sağol canm arkadaşım dualarını eksik etme olur mu
göbüşün büyüdü mü senin beli olyo mu????
arkadaşlar merhaba bu kulüpte yeniyim. sizlere birkaç sorum olacak; tabii ki hamilelik hakkında:) eşimle 3 gün önce çalışmalara başladık. ve ilk defa korunmadım dolayısıyla. sizce ne zaman test yaptırmalıyım. oldukça sabırsızım sonuç öğrenme konusunda. şekerlerim bana yardımcı olursanız çok sevincem.
zuhalim göbüşş benden önce gider oldu kız
canım hakkaten bayağa belirgin artık iş kıyafetlerim olmuyor zaten
geniş bi gömlek giyiyorum ama yinede belli ediyo
arkadaşlar merhaba bu kulüpte yeniyim. sizlere birkaç sorum olacak; tabii ki hamilelik hakkında:) eşimle 3 gün önce çalışmalara başladık. ve ilk defa korunmadım dolayısıyla. sizce ne zaman test yaptırmalıyım. oldukça sabırsızım sonuç öğrenme konusunda. şekerlerim bana yardımcı olursanız çok sevincem.
amaaaann gitsin kızzzz bırak biraz bol giyinirsin sende ama son aylarda zorlanırsın heralde
oturmak kalkmak bile zorlaşır demi
ama yine de olsn tdını çıkar hamileliğin güzel duygudur eminim
amaaaann gitsin kızzzz bırak biraz bol giyinirsin sende ama son aylarda zorlanırsın heralde
oturmak kalkmak bile zorlaşır demi
ama yine de olsn tdını çıkar hamileliğin güzel duygudur eminim
tatlım çok sabırsızlanıyon sanırım ama beklemen gerek adet tarihine kadar bi bekle bakalım inş. bebeişin gelir tez vakitte
görüşürüz kısslr kendinize iyi bakın tekrar girerim tabi ki bebişlere de iyi bakın
kizlar ben demin ne ögrendim. aslinda martin ortasinda basliyo benim annelik izinim ama kalan izin günlerimi önceden almam gerekiyormus yani subat sonu subat ortasi falan ben evdeyim :)
kuzucum çok teşekkürler yanıtın için yahu. tanıdık kimseyle konuşamıyordum inan bu mesaj bile iyi geldi bana. tavsiyeni dinleyeceğim. bir de bu konu hakkında tavsiye edecebileceğiniz bir kitap vs. var mıdır bebişlerle alakalı
Allah yüzünü güldürsün canım gebeliğin en önemli belirtisi adet gelmemesidir. Ozaman test yaparsan tam sonuç alırsın idrar testi bazen yanıltabiliyor en sağlıklısı kanda gebelik testi yaptırmandır. Bu arada hayırlısı olsun adetle beraber 12. 14. 16. 18. günleri kaçırma derim:)
tatlım nasıl yani anlamadım
hosgeldin tatlim. bekle daha kiz ne bu acele. adet günün gecmeden test yapsanda bosuna. adet gününden önce cikmaz zaten. beklemen gerekiyor hepimiz gectik bu yoldan sabir sabir baska yapacak birsey yok
tatlım bu sihirli günler harika bir dipnot oldu benim için sağolevet burada okuduklarımdan yola çıkarak aslında idrar testi yapmak istemiyorum pek yanlış sonuç verip moralim bozulmasın diye: bir süre sonra kan testi yaptıracağım
yani bu seneden kalan iznimi birde gelecek seneki iznimi hepsinini dogum izninden önce almaliymisim benimde baya izin günüm olmasi lazim yani subat ortasindan itibaren galiba evdeyim :)
inanır mısın bir hafta öncesine kadar çocuk konusu hakkında çok nettim, istemiyordum. bir iki gün önce yaşadığım bir olay sonucuna "evet bir çocuk şahane olur" dedim kendi kendime kariyer, iş de bir yere kadar değil mi. haklısın bu istek biraz sabır gerektiriyor. inşaallah allah nasip eder bana ve bebiş isteyen bütün cicişlere
anladım canım keşke doğum sonrasına aktarabilsen izinlerini çok çok iyi olur senin için
neyse kızlarr ben kaçar allaha emanet olun iyi akşamlar öptüm hepinizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?