inşallah cnmmmm aminn allah kabul etsin hepinizin dualarını okumalarını
aminn inşallah RABBİM EKSİKLERİNİ MELEKLERİYLE TAMAMLATIR VE KABUL EDER İNŞALLAH
inşallah cnmmmm aminn allah kabul etsin hepinizin dualarını okumalarını
kiz toplam 444.441 kere mi okunacak? anlamadim ki ben :) okudukca söylerim ama :)
doktor şimdiden ilişki önerdi diğerleri çok büyümesede çatlama şansı var dimi. ondan şansım çok. kasıklarım da hep batma ve ağrılar var demekki büyüyolar. ilaç bitti bidenem içmiyom artık. folik plus verdi bide bebe aspirini. bide duphaston aldırdı kullandırcakmış yumurta çatlatıcıymış. şuan kullanmıyom onu.sordum çatlama durumunu bekle dedi bi görelim nasıl gelişiyo dedi. ilk tedavide 14 cü gün 13 mm di şimdi daha hızlı helişiyo ve adetleri çok. ilkinde tek yumurta vardı. şimdi şansım daha yüksek demek. bakalım artık. ama çatlama günlerine geldiğimizde eşim evde olcak hesaplara göre çalışmamız iyi olcak.
Kızlarr yaa okuyamazmısınız 1 tane bilem olsa bitirelimmm
saol bidenemm içimi rahatlatıyon valla.
hemde süper olarak tamam:98::98::98:. stressiz. olaysız. sakin sakin.gerçi benim elimdeydi eve gidesiye plan yaptım ve uyguladım eeee görünce dayanamadı eşim:92::92::92:
canımm tabiki okuyabilirsen çok mutlu oluruz süresi yok ama ne kadar kısa sürede okursak okadar ii dua edicez bitince inşallah herşey için isteyenler ebcik sahibi olsun hastalar şifa bulsun hamişler kolay doğursun bebecikler hayırlı olsun.... Kimin ne muradı varsa kabul olsun diye canımm bayadır okuyup bitirmeye çalışşyoruzz o yüzden kısa süre içinde bitsin diyorumm kim okumak isterse bana yazsın ben eklerim adını canımm
tmmm cnm haklısınnn erken çatlayan da olabilir. küçükkende çatlıyabiliyomuki. 2 günde sol 3 mm büyümüş. dimek dr. ondan diyo çalışın dye.
akşam görseniz kocişe yatırım yaptım bal baklava kaymak muz ne varsa aldım sabah gelince ye dedim. yemiş adamcaz.öğlende vay beee hemen etki etti yediklerim diyo
yok canımm tefriciye okuduk 4444 taneydi farkında olmadan geçmişiz bile YASİNİ TOPLAM 41 OKUCAZZZ AZ KALDII YANİİ
yok canımm tefriciye okuduk 4444 taneydi farkında olmadan geçmişiz bile YASİNİ TOPLAM 41 OKUCAZZZ AZ KALDII YANİİ
Kızlarr yaa okuyamazmısınız 1 tane bilem olsa bitirelimmm
sumruu zeynep ii akşamlarrr
günaydın geniş ailemmmmmmmmmmm
nasılsınız bakalım
kipeklim nasılsın kuşumm bebik taşacak kız çizelgeden
zeynom hayırdır kuşum canın ne istiyoo bulabileceğin bişedir inş.
günaydın canım yok yaaa bulunacak bişi değilBakıyom şimdi aşeriyom nete orda da 1 kilosu 150tl cik bakem bulamazsam ordan alcam
günaydınlarr nabersiniz. sabah sabah patronun kedisine yemek verdim evinde ay ne tatlı şeymiş yanlızlıkdan sıkılmış mama yerken yanından ayrılıyom yemeği bırakıyo yanıma geliyo.
neysem bugün geliyo patron bende onun yokluğunda bol bol evden kalem getirdim boyadım.evde biriktiydi.
bugün öğlen usg var yine bakalım sonuç bugün ne.
zeynommm belkiöm burda vardır ne istiyo söle genelde herşey var burda mevsim dışı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?