kiz bende öyle yani birden karar verdik. esim cok istiyordu. taaa subatta korunmamaya basladik ama ben daha istemiyordum ozaman yok demedim esime ama iste o altin günlerde bi bahane uydurdum iliskiye girmedik :) 6-7 ay böyle sürdü. birazda sorunlarimiz vardi. tatilimizden sonra baya bi düzelme oldu yani sorunlarimiz cözüldü birbirimize karsi daha farkli ve daha bagli olduk nedense. en son tatilde adetim olmustu. ve altin günlerimde hemen izinden döndügümüz gün ve o haftaydi iste. benim ümidim yoktu pek yani yorgunuz falan filan birde antrenman mi yapicaz dedim kendi kendime. ama yaptik valla ve tuttu :) günleri hesaplayip tutturmak cok önemli. birde sonrasinda belinin altina bi yastik koyup kalcani biraz yukariya dik canim. ben yaptim ve bak hamisim :)
ani kararlar bazen çok iyi oluyor tatlım bunu farkettim ben. sorunlarda bir şekilde sona eriyor işte. bak şimdi hamiş hamiş dolaşıyorsun etrafta ay ne şeker yahu:) bakalım biz de çalışmalara devam edelim, sihirli günden sonra bir de yastık formülünü uygularsam allahın izniyle olur herhaldesenin bu anlattıklarından sonra valla o günleri asla kaçırmam ben. eh bu hamile kalma olayına tek sevinmeyecek kişi sanırım müdürüm olcek
Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim?
kızlar bu site benim çok hoşuma gitti
slm hanımlarr bütün işlerimi bitirdimmm çok şükür herşeyim adan z ye herşeyim tertemiz serdim,ohh be artık bi süre dokunmam daha eve,ama bende bittim,midem ağzımda gele gide ortalığı batırmadan bitirebildim çok şükür.
siz neler yaptınız bakiym.sayfalar baya bi ilerlemişş
ay gecms olsun diyelim canim benim. msallah iyi yapmissin yine islerini ben senin zamanlarinda yerimden kipirdiyamiyordum uyku, bulanti diye diye. simdi bi uzan dinlen bakalim hakettin fazlasiyla
hoşgeldiin tatlıımmmmmmmm ohhhh ellerine kollarına sağlık güle güle kirlen inşallahhhhhhh
teşekkür edrrim hayatım sen nasılsın iyimisin evine geçmişsin galiba.
Biz geldik kızlar geçmişi okuyum dedim sıkıldım ya:) tatlılardan konuşmuşsunuz ay benim canımda sütlü tatlı istiyorda erindim yapmaya iyice tembel oldum ha birde evhan kız sizinkiler tatlıda oynuyormuş dedim çikolta çocuk bunlarınki :) benimki tam anadolu erkeği yemek yedikten sonra oynuyor adam gibi yemek olacak ama:)
kızlar 5 dak fırsat buldum girdim siteye havadisleri verin bakim
hadi ya benimki yemeği yiyince 1 yada 2 tepik atıyo doydum diyo sanırım ama tatlı yiyince 5dk oyunca zıp zıp durmuyo prensesim:)Biz geldik kızlar geçmişi okuyum dedim sıkıldım ya:) tatlılardan konuşmuşsunuz ay benim canımda sütlü tatlı istiyorda erindim yapmaya iyice tembel oldum ha birde evhan kız sizinkiler tatlıda oynuyormuş dedim çikolta çocuk bunlarınki :) benimki tam anadolu erkeği yemek yedikten sonra oynuyor adam gibi yemek olacak ama:)
kızlar 5 dak fırsat buldum girdim siteye havadisleri verin bakim
hahahah hic gülecegim yoktu kiz. masllah benimkide pek hareketli hele gece cok hissettim cok güzel oluyo ya. benimkide daha cok tatlidan sonra oynuyo ama.
bende sana sesleniverdim şimdikkkkk
ayyy canım nerdesin sen ya çok özledim seni tabi yılbaşı geliyo senin işler daha yoğun şimdiiiii kıyamam bensana yeni havadis yok tatlım yaaaaaa
hadi ya benimki yemeği yiyince 1 yada 2 tepik atıyo doydum diyo sanırım ama tatlı yiyince 5dk oyunca zıp zıp durmuyo prensesim:)
ayyy canım nerdesin sen ya çok özledim seni tabi yılbaşı geliyo senin işler daha yoğun şimdiiiii kıyamam bensana yeni havadis yok tatlım yaaaaaa
bizler iyiyiz tatlım sende iyi olda ama hastalanma çok çalışıyon malummmmmya kızlar sormayın çok yoğunum ama çok özledim sizi ya nasılsınız
Sen çikolatayı seviyorsan prensesde seviyordur ben başından beri tencere yemeği istiyorum eşime diyordum ilk aylar bulantım olmadı ama tiksintim olmuştu birde yorgunluktan yemek yapmak istemiyordum ne olur şöyle çeşit çeşit yemek olsa bende canımın istediğini seçip yesem od a gülüyordu yap o zaman diye diyordum ya ben yapınca tiksiniyorum biri hazırlıycak ki kimse olmayınca yanında kötü oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?