Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlarrrrrr umarım eşim bana süpriz yapar dicem ama hiç umudum yok ne bileyim belkide gerçekten hafta sonu kutlayalım dediğim için ozaman yapacak süpriz ben daha bişi almadım eşime o ne aldı çok merak içindeyim....

Yaaa melisim damarıma bastın acıdı kız bu hafta şeytqan dürttü beni ne namazda ne bişi Hamile olduğumu öğrendiğim gün başlamıştım oysaki neyse sanırım gene başlıycam ama içm acıyo valla nasıl terkettim ben namazı diye
Onun dışında arapça bilmiyom canım ben türkçe meal veya türkçe kuran okurum genelde:)

Allah kabul etsin inşallah bizede nasip olur:)

bebişine bakcaktır annesiiiiiiiii ilk 3 ay ben 2 haftada bir gitmiştim kontrole normail yaniii
kız bende ucubeye döndüm yaaaa offfff

değerlendirin değerlendirin ohhh keyifler kebapppp

canısılar ben aşağıya kaynanaya iniyommm. hepiciğinize teşekkür ederim bu mutlu günümde yanımda tepemde başımda dırdır ettiğiniz kafamı yediğiniz için hepiciğiniz mucksssssssssssssssss ..
yani türkçe meali öpüverdim gittii.....

Ben evime gidiyooom göbeğimi ve bebeğimi de aldım gittim:)

hadi sende git bende çıkıym sırtımı dayayıp oturuym sırtım ağrıyo sizin yüzünüzden

ay canım bende bende 1.5 yıldır evliyim 1 yıldır çalışma yapıyoruz geçen hafta doktora gittim polikistik over dedi adetinin 2. 3. gel dedi bakalım gidcem.sonra rahim filmi diolar ama korkuyorum çok acıyomuş ya...

allah kabul etsin

günaydıın nıymeeett..
burasıda yagmurlu hava kapalı..kasvetlii..
nasıldı aksam neler yaptınız ..havadıs yokmu bacım..
günaydınnn canımm
hee var havadiss kaynanamda yemek yedik eve çıktık eşim çabuk çabuk üstünü çıkardı açtı TRT1 i geçti maçın başına söve söve maç seyretti. yenilince suratın beş karış dolandı evde hürreme biraz takıldık sonra gittik yattık.. nasıl güzel geçmiş dimi gecem....

ee hanı kutlamaa, partii,hediyelerr,pastalarr :26:

hee ama sız haftasonu kutlayacaksınız dımıı.eşininkıyle beraber..

ama suslendıgını farketmıstır.bişey demedi mi

günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrşimdi andımızı okıcam
kipeğim aynen burasıda öyle yağmurlu ve kasvetli bir hava var
nimett kocişin maç izledi haa

ee hanı kutlamaa, partii,hediyelerr,pastalarr :26:
hee ama sız haftasonu kutlayacaksınız dımıı.eşininkıyle beraber..
ama suslendıgını farketmıstır.bişey demedi mi
bari kutlama öpücüğü verseydi onuda yapmadı.. neyse onu eve gelince farketti güzel olmuşsun dedi öptü yanaktan sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…