Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Şeftali veya nektarin kuşum yaaa Hemide deli gibin istiyom
Oooh patronun yokluğunda yaptıklarının hepiciği sana güzellikle dönsün inşallah:)

Şeftali veya nektarin kuşum yaaa Hemide deli gibin istiyom
Oooh patronun yokluğunda yaptıklarının hepiciği sana güzellikle dönsün inşallah:)

cnmm bakim pazarda görmedim ama real de fln vardır akşam giderken bakim varsa kargıyla önderim sana. eminim patron takdir edicektir.

slmlar bacılar..
bugun yıne kusma gunum benım ..haftada bir yokluyor ya.bugun gecer ınsallah..

ebusum hosgeldın cicim.bebişim bırak cızelgeden tasmayı karnımdan taşacak.bizim ofise arada ugrayan pehlül bir adam var.o geldi sabah ..ne oldu sana, boyle deildin diyor gobegımı gosterip :26:

zii kuzum soylesene cınımcım belkım bulabılırız.buralardan.büyük marketlerde epey var mevsim dısı meyve..

güül patronda gelecekmiş.iiydik boyle o gelince stresleniyorsun sen.

canım maşallah diyek kuzumabüyüsün taşsın annesi ya
hele sen bide beni gör millet artık yüzüme bakmıyo slm verip direk göbeğime bakıyorlar

saol ebrarımmmm inşallah iyi haberle gelirim kasık ağrılarım çok herhal büyüyolar.

kepeklimmm evtya strese sokuyo adam beni. tam haftası yani 1 hafta gelmese belkim biz bebşşi tutturcaz.

kepekli senin reflümü vardı midende. yaa bende hem gastrit hem reflü var bendemi hamiş kalırsam böyle devamlı çekicemyaaaa gözüm korktu bak şincik

Gülll bende gastrit vardı hamılelık oncesı ara ara cıkardı.Bulantıların bu kadar uzamasına sebep oncekı mıde rahatsızlıkların dedı doktor o yuzden mıdenı tedavı etmelıyız.cok bunalırsan mıde ılacına baslıcaz dedı ama.ben ıdare etmeye calısıyorum.cok sukur eskıden hergundu.şimdi haftada bıgun falan bunaltıyo...yinede onyargılı olmamak lazım .inşallah seninki cok rahat gecer hiiç üzmez bebişin..

uyusun büyüsün çatlasın o yımırtalar inşşşş.
canım hiç stres yapma inş. herşey yolunda gidecek

gunaydın hanımlaarr...

Günaydın kızlar yaaa canım bişi istiyo ve bu mevsimde bulmak çok zor napcam ben yaaa(

günaydın geniş ailemmmmmmmmmmm
nasılsınız bakalım
kipeklim nasılsın kuşumm bebik taşacak kız çizelgeden
zeynom hayırdır kuşum canın ne istiyoo bulabileceğin bişedir inş.

Nimeeeeeeeeeeeeeet doğum günün kutlu olsun canımmmm bol bebişli senelere inşallah:)

kızlar hepiciğinize günaydınlarr... zeynep teşekkür ederimm. inşallahhhh

anladım cnmmm benim arada tutuyo reflü hep midem buşanıyo hamişlikde nolur halim bilmem. inşallah iyi geçer. sende kurtulursun cnm

uyusun büyüsün çatlasın o yımırtalar inşşşş.
canım hiç stres yapma inş. herşey yolunda gidecek
yok cnmm hiç stres buay nedense rahatım evde hiç düşünmüyom bile eşimin yanındada stres olmadı şimdilik iyi gidiyoz.
ewet kuşum 7 aylıksın
senin kalır yanınmı var sankimmm
kız kipekliiii 2 ay kaldı doğuma maşallah ne çabuk büyüdünüz yavvvv daha dün gibi test yap diyip duruyoduk allahım kucana almayı nasip etsin hepinizin

rondinaaaa köleuzavrammm nasılsın geçtimi hastalığın biraz. geçtiyse söle bizim balkonda yıkancak gel dicektim doğum günün kutlu olsunnn inşallah bol bebişli girersin yeni yılına.

günaydın karılarrrrrrrrrrrrrrrrr
kız nimettttttttttttt doğum günün kutlu olsun canım benim

ebrarımm yaaaaa beyaz akıntı başladı bende yımırtaların çatlamaya hazırlandığınımı gösteriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…