teşekkür ederim canımcım yolu yarıladık şairin dediği gibi valla..slm nimetcim doğum günün kutlu ve mutlu olsun canım benim,inş bu yeni yaşın sana bol bebk ve aşk getirir.
bendemi süslensem acep:97::97:
zeynepcim yazılarından okudğum kadarıyla namazlı bir hanımsın,maşallah sana peki kuran okuyomusun cnm,allahım kabul edip devamını getirtmek nasip ederse inş bende bu hafta hatime başladım cnm inş dağuma kadar bitirebilirim...
bebişine bakcaktır annesiiiiiiiii ilk 3 ay ben 2 haftada bir gitmiştim kontrole normail yaniiiBenimde kaşlarımdan önümü göremiyom valla bakımsızlıktan ucubeye döndüm bacım:) kıııız osman ölmedi dimi akşam izlemedim:) Gerçi ben onu isleyemiyom ama merank aşeriyom:) Bu arada dr.u sormuşsun yazmıştım ama bulamadım yazdığımı yollamadım herhal:) Ben cmt. gitcem neye bakcak acep 9+1 olduk teysesi:)
değerlendirin değerlendirin ohhh keyifler kebappppay sorma şeker sanki karnım şişko nasıl yaparsak artıkın kız adamla küsüs yeni adım atıyo daha bana az önce aradı okuldan o alıp gelicekmiş çocukları,yani erkenci bugün sporu yok hani değerlendiririz demiştim emeeeeee bilemnicem artıkın.
zeynepcim yazılarından okudğum kadarıyla namazlı bir hanımsın,maşallah sana peki kuran okuyomusun cnm,allahım kabul edip devamını getirtmek nasip ederse inş bende bu hafta hatime başladım cnm inş dağuma kadar bitirebilirim...
Ben evime gidiyooom göbeğimi ve bebeğimi de aldım gittim:)
canısılar ben aşağıya kaynanaya iniyommm. hepiciğinize teşekkür ederim bu mutlu günümde yanımda tepemde başımda dırdır ettiğiniz kafamı yediğiniz için hepiciğiniz mucksssssssssssssssss ..
yani türkçe meali öpüverdim gittii.....
hey allhım bu kıza yaranamadık gitti... hadi git sende of ya....hadi sende git bende çıkıym sırtımı dayayıp oturuym sırtım ağrıyo sizin yüzünüzden
ben biraz kendimden bahsedeyim 1.5 senelik evliyim.1 senedir bebek calışması yapıyoruz ama daha tık yok. doktora gittik benim herseyim yolundaymış ..eşimi de ikna ettim ve doktora gittik sperm testi icin onunda normal cıktı bu degerlerle hamile kalırsın dedi doktor..ee ozaman niye 1 senedir olmadı..birde istersen adetin bitiminde 2.gün gel rahim filmi cekeyim daha kesin istersen dedi gideyim mi nedersiniz bilgisi olan varmı
salatı tefriciye 4444 41 yasin-i şerif
evhan-------------------------25 -------------------------1
Efnanim---------------------3955-----------------------14
Melisax--------------------- 25--------------------------2
Littleangel---------------- ---------------------------5
Sbr-----------------------------150------------------------1
Hümeyra--------------------- ---------------------------1
Mayaaaa--------------------100-------------------------
Candas-----------------------115-------------------------
Gül78----------------------------3---------------------------
Afr-------------------------------50--------------------------
Esraersoy-----------------55-------------------------- 2 okuyacak
Kepekli------------------------40-------------------------
Mzuhal---------------------------------------------------2 okuyacak
Sumru----------------------------------------------------2okuyacak
Tooxic---------------------------------------------------5 okuyacak
Eflalim---------------------------------------------------1
Toplam------------------------4518----------------------25
günaydınnn canımmgünaydıın nıymeeett..
burasıda yagmurlu hava kapalı..kasvetlii..
nasıldı aksam neler yaptınız ..havadıs yokmu bacım..
bari kutlama öpücüğü verseydi onuda yapmadı.. neyse onu eve gelince farketti güzel olmuşsun dedi öptü yanaktan sadece..ee hanı kutlamaa, partii,hediyelerr,pastalarr :26:
hee ama sız haftasonu kutlayacaksınız dımıı.eşininkıyle beraber..
ama suslendıgını farketmıstır.bişey demedi mi
günaydın canım bizdede hava aynı valla.günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrşimdi andımızı okıcam
kipeğim aynen burasıda öyle yağmurlu ve kasvetli bir hava var
nimett kocişin maç izledi haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?