmadan geçmişiz bile YASİNİ TOPLAM 41 OKUCAZZZ AZ KALDII YANİİ

tmm ozaman canim cabukcak 41 olur sen merak etme :)

kizlar ben cikiyorum. 10 dakikam kaldi toparlayip edene kadar gecer hemen. yarin grsrz. öpyürim hepinizi

sumruu zeynep ii akşamlarrr

necesen şekerim keyfen necedir.gögüs uçlarımı koparıp atıcam şimdi o kadar çok kaşınıyor ki. sen çatlak için birşey kullanıyonmu benim gögüslerim çatladı. az ama daha sonra çogalacak badem yagı süreyim dedim doktor dedi o tüylenme yapıyor ben ne kullansam ya

slm hanımlarrr herkezlere iyi gecelerrr şuan kimse yok sayfada bende bu saate girdim çünkü bilgisayarım az önce tamirden geldi bende hemen slm veriyim dedim,acaba ben yokken neler oldu benim yokluğumu farkettinizmi yoksa beni unuttunuzmu canlarrrr:79:
neyse yarın görüşmek üzere inş şimdilik iyi geceler

Günaydın kızlar yaaa canım bişi istiyo ve bu mevsimde bulmak çok zor napcam ben yaaa(

günaydın geniş ailemmmmmmmmmmm
nasılsınız bakalım
kipeklim nasılsın kuşumm bebik taşacak kız çizelgeden
zeynom hayırdır kuşum canın ne istiyoo bulabileceğin bişedir inş.

günaydın geniş ailemmmmmmmmmmm
nasılsınız bakalım
kipeklim nasılsın kuşumm bebik taşacak kız çizelgeden
zeynom hayırdır kuşum canın ne istiyoo bulabileceğin bişedir inş.

günaydın canım yok yaaa bulunacak bişi değil Bakıyom şimdi aşeriyom nete orda da 1 kilosu 150tl cik bakem bulamazsam ordan alcam

Nimeeeeeeeeeeeeeet doğum günün kutlu olsun canımmmm bol bebişli senelere inşallah:)

günaydınlarr nabersiniz. sabah sabah patronun kedisine yemek verdim evinde ay ne tatlı şeymiş yanlızlıkdan sıkılmış mama yerken yanından ayrılıyom yemeği bırakıyo yanıma geliyo.
neysem bugün geliyo patron bende onun yokluğunda bol bol evden kalem getirdim boyadım.evde biriktiydi.
bugün öğlen usg var yine bakalım sonuç bugün ne.
zeynommm belkiöm burda vardır ne istiyo söle genelde herşey var burda mevsim dışı

günaydın canım yok yaaa bulunacak bişi değil Bakıyom şimdi aşeriyom nete orda da 1 kilosu 150tl cik bakem bulamazsam ordan alcam

zeynom genelde senin dolapta bulunurdu böyle şeyler

günaydın canım hadi bakalım inş. güzel haberlerle gelirsin canım öğleden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…