Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ayy kızlar sagolun vallah bazen daral geliyo insana bugün öyle bi günümdü.umut oldunuz bana.
1 subatta adet günüm inşallah hamileyimdir

cok sevindim senin adına.Allah analı babalı büyütsün sagsalim kucagına almayı nasip etsin mevlam.

inşallah hamilesindir tatlımmmm takma kafana allah tez zamanda karnışına bebiş kondursun seninde
baakkk böle slm verip kaybolmak olmaz haaaaa daima sohbete bekleriz burası eğlencelidir tabi ben varım nasıl eğlenceli olmaz

ben bundan sonra sık sık ugrarım iyi aksamlar kızlarr
iyi akşamlar canımmmmm

kız bugün biraz süsleniyim istedim eşime öyle görüneyim dedim yaşgünüm ya ama yemekte kaynanamda yencek ya hayırdır diyecekler herzaman eşofmanlı gördüklerinden :)))

dersin akşama yatak odasında parti var ona hazırlandım

ya sen nasıl bi ucubesin olummm ben 39 gösteriyosam sen 50 gösteriyon en azzzzzzzzzzzz

Ne o kız boşbakanından mı öğrendin ucube lafını:)

ya konuşma yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kız bidaha ne zaman gitcen doktora

Cumırtesi nolcek acep neye bakcek?

ayy kızlar sagolun vallah bazen daral geliyo insana bugün öyle bi günümdü.umut oldunuz bana.
1 subatta adet günüm inşallah hamileyimdir

Hadi bakalım az kalmış Rabbim sanada versin inşallah:)

slm nimetcim doğum günün kutlu ve mutlu olsun canım benim,inş bu yeni yaşın sana bol bebk ve aşk getirir.

bendemi süslensem acep:97::97:

kız cevap verirken bile kırk kere düşündüm desemde inanma ne korkcamm senden
senden korkan senin gibi hamiş olsun emiii......

Hadi kork kork nimet didoşdan korrrk:)

kız bugün biraz süsleniyim istedim eşime öyle görüneyim dedim yaşgünüm ya ama yemekte kaynanamda yencek ya hayırdır diyecekler herzaman eşofmanlı gördüklerinden :)))

Hahhah zevüşcük bu aşkam dersin meliiiis oşgeldin biya:)

he zeynep ondan öğrendim şimdi bişey derdimde demiyom töbe töbeeeee
hunili deli sensin lan nimettttttttttttttttt
malisa süslü pakize süslen hadi napcanız hamile hamile bak bana dökülüyom resmen 6 ayda 6 kez makyaj yapmamışımdır

Benimde kaşlarımdan önümü göremiyom valla bakımsızlıktan ucubeye döndüm bacım:) kıııız osman ölmedi dimi akşam izlemedim:) Gerçi ben onu isleyemiyom ama merank aşeriyom:) Bu arada dr.u sormuşsun yazmıştım ama bulamadım yazdığımı yollamadım herhal:) Ben cmt. gitcem neye bakcak acep 9+1 olduk teysesi:)

ay sorma şeker sanki karnım şişko nasıl yaparsak artıkın kız adamla küsüs yeni adım atıyo daha bana az önce aradı okuldan o alıp gelicekmiş çocukları,yani erkenci bugün sporu yok hani değerlendiririz demiştim emeeeeee bilemnicem artıkın.

ya kızlar iç çamaşırıma sarı akıntı gelmiş yoğun normalmi acep.anam iyice tırsak oldum bende.

bu arada zeynepcim hoşbuldum cnm nasılsın maşallah bebişini büyütmüşün.

Enaaaaaaaaaaam noldu kız niye küstünüz bakem?

ya kızlar iç çamaşırıma sarı akıntı gelmiş yoğun normalmi acep.anam iyice tırsak oldum bende.

bu arada zeynepcim hoşbuldum cnm nasılsın maşallah bebişini büyütmüşün.

Bişi değil ben gene her zamanki gibi pazar akşamı doktorumu aradım kanaman olmadıkca korkma bişiden didi:)

Evet büyüdü teyzesi karnımı da büyüttü valla artık anlaşılıyo bebiş olduğu:)

zeynepcim yazılarından okudğum kadarıyla namazlı bir hanımsın,maşallah sana peki kuran okuyomusun cnm,allahım kabul edip devamını getirtmek nasip ederse inş bende bu hafta hatime başladım cnm inş dağuma kadar bitirebilirim...

kız zeynep sen benim karnımı görsen dideminkinden büyüktür belkimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…