Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

sağol canm arkadaşım dualarını eksik etme olur mu
göbüşün büyüdü mü senin beli olyo mu????

zuhalim göbüşş benden önce gider oldu kız
canım hakkaten bayağa belirgin artık iş kıyafetlerim olmuyor zaten
geniş bi gömlek giyiyorum ama yinede belli ediyo

Allah yüzünü güldürsün canım gebeliğin en önemli belirtisi adet gelmemesidir. Ozaman test yaparsan tam sonuç alırsın idrar testi bazen yanıltabiliyor en sağlıklısı kanda gebelik testi yaptırmandır. Bu arada hayırlısı olsun adetle beraber 12. 14. 16. 18. günleri kaçırma derim:)

zuhalim göbüşş benden önce gider oldu kız
canım hakkaten bayağa belirgin artık iş kıyafetlerim olmuyor zaten
geniş bi gömlek giyiyorum ama yinede belli ediyo

amaaaann gitsin kızzzz bırak biraz bol giyinirsin sende ama son aylarda zorlanırsın heralde
oturmak kalkmak bile zorlaşır demi
ama yine de olsn tdını çıkar hamileliğin güzel duygudur eminim

hosgeldin tatlim. bekle daha kiz ne bu acele. adet günün gecmeden test yapsanda bosuna. adet gününden önce cikmaz zaten. beklemen gerekiyor hepimiz gectik bu yoldan sabir sabir baska yapacak birsey yok

görüşürüz kısslr kendinize iyi bakın tekrar girerim tabi ki bebişlere de iyi bakın

amaaaann gitsin kızzzz bırak biraz bol giyinirsin sende ama son aylarda zorlanırsın heralde

ewet öyle gülüm rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar
sizleride tez zamanda kavuştursun meleklerinize
dayanabilirsem son bir ay kala izne ayrılırım tabi dayanamazsam daha erken olur

kizlar ben demin ne ögrendim. aslinda martin ortasinda basliyo benim annelik izinim ama kalan izin günlerimi önceden almam gerekiyormus yani subat sonu subat ortasi falan ben evdeyim :)

tatlım çok sabırsızlanıyon sanırım ama beklemen gerek adet tarihine kadar bi bekle bakalım inş. bebeişin gelir tez vakitte

kuzucum çok teşekkürler yanıtın için yahu. tanıdık kimseyle konuşamıyordum inan bu mesaj bile iyi geldi bana. tavsiyeni dinleyeceğim. bir de bu konu hakkında tavsiye edecebileceğiniz bir kitap vs. var mıdır bebişlerle alakalı

yok canım ya bildiğim bi kitap

tatlım bu sihirli günler harika bir dipnot oldu benim için sağol evet burada okuduklarımdan yola çıkarak aslında idrar testi yapmak istemiyorum pek yanlış sonuç verip moralim bozulmasın diye: bir süre sonra kan testi yaptıracağım

hosgeldin tatlim. bekle daha kiz ne bu acele. adet günün gecmeden test yapsanda bosuna. adet gününden önce cikmaz zaten. beklemen gerekiyor hepimiz gectik bu yoldan sabir sabir baska yapacak birsey yok

inanır mısın bir hafta öncesine kadar çocuk konusu hakkında çok nettim, istemiyordum. bir iki gün önce yaşadığım bir olay sonucuna "evet bir çocuk şahane olur" dedim kendi kendime kariyer, iş de bir yere kadar değil mi. haklısın bu istek biraz sabır gerektiriyor. inşaallah allah nasip eder bana ve bebiş isteyen bütün cicişlere

bende korktum kendim test yaptirmaya. 6 gün geciktim doktora gittim orda yaptilar. insallah bebisin seninledir canim. en kisa zamanda hamis kalirsin insallah

yani bu seneden kalan iznimi birde gelecek seneki iznimi hepsinini dogum izninden önce almaliymisim benimde baya izin günüm olmasi lazim yani subat ortasindan itibaren galiba evdeyim :)

anladım canım keşke doğum sonrasına aktarabilsen izinlerini çok çok iyi olur senin için

kiz bende öyle yani birden karar verdik. esim cok istiyordu. taaa subatta korunmamaya basladik ama ben daha istemiyordum ozaman yok demedim esime ama iste o altin günlerde bi bahane uydurdum iliskiye girmedik :) 6-7 ay böyle sürdü. birazda sorunlarimiz vardi. tatilimizden sonra baya bi düzelme oldu yani sorunlarimiz cözüldü birbirimize karsi daha farkli ve daha bagli olduk nedense. en son tatilde adetim olmustu. ve altin günlerimde hemen izinden döndügümüz gün ve o haftaydi iste. benim ümidim yoktu pek yani yorgunuz falan filan birde antrenman mi yapicaz dedim kendi kendime. ama yaptik valla ve tuttu :) günleri hesaplayip tutturmak cok önemli. birde sonrasinda belinin altina bi yastik koyup kalcani biraz yukariya dik canim. ben yaptim ve bak hamisim :)

anladım canım keşke doğum sonrasına aktarabilsen izinlerini çok çok iyi olur senin için

evet ya bende aslinda öyle istiyorum. yani patrona bi sorcam heralde yok demez. cünki simdi eleman lazim heleki benim bölümümde. zaten tekim benle patron calisiyo grafikte. ben zaten bir sene gitmisken onlarda isleri ayarlamis olur ozaman yoklugum cok koymaz onlara simdi lazimim yani :) bebegimle daha fazla vakit gecirebilirim ozaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…