ayy kızlar sagolun vallah bazen daral geliyo insana bugün öyle bi günümdü.umut oldunuz bana.
1 subatta adet günüm inşallah hamileyimdir
cok sevindim senin adına.Allah analı babalı büyütsün sagsalim kucagına almayı nasip etsin mevlam.
kız cevap verirken bile kırk kere düşündüm desemde inanma ne korkcamm sendennimettttttttttt nere kaçtın laaaa korktunmuuuuuuuuuuuuuuu
kız cevap verirken bile kırk kere düşündüm desemde inanma ne korkcamm senden
senden korkan senin gibi hamiş olsun emiii......
kız bugün biraz süsleniyim istedim eşime öyle görüneyim dedim yaşgünüm ya ama yemekte kaynanamda yencek ya hayırdır diyecekler herzaman eşofmanlı gördüklerinden :)))aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diym ne diym sanaaaa
iyi akşamlar canımmmmmben bundan sonra sık sık ugrarım iyi aksamlar kızlarr
kız bugün biraz süsleniyim istedim eşime öyle görüneyim dedim yaşgünüm ya ama yemekte kaynanamda yencek ya hayırdır diyecekler herzaman eşofmanlı gördüklerinden :)))
oldu canım didem öyle de derim bide olurmu şekerim...dersin akşama yatak odasında parti var ona hazırlandım
oldu canım didem öyle de derim bide olurmu şekerim...
ya sen nasıl bi ucubesin olummm ben 39 gösteriyosam sen 50 gösteriyon en azzzzzzzzzzzz
ya konuşma yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kız bidaha ne zaman gitcen doktora
ayy kızlar sagolun vallah bazen daral geliyo insana bugün öyle bi günümdü.umut oldunuz bana.
1 subatta adet günüm inşallah hamileyimdir
abboowwwww anlatmammı delüüü var hunili bi dane derim lafa başlarkemmmmtabi tabiiiii benim kim olduğumuda anlatırsın sen şimdi
kız cevap verirken bile kırk kere düşündüm desemde inanma ne korkcamm senden
senden korkan senin gibi hamiş olsun emiii......
kız bugün biraz süsleniyim istedim eşime öyle görüneyim dedim yaşgünüm ya ama yemekte kaynanamda yencek ya hayırdır diyecekler herzaman eşofmanlı gördüklerinden :)))
he zeynep ondan öğrendim şimdi bişey derdimde demiyom töbe töbeeeee
hunili deli sensin lan nimettttttttttttttttt
malisa süslü pakize süslen hadi napcanız hamile hamile bak bana dökülüyom resmen 6 ayda 6 kez makyaj yapmamışımdır
he zeynep ondan öğrendim şimdi bişey derdimde demiyom töbe töbeeeee
hunili deli sensin lan nimettttttttttttttttt
malisa süslü pakize süslen hadi napcanız hamile hamile bak bana dökülüyom resmen 6 ayda 6 kez makyaj yapmamışımdır
ay sorma şeker sanki karnım şişko nasıl yaparsak artıkın kız adamla küsüs yeni adım atıyo daha bana az önce aradı okuldan o alıp gelicekmiş çocukları,yani erkenci bugün sporu yok hani değerlendiririz demiştim emeeeeee bilemnicem artıkın.
ya kızlar iç çamaşırıma sarı akıntı gelmiş yoğun normalmi acep.anam iyice tırsak oldum bende.
bu arada zeynepcim hoşbuldum cnm nasılsın maşallah bebişini büyütmüşün.
Enaaaaaaaaaaam noldu kız niye küstünüz bakem?
Bişi değil ben gene her zamanki gibi pazar akşamı doktorumu aradım kanaman olmadıkca korkma bişiden didi:)
Evet büyüdü teyzesi karnımı da büyüttü valla artık anlaşılıyo bebiş olduğu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?